Şimdi Ara

En iyi regedit (kayıt defteri) temizleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana işini çok çok iyi yapan bir kayıt defteri temizleyici lazım. Kayıt defterinde daha önce silmiş olduğum programların bile kalıntısı var ve bunları elle tek tek bulmak çok zor. Registry Mechanic kullanıyorum ama bu eski programların kalıntılarını silmemiş.

Hangi kayıt defteri temizleyicisini kullanıyorsunuz/Hangisini tavsiye ediyorsunuz?

• ccleaner
  • Registry First Aid Platinum ve Evidence Eliminator.
  • regseeker
    önce tüm dosylarını tarar sonra registry taramasına geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DLI -- 5 Ocak 2010; 11:32:29 >
  • ccleaner
  • CCleaner'la kabasını al.Regseeker ile derinlemesine temizlik yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: DLI

regseeker

önce tüm dosylarını tarar sonra registry taramasına geçer

Türklermi yaptı acaba bu söylenişi bakımından diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Disk Defrag Programı?
    17 yıl önce açıldı
    registry'e kayıt ekleme..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardok

CCleaner'la kabasını al.Regseeker ile derinlemesine temizlik yap

abi 2000 küsür şey buldu korktum silmeye, kayıt defterini toptan siliyor mu n'apıyor bu
  • Geçmişin falandır.Silmende birşey olmaz .Merak etme.
  • reg cleaner
  • iyi güzelde bu programları çoğunu denedim en uzun sürelide ccleaner kullandım ama bana göre sisteme bağımlılık yaptırıyor bu programlar, ilk başta evet temizliyorsun herşeyi hataları eski girdileri falanı filanı ve birazda olsa sistemin rahatladığını yada hızlandığını hissediyorsun ancak kısa bir süre sonra eskisinden daha yavaş oluyor kasılmalar hatalar artıyor hadi diyorsun bidaha kullanayım, bida bidaha derken hergün kullanmaya başlıyorsun enson ccleaner ı otomatiğe bağlamıştım sistem açılışnda çalışıyordu adeta madde bağımlısı oldu pc bu olay dikkatimi çekince temiz bi format ve sistem kurulumundan sonra bıraktım bu tip yazılımları...
  • Windows ilk kurulduğunda reg girdilerinin toplam boyutu ile 2 ay sonraki reg girdilerinin toplam boyutu aynı olmuyor.Zaman içerisinde sürekli şişiyor.
    Bu tür programlar tanımsız girdileri silmekte.Sistem hatalarından dolayı daha fazla detaya inemiyorlar.
  • Advare System Care kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.