Şimdi Ara

En hızlı en hafif linux önerisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar en hızlı linux dağıtımı hangisidir, şuan Linux Mint 17 Mate kullanıyorum. İlk başlarda seriydi, şu günlerde yavaş açılmaya başladı. Güncelleme desteği olan, seri, hafif ve bir o kadar mint 17 yi aratmayacak dağıtım arıyorum. Masaüstü ortamı pek de önemli değil...

• Manjaro XFCE derim ben. Rolling release olduğu için senelerce format atmadan en güncel sürümü kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iHakan4s

Manjaro XFCE derim ben. Rolling release olduğu için senelerce format atmadan en güncel sürümü kullanabilirsin.

Desteği var mı peki hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Manjaro XFCE derim ben. Rolling release olduğu için senelerce format atmadan en güncel sürümü kullanabilirsin.

Güncelleme desteği mi? Topluluk desteği mi? Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki ikiside bolca var hocam. Zaten arch tabanlı bir dağıtım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Güncelleme desteği mi? Topluluk desteği mi? Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki ikiside bolca var hocam. Zaten arch tabanlı bir dağıtım.

Sanırım Türkçe desteği yok. İndiriyorum hemen Teşekkürler.

• Kesinlikle Arch. Ufak bir sorun varki kendisi tecrübeli linux kullanıcıları içindir,yeni başlayanlara şiddetle önerilmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

Kesinlikle Arch. Ufak bir sorun varki kendisi tecrübeli linux kullanıcıları içindir,yeni başlayanlara şiddetle önerilmez :)

Yazılım Mühendisliği okumayı düşünüyorum. O seviyeye geleceğimi düşünüyorum zaten. İleriye dönük yükleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arch linux oneririm. Istemedigin paketetleri yuklemezsin, az yer kaplar, az ram, cpu harcar. Istedigin WM, DM yukleyebilirsin. Asagidakini daha yeni kurdum, daha bitmedi masaustu, bu gidisle windows'u silip linux yukleyecem.
     En hızlı en hafif linux önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 26 Ocak 2015; 2:20:40 >
  • bence lubuntu olabilir. kullanımı çok kolay, hafif, hızlı ve türkçe desteği var. adı üstünde ubuntu tabanlı, bundan dolayı program zorluğu da çekmezsiniz.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.