Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (876. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar, saç ekiminden 3 gün (ort. 48 - 72 saat) sonra saçları hergün yıkıyoruz ve bu işlemi avuç içimizi bastırıp çekerek yapıyoruz. Yıkamadan öncede bephantol ya da bephanten gibi nemlendirici losyonları sürüyor, özel şampuanlarla saçlarımızı rutin bir şekilde yıkıyoruz. Saç yıkamadaki tüm kaidelere uyup banyoda yerde,elinizde ya da başınızı kurulandığınız havluda bir greft gördüğünüzde (öncelikle gördüğünüz oluyor mu?) neler hissediyorsunuz? Şu ana kadar 6 -7 greft gördüm ve bu cidden çok moral bozucu. Aynı durumu paylaşan arkadaşlar var mı?

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 6 Kasım 2013; 0:28:11 >
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Selamlar,

Arkadaşlar, saç ekiminden 3 gün (ort. 48 - 72 saat) sonra saçları hergün yıkıyoruz ve bu işlemi avuç içimizi bastırıp çekerek yapıyoruz. Yıkamadan öncede bephantol ya da bephanten gibi nemlendirici losyonları sürüyor, özel şampuanlarla saçlarımızı rutin bir şekilde yıkıyoruz. Saç yıkamadaki tüm kaidelere uyup banyoda yerde,elinizde ya da başınızı kurulandığınız havluda bir greft gördüğünüzde (öncelikle gördüğünüz oluyor mu?) neler hissediyorsunuz? Şu ana kadar 6 -7 greft gördüm ve bu cidden çok moral bozucu. Aynı durumu paylaşan arkadaşlar var mı?

İyi forumlar.

hocam daha dikkatli yikamaniz lazim o zaman, ben 21.gunden once 1 tane kil dustugunu gormedim.
    yikarken suyun hizi, elin kafaya degme acisi, durulama, ve havlu ile kurulama cok ozen istiyor. cok uzucu bir durum sizin icin, bende gorseydim cok canim sikilirdi,
    lakin ben 21.gunden sonra sok okulme sirasinda her uyandigimda yastigimin ustunde yuzlerce tel buldugum olurdu,
    acikcasi ben elimi kafama fazla temas ettirmemeye calisiyordum, Doktorlar ilk 5-6 gunden sonra daha sert yikayabilirsiniz dese de bence onlara inanmamali

senin gorduklerin sac dipleri olabilirmi? yani emin misin ekilen greftlerin dustugune?

Orijinalden alıntı: sipru81

saç ekiminden sonra minoxil kullanan arkadaşlar yorum yazabilirlermi ? saçları kalınlaştırıyormu ? daha sıkı bir görünüm kazandırırmı ? 24.gündeyim daha şok dökülme yok ama hala saçların dibi görünüyor :) bu başlangıçta gözükenlerin dışında aradan yeni saçlar çıkacakmı ne yapmak gerekir? çokmu erkenciyim bu konuda birazda sabırsızımda insanlar diyor o kadar para verdin saçların yine seyrek

aslinda hicbir sey kullanmamak gerekli. ama doktorlar sac cikisinin hizlanmasi ve sizin mutlu olmaniz icin bu ilaclari onerirler, ama faydasi oldugu kadar zarari da coktur, doktorlar gunu kurtarmak pesindedir, eger sen minoxil kullanmazsan sacin cok daha yavas cikar ve ve bir sorun oldugunu dusunur doktorun yolunu tutarsin -NEDEN BENIM SACLARIM CIKMIYOOR dersin:)
  • Öncelikle Herkeze Selamualeyküm. Bende Aranıza Yeni katılıyorum. İş yerimle kendi progamımı yaptım ve saç ektirmeye karar verdim.Bana Lütfen Yardımcı Olun ALLAH rızası için... Saç ekimimi nerede yaptırayım yaklaşık 2500 graft sıklaştırma işlemi gibi saç ekimi yaptıracağım Şuanda Ethica ve Boğaz içi var. Bana yardımcı Olursanız Çok sevinirim. Kel Kelin halinden anlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalkaram

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: kemalkaram

bu arada kac greft ektirmistin

3800 greftti. TSK ederim bu arada. Siz ne yaptiniz hocam. Ektirdiniz sizde sanirim?

evet benim de 3 ay oldu, suan ekilenlerin neredeyse tamami dokuldu, artik cikma sureci basliyor, malesef benim surec yavas ilerleyecek gibi, ama olsun, sayili zaman hizla geciyor, 1 sene sonra meyvelerini alacagimi dusunuyorum.

belli olmaz hocam birden filizlenebilir. inşallah hayırlısı neyse o olsun. ama yavaş ilerliyceğini bilemezsiniz ne olursa 3. aydan sonra oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrullah mercan -- 17 Kasım 2013; 15:24:03 >

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Ve dün banyodan sonra resimleri çektim 46. gün resimleri bunlar durum çok mu vahim saçlar seyremiş sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownSouL -- 6 Kasım 2013; 3:07:33 >

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: cahit.yondemir

merhaba,esteworld bünyesinden cahit ben,Esteworld saç ekim ve tedavi merkezinde iletişim sorumlusu olarak görev yapmaktayım.Saç ekim konusu çok önemli olduğu kadar operasyonu kimin yaptığıda önemlidir DR.Emir Ali Hamiloğlu ismi ülkemizde tanınan bilinen bir isimdir saç ekimi konusunda duayendir.Esteworld olarak bünyemize dünyanın her tarafından gelen insanlar var,ülkemizde gerek iş dünyası gerek ünlüler dünyasından birçok kişi bünyemizden hizmet almaktadır.Saç ekimi konusunda garanti vermeden operasyonu yapmıyoruz.Ciddi anlamda sonuç almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler,bütün sorularınızı yanıtlayabilirim ve operasyon yaptırmak isteyen arkadaşlarada yardımcı olabilirim.

Mail:c.yondemir@esteworld.com.tr
    Tel:0530 407 42 28

@izler

Cahit bey burasi ticarethane degil forum farkindaysaniz

Sizde ekim kac para hocam? Her konuda sorabilirsiniz demissiniz de ondan sordum
    1 greft=?euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UnknownSouL

en iyi saç ekim merkezi neresidir

Ve dün banyodan sonra resimleri çektim 46. gün resimleri bunlar durum çok mu vahim saçlar seyremiş sanki

Hocam erkenden bu kadar karamsar olmayin. Daha yolun basindasiniz. Yakinda o saclar gurlesecek

• merhabalar istanbulda sac ektirebilecegim konusunda uzman ve garanti verebilecek bir sac ekim merkezi varmidir? bircok yer var ama siz forumdaki arkadaslarin gidipte memnun kaldigi bir yer varmi diye soruyorum yardimci olursaniz sevinirim birde ortalama maliyet ne oluyor tesekkurler

2009 Volvo S40 1.6D Dynamic,2015 Citröen C4 1.6 E-Hdi Exclusive
    2018 Opel Astra Black Edition, 2023 DS4 Performance Line
    Xperia Arc S
    Blackberry Z30
    İphone 6s16gb
    İphone 12Pro
    İphone 15pro Max
  • kemalkaram kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bende paranoya oldu artık. Saçları yıkadıktan sonra fayansların , ellerimin arasına ve havluya kurulandığım bölgelerde bakıyorum. Ama genele baktığım vakit moralim yerine geliyor. Ekimimden memnunum donör bölgemden alınan greftler çok sağlam ,5 - 6 kök o kadar da mühim değil. Sadece insanı süreç yoruyor. İnşallah bu süreç , herkesin istediği şekilde devam eder.

İyi forumlar.
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

merhabalar istanbulda sac ektirebilecegim konusunda uzman ve garanti verebilecek bir sac ekim merkezi varmidir? bircok yer var ama siz forumdaki arkadaslarin gidipte memnun kaldigi bir yer varmi diye soruyorum yardimci olursaniz sevinirim birde ortalama maliyet ne oluyor tesekkurler

Arkadaşım garanti diye birşey yok bunu aklından çıkar. Ben 4 yer ile görüştüm hepsine her soruyu sordum. Ön kısmı için ortalama %90 tutma olasılığı var. Tepe kısımlarda %70-75 çıkma olasılığı var. Tabi kişinin fiziki ve biyolojik özellikleride önemli. Yani 4000 ektirirseniz hepsi çıkacak diye birşey yok.

Hocam daha erken gibi karamsar olmak için ama ben sizin saç çizginiz konusunda biraz tereddüt ettim sanki yanlar fazla geridemi kalacak ön çizgiye göre?

Orijinalden alıntı: rantanon

quote:

Hocam daha erken gibi karamsar olmak için ama ben sizin saç çizginiz konusunda biraz tereddüt ettim sanki yanlar fazla geridemi kalacak ön çizgiye göre?

valla onu bende düşündüm ama fofrumdaki herkes dahil olmak üzere normal dediler bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: rantanon

quote:

Hocam ekim öncesi resmin izi koyucaktiniz. Dediğimiz sayfada göremedim. Zahmet olmazsa koyabilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.