Her ne kadar pop'a kaysa da tarzını bozsa da yaşlı kurt Snoop favorim.Dr Dre ise beatleriyle 1 numaramdır
aslanemre58
Aynen dostum o adamlar ayrı bi deli zaten. Fakat arkalarından farklı gençler geliyor ; Wiz Khalifa , Waka Flocka Flame gibi dinlemenizi isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: Method Man
aslanemre58
Aynen dostum o adamlar ayrı bi deli zaten. Fakat arkalarından farklı gençler geliyor ; Wiz Khalifa , Waka Flocka Flame gibi dinlemenizi isterim.
Zaten Wiz Khalifa ile The Game diğer favorilerimdir.Şu Dre Detox'u bi çıkarsa artık 7 sene oldu kulaklarımızın pası bi silinse
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
quote:
aslanemre58
Zaten Wiz Khalifa ile The Game diğer favorilerimdir.Şu Dre Detox'u bi çıkarsa artık 7 sene oldu kulaklarımızın pası bi silinse
Dr.Dre , Snoop , Nate dogg vs bunların diskografilerini nereden bulabilir dostum , bilgin var mı acep ?
quote:
quote:
aslanemre58
Boşver detoxu game in red album dehşet hatta ötesi son yıllarda çıkmış en iyi albümlerden diyebilirim
quote:
quote:
quote:
aslanemre58
Dr.Dre , Snoop , Nate dogg vs bunların diskografilerini nereden bulabilir dostum , bilgin var mı acep ?
Wikipedia sayfalarında bulabilirsin @J-Smoove RED güzel ama bi The Documentary değil.Bir de gereğinden fazla Lil Wayne var
quote:
quote:
quote:
quote:
aslanemre58
Wikipedia sayfalarında bulabilirsin @J-Smoove RED güzel ama bi The Documentary değil.Bir de gereğinden fazla Lil Wayne var
O parçaları dow. yapmam lazım ama nasıl
Dünyada tupac shakur Dre dre snoop dogg eminem ne yazıkki 50 cent benim ilk10 numa giremiyor Türkiyede 1 sene filan dinlediğim 2 tane var sagopa kajmer kolera... ceza mış ayben miş hepsi beş para etmez
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
Gangsta Rap ; 50 Cent , Eminem
Ne yaptin hoca ya?
Hadi 50 neyse de Eminem ile Gangsta Rap'in ne alakasi var? Ayrica Gangsta Rap'de de 50 Cent'e gelene kadar cok daha iyi bir suru isim var.
Arkadaşlar Rap in önceliğini yapan tupac shakur
quote:
Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL
Rap'in önceliği nedir ?
Bence Eazy E
quote:
Orijinalden alıntı: Beefcake
quote:
Rap'in önceliği nedir ?
Bence Eazy E
Arkadaşım eskiden yani 1980 1990 yıllarında rap biliniyorduda çok fazla değil tupac shakur albüm yapa yapa televizyonlara çıka çıka rap tarzını dünyaya gösterdi bir nevi tanıttı. Tabiki tupac shakurdan öncede rap çilerde vardı ama onlar sadece kendi ülkelerinde albüm yapıp sattılar.
quote:
quote:
quote:
Rap'in önceliği nedir ?
Bence Eazy E
Arkadaşım eskiden yani 1980 1990 yıllarında rap biliniyorduda çok fazla değil tupac shakur albüm yapa yapa televizyonlara çıka çıka rap tarzını dünyaya gösterdi bir nevi tanıttı. Tabiki tupac shakurdan öncede rap çilerde vardı ama onlar sadece kendi ülkelerinde albüm yapıp sattılar.
arkadaşım pac kraldır da dediğin olayı nwa yaptı..
Şuan için Eminem. Genel olarak Tupac ve Eazy E
Benim için top 5 Notorious big Guru Nas Tupac Q-Tip
1-2 de kararsız kaldım biraz, bu arada ufkunuzu açın old school rap west den ibaret değil
Wu-tang clan, immortal technique dinleyen yokmu ya bu ne böyle hepmi eminem... Öyle şeyler yazılmış ki çok şaşırdım.
Adamın biride eminemi g-rapper yapmış. Cali nere detroit nere arkadaşım Birde, şu nas yalamasını Makaveli ile aynı listeye koymasak...
@aslanemre58
dinledinmi bilmiyorum ama Game'in "Murda game chronicles" "Let the game begin" mixtapelerini öneririm... Birde g-unit zamanlarından "stop snitchin stop lyin" mixtape i var çok iyi ama "g-unot" tayfasındansan salla gitsin. Mixtapeleri bulamassan PM at yardımcı olurum
Ayrıca the documentary, los angeles/compton tarihinin en iyi albümlerinden biridir.
quote:
Orijinalden alıntı: Eren Taner
quote:
quote:
quote:
Rap'in önceliği nedir ?
Bence Eazy E
arkadaşım pac kraldır da dediğin olayı nwa yaptı..
Arkadaşım ben hep tupac shakur takıldığım için bu kadar biliyordum. Yanlış bilgilendirmek istemedim. Genel olarak tupac shakur dr dre snoop dogg eminem dinlerim
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
Wu-tang clan, immortal technique dinleyen yokmu ya bu ne böyle hepmi eminem... Öyle şeyler yazılmış ki çok şaşırdım.
Adamın biride eminemi g-rapper yapmış. Cali nere detroit nere arkadaşım Birde, şu nas yalamasını Makaveli ile aynı listeye koymasak...
Eskileri pek bilen/dinleyen yok sorun ondan kaynaklaniyor. 2004den beri koca bir 0 olan Eminem son 10 yilin en iyi rapperi. Bu bile rapin su an ne kadar kotu oldugunu gosteriyor. Lil Wayne, Kanye gibileri cogu kisiye gore gunumuzun en iyi rapcilerinden. Eskiden baba sarkilar yapan Jay-Z, Snoop bile artik mainstream takilir oldular.
Jay-Z'nin 2000li yillarin basina kadar olan sarkilarini bilmeyenler ya da Nas ile olan kapismasini falan Jay-Z de rapper mi be diyorlar. Ayni sey Snoop icinde gecerli. Snoop'un Suge Knight/Deathrow ile olan beefini bilmeyenler Snoop kim ya diyorlar. Tupac, Rakim falan dinleyip onlarin sarkilari cok kotu cunku beatleri cok kotu/yavas diyen insanlar gordum ben. Gelde bu kisilerle rap konus sonra.
Bir de Lil Wayne, Eminem, 50 Cent falan bu gibi kisilerden daha iyi diyenler var onlar zaten ayri komedi. Tabi en komikleri Ceza/Sagopa en iyi diyenler.
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Eskileri pek bilen/dinleyen yok sorun ondan kaynaklaniyor. 2004den beri koca bir 0 olan Eminem son 10 yilin en iyi rapperi. Bu bile rapin su an ne kadar kotu oldugunu gosteriyor. Lil Wayne, Kanye gibileri cogu kisiye gore gunumuzun en iyi rapcilerinden. Eskiden baba sarkilar yapan Jay-Z, Snoop bile artik mainstream takilir oldular.
Jay-Z'nin 2000li yillarin basina kadar olan sarkilarini bilmeyenler ya da Nas ile olan kapismasini falan Jay-Z de rapper mi be diyorlar. Ayni sey Snoop icinde gecerli. Snoop'un Suge Knight/Deathrow ile olan beefini bilmeyenler Snoop kim ya diyorlar. Tupac, Rakim falan dinleyip onlarin sarkilari cok kotu cunku beatleri cok kotu/yavas diyen insanlar gordum ben. Gelde bu kisilerle rap konus sonra.
Bir de Lil Wayne, Eminem, 50 Cent falan bu gibi kisilerden daha iyi diyenler var onlar zaten ayri komedi. Tabi en komikleri Ceza/Sagopa en iyi diyenler.
JayZ, Snoop artık commercial takılıyorlar onlardan umudu kestim, yarın albüm çıkarsalar merak edipte bakmam bile. Snoop tam clubber oldu çıktı zaten. Halbuki nerde Jayz nin big pimpin' leri nerde blueprint leri, nerde Snoopy nin doggfather ı. Eskide kaldı onlar. Nerde Eminemin "Marshal Mathers LP" si "Eminem Show" u. Recovery diye dandikten bi albüm çıkarmış rihannayla onla bunla parça okuyor.
Bir Game i sıkı takip ederdim yeni dönemden, oda çok bozdu son zamanlar LAX eh işte derken Red albümü tam hayalkırıklığı. Gittikçe düşüşte. Sert söyliyicem diye kaydı iyice NWA çizgisinden. Black Wall Street bozdu bu adamı... Artık lyric falan değil sese bakar oldum Drake falan dinliyorum sesleri iyi diye. Yokluk çekiyoruz resmen...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
quote:
JayZ, Snoop artık commercial takılıyorlar onlardan umudu kestim, yarın albüm çıkarsalar merak edipte bakmam bile. Snoop tam clubber oldu çıktı zaten. Halbuki nerde Jayz nin big pimpin' leri nerde blueprint leri, nerde Snoopy nin doggfather ı. Eskide kaldı onlar. Nerde Eminemin "Marshal Mathers LP" si "Eminem Show" u. Recovery diye dandikten bi albüm çıkarmış rihannayla onla bunla parça okuyor.
Bir Game i sıkı takip ederdim yeni dönemden, oda çok bozdu son zamanlar LAX eh işte derken Red albümü tam hayalkırıklığı. Gittikçe düşüşte. Sert söyliyicem diye kaydı iyice NWA çizgisinden. Black Wall Street bozdu bu adamı... Artık lyric falan değil sese bakar oldum Drake falan dinliyorum sesleri iyi diye. Yokluk çekiyoruz resmen...
Benim gunumuzden dinlediklerim
Wiz Khalifa'nin bir kac sarkisi Eminem'in MMLP-Encore-The Eminem Show'dan bazi sarkilari Kanye'nin bir kac sarkisi Bunlar disinda underground takilan Vinnie Paz, Black Thought, Slug, I.T., Masta Ace'in yeni yeni guzel sarkilarini kesfediyorum. 6-7 ay oncesine kadar pek underground dinlemezdim ama dedigin gibi yokluktan undergrounda sardim.
Gerci hic biri eskilerin yerini tutmuyor.
Tupac - All Eyez on Me The Notorious B.I.G. - Ready to Die LL Cool J - Radio N.W.A - Straight Outta Compton Nas - Illmatic Wu-Tang Clan- 36 Chambers
Ancak bu gibi albumleri dinleyince bunye yerine geliyor. Yoksa gunumuz rapcilerinden ne koy olur ne kasaba.