Şimdi Ara

En iyi ve en kötü su markaları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
66.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En kötü damla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Damla su cemaatcilerin suyu. Komsum bana damla su alsana, oknmus su bu diyordu. Kendisi cemaate uye ordan ogrenmis. Okunmus fabrikasyon su!!!

Haklısın Damla Su cemaate ait ama hangi cemaat, Yahudi Cemaati olmalı değil mi? Komşunun Yahudilerle ilişkisi olmalı.
  • özkaynak
  • Korusu icenyokmu, erikliden iyigeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi çenesuyu en kötüsü gürpınar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reina suyun tarzı ve cam şişede olması çok güzel. fakat nedense suya doyurmuyor. pek tadı yok gibi. kötü bir su değil ama ilk tercihim her zaman erikli, sonra pınar, sonra da hamidiye tercih ederim. ayrıca bilgisi olan arkadaşlar vardır belki. Hamidiye kutu su diye bir şey çıkartmış. damacana ve pet şişelerden uzak durmaya çalıştığım için cam şişeli suları araştırırken denk geldim. Bu kutu suyun içindeki suyla temas eden madde nedir? cam gibi sağlıklımıdır? Bilenler varsa yardımcı olabilirseler sevinirim.
  • Bi otelde yapıyorum stajımı 2 su var Damla ve Nestle millet damla su istemiyor geri gönderiyor hep restorant'da falan bende içiyorum tabiki damla harbiden agzımı kurutuyor, bana çok farklı gelmiyor tatları ama, hamidiye iğrenç resmen çeşme suyu, birde Uşak'a gittiğimde dağdan içmiştim su Olmazzzzz böyle bi şeyyy yaaaaaaaaaaa
  • En iyi Erikli(İçtiklerim arasından)
    En kötüsü Hamidiye(İçtiklerim arasından)
  • damla ve özkaynak iğrenç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaçam denedinizmi erikliyle aynı geldi bana Uludağ suyu artezyen atıpçekiyolar aynı yerden hiçbiri doğal kaynak değilmiş zaten
  • tmm erikli iyidir vs. de bazı arkadaşlarım market market dolaştırıyor erikli su bulmak için varya ağızlarına kürekle vurasım geliyor
    lan 1 kere sırma su pınar su içsen ölmezsin
  • Ben genelde erikli içiyorum ama şu pınar kadar iğrenç bir su var mıdır onu bilmiyorum.Susuzluktan gebersem içmem o derece.
  • çamlıbel iyidir
  • Öğrenci iken 2 sene boyunca hep erikli içtim gerçekten diğer markalardan kat be kat daha iyi insanın içtikçe içesi geliyor. Fakat pet şişede muhafaza edilmiş tüm sular sağlıksızdır ne kadar tadı iyi olsada. Çeşme suyunuz içilebilir tatta ve renkte ise çeşme suyu kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 7 Kasım 2012; 0:05:42 >
  • En iyisi Fındık su

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Bence 1-Saka 2-Pınar 3-Erikli . Neden Diye Sorarsanız Bu Suların Ph Değeri Yuksek Yanı Bazlardır.Bazlar Vücudumuza Epey Katkı Sağlar Bunlar ::

* Kandaki asit seviyesini düşürmeye yardımcı olur.*
    * Kandaki laktik asit artışını yavaşlatıp, fiziksel aktivite sırasında performansı arttırır.*
    * Kilo kaybıyla mücadeleye yardımcı olur çünkü, kandaki asit seviyesi yükseldikçe vücut daha çok yağ depolamaktadır.*
    * Antioksidan etkisi vardir. (Hücreleri serbest radikallerden koruyup, oksijene dönüştürmeye yardımcı olur.)*
    * Yaşlanmayı yavaşlatıcı etkisi vardır.*
    * Kolestrolü düşürmeye yardımcı olur.*
    * Vücuttan asidik maddelerin daha rahat atılımına yardımcı olur, asidik olan idrarı nötralize etmeye yardımcı olur.*
    * Kahve ve alkol gibi maddelerin asidik etkilerini düşürmeye yardımcı olur.*

Saka Ph-8.22
    Pınar Ph-8.00
    Erikli Ph-7.25

Kolay Gele

• Genelde yorumlarda herkes kendi ağız tadına göre begendiği ve begenmediği suları yazmış.
    Aslında suda ki mineral miktarı çok önemli. EmilyRH olayı açıklamış.
    Minarelsiz su kullansanız bile arada bir mineralli sulardan alıp tüketin. Saglık için
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

[size=4]erikli hiç te iyi değil ,resmen içtikçe ağzın kuruyor eskiden böyle değildi suya doyururdu şimdi susatan su oldu

Hiç DE

Erikli iyidir su an iciyorum

Tebrikler Einstein atomu parçaladın.

Ben düzeltmezsem sen düzeltmezsen kim koruyacak bu Türkçeyi? Şimdi buraya yazan ileride başka yerlere de yazar. Türkçemizi koruyalım korumayanları uyaralım.

Bu arada parçalamama az kaldı bi projem var da seneye inşaallah

Kardeş anlamamakta ısrar edenlerdensin galiba ,gereksiz şeylere takıyorsun ve gereksiz bir tartışmaya giriyorsun, kusura bakma,
    ne yani te yi de yazdık ta türkçe mi bitti bir dil öldü mü ?? sen orda anlayacağını anladın mı anladın neyin tartışmasındasın?

yav he he, son olarakta , takacak başka şeyler bulun ,kolay gelsin iyi forumlar.

Evet Takarım çünkü dil böyle bozulur. Sadece söyledim asıl takan sensin bu durumda. Neyse konudan sapmayalım.

Erikli alır

edit: E bak yine yapmışsın

Çhock h@klıShın Ph@np@

Erikli satılmadan önce böyle değildi çok bozdu

Yine de 1 litre içiyorum günde. Ama bu aralar Nestle'ye de sardım. O da güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

en iyi su erikli diyosunuz içinde hiç erik yok

/>
  • Suyun tadını alabilen biriyim. Her insan alamıyor, fark etmiyor diyor :)

Çok su içtim, içlerinde en güzeli ve içimi, hazmedilmesi kolay olanı Kocaeli'den çıkan Çene Suyu markalı suydu.

En kötüsü ise sağlık su.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.