Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam kendisi bile diyor: the last two albums doesn't count.. encore I was on drugs, relapse I was flushin' 'em out...

slim shady lp
    marshall mathers lp
    the eminem show
    recovery

bu solo albümleri ve d12 ve royce'la çıkarttığı albümleri beğenmeyen varsa onu bilemem.. bence shady gelmiş geçmiş en iyi rapper'dır..
    müzik olarak zaten dünyanın en iyi prodüktörünü arkasına almıştır, kendisi de yeteneği ve yazdığı sözlerle müzik dünyasında tarihe geçmiştir..

2pac'ın kısa zamanda yaptıkları da çok büyük şeyler tabi.. bugün bile kullandığımız bu kadar aforizma ve felsefeyi kendisi üretmiştir şarkılarında, belki uzun yaşasaydı daha da büyük şeyler yapabilirdi ama yaşatmadılar işte adamı(illuminati ve suge knight)..
  • Sagopa Kajmer ve Eminem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Tamam genç sen rap ustasısın.İşin güzel yanı Cage,ICP,AOTP gibi grupları ilk kez duydun ve geç cevap verme sebebin de yaşanan olayları araştırman.Kafandan yazamayıp link atman da buna örnek zaten.

Eminem piyasada varolduğundan beri ergen müziği yapar.Youtube'daki istatistiklere bak istisnasız her parçasını en çok 13-17 arası kızlar dinlemiş.Aynı kızlar Lady Gaga ve Justin Bieber da dinliyor.

Mainstream rapperlarla kıyaslaman mantıklı, kendisi de onlardan biri.Underground piyasasıyla istesen de kıyaslayamazsın.Eminemin Slug veya Vinnie Paz olmaya ne hayal gücü ne kelime haznesi ne de bilgisi yeter.Veya Immortal Technique'nin %5'i politik bilgisi yoktur.Cage kadar derin yazamaz, Esoteric gibi flow atamaz.

Senle uzun uzun tartışmayacağım çok istiyorsan pm at msn vereyim, 3-5 albüm önereyim de rap nedir onu öğren.

Bir de yaşını söylesen sevinirim.

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Msnini ekleyecektim.Slugdan ne alacağını şarkıyı dinlemeden önce tahmin edersin çünkü birbirine yakın seviye şeyler verir ve Eminemin en iyi parçaları Atmospheredan iyidirden sonra senle tartışmayacağım bile.

Şunu söyleyip bırakıyorum.Infinite veya The Slim Shady LP dönemindeki Eminemden bahsetmiyorum ben.The Marshall Matters LP'deki Eminemden de bahsetmiyorum.Benim bahsettiğim The Eminem Showla başlayan (yine bu albüm iyidir) tarz değişme-kendini geliştirememe-yumuşama dönemine girdi ki Encore çok komik bir albümdür.Piyasaya 50 cent gibi saçma pop kırması bir herifi sokup sonuna kadar desteklemesi de ne kadar para manyağı olduğunu gösterir.Çünkü 50 centin o beef içinde olduğu Benzinodan farkı yok.Veya Ja Ruleden.Hatta daha da popçu şuan.Senin anlamadığın Encoredan sonra gelen Eminemin aşırı derecede saçma ve komik olması, tükürdüklerini yalaması ve tek derdi piyasa olması.Piyasa demekten kastı zaten anlamıyorsun.Daha önce de piyasada sağlam yeri vardı diyorsun.Bu zaten cahilliğini gösteriyor bir de sana piyasanın tanımını yapamam.Eminemin ilk dönemi her ne kadar daha iyi olsa da her zaman ergen müziği yaptı.Dinleyici kitlesinin geneli yine ergenler oldu.Hatta Sing For The Momentta bundan bahsediyor tabi anlayana.Ben de 13-14 yaşındayken dinlerdim.

Herneyse kolay gelsin sana.Bu kadar cahil olmasaydın üşenmez msnden ekler tartışırdım ama senin gibi çok adamla tartıştım.Hiçbirinizin yeterli bilgisi yok ve yanlışı kabul edemiyorsunuz.O yüzden uğraşamayacam istersen sabaha kadar forumda Eminemi öv.

+1

• Rap hastası biri değilim fazla rapçi de dinlemem ama Türkiye'de Özgüç Güler underground'taki bütün isimleri ezer ve biçer benim görüşümde. Keşke rap müziğe devam etseydi böyle yetenekli gençler eriyip gidiyor, yazık vallahi. Ayrıca Türkçe olarak yapılan en iyi freestyle'ıda bu çocuktan dinlemiştim 3-4 sene önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Hayatında sagopadan başka rap dinlememiş adam detected.

Aynen hocam

Hayatımda Sagopa'dan başka rap dinlememiş değilim ama dinlediklerim arasında en beğendiğim o.Ayrıca detected falan burayı inci sözlüğe çevirmeyelim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

quote:

Aynen hocam

Hayatımda Sagopa'dan başka rap dinlememiş değilim ama dinlediklerim arasında en beğendiğim o.Ayrıca detected falan burayı inci sözlüğe çevirmeyelim lütfen

Herhangi bir aşağılama ve hararet söz konusu değil zaten en kızdığım şeylerden biri rapper'larla dalga geçilmesi neyse En iyi denilince rotamızı Amerikaya çevirmeliyiz tabi Show yapanlardan bahsetmiyorum onlar ayrı bir kefede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

quote:

Aynen hocam

Herhangi bir aşağılama ve hararet söz konusu değil zaten en kızdığım şeylerden biri rapper'larla dalga geçilmesi neyse En iyi denilince rotamızı Amerikaya çevirmeliyiz tabi Show yapanlardan bahsetmiyorum onlar ayrı bir kefede.

Yani hocam resmini koymuş olmam sadece onu dinlemiş olduğumu göstermez.Ben 50 cent de dinledim, Eminem de, Snoop Dogg da ama bütün dinlediklerimin arasından en beğendiğim Sagopa Kajmer'dir.Bu konuda bi çok kişi Sagopa Kajmer'i övmüş ama resmini koydum diye bana böyle bir şey söylenmiş olması kanıma dokundu.

• Ice Cube
  • youu don't...
    wanna f**k with shaady...
    cause shaaady....
    will f**king kiiil youu...

bu şarkıyı çok severim bu arada
  • Türkçe rap olarak Ceza
    Underground Sansar Salvo

Gangsta Rap ; 50 Cent , Eminem
  • 2PAC haricindeki herkes yalan ve basit bes para etmez hele emınem sumuklunun onde gıdenı o nasıl bı tıptır ole ya o sesın ıgrenclıgı basıtlıgı cocuktan farkı yok tam sumuklu.2PAC bu ısın tanrısı.

• konu kapanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomec

2PAC haricindeki herkes yalan ve basit bes para etmez hele emınem sumuklunun onde gıdenı o nasıl bı tıptır ole ya o sesın ıgrenclıgı basıtlıgı cocuktan farkı yok tam sumuklu.2PAC bu ısın tanrısı.

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

Türkçe rap olarak Ceza
    Underground Sansar Salvo

Türkçe rap olarak Sagopa Kajmer
    Underground Şahsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

quote:

Türkçe rap olarak Ceza
    Underground Sansar Salvo

Underground Şahsi

Sansar Salvo , Patron , Sehabe vs

Bunlar da kötü adamlar değil gibi geliyor bana dinlemediniz mi bu adamları yoksa ön yargı olarak Sago`dan başkası yalan mı diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Method Man -- 24 Ağustos 2011; 5:45:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

quote:

Türkçe rap olarak Ceza
    Underground Sansar Salvo

Underground Şahsi

Sansar Salvo , Patron , Sehabe vs

Bunlar da kötü adamlar değil gibi geliyor bana dinlemediniz mi bu adamları yoksa ön yargı olarak Sago`dan başkası yalan mı diyorsunuz ?

Sansar Salvo 21 Gram, Adrenalin zamanları yani 2006-2007'de çok iyiydi fakat şu 1-2 yılda konumunu kaybetmiş durumda. Patron'un da Söndürülmüş Yıldızlar ve Şaşal albümünü çok dinlemişimdir. Sonradan Professional albümlerinde flexleri bozuldu artık eski tadı vermiyor. Sehabe baştan gözümde kaybetti çünkü sesi çok itici geliyor. Bu sesle de çok büyük kitleler edinebileceğini sanmıyorum.

Sagopa Kajmer her albümde farklı bi tarza bürünüp farklı hisler yaşatıyor. Sagopa Kajmer BPG ve Romantizma'dan sonra bozdu diyen çoktur. Fakat Sago rap alemi için bir hediyedir aslında onun gibi bu kadar farklı şeyi deneyip başarabilecek bir rapçi daha gelmedi. BPG ve Romantizma'daki derinliğini kaybettiği elbetteki aşikardır o kabul. Ama yine de rapin en iyisidir ve rapi bırakana kadar en iyi rap yapan mc olacaktır benim gözümde

• Immortal Technique, Jedi Mind Tricks, Vinnie Paz, 2PAC falan nedir bilmeyenler Sagopa falan diyor yav

Bu yukarıda saydıklarımı iyi okuyun, Türkçe Rap piyasasında çok büyük gördğünüz adamların yarısı bunlardan söz-beat çalarak işler yaptı.

Tabii Farazi-Kayra gibi mükemmel bir ikili var Türkçe rapte onlar da hak ettiği ilgi ve alakayı görmüyor. Saian, Fuat Ergin gibi isimleri de sayarım buraya. Ha bir de; Eminem çok bozdu.
  • Sagopa ile Ceza arasında çok büyük farklılıklar var ve Ceza'nın tek fazlası -fazlalık denemez Sagopa da istediği zaman yapabiliyor bunu- hızlı söylemesi. Ceza ne Sagopa gibi söz yazabilir, ne de sampleları kesip öyle harika beatler çıkarabilir. Türk rap dünyasında Sagopa'nın tartışmasız önderliği var derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Immortal Technique, Jedi Mind Tricks, Vinnie Paz, 2PAC falan nedir bilmeyenler Sagopa falan diyor yav

Bu yukarıda saydıklarımı iyi okuyun, Türkçe Rap piyasasında çok büyük gördğünüz adamların yarısı bunlardan söz-beat çalarak işler yaptı.

Tabii Farazi-Kayra gibi mükemmel bir ikili var Türkçe rapte onlar da hak ettiği ilgi ve alakayı görmüyor. Saian, Fuat Ergin gibi isimleri de sayarım buraya. Ha bir de; Eminem çok bozdu.

Her kelimesine katılıyorum, bence Saian en iyi türkçe söz yazarıdır

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.