Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2pac.. n.w.a elemanları (ice cube, eazy e, dr dre), immortal technique.. çok fazla isim tanımıyorum zaten ama şunu söyleyebilirim türkiyede gangsta yaşam tarzı olmadığı için gangsta rap yapılamaz.. yapmaya çalışanlar sadece komik duruma düşüyorlar.. türkçe rap eğer gelişmek istiyorsa yine eleştirisel lyric'lerle kendi sorunlarını ve ya bu toprakların sorunlarını anlatmalıdır.. hadi birbirimize diss atalım biraz ünleniriz mantığıyla daha çok yerimizde sayarız..
  • 2pac,ice cube,eazy e varken eminem kimmiş?
  • tupac in ustune repci tanimam
  • Dr. Alban tabiki , yemişim diğerlerini , bu işin özü afrikalı zencilerin sorunları vs. değilmi arkadaş en hasını bu adam yaptı aslında

ha birde şu manyak vardı :) beyaz rap ciler patlama yaptı bundn sonra ama halen böyle hızlı söyeleyeni çıkmadı

• [Deleted by Admins]
  • Ben ölümüne Slim Shady diyorum, gerçekten adam biliyor. unutmayın, müzik piyasasında farklı olan öne çıkar, 2pac (hiç dinlemedim) öldü (yada öyle düşünülmesini istiyor) adam hayran topladı. eminem ilginç bir hayat hikayesi, yeni bir ses, yeni bir stil (kesinlikle öneririm) geldi, billboard tarafından son 10 yılın en iyi sanatçısı seçildi. 2pac diyen çoğu kişinin onu iyi tanımadığına eminim. birini sevecekseniz araştırın. 8 mile filmi (eminemi anlatıyo) 2 defa izledim, otobiyografini (the way i am) okudum, albümlerinin hepsini indirdim, sonra anlamaya başladım eminemi....
  • ludacris! the battle of sexes albümünü tavsiye ederim şu an mtv nin en iyi albümleri arasında. dirty south

ekleme: türk dersen indigo derim. sagonun allah belasını versin :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djbatu -- 26 Ekim 2010; 23:17:17 >
  • AMA ARTIK DAYANAMIYACAGIM BAKIN GENCLER ONUN BUNUN ACTIGI KONU İÇİN RAP ÇİLERE LAF EDİYORSUNUZ LÜTFEN DİKKAT EDİN BEN RAP DEYİNCE İCTEN GELEN DİNLERİM OKEY CEZA HIZLI GÜLÜŞ OLABİLİR AMA HOSUMA GİTMİYOR BENİM İÇİN RAP DEDİNMİİ SAGOPA KAJMER GELİR YANİ YABANCI DERSENİZDE FAZLA DİNLEMEM CÜNKÜ ANLAMAM TURKİSH UNDER GROUND RAP : SAGOPA KAJMER

• tabiki murat k deHŞET CREW !!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=a0dmoOYD-MA

PUNCH + PUNCH + SANSİYİ DÜZEN ADAM HARBİDEN HASTA !!!!
  • SEHABE ve ŞANIŞER i unutmayalım !!!!!
  • en iyi rapçi mi?
    Tabikide emin3m
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35
    Yaw anlamadığım olay şu forumda ki kaç kişi ingilizcesi var ya kafanıza göre snoop muş dr .dre miş nasıl kanaat getiriyorsunuz yaw albüm çok sattı diye iyi giyiniyor diye nasıl en iyi rapçi oluyor saydıklarınızın hepsi para için yaptı işini zaten kliplerden de anlaşılıyor.

_Bilinçlenin biraz...
    _Başlık çok saçma zaten hiç bir şeyin en iyisi yoktur.
    _Saçma sapan kanaat getirmeyin amerikan rapçileri zaten aday olmamalı nedenleri çok zaten.

Neyse uzatmaya gerek yok forumda bilinçli kişiler yok zaten.

sen çok bilinçlisin dimi =)
  • Son 10 yilin en iyi rapperi Eminem'dir.

Gelmis gecmis derseniz o zaman isler degisir.

1)Tupac
    2)Rakim
    3)Nas
    4)Notorious B.I.G(Biggie)
    5)Eazy-E(Sozlerini kendi yazsa ilk 3e koyabilirdim.)
    6)Ice Cube
    7)Jay-Z (Simdi ki hali degil ama eski halleri. Ozellikle Nas ile kapistiklari donem.)
    8)Common
    9)Big Daddy Kane
    10)LL Cool J
    11)Chuck D
    12)Scarface
    13)Eminem
    14)Lupe fiasco
    15)Black Thought

Gunumuzdeki rapin 80 ve 90li yillardaki rape gore cok daha kalitesiz oldugu da bir gercek. Gunumuzun en iyi rapperlari arasinda gosterilen T.I, Lil Wayne, Drake, Kanye West gibileri gelmis gecmisler listesinde ilk 30a bile giremezler.
  • 1)Tupac !
    2)Snoop Dogg
    3)Eminem
    4)Dr.Dre
    5)50 Cent.

Türkiye ;
    1)Mozole Mirach
    2)Sokrat ST
    3)Mualif Matem.
    4)Şanışer
    5)Sancak
    6)Doğu Akdeniz <3
    7)Pit10
    8)Şehinşah

diye bu liste devam eder ve sagopa kajmer ile ceza hicbir zaman listeye giremiyor :)
  • Saian, Karaçalı, Da Poet, Patron, Pit10, Ados, Sybra, Kayra (Gerçekten kaliteli Türk rapperlardır)
  • Ceza Pop'u Lanetlediği şarkılarından sonra para uğrına Pop'cularla şarkı yapsın. Albümlerinde yayınlasın. 10 Nisan 2011 Bostancı Gösteri Merkezini İnleten 2'li var burada. Rap'i Anasına bacısına küfür ederek yapanlara inat, Dilden Dile yazdığı Diss'lerle Sagopa Kajmer Dinleyenlerdeniz. Para uğruna girmediği ortam, Vermediği şarkı, Yapmadığı iş kalmayan ''Ceza''ya inat, Milyon Liraları gözünü kırpmadan reddeden Sagopa Kajmeri dinliyoruz. RABB'ıma küfür eden Fuatın yerine ''Rauf Musavvir Allah Birsin Azze ve Cellesin''
    Diyen Sagopa Kajmeri dinliyoruz.

RAP DEĞİL SAGOPA KAJMER DİNLİYORUZ!!!
  • quote:

Sagopa barikat,kolera gibi isimlerle çalışsın.Ceza d-12,tech n9ne,sido gibi ismlerle çalışsın arada ki fark bu işte.Türk rap müziği olarak en güzel şey bu olsa gerek

Biz eminem 2pac bahsedelim siz sagopayla yemişsiniz kafayı böyle devam edin.

Ceza'yi Tupac ile ayni kategoriye mi koydun yoksa bana mi oyle geldi?

Turkce rapden bir sey olmaz. Turkiye'de 'gangster'lik diye bir sey olmamasina ragmen adamlar 'gangsta' rap yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 15 Nisan 2011; 16:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T
    quote:

Sagopa barikat,kolera gibi isimlerle çalışsın.Ceza d-12,tech n9ne,sido gibi ismlerle çalışsın arada ki fark bu işte.Türk rap müziği olarak en güzel şey bu olsa gerek

Biz eminem 2pac bahsedelim siz sagopayla yemişsiniz kafayı böyle devam edin.

Ceza'yi Tupac ile ayni kategoriye mi koydun yoksa bana mi oyle geldi?

Turkce rapden bir sey olmaz. Turkiye'de 'gangster'lik diye bir sey olmamasina ragmen adamlar 'gangsta' rap yapiyorlar.

Türkçe rap dinlenir mi ya

• Turkce rap'in ustune Jonas Brothers iyi gider.
  • quote:

Yaw ne alaka ceza - tupac düzgün okuyun şu yazıları.

+Türkçe rapten bişi olmaz demişsiniz amerikanlardan bi şey olduğu kesin kliplerinde lüks hayat tanıtanları dinleyeceğime en kötü türkçe rapi dinlerim daha iyi.

adamlar ticarete dökmüşler ama güzel söylüyorlar ticarete dökmeleri beni bağlamaz her türlü bedava indiriyoruz zaten
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.