Bildirim

en iyi saç ekim merkezi neresidir (875. sayfa)
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş

- 

_____________________________ BIZLER TOPUKLARI SISENE KADAR SECDE EDEN RASÜLÜLLAHIN GÖZLERI SISENE KADAR YATAN ÜMMETLERIYIZ... - 

Bende doktora sormuştum saçlar ne zaman makinaya vurulur diye. 6 ay geçtikden sonra vurabilirsin dedi. Ama saçın kafaya tutunumu ilk 1 ay içinde bitiyormuş. Çok derin vurmadıysa sorun olmaz zannedersem. _____________________________  - 

Hayırlı tezkereler kardeş. _____________________________  - 

yok kardes ikinci aydan sonra vur makinaya sknti olmaz 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

Arkadaşlar , 
Güzel paylaşımlarınız olmuş. Çok teşekkürler.
Saç ekimi için Türkiyede bu işşin yeri kesinlikle İstanbulmudur?
İzmirde bu işi iyi yapan bir yer tavsiyeniz varmıdır? Teşekkürler._____________________________ Her türlü proje ve istekleriniz için lütfen linke bakınız !
http://forum.donanimhaber.com/m_36727498/tm.htm - 

hafif artış daha oldu genel olarak ben memnunum ,ilk tecrübemdeki hüsrandan dolayı kaygılarım vardı ama kortuğum gibi olmadı şuan gayet iyi burdan ausburg dan çok kişi gitti benim saçları görenlerden hocaya ekim yaptırmaya _____________________________  - 

Hocam bugun 57. Gunumdeyim sok dokulme ile ekilen saclarin %80 i dokuldu % 20 si kaldi olan saclarim ekimde zarar gormedi. 2 seans prp oldum.bide 90 gunde bir prp daha olcam.Bekliyoruz su an icin olumlu olumsuz bisey soleyemem ama sunu soleyebilirim donör bölge cok iyi agri,kizariik,iz vs yok. Doktorum 3,5 aydan sonra cikmaya baslar dokulenler dedi 3,5 ay sonra cikmaya basladiginda foto ekliycem.Saygilarimla 

ekim yaptırabilirsin hocam benimde ince telli seninki gibi dökülme olarakta benzerdi bi sıkıntı olmaz _____________________________  - 

quote:
Orijinalden alıntı: düşler_sahnesi
ekim yaptırabilirsin hocam benimde ince telli seninki gibi dökülme olarakta benzerdi bi sıkıntı olmaz
Dusler sahnesi sizde durumlar nasil ne kadar oldu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BIZLER TOPUKLARI SISENE KADAR SECDE EDEN RASÜLÜLLAHIN GÖZLERI SISENE KADAR YATAN ÜMMETLERIYIZ... - 

- 

quote:
Orijinalden alıntı: lazut6180
Tepe kısmının kapanması 1,5 yıl sürüyormuş. Benim saçlar sarı olduğu için biraz syrek gözüküyor. Beyazlarımızda baya var yani

Kardeş sanki pek büyük fark yok eski haline bakaraktan. Belki daha yarısı büyümedidir, dedigin gibi en az 1 sene beklemek gerek.

quote:
Orijinalden alıntı: drgba
Hocam bugun 57. Gunumdeyim sok dokulme ile ekilen saclarin %80 i dokuldu % 20 si kaldi olan saclarim ekimde zarar gormedi. 2 seans prp oldum.bide 90 gunde bir prp daha olcam.Bekliyoruz su an icin olumlu olumsuz bisey soleyemem ama sunu soleyebilirim donör bölge cok iyi agri,kizariik,iz vs yok. Doktorum 3,5 aydan sonra cikmaya baslar dokulenler dedi 3,5 ay sonra cikmaya basladiginda foto ekliycem.Saygilarimla
Benimde sok dolulmede neredeyse butun ekilen saclarim dokuldu. Sabirla beklemek lazim. Prp yaptirmayi ihmal etme hocam. Eger mumkun olursa 2 haftada bir yaptir.cok yakinda guzel fotolarini bekliyoruz

quote:
Orijinalden alıntı: adems58
hafif artış daha oldu genel olarak ben memnunum ,ilk tecrübemdeki hüsrandan dolayı kaygılarım vardı ama kortuğum gibi olmadı şuan gayet iyi burdan ausburg dan çok kişi gitti benim saçları görenlerden hocaya ekim yaptırmaya
Adem hoca eger mumkun olursa yeni fotolarini gormek isteriz. Formdaki bilmeyen arkadaslar da ekim isinin ne kadar ciddi bir is oldugunu daha iyi anlar. Eaki goruntunuzden eser kalmayacagini dusunuyorum .

Aynen hocam doktorum 3 seans prp yeterli olcagini solemisti bide sabah aksam minoxil suruyorum doktorun tavsiyesi uzerine yine.valla aralik 10 unda 3.aya gircem bir prp daha yapilcak toplamda 3 prp olcak zaten doktorumun dedigine gore ufak ufak cikmaya baslicakmis 3,5 ayda bakalim koycam fotolari insallah en iyisi olur herkes icin. 

quote:
Orijinalden alıntı: drgba
Aynen hocam doktorum 3 seans prp yeterli olcagini solemisti bide sabah aksam minoxil suruyorum doktorun tavsiyesi uzerine yine.valla aralik 10 unda 3.aya gircem bir prp daha yapilcak toplamda 3 prp olcak zaten doktorumun dedigine gore ufak ufak cikmaya baslicakmis 3,5 ayda bakalim koycam fotolari insallah en iyisi olur herkes icin.
eger ucrestsiz ise yaptirmaya calisin, normalde bu prp pahai birsey, yurt disinda tek seans 400dolar. o yuzden sac ektiren kisilerin ekime prp yi de ekletmeleri gerekir, ekimden once ve sonraki 2-3 yil icin bunu yapmak cok akillica olur,_____________________________  - 

quote:
Orijinalden alıntı: onurguner
quote:
Orijinalden alıntı: kemalkaram
bu arada kac greft ektirmistin
3800 greftti. TSK ederim bu arada. Siz ne yaptiniz hocam. Ektirdiniz sizde sanirim?
evet benim de 3 ay oldu, suan ekilenlerin neredeyse tamami dokuldu, artik cikma sureci basliyor, malesef benim surec yavas ilerleyecek gibi, ama olsun, sayili zaman hizla geciyor, 1 sene sonra meyvelerini alacagimi dusunuyorum._____________________________  - 

bursa da saç ekim merkezi öneriniz var mı arkadaşlar. _____________________________ ׺°”˜`”°º×The Man Who Sold The World•._.·´¯) - 

sen nerede ektirmiştin hocam eski mesajlarını göremiyorum ? _____________________________  - 

saç ekiminden sonra minoxil kullanan arkadaşlar yorum yazabilirlermi ? saçları kalınlaştırıyormu ? daha sıkı bir görünüm kazandırırmı ? 24.gündeyim daha şok dökülme yok ama hala saçların dibi görünüyor :) bu başlangıçta gözükenlerin dışında aradan yeni saçlar çıkacakmı ne yapmak gerekir? çokmu erkenciyim bu konuda birazda sabırsızımda insanlar diyor o kadar para verdin saçların yine seyrek _____________________________ 

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı