Bildirim
En iyi Oyun Soundtrack`leri ve Müzikleri !!!!! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Crysis Warhead ilk baştaki müzil Ezel'in müziğine benziyo.
Fifa 10, Smackdown 2010.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 24 Şubat 2010; 13:14:26 >_____________________________ AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
-
-
_____________________________ Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
-
-
@bluelabel arkadaşım halonun soundtrackleri çok sağlamdı gerçekten ara sıra açar dinlerim.Xbox 1'de halo 1-2 oynarken beni ençok etkileyen şeylerden biri müzikleriydi.Buarada attığın müziğin bu versiyonunu daha çok seviyorum.Sonlara doğru piano çok sağlam giriyor.
Bunlarda beğendim birkaç şarkı hepsini koymaya kalksam zaten bütün ff şarkılarını doldururdum buraya herhalde.
-
The Best is Yet to Come
tartışmasız en iyisidir.Fifa nın müziklerini de severim
_____________________________ -
-
-
Ozellikle Mw2nin muziklerini Hans Zimmer yaptigi icin ayri severim. Unchartedin da o ana temasi cok guzeldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bullets of Revenge
PSN:Esatcan93
Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
MW3 K/D:1.92 11.prestij -
quote:
Orijinalden alıntı: Toruk Macto
Ozellikle Mw2nin muziklerini Hans Zimmer yaptigi icin ayri severim. Unchartedin da o ana temasi cok guzeldir.
Evet bende hans Zimme Ve Assassin's creed müziklerini çok severim._____________________________ -
-
Da orıgıns menu muzıkleri _____________________________ -
-
Şuda hiç fena değildir...
http://www.youtube.com/watch?v=GLYXv_VhB2g_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı