Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (875. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam hemso saclar umarim istedigin gibi olur benimde asker trasindan once son foto 114.gun Allaha emanet olun
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: efyilmaz

selam hemso saclar umarim istedigin gibi olur benimde asker trasindan once son foto 114.gun Allaha emanet olun
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

hocam ekilen saç makinaya vurulurmu acaba ??zarar görürmü saçlar
  • Bende doktora sormuştum saçlar ne zaman makinaya vurulur diye. 6 ay geçtikden sonra vurabilirsin dedi. Ama saçın kafaya tutunumu ilk 1 ay içinde bitiyormuş. Çok derin vurmadıysa sorun olmaz zannedersem.
  • selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    yok kardes ikinci aydan sonra vur makinaya sknti olmaz

Saç ekimi için Türkiyede bu işşin yeri kesinlikle İstanbulmudur?

İzmirde bu işi iyi yapan bir yer tavsiyeniz varmıdır? Teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_36727498/tm.htm
  • kemalkaram kullanıcısına yanıt
    hafif artış daha oldu genel olarak ben memnunum ,ilk tecrübemdeki hüsrandan dolayı kaygılarım vardı ama kortuğum gibi olmadı şuan gayet iyi burdan ausburg dan çok kişi gitti benim saçları görenlerden hocaya ekim yaptırmaya
    Hocam bugun 57. Gunumdeyim sok dokulme ile ekilen saclarin %80 i dokuldu % 20 si kaldi olan saclarim ekimde zarar gormedi. 2 seans prp oldum.bide 90 gunde bir prp daha olcam.Bekliyoruz su an icin olumlu olumsuz bisey soleyemem ama sunu soleyebilirim donör bölge cok iyi agri,kizariik,iz vs yok. Doktorum 3,5 aydan sonra cikmaya baslar dokulenler dedi 3,5 ay sonra cikmaya basladiginda foto ekliycem.Saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: düşler_sahnesi

ekim yaptırabilirsin hocam benimde ince telli seninki gibi dökülme olarakta benzerdi bi sıkıntı olmaz

Dusler sahnesi sizde durumlar nasil ne kadar oldu hocam

Orijinalden alıntı: lazut6180

185.gün ve 200.gün
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Hayirli olsun. Sac renginiz acik oldugu icin gelisim daha yavas gozlemleniyor. Ama butun acik alaninizin kapanacagi kesin

Orijinalden alıntı: lazut6180

Tepe kısmının kapanması 1,5 yıl sürüyormuş. Benim saçlar sarı olduğu için biraz syrek gözüküyor. Beyazlarımızda baya var yani
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Kardeş sanki pek büyük fark yok eski haline bakaraktan. Belki daha yarısı büyümedidir, dedigin gibi en az 1 sene beklemek gerek.

Orijinalden alıntı: drgba

Hocam bugun 57. Gunumdeyim sok dokulme ile ekilen saclarin %80 i dokuldu % 20 si kaldi olan saclarim ekimde zarar gormedi. 2 seans prp oldum.bide 90 gunde bir prp daha olcam.Bekliyoruz su an icin olumlu olumsuz bisey soleyemem ama sunu soleyebilirim donör bölge cok iyi agri,kizariik,iz vs yok. Doktorum 3,5 aydan sonra cikmaya baslar dokulenler dedi 3,5 ay sonra cikmaya basladiginda foto ekliycem.Saygilarimla

Benimde sok dolulmede neredeyse butun ekilen saclarim dokuldu. Sabirla beklemek lazim. Prp yaptirmayi ihmal etme hocam. Eger mumkun olursa 2 haftada bir yaptir.cok yakinda guzel fotolarini bekliyoruz

Orijinalden alıntı: adems58

hafif artış daha oldu genel olarak ben memnunum ,ilk tecrübemdeki hüsrandan dolayı kaygılarım vardı ama kortuğum gibi olmadı şuan gayet iyi burdan ausburg dan çok kişi gitti benim saçları görenlerden hocaya ekim yaptırmaya

Adem hoca eger mumkun olursa yeni fotolarini gormek isteriz. Formdaki bilmeyen arkadaslar da ekim isinin ne kadar ciddi bir is oldugunu daha iyi anlar. Eaki goruntunuzden eser kalmayacagini dusunuyorum .

Aynen hocam doktorum 3 seans prp yeterli olcagini solemisti bide sabah aksam minoxil suruyorum doktorun tavsiyesi uzerine yine.valla aralik 10 unda 3.aya gircem bir prp daha yapilcak toplamda 3 prp olcak zaten doktorumun dedigine gore ufak ufak cikmaya baslicakmis 3,5 ayda bakalim koycam fotolari insallah en iyisi olur herkes icin.

Orijinalden alıntı: drgba

Aynen hocam doktorum 3 seans prp yeterli olcagini solemisti bide sabah aksam minoxil suruyorum doktorun tavsiyesi uzerine yine.valla aralik 10 unda 3.aya gircem bir prp daha yapilcak toplamda 3 prp olcak zaten doktorumun dedigine gore ufak ufak cikmaya baslicakmis 3,5 ayda bakalim koycam fotolari insallah en iyisi olur herkes icin.

eger ucrestsiz ise yaptirmaya calisin, normalde bu prp pahai birsey, yurt disinda tek seans 400dolar. o yuzden sac ektiren kisilerin ekime prp yi de ekletmeleri gerekir, ekimden once ve sonraki 2-3 yil icin bunu yapmak cok akillica olur,

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: kemalkaram

bu arada kac greft ektirmistin

3800 greftti. TSK ederim bu arada. Siz ne yaptiniz hocam. Ektirdiniz sizde sanirim?

evet benim de 3 ay oldu, suan ekilenlerin neredeyse tamami dokuldu, artik cikma sureci basliyor, malesef benim surec yavas ilerleyecek gibi, ama olsun, sayili zaman hizla geciyor, 1 sene sonra meyvelerini alacagimi dusunuyorum.
  • düşler_sahnesi D kullanıcısına yanıt
    sen nerede ektirmiştin hocam eski mesajlarını göremiyorum ?
  • saç ekiminden sonra minoxil kullanan arkadaşlar yorum yazabilirlermi ? saçları kalınlaştırıyormu ? daha sıkı bir görünüm kazandırırmı ? 24.gündeyim daha şok dökülme yok ama hala saçların dibi görünüyor :) bu başlangıçta gözükenlerin dışında aradan yeni saçlar çıkacakmı ne yapmak gerekir? çokmu erkenciyim bu konuda birazda sabırsızımda insanlar diyor o kadar para verdin saçların yine seyrek

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.