Şimdi Ara

En iyi RPG Oyunları (2008 August-Ağustos) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel liste... Silverfall denemedim hemen inceliyorum
  • coming soon: diablo 3
  • Fallout 2 nin olmadığı bir listenin neyini tartışayım ki arkadaş kendi oynadığı oyunları yazmış kendince.
  • ben bu türe oldukça yabancıydım, ilk rpg oyunum Fable'ı kafadan 6-7 kere bitirdim :) şimdi bu türde başka bi oyun denemek istiyorum, OBLİVİON sanırım yanlış tercih olmaz
  • bu liste senin zevkine göre mi yoksa genel bir liste peşinde misin?

eğer ikincisi ise, KotOR serisi, Fallout 2, Elder Scrolls oyunları, Diablo 1, Eye of the Beholder, Icewind Dale belki hespinden önemlisi Planescape Torment gibi bu türün köşe taşları listende yer almıyor. ilki ise zevkler ve renkler diyorum, yine de saydıklarımızdan oynamadiğin varsa bir göz atarsan üzülmezsin.
  • gothic bence efsane niteliğinde bir oyundur 1-2-3 seri icersinde hikaye tam bir bütünlülük içersindedir
  • Hepside süper oyunlar
  • ya bu ne abuk bi sıralama old rpg de 1. oblivion olmalıydı online oyunlarda wow olmalıydı hiç sevmedim bu sıralamayı
  • Emeğine sağLık fazla resmi ama hepsi qüzel bence Fallout 10 numara oyun
  • Burdakilere ek olarak geniş ve sınırsız evreniyle 2000 senesinin en iyi rpg oyunu seçilen Arcanum'a da dikkat edin bence..
  • Eski oyuncular bilir Might and Magic serisi güzeldir,özellikle 7 ve 8. Serinin devamı tadında olmasada Dark Messiah da fena değildi.
  • Hellgate in ne işi varsa ilk üçte. Tam bir hayal kırıklığıydı. 3d rpg leri de sevemedim titan quest gibi olsa dadundan yinmez bu 3dler
  • Benim oynadığım en iyi rpg Vampire Masquarede konusu görselliği çok iyiydi en çok övülen diablo 2'yi yükledim berbat 2d grafikleri görünce flash oyunu gibi geldi sildim hemen :) Oblivion çok övülüyor ama fall out yada vampire bloodlines gibi bir sürü diyalog okumalı olduğunu duyunca denemedim yani tamam biraz diyalog olurda vampire bloodlines resmen bir adama dokun bin ah işit diyaloğu kesemiyorsun yanlışlıkla mouse kaydı tıkladın birisine yandın :) Bence diyaloglar bir paragrafı geçmeyecek oda bölüm sonunda. onun haricinde kısa diyaloglar. Çok sevdiğim vampire oyununu mahvetmişler bloodlines'te hem yani iki adım yürü 5 dakka bölüm yüklemesi kapıdan çıktın başka kapıya girecen etti sana hiçbirşey yapmadan 10 dakka bekle :)

Diyaloğu az görselliği iyi hikayesi sürükelyici olan bir rpg varmı deneyen
  • hani Aion!! :P
  • O zamanlar Aion mu vardı

Aion'u öyle bir şişirdilerki çok merak ediyorum ben de valla. Private Server'lar şahlanınca denemek lazım. Para veremem her ay, The Old Republic dışında tabi : ). O da patlayacak diye bir his var içimde...
  • Oblivion aksiyon rpg? Her rpg aksiyon dolu tamam da, inanılmaz hikaye ayrıntısı, yamalardan sonra tam olarak iyi konumda olan yapay zeka ama yine de Oblivion aksiyon rpg? Çok saçma. Yani Oblivion'u açıklayacak şey aksiyon mu? Şeyi hatırlıyorum ben. Bilmem kaç gün önce zindanda öldürdüğünüz adamın dedikodusunu çarşıda yapan kadınlar vardı. Duydun mu bilmem kimi ölü bulmuşlar. Yazık oldu falan diye :D Bu denli ayrıntı barındıran bir oyundu. Anlamsız geldi biraz.
  • Konu hort olmuş. Hazır hortlamışken bir iki birşey de ben yaziim.
    Liste baştan aşağı saçma zaten. Ultimate RPG nedir yaw, öyle bir tür yaratmışlar da benim mi haberim yok. Bir de Diablo tarzı aksiyon RPGlerin hepsi normal RPG olmuş, diğerleri anormal tabi. Tuhaf bir listeymiş. Sanırım eleman da bir yerden alıntı yapmış ama nereden olduğunu yazmamış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.