Bildirim
EN İYİ SIKIŞTIRMA YAPACAĞIM PROGRAM HANGİSİDİR ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyun sıkıştıracağınız için aslında çok fazla fark etmeyecektir bence. 7-ZIP LZMA2 algoritması ile WinRAR ve WinZIP'ten daha iyi sıkıştırma sunuyor. Oluşan dosyalar WindRAR ve 7-zip ile okunabiliyor. Ancak zaten oyun dosyaları genellikle sıkıştırılmış oldukları için çok da fazla sıkışmıyorlar. Yazdığınız programlar belki biraz daha fazla sıkıştırabilir ama sıkıştırma ve açma süresi oluşacak farka göre oldukça fazla olacaktır, işlemler bilgisayarı daha fazla yoracaktır. Bir diğer eksisi (arşivleme amaçlı kullanacaksınız sizin için problem olmayabilir ama )herkes bu programları kullanmadığı için bu dosyaları paylaştığınızda sıkıntı olabilir. (Kendi kendine açılan exe dosyaları dışında tabii ki)
Sanırım en iyisi kendinizin test etmesidir. (Sıkıştırılacak dosyaya göre her program farklı farklı performans gösteriyor sonuçta) -
quote:
Orijinalden alıntı: cewrld
Oyun sıkıştıracağınız için aslında çok fazla fark etmeyecektir bence. 7-ZIP LZMA2 algoritması ile WinRAR ve WinZIP'ten daha iyi sıkıştırma sunuyor. Oluşan dosyalar WindRAR ve 7-zip ile okunabiliyor. Ancak zaten oyun dosyaları genellikle sıkıştırılmış oldukları için çok da fazla sıkışmıyorlar. Yazdığınız programlar belki biraz daha fazla sıkıştırabilir ama sıkıştırma ve açma süresi oluşacak farka göre oldukça fazla olacaktır, işlemler bilgisayarı daha fazla yoracaktır. Bir diğer eksisi (arşivleme amaçlı kullanacaksınız sizin için problem olmayabilir ama )herkes bu programları kullanmadığı için bu dosyaları paylaştığınızda sıkıntı olabilir. (Kendi kendine açılan exe dosyaları dışında tabii ki)
Sanırım en iyisi kendinizin test etmesidir. (Sıkıştırılacak dosyaya göre her program farklı farklı performans gösteriyor sonuçta)
teşekkür ederim hocam yazdığım 3 programıda denedim ve bu işe değmeyeceğini farkettim dediğiniz gibi sıkıştırma süreleri çok uzun ve beklediğim oranda bi sıkıştırma olmuyor en iyisi arşiv yapmak için bir harici disk almak
-
quote:
Orijinalden alıntı: bigshaq
quote:
Orijinalden alıntı: cewrld
Sanırım en iyisi kendinizin test etmesidir. (Sıkıştırılacak dosyaya göre her program farklı farklı performans gösteriyor sonuçta)
teşekkür ederim hocam yazdığım 3 programıda denedim ve bu işe değmeyeceğini farkettim dediğiniz gibi sıkıştırma süreleri çok uzun ve beklediğim oranda bi sıkıştırma olmuyor en iyisi arşiv yapmak için bir harici disk almak
Oyun dosyalarını ISO dosyası haline getirirseniz hem mount edip kurmak hem de gerekirse CD'ye yazmak daha kolay oluyor. Ben fazla sıkışmadıkları için ISO olarak saklıyorum büyük oyun ve programları. Ama dediğiniz gibi çok dosyanız varsa en iyi harici disk almak.
-
7-zip kullan en iyi sıkıştıran bir programdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
7-zip kullan en iyi sıkıştıran bir programdır.
arada az da fark olsa da 7zip ten daha iyi sıkıştıran programlar çıkıyor.ama hem açma süresi hem kullanım zorluğu bakımından 7zip kadar önem kazanmıyorlar.
uharcgui,winuha,kgb archiver bi sürü programı aynı klasör için denemiştim.pek farkları yoktu sıkıştırma açısından.. 7zip en iyi 2.sıkıştıran yazılımdı.ama hem daha hızlı hemde daha kullanışlı olması nedeniyle 7zipi her zaman tercih ettim..
Forever 7zip..
-
Hocam PAQ metodu ile sıkıştırırsanız farkı görürsünüz ancak benim imzamdaki sistem ile bile saatler sürüyo 400mb dosya...
ama hız istiyosan winrar ve 7z
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 21 Mart 2014; 2:47:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X