Şimdi Ara

En Iyi Spyware Programlari Incelemesi! Spysweeper, Spyware Doctor, Ad-Aware.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bir diger inceleme ile yeniden karsinizdayiz. Viruslerden bile daha cok karsilastigimiz
    basimiza bela olan spywarelar sistemimize kalici zarar vermezler. Butun amaclari biz internette gezinirken
    kendi reklamlarini cikarmak onlara tiklamamizi saglamak. Ayrica bazilarida bilgisayarimizdaki bilgileri toplarlar
    bilgisayar kime ait, hangi sitelere giriyor hangi programlar yuklu gibi. Simdi tekrar belirtmek istiyorum ki elimden geldigince
    objecktif olmaya calistim. Yazi ve programlar hakkinda bir elestirisi istegi olan arkadaslar buraya yazabilir
    yada bana pm atabilirler. Bir hata varsa en kisa zamanda duzeltecegim. Diger programlarida detayli olarak zamanla ekleyecegim. Simdi baslayalim:

Incelenen programlar:
    Spysweeper, Aluria, CounterSpy, TrendMicro, AntiSpy, Spyware Doctor, Pest Patrol, Ad-Aware, Spyware Be gone, McAfee

Icerdigi Ozellikler:
    En Iyi: SpySweeper, Aluria
    En Kotu: Spyware Be gone
    Spy Temizleme:
    En etkili: SpySweeper, Aluria
    En Etkisiz: Pest Patrol, McAfee
    Kullanim Kolayligi:
    En Kolay: Hepsi Gayet Basit.
    En Zor: Digerlerine nazaran Spyware Doctor ve TrendMicro
    Ozellestirebilme:
    En Iyi: Spysweeper, Aluria, CounterSpy
    En Kotu: Spyware Doctor, McAfee
    Yardim/Destek:
    En Iyi: Spysweeper, Aluria, CounterSpy
    En Kotu: Ad-Aware
    Veritabani Buyuklugu:
    En Genis: Spysweeper (105.000)
    En Kisitli: Spyware Doctor (23,675)

Genel:
    1. SpySweeper
    Icerdigi Ozellikler:
    Webroot alaninda gercekten en iyisi. Bunu Spysweeper'in ureticisi olmasindan anlayabiliriz. Program burada anlatilamayacak
    kadar yararli ozellik iceriyor. Bunlardan en onemlisi internette gezinirken bir spyware/malware sisteminize bulastiginda yada bir degisiklik
    yapmak istediginde sizi uyariyor izin verip vermediginizi soruyor. Buda demek oluyor ki sisteminize spy bulassa bile Spysweeper bunun calismasina izin vermiyor.
    Ayrica Browseriniza bulasan reklamlarada engel olup temizliyor.
    Spy Temizleme:
    Sahip Oldugu en genis veritabani ile diger rakiplerini katlayip buyuk fark atiyor. Ustelik sisteme bulasmis butun spylarida basarili bir sekilde
    temizlemeyi basardi.
    Kullanim Kolayligi:
    Yalnizca 3 Adimdan olusuyor. Surucuyu secin - Sweep Now tiklayin - Temizleyin. Bu kadar basit.
    Sonuc:
    Yalnizca deneyin ve gorun.

NOT: Flyy'a tekrar tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 14 Ağustos 2006; 10:27:50 >

• HOCAM BRAVO HERGUN GELISTIRIYOSUN COK YARARLI BI TOPIK OLDU ELLERINE SAGLIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyy

HOCAM BRAVO HERGUN GELISTIRIYOSUN COK YARARLI BI TOPIK OLDU ELLERINE SAGLIK

rica ederim dostum simdi bundan sonra hangi inceleme yapsam diye dusunuyorum
  • (hangı spy programı hangısı ıle ıyı calısır hangı spy programıyla hangı vırus programı yeterlı olur ) dıye bı arastırma yapsan cok ıyı olur sence ??
  • Güzel ßi Konu Sağol.
  • @flyy: haklisin dostum fakat bitdefender ile spysweeper kur en iyi cozum bu bence. baska fikrin varmi? yada baska fikri olan arkadaslar.
    @pecito: dostum snde saol
  • serjı adamım benım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

serjı adamım benım

saolasin dostum
  • güzel bir çalışma tebrikler ve de devamını bekleriz yalnız sanki bu topiğin yeri yazılım bölümü olmalıydı.(?)
  • spysweepwer ın deneme sürümünü nreden indirebiliriz
  • bu konu arkalarda kalmasın onemlı ve gereklı bı konu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyy
    bu konu arkalarda kalmasın onemlı ve gereklı bı konu ..

• Bu verilen adresten indireceğimiz program kullanım sürelimi.
  • ya bu spyware doctor bu kadar kötümü ya ben bunu iyi sanırdım
  • öncelikle bu konuyu Güvenlik bölümünde açsan daha faydalı olurdu burada daha çok teknik konuları tartışıyoruz. Ayrıca incelemende Ewido'ya da şans vermeni isterdim.

iyi çalışmalar
  • Bilgisayarda olup biteni kaydeden

Golden Eye diye bir progran kullanıyorum.Spy Sweeper Bu Programı en riskli trojan olarak buldu.

Sweeper da mı bir problem var. Yoksa bu Golden eye programında mı ?

Diğer bulduklarının trojen olduğuna nasıl inanayım ki.

Birde Quarinte select i tıklatınca bulduklarını siliyormu yoksa başka bir yerde mi topluyor.

En Iyi Spyware Programlari Incelemesi! Spysweeper, Spyware Doctor, Ad-Aware.....
  • uzaktan kontrol ve acık kapı olusturdugu icin bunu spy olarak algılamıs eger ayarları varsa bu programı ordan diskalifiye edebilirsin diye düsünüyorum...
  • Arkadaşım incelediğin spayware programların içerisinde Ewido Anti-Spyware eklememişsin birde en iyisi bunlar diye sıralama yapmışsın.
  • windown defender beta2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.