Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadasim, moralini bozma, sok dökülmeden sonra bunlar normal, insan ümitsizlige kapiliyor ama 3 ay gecti mi, cikmaya basliyor o zaman moralin yerine geliyor, sabirla beklemelisin, bu suraci sac ektiren herkes yasiyor, insallah istedigin gibi cikacakdir,

Orijinalden alıntı: aubey

14.gün..eski saclarım uzadı ama ekilenler cok az uzadı.birde dökülmeler başladı.ekilen sacların uzamadan dökülmesi normalmi
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Arkadaşım normaldir. Kendini strese sokmana gerek yok. İkinci haftada dökülmeye başlarlar. Çoğunlukla ilk 1 ayda %70-80 i dökülür. Şok dökülme diyorlar buna. 3.ay ile 4.ay arası çıkışları başlar. Biotin 5mg kullan istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazut6180 -- 6 Kasım 2013; 14:03:12 >
  • 1.gün 10.gün 30.gün
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Arkadaşlar ben 27 ekimde saç ektirdim 30 ekimde yıkama başladı. 3 gün ekim yapan yer yıkadı sonra ben işim dolayısıyla ikametime döndüğüm için 5 gündür kardeşim yıkıyor . Yani gerçekten kardeşim daha hassas yıkıyor onu söyleyeyim . Ekim merkezinde 3 gün yıkattık 2 kere kanama oldu . Neyse sorum bu değil . Benim ekilen saçlar fazla uzamadı . Kendi saçlarım bayağı uzadı ekim saçları hafif boy verdi tabiri caizse ama çok kısa ve kabuklanma da hala geçmedi . Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    BIZLER TOPUKLARI SISENE KADAR SECDE EDEN RASÜLÜLLAHIN GÖZLERI SISENE KADAR YATAN ÜMMETLERIYIZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: rantanon

quote:

Orijinalden alıntı: UnknownSouL

en iyi saç ekim merkezi neresidir

Ve dün banyodan sonra resimleri çektim 46. gün resimleri bunlar durum çok mu vahim saçlar seyremiş sanki

Hocam daha erken gibi karamsar olmak için ama ben sizin saç çizginiz konusunda biraz tereddüt ettim sanki yanlar fazla geridemi kalacak ön çizgiye göre?

Hocam ekim öncesi resmin izi koyucaktiniz. Dediğimiz sayfada göremedim. Zahmet olmazsa koyabilirmisiniz.

tabi bu eklediğim daha iyidir sanırım :)

Orijinalden alıntı: lazut6180

Tepe kısmının kapanması 1,5 yıl sürüyormuş. Benim saçlar sarı olduğu için biraz syrek gözüküyor. Beyazlarımızda baya var yani
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

En son halini dün koymuştum buraya herhalde fark etmediniz.

Orijinalden alıntı: Levent Öz

Arkadaşlar ben 27 ekimde saç ektirdim 30 ekimde yıkama başladı. 3 gün ekim yapan yer yıkadı sonra ben işim dolayısıyla ikametime döndüğüm için 5 gündür kardeşim yıkıyor . Yani gerçekten kardeşim daha hassas yıkıyor onu söyleyeyim . Ekim merkezinde 3 gün yıkattık 2 kere kanama oldu . Neyse sorum bu değil . Benim ekilen saçlar fazla uzamadı . Kendi saçlarım bayağı uzadı ekim saçları hafif boy verdi tabiri caizse ama çok kısa ve kabuklanma da hala geçmedi . Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşım kanama olduysa o bölgedeki saçların köklerine zarar gelme olasılığı yüksek. Ekilen saçların uzaması hemen olmuyor. 1 hafta sonra ekilen saçların dökülmeye başlayacak ve 1 ay kadar sürecek. Biraz sabır gerekecek yani. 3,5 ile 4 ay arası çıkmaya başlarlar. Tam randımanı ön kısım için 1 yıl tepe kısmı için 15-18 ay arasında görürsün. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit.yondemir -- 8 Kasım 2013; 11:06:18 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 6 Kasım 2013; 15:30:38 >

Orijinalden alıntı: selenga_68

beyaz saçlı olan son hainiz ise resim pek net değil değişim var ama 1.5 yıla göre ahım şahım değil hocam veyahut süreç yawaş işliyor sizde

Yok kardeş koyduğum resim 255. güne ait. Ben 23 şubat 2013 de saç ektirdim. Yani 8,5 ay oldu. sen yanlış anladın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: axor61

saç kimini yaptıralı 12 gun oldu ve kabuklanmalar pul pul dokulmeye basladı ama bu pulla beraber saç telı de gelıor bazıların da bu normal mı ?

Saç köklerinde ilk 10 günde kanama olmadıysa saçlarında hiç bir sorun olmaz. Dökülme normaldir. Bendede aynısı oldu.

Hocam sizin sanırım şok dökülme başlamış. Bildiğim kadarıyla bu iyi birşey. Artık saç kökleriniz tutunmuş ve yenilenme evresine geçmiş. İnşallah daha iyi olur.

İyi forumlar..
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • Levent Öz L kullanıcısına yanıt
    kanamayı bilmiyorumda,benimde 14.günüm benimde ekilen saclar uzamadı.yada cok az uzadı.ve dökülme başladı.
  • UnknownSouL kullanıcısına yanıt
    Bence 100 gün sonra yani 150. Gününde filan bir foto paylaş forumdaki en iyi ekimlerden biri olacak unutma ;) geride olması iyidir hep bu yaşlarda kalmayacağız şuanki aklım olsa bende ekim yaptırdım daha geriden yaptırırdım. Benim 105 gün oldu 180de resim paylaşacağım. Ekim öncesi ve son hali diye ara günlerdeki fotolar yanıltıcı olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: örtmen35

sen nerede ektirmiştin hocam eski mesajlarını göremiyorum ?

mesajlarım resimlerim kapalıydı sanırım hocam yakında fotoğraf paylaşmadım ekimden sonrakiler vardı forumun önceki sayfalarında. yakında paylaşabilirim yine fotoğraf. 110 gün oldu temmuz 19 da ektirmiştim denizli erpa hastanesinde
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.