Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ynscn1903

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xenium11

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Faruk

bu tip bir topic açmaya gerek yok
    sagopa dan başkada adam akıllı rapci yok
    o zaman en iyi rapci kimdiye sormanın bir manasıda yok

+1

sagopa mı
    sagopa rapten baska herşey yapmakta

Size göre ilahici olabilir ama alanında söz ve müzik olarak daha iyisi yok bence

konu söz yazarlıgı degil maalsef.
    konu rap ve sagopa rapci degil.

Dikkatli okuduysanız orada ''alanında söz ve müzik..'' yazmışım. Yani konuyla alakalı. Size göre manici de olabilir türkücü de. Bana göre rapçi

• Arabesk rap olmaz. ozaman sagopada
  • Tupac
    Eminem
    Snoop Dogg (çok bozdu)
    Dr. Dre
    Jay Z
    Eazy-E
    Akon
    Young Jeezy
    Kanye West
    Usher
    Lil Wayne
    Ice Cube
    Alicia Keys

Muhakkak şuan aklıma gelmeyen kişiler vardır ama genel olarak bu
    (Underground rap olarak sadece Sansar Salvo ve Sagopa Kajmer dinlerim)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xenium11

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Faruk

bu tip bir topic açmaya gerek yok
    sagopa dan başkada adam akıllı rapci yok
    o zaman en iyi rapci kimdiye sormanın bir manasıda yok

+1

sagopa mı
    sagopa rapten baska herşey yapmakta

Size göre ilahici olabilir ama alanında söz ve müzik olarak daha iyisi yok bence

konu söz yazarlıgı degil maalsef.
    konu rap ve sagopa rapci degil.

Dikkatli okuduysanız orada ''alanında söz ve müzik..'' yazmışım. Yani konuyla alakalı. Size göre manici de olabilir türkücü de. Bana göre rapçi

Bende sana katılıyorum bence sagopa türkiyedeki en kalliteli müzik yapan rapçidir

• quote:

Orijinalden alıntı: CaLLuM

Tupac
    Eminem
    Snoop Dogg (çok bozdu)
    Dr. Dre
    Jay Z
    Eazy-E
    Akon
    Young Jeezy
    Kanye West
    Usher
    Lil Wayne
    Ice Cube
    Alicia Keys

Tupac,Eazy-E ve Ice Cube dışında hiçbiri rapper değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Ergenler yine toplanmış "Eminemin 31 milyon tane hayranı var en iyisi o yeaaa" yapmakta.O bahsettiğiniz kişilik 7-8 yıl önce pop müziğe giydiriyordu.Son albümünün bir pop albümünden farkı yok maşallah
    Ha bir de 3AM komedisi var.Beef içinde olduğu I.C.P.'nin yarattığı türü araklayıp "ben en psikomanyağım" mesajı vermeye çalışıyor.Ulan Em' sorarlar adama o Rihanna klibi ne diye
    En komiği de "Eminem beyaz ama siyahlar arasında takılıyor büyük başarı beyaz zenci yeaaaa" yapanlar.Yine sorarlar adama o zaman neden Underground piyasasının yarısı beyazlarla dolu diye.Neden Underground piyasasını onlar yönetiyor diye.Herşeyi geçtim Eminem portakalda vitaminken bu işi başarıyla yapmış olan beyazlar vardı.Tek farkları MTV'ye göt açıp piyasa peşinde koşmamaları.O yüzden ergenler bilmez onları.

Tamam.

Daha Eminemin son albumunden haberi yok birde giydirmeye calisiyor. Allah bilir sarkida denilenleride anlamiyorsundur. Ayrica 31 milyon degil 45 milyon hayrani var.

• quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

Ergenler yine toplanmış "Eminemin 31 milyon tane hayranı var en iyisi o yeaaa" yapmakta.O bahsettiğiniz kişilik 7-8 yıl önce pop müziğe giydiriyordu.Son albümünün bir pop albümünden farkı yok maşallah
    Ha bir de 3AM komedisi var.Beef içinde olduğu I.C.P.'nin yarattığı türü araklayıp "ben en psikomanyağım" mesajı vermeye çalışıyor.Ulan Em' sorarlar adama o Rihanna klibi ne diye
    En komiği de "Eminem beyaz ama siyahlar arasında takılıyor büyük başarı beyaz zenci yeaaaa" yapanlar.Yine sorarlar adama o zaman neden Underground piyasasının yarısı beyazlarla dolu diye.Neden Underground piyasasını onlar yönetiyor diye.Herşeyi geçtim Eminem portakalda vitaminken bu işi başarıyla yapmış olan beyazlar vardı.Tek farkları MTV'ye göt açıp piyasa peşinde koşmamaları.O yüzden ergenler bilmez onları.

Tamam.

Daha Eminemin son albumunden haberi yok birde giydirmeye calisiyor. Allah bilir sarkida denilenleride anlamiyorsundur. Ayrica 31 milyon degil 45 milyon hayrani var.

İstediği kadar hayranı olsun o kitle 15 yaşın üzerine çıkmadıkça birşey ifade etmez
    Son albümünden haberim yok mu?Son albümünde P!NK,Rihanna,Lil Wayne(Popçunun alasıdır) gibi popçularla düet yapmadı mı?Piyasanın göz bebeği değil mi daha 10 yıl önce piyasayla işim olmaz diyen bu adam?

Şarkı sözlerine gelirsek 15 yıldır annesi,kızı,karısı,uyuşturucu sorunu,beyaz olması gibi saçma sapan şeyler üzerinden para kazanıyor.Arada 1-2 politik şarkı yazıyor göz boyama amaçlı.Gerçi son albümde o da yok.Aşk adamı olmuş.

Rap bilgimi sınayacaksan burda sonsuza kadar tartışabilirim çünkü senden çok daha iyi bilgim olduğuna eminim.

• quote:

quote:

quote:

Tamam.

İstediği kadar hayranı olsun o kitle 15 yaşın üzerine çıkmadıkça birşey ifade etmez
    Son albümünden haberim yok mu?Son albümünde P!NK,Rihanna,Lil Wayne(Popçunun alasıdır) gibi popçularla düet yapmadı mı?Piyasanın göz bebeği değil mi daha 10 yıl önce piyasayla işim olmaz diyen bu adam?

Şarkı sözlerine gelirsek 15 yıldır annesi,kızı,karısı,uyuşturucu sorunu,beyaz olması gibi saçma sapan şeyler üzerinden para kazanıyor.Arada 1-2 politik şarkı yazıyor göz boyama amaçlı.Gerçi son albümde o da yok.Aşk adamı olmuş.

Rap bilgimi sınayacaksan burda sonsuza kadar tartışabilirim çünkü senden çok daha iyi bilgim olduğuna eminim.

15 yas sacmaligida senin gibilerin kendini tatmin etmek icin soyledigi bir sey herhalde? Amerikada yasiyorum Eminemin hayran kitlesinin yas ortalamasini bana ogretme istersen.

O albumunden sonra Royce Da 5 9 ile yaptigi Bad Meets Evil albumu cikti once git bir albumdeki sarkilari dinle sonra gel bana burda konus. Recovery albumunu bende o duetlerden dolayi cok sevmedim cunku eski Eminem gibi degildi ama 14 haziranla cikan albumle normal haline dondu. Ben zaten Eminemi Recovery albumunden dolayi degil Slim Shady LP Marshall Matthers The Eminem Show gibi eski yaptigi albumlerden dolayi seviyorum. O seviyede uyusturucu kullanan bir kisinin yapmayi bildigi seyleri unuttugunu bilirsin sanirim bunu Eminem kendide soyledi kendime rap yapmayi tekrar ogretmem gerek diye. Relapse ve Recovery albumude bir gecis sureci. Eger gercek bir rap dinleyiciysen son cikan Bad Meets Evil ep sini seversin Recoverydeki gibi ask mesk sarkilari yok. Her ne kadar Recoveryde ask mesk sarkilari olsada sarkilardaki dahice yaptigi word play lerini sozlerini yok rihanna yok lil wayne yok pink diye bir kenara atamazsin.

Emin ol benden daha cok rap bilgin vardir bende sonsuza kadar tartisirim onune Eminem ile ilgili dedigin laflari sana yediricek tonla sarkida koyarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 6 Ağustos 2011; 23:53:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaLLuM

Tupac
    Eminem
    Snoop Dogg (çok bozdu)
    Dr. Dre
    Jay Z
    Eazy-E
    Akon
    Young Jeezy
    Kanye West
    Usher
    Lil Wayne
    Ice Cube
    Alicia Keys

Tupac,Eazy-E ve Ice Cube dışında hiçbiri rapper değil.

Reys ister sev ister sevme ama
    1-2 isim dısında hepsi rapper young jeezy opera sanatçısı değil sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam.

O albumunden sonra Royce Da 5 9 ile yaptigi Bad Meets Evil albumu cikti once git bir albumdeki sarkilari dinle sonra gel bana burda konus. Recovery albumunu bende o duetlerden dolayi cok sevmedim cunku eski Eminem gibi degildi ama 14 haziranla cikan albumle normal haline dondu. Ben zaten Eminemi Recovery albumunden dolayi degil Slim Shady LP Marshall Matthers The Eminem Show gibi eski yaptigi albumlerden dolayi seviyorum. O seviyede uyusturucu kullanan bir kisinin yapmayi bildigi seyleri unuttugunu bilirsin sanirim bunu Eminem kendide soyledi kendime rap yapmayi tekrar ogretmem gerek diye. Relapse ve Recovery albumude bir gecis sureci. Eger gercek bir rap dinleyiciysen son cikan Bad Meets Evil ep sini seversin Recoverydeki gibi ask mesk sarkilari yok. Her ne kadar Recoveryde ask mesk sarkilari olsada sarkilardaki dahice yaptigi word play lerini sozlerini yok rihanna yok lil wayne yok pink diye bir kenara atamazsin.

Emin ol benden daha cok rap bilgin vardir bende sonsuza kadar tartisirim onune Eminem ile ilgili dedigin laflari sana yediricek tonla sarkida koyarim.

Ben kendine ait albümlerden bahsetdiyorum feat albümlerden değil bu bir.

Bahsettiğimiz herif Rap dahisi I.C.P.'den albüm yapmak için dilenen, s.tir yiyen, daha sonra ünlü olunca ICP'ye diss atan cevabını alan, uslanmayıp tekrar diss atan yine cevabını alan heriftir.Ve yine o bahsettiğimiz herif ICP'nin yarattığı horrorcore rap türünü 3AM parçasıyla en komik şekilde taklit etmiştir.Nasıl bir çelişki bu?Bu iki.

Peki ya Cage beefine ne demeli?Cage gibi underground camiasının en yaratıcı isimlerinden biriyle saçma sapan beefe girip rezil olmadı mı?Bu üç.

Peki neden A.O.T.P. gibi gruplar parçalarında ara ara bu herife giydiriyor?Neden sevilmiyor?Başarı mı?Hayır.
    Tek sebebi rap'in adını lekelemesi çünkü o bahsettiğimiz beyaz MC'ler Eminem yokken de vardı.Bu dört.

Eminemin sözleri klişedir.Şarkılarının yarısı ailesi üzerine.Bu da en fazla 14-15 yaşındaki ABD'li kızları etkiler.Bize ne ailenden?Uyuşturucu sorununa gelirsek.Tüm neredeyse metal camiasının bu tarz sorunları var ancak mükemmel eserler veriyorlar ve bunu müzikten ayrı tutabiliyorlar.Bu beş.

Zamanında Britney Spears,Christina Aguilera gibi kadınlara durduk yere diss atıp piyasadaki yerini zavallı bir şekilde korumadı mı?Bu da altı.

2 yıldır rap dinlemiyorum.Ama sırf underground rap(yabancı) üzerine 100GB'a yakın arşivim vardı.Sildim çoğunu.Emin ol rezil ederim seni.İstersen msn'ini ver burada show yapmadan kimin ne kadar bildiğini gösterelim.Bu da yedi.

Edit: Al bu da 15 yaş saçmalığının kanıtı.

Not Afraid youtube istatistikleri.

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Like Toy Soldiers

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Love The Way You Lie

Female 13-17
    Male 25-34
    Male 18-24

When Im Gone

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Beautiful

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Hep zirvede 13-17 yaş arası ergen kızlar var nedense?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfield -- 7 Ağustos 2011; 0:07:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam.

Ben kendine ait albümlerden bahsetdiyorum feat albümlerden değil bu bir.

Bahsettiğimiz herif Rap dahisi I.C.P.'den albüm yapmak için dilenen, s.tir yiyen, daha sonra ünlü olunca ICP'ye diss atan cevabını alan, uslanmayıp tekrar diss atan yine cevabını alan heriftir.Ve yine o bahsettiğimiz herif ICP'nin yarattığı horrorcore rap türünü 3AM parçasıyla en komik şekilde taklit etmiştir.Nasıl bir çelişki bu?Bu iki.

Peki ya Cage beefine ne demeli?Cage gibi underground camiasının en yaratıcı isimlerinden biriyle saçma sapan beefe girip rezil olmadı mı?Bu üç.

Peki neden A.O.T.P. gibi gruplar parçalarında ara ara bu herife giydiriyor?Neden sevilmiyor?Başarı mı?Hayır.
    Tek sebebi rap'in adını lekelemesi çünkü o bahsettiğimiz beyaz MC'ler Eminem yokken de vardı.Bu dört.

Eminemin sözleri klişedir.Şarkılarının yarısı ailesi üzerine.Bu da en fazla 14-15 yaşındaki ABD'li kızları etkiler.Bize ne ailenden?Uyuşturucu sorununa gelirsek.Tüm neredeyse metal camiasının bu tarz sorunları var ancak mükemmel eserler veriyorlar ve bunu müzikten ayrı tutabiliyorlar.Bu beş.

Zamanında Britney Spears,Christina Aguilera gibi kadınlara durduk yere diss atıp piyasadaki yerini zavallı bir şekilde korumadı mı?Bu da altı.

2 yıldır rap dinlemiyorum.Ama sırf underground rap(yabancı) üzerine 100GB'a yakın arşivim vardı.Sildim çoğunu.Emin ol rezil ederim seni.İstersen msn'ini ver burada show yapmadan kimin ne kadar bildiğini gösterelim.Bu da yedi.

Edit: Al bu da 15 yaş saçmalığının kanıtı.

Not Afraid youtube istatistikleri.

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Like Toy Soldiers

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Love The Way You Lie

Female 13-17
    Male 25-34
    Male 18-24

When Im Gone

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Beautiful

Female 13-17
    Male 13-17
    Male 18-24

Hep zirvede 13-17 yaş arası ergen kızlar var nedense?

Herseyi o kadar iyi Eminem aleyhine cevirmissin ki oncelikle seni tebrik ediyorum Sirayla cevap vereyim.

Bir kere Icp beefi dedigin gibi degil. Eger ingilizcen varsa anlarsin zaten yoksa istersen ceviririm altta yazdigim gibi basladi. This beef with Eminem and the Insane Clown Posse (ICP), goes way back to 1995. ICP consists of two people, Violent J (Joseph Bruce), and Shaggy 2 Dope (Joseph Ulster). Everything started in 1995, when Eminem was handing out flyers for a party he was playing at. The flyer apparently said "Appearance from ICP...maybe". Violent J wasn't too happy about this and he told Eminem to "fuck off" and that he wouldn't play at his party.

All this bull shit apparently hurt Eminem's pride, and so he started to diss ICP. He told people that he threw ICP out of a club in Detroit and he told a close friend that ICP were pussies for not responding. The club incident is true though, Eminem and D-12 chased ICP out of a club and then shot ICP's van with a paintball gun. Bu bir. Slim Anus gibi abuk subuk cocukca dissler atip Eminemi rezil ettiler dogru haklisin
    Icp denilen hergeleleri Eminem'le kiyasliyorsan zaten hic tartismayalim.

Bu bile yeter o clownlara.

Cage beefinde Eminem'in rezil olmasi falan tamamen senin kendi hayal gucunden uydurdugun bir sey nasil bir hayal gucun varsa artik. O beef iki taraf icinde cocuksuydu Eminem in her rap battle teklifini reddedip kacan Cage mi rezil etti Em i? Slim Shadyi Bitch Lady yapip Still Dre sarkisini Still Cage yapip beati bile degistirmeden Emineme diss atan bir adamdan bahsediyoruz

"This beef has been going on ever since 1998 when Eminem released the Slim Shady EP. Cage has gone on record saying that Eminem has copied his style and his lyrics. This has been denied by Eminem and in the Slim Shady LP, you can hear the disses Eminem lays down to Cage in "Role Model:" "Bought Cage's tape opened it, and dubbed over it." "

Yukardada okudugun gibi Cage ile olan beef Cagein Emineme stilini ve sozlerini kopyaladigini soyledigi icin baslamis bir olay sonra karisilikli dissler atilmis bana gore cocuksa bir beefdir. Eminemin rap battle teklifini reddedip gelmeyen ama sana gore Eminemi rezil eden bir adam Ayrica kendisi beyaz olmasina ragmen surekli "Nigga" kelimesini kullanan Amerikada 'Wigger" dedigimiz turden bir arkadasdir. Cage e gene saygim vardir Icp gibi copleri getirip onume koymadin en azindan.

AOTP ye hic cevap vermeye gerek yok zaten kendi fikrini belirtmissin bende derimki cekemedikleri icin giydiriyorlar. Ayrica benim zaten Eminemden once beyaz mcler yoktu gibi bir iddiaamda olmadi.

Sarkilarinin cogu hayat uzerine en azindan diger mainstream rapperlar gibi para kadin gibi abuk subuk seyler uzerine rap yapmiyor. 2pacda hayati uzerine rap yapiyordu farkli bir olay yok hayat hikayeleri farkli. He aynen 14-15 yasindaki kizlari etkiler Eminemin 14-15 yasindaki kizlari etkilicek sarkilari Love the way you lie gibi benimde sevmedigim recovery albumunde olan bir kac sarkidan ibarettir. Eminemin mainstream olmasinin sebebide kizidir bunuda belirteyim yoksa yok mtv ye cikayim yok unlu olayim gibi bir seyin umrunda oldugu yok hatta bir cok sarkisinda unu sevmedigini hatta nefret ettigini belirtir.

Piyasadaki yerini korumasina gerek yoktu albumleri zaten direk ilk haftadan satis rekorlari kiriyordu. Ayrica o zamanin Britney Spears gibi Michael Jackson gibi buyuk fan kitlelerine sahip olan kisilere diss atmak oyle herkesin goze alcagi bir olay degildir cunku buyuk tepki alirsin. Onlara diss atarak piyasadaki yerini korudu diyerek epey sacmalamissin.

Valla boyle gidersen pek rezil edemezsin yalan yalnis bilgiler kafana gore yaptigin yorumlarla anca kendini rezil edersin.

O 15 yasi istatigini nerden aldin dogrulugu nedir bilmiyorum ama koydugun sarkilar icin o istatistikler dogru olabilir. Like Toy Soldiers haric. Like Toy Soldiers da 15 yasindaki kizlarin ilgisini cekicek ne olabilir bana bir onu acikla cok merak ettim acaba o sarkiyi hic anlayarak dinledin mi? Onuda cok merak ediyorum.

Simdi birde Rock Bottom- Just Dont give a fuck- Marshall Matters- Words are weapons- no apologies -till i collapse gibi sarkilarinda istatikteklerini koy bir zahmet birde bu tur sarkilara bakalim.

Ulan utanmasan Benzino falanda diyeceksin. Bir an Benzino Eminemi rezil etti diyecegin aklimdan gecmedi degil kim bilir belki ilerki mesajlarinda dersin.

Ulan hicbir seye degil su abuk subuk tartisma yuzunden mesaji yazarken harcadigim zamana uzuluyorum hayatimdan bosuna 15 dk gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 7 Ağustos 2011; 1:05:44 >

• Tamam genç sen rap ustasısın.İşin güzel yanı Cage,ICP,AOTP gibi grupları ilk kez duydun ve geç cevap verme sebebin de yaşanan olayları araştırman.Kafandan yazamayıp link atman da buna örnek zaten.

Eminem piyasada varolduğundan beri ergen müziği yapar.Youtube'daki istatistiklere bak istisnasız her parçasını en çok 13-17 arası kızlar dinlemiş.Aynı kızlar Lady Gaga ve Justin Bieber da dinliyor.

Mainstream rapperlarla kıyaslaman mantıklı, kendisi de onlardan biri.Underground piyasasıyla istesen de kıyaslayamazsın.Eminemin Slug veya Vinnie Paz olmaya ne hayal gücü ne kelime haznesi ne de bilgisi yeter.Veya Immortal Technique'nin %5'i politik bilgisi yoktur.Cage kadar derin yazamaz, Esoteric gibi flow atamaz.

Senle uzun uzun tartışmayacağım çok istiyorsan pm at msn vereyim, 3-5 albüm önereyim de rap nedir onu öğren.

Bir de yaşını söylesen sevinirim.
  • Hocam , Vinnie Paz çok akıcı ve şarkıları gerçekten çok dolu.
  • quote:

Tamam genç sen rap ustasısın.İşin güzel yanı Cage,ICP,AOTP gibi grupları ilk kez duydun ve geç cevap verme sebebin de yaşanan olayları araştırman.Kafandan yazamayıp link atman da buna örnek zaten.

Eminem piyasada varolduğundan beri ergen müziği yapar.Youtube'daki istatistiklere bak istisnasız her parçasını en çok 13-17 arası kızlar dinlemiş.Aynı kızlar Lady Gaga ve Justin Bieber da dinliyor.

Mainstream rapperlarla kıyaslaman mantıklı, kendisi de onlardan biri.Underground piyasasıyla istesen de kıyaslayamazsın.Eminemin Slug veya Vinnie Paz olmaya ne hayal gücü ne kelime haznesi ne de bilgisi yeter.Veya Immortal Technique'nin %5'i politik bilgisi yoktur.Cage kadar derin yazamaz, Esoteric gibi flow atamaz.

Senle uzun uzun tartışmayacağım çok istiyorsan pm at msn vereyim, 3-5 albüm önereyim de rap nedir onu öğren.

Bir de yaşını söylesen sevinirim.

Gec cevap vermedim her allahin saati forumu kontrol etmiyorum gordugum gibi mesajini yazmaya basladim. Bir eminem dinleyicisi oldugum icin meraktan yillar once zaten Eminemin beeflerine goz atmistim en basitinden ordan bile biliyorum bilmedigimi dusundugun o adamlar. Tek ordan degil ama sadece anla diye en basitinden ornek verdim. Kafamdan yazip yazmamakla bir alakasi yok bunun senin kafandan yazip salladigini gordukten sonra dogrularini gor diye linkleri koydum buraya. Geri cevap olarak salliyorsun deme diye

Eminemi sevmeyen her kisinin agzinda dolanan laf zaten Eminem ergen muzigi yapiyor. Cogu sarkisina bayanlara kayan Eminemin no apologies-words are weapons gibi sarkilarini hangi 13-17 yas arasi kizlarin dinlediginide cok merak ediyorum dogrusu. Recoverydeki degil ama eski Em Vinnie Pazlede Sluglada cok rahat kiyaslanir. Hatta Bad meets Evil daki Em de cok rahat yarisir. Bir tarafi cok yuceltirken diger tarafi cok asagiliyorsun. Tamam anladik Eminemi sevmiyorsunda cok abartma istersen. Ismini verdigin Slug(atmosphere) Vinnie Paz gibi adamlara saygim var hala basladiklari gibi ayni yolda devam ediyorlar Eminemin Recoverysi gibi bir sapma yasamadilar ama abuk subuk 1 album yapti diye o adamlari Eminem'in onune koyamazsin. Slugin kelime haznesi daha genistir ona lafim yok ama Eminemin en iyi linelari Sluginkilerinden daha iyidir. Slugdan ne alcagini sarkiyi dinlemeden tahmin edersin cunku her sarkida birbirine yakin seviyede seyler verir ama Eminem her zaman sasirtabilir inanilmaz line lar ile karsina cikabilir. Sirf hayatiyla ilgili rap yapiyor onla bunla dalga geciyor diye boyle konusman ayri bir komedi. Aramizdaki fark su sen Eminemden nefret ediyorsun onun icin her taraftan Emineme giydirme cabasi icindesin bense vinnie paz immortal technique gibi adamlarida sever onlara hakkini veririm. Sirf Eminemi yuceltmek icin onlari asagilamam.

Neyse uzatmaya gerek yok zevkler ve renkler farklidir bu konuda ne sen benim nede ben senin fikrini degistirebilirim. Msni pm den atarim ikimizinde bos oldugu bir zaman ordan devam ederiz.

Yasim 21 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 7 Ağustos 2011; 11:04:46 >

• Msnini ekleyecektim.Slugdan ne alacağını şarkıyı dinlemeden önce tahmin edersin çünkü birbirine yakın seviye şeyler verir ve Eminemin en iyi parçaları Atmospheredan iyidirden sonra senle tartışmayacağım bile.

Şunu söyleyip bırakıyorum.Infinite veya The Slim Shady LP dönemindeki Eminemden bahsetmiyorum ben.The Marshall Matters LP'deki Eminemden de bahsetmiyorum.Benim bahsettiğim The Eminem Showla başlayan (yine bu albüm iyidir) tarz değişme-kendini geliştirememe-yumuşama dönemine girdi ki Encore çok komik bir albümdür.Piyasaya 50 cent gibi saçma pop kırması bir herifi sokup sonuna kadar desteklemesi de ne kadar para manyağı olduğunu gösterir.Çünkü 50 centin o beef içinde olduğu Benzinodan farkı yok.Veya Ja Ruleden.Hatta daha da popçu şuan.Senin anlamadığın Encoredan sonra gelen Eminemin aşırı derecede saçma ve komik olması, tükürdüklerini yalaması ve tek derdi piyasa olması.Piyasa demekten kastı zaten anlamıyorsun.Daha önce de piyasada sağlam yeri vardı diyorsun.Bu zaten cahilliğini gösteriyor bir de sana piyasanın tanımını yapamam.Eminemin ilk dönemi her ne kadar daha iyi olsa da her zaman ergen müziği yaptı.Dinleyici kitlesinin geneli yine ergenler oldu.Hatta Sing For The Momentta bundan bahsediyor tabi anlayana.Ben de 13-14 yaşındayken dinlerdim.

Herneyse kolay gelsin sana.Bu kadar cahil olmasaydın üşenmez msnden ekler tartışırdım ama senin gibi çok adamla tartıştım.Hiçbirinizin yeterli bilgisi yok ve yanlışı kabul edemiyorsunuz.O yüzden uğraşamayacam istersen sabaha kadar forumda Eminemi öv.

• quote:

Msnini ekleyecektim.Slugdan ne alacağını şarkıyı dinlemeden önce tahmin edersin çünkü birbirine yakın seviye şeyler verir ve Eminemin en iyi parçaları Atmospheredan iyidirden sonra senle tartışmayacağım bile.

Şunu söyleyip bırakıyorum.Infinite veya The Slim Shady LP dönemindeki Eminemden bahsetmiyorum ben.The Marshall Matters LP'deki Eminemden de bahsetmiyorum.Benim bahsettiğim The Eminem Showla başlayan (yine bu albüm iyidir) tarz değişme-kendini geliştirememe-yumuşama dönemine girdi ki Encore çok komik bir albümdür.Piyasaya 50 cent gibi saçma pop kırması bir herifi sokup sonuna kadar desteklemesi de ne kadar para manyağı olduğunu gösterir.Çünkü 50 centin o beef içinde olduğu Benzinodan farkı yok.Veya Ja Ruleden.Hatta daha da popçu şuan.Senin anlamadığın Encoredan sonra gelen Eminemin aşırı derecede saçma ve komik olması, tükürdüklerini yalaması ve tek derdi piyasa olması.Piyasa demekten kastı zaten anlamıyorsun.Daha önce de piyasada sağlam yeri vardı diyorsun.Bu zaten cahilliğini gösteriyor bir de sana piyasanın tanımını yapamam.Eminemin ilk dönemi her ne kadar daha iyi olsa da her zaman ergen müziği yaptı.Dinleyici kitlesinin geneli yine ergenler oldu.Hatta Sing For The Momentta bundan bahsediyor tabi anlayana.Ben de 13-14 yaşındayken dinlerdim.

Herneyse kolay gelsin sana.Bu kadar cahil olmasaydın üşenmez msnden ekler tartışırdım ama senin gibi çok adamla tartıştım.Hiçbirinizin yeterli bilgisi yok ve yanlışı kabul edemiyorsunuz.O yüzden uğraşamayacam istersen sabaha kadar forumda Eminemi öv.

Ben zaten en basindan dedim eski Eminemden dolayi dinliyorum diye. Dediklerimi ve kendi soylediklerini cok guzel carpitiyorsun bir geriye donup bak bakalim piyasa hakkinda ne demissin. Ayrica ben sarkilari demedim Line lari dedim. 50 centi sevmem zaten o konuya girmem. Herneyse uzatmayacagim ben senin gibi dusunmuyorum herkesin dusuncesi kendine.

• Amerikan vari rapçileri sevmem zaten geneldede Sago dinlerim ama Akon'u bunların arasında tek geçerim.Adamın hiçbir şarkısından sıkılmadım hem söz bakımından hemde yorumlama açısından adam inanılmaz böyle bir gırtlak olamaz özellikle Mr.Lonely ve Right Now'daki yorumlaması beni bitiriyor.Yani kısaca yerli Sago yabancı Akon aga
  • Sagopa Kajmer bir başkadır,kazandırdıklarından beğendiklerim;Şahsi,Vale,Sad,42'ye 4.İntizam- ı Kelam'da bu işe yeni başlamış yetenekli birisi.
  • Sagopa Kajmer

• Hayatında sagopadan başka rap dinlememiş adam detected.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.