Şimdi Ara

En iyi ön libero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

En iyi ön libero

(En Son Oy Tarihi: 1.7.2009)
Giriş
  • En iyi ön libero. Arkadaşlar yorumlarınızı da bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 20 Ocak 2006 2:29:06 >

• Gravessen neden yok ?
  • juninho,gerard,guti amc diye biliyorum diğerlerine göre daha ofansifler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELİ LAN BU

juninho,gerard,guti amc diye biliyorum diğerlerine göre daha ofansifler

Dediğin gibi guti amc ama şu an REAL'de dmc oynuyor. Gerrard ise biraz karışık ama önemli maçlarda dmc oynuyor. Juninho ise tam olarak bilmiyorum ama defansa da katkısı çok olduğu için dmc dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

Orjinalden alıntı: DELİ LAN BU

juninho,gerard,guti amc diye biliyorum diğerlerine göre daha ofansifler

Dediğin gibi guti amc ama şu an REAL'de dmc oynuyor. Gerrard ise biraz karışık ama önemli maçlarda dmc oynuyor. Juninho ise tam olarak bilmiyorum ama defansa da katkısı çok olduğu için dmc dedim.

juninho'nun defansa katkısı olduğunu sanmıyorum
  • Ümit ÖZAT tabiki
  • bence junınho sonra gerard sorada pirlo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gattuso
  • Juninho;Sağ açık veya amc oynuyor

Bence en iyisi viera
    Ama çalışkanlığıyla gerard da en iyilerden biri
  • Abi juninho kanat oyuncusu mu Sağ açık oynasın yaa...

Bence Gerard tam ön libero değil Tam orta saha hem ileri hem geri....

Bunların arasında en iyi VİERA tabi ki de.
  • Arkadaşlar küçük hatalar olabilir. Juninho'yu çok seyretme şansım olmadı açıkçası ama gerrard zamanında defans bile oynuyordu. Yani ön libero olarak değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 26 Şubat 2006; 13:09:46 >
  • Bence Vieria çünkü bana göre ön libero defansif ağırlıklı olmalı Gerard daha çok 10 numara özellikleri taşıyan bir futbolcu
  • kesinlikle de rossi
  • Tartışmasız Andrea Pirlo. Bence bir önliberoda olması gereken en önemli özellik oyunkurucu özelliği olması. Viera gibi fizik olarak çok güçlü isimleri sevmiyorum. Teknik,pas dağıtma,oyun kurma gibi özellikleri ön plana alırsak Pirlo'yu tek geçerim. Pirlo gibi topçun olsun 100milyon dolar borcun olsun.
  • Vieira elbette! uzun uzun yorum yapabilirim ama tek bişey sölüyorum arsenalin oynadığı futbolu izleyin,durumuna bakın bide 2yıl önceki arsenali hatırlayın... oyunu nasıl yönlendireceğini bilen topu oyuna sokabilen rakibe basan zaman zaman servis de yapabilecek kadar teknik yetenekli tek geçerim. guti ve pirlo konusunda yerinin adamları olmadıklarını düşünüyorum mücadeleci özellikleri kısıtlı takım oyununa ofansif olarak daha çok şey katabildiklerini söyleyebilirim
  • guti ön libero deildir.ortasaha oyuncusudur. yani ofansif yada defansif ortasaha değil.tam bir orta saha oyuncusu.real madridin ön liberosu gravesen zaten.tercihim Vieria.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 2 Şubat 2006 14:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

Tartışmasız Andrea Pirlo. Bence bir önliberoda olması gereken en önemli özellik oyunkurucu özelliği olması. Viera gibi fizik olarak çok güçlü isimleri sevmiyorum. Teknik,pas dağıtma,oyun kurma gibi özellikleri ön plana alırsak Pirlo'yu tek geçerim. Pirlo gibi topçun olsun 100milyon dolar borcun olsun.

Bir ön liberoda mutlaka olması gereken iki özellik 1- iyi bir kesici olması ve 2- iyi bir oyun kurucu olmasıdır. Pirlo'da ikincisi var fakat birincisi pek yok. Bu yönünü Gattuso tamamlıyor. Vieira'da ise ikisi birden mevcut. Fiziğinin avantajını kullanmasını çok iyi biliyor. İyi bir kesici olmak için fizik önemlidir. Uzun boyu ve atletik yapısı ile defansın önündeki tüm açıkları kapıyor. Defansıyla iyi bütünleşiyor. Ayrıca ofansif anlamdada güçlü ve iyi oyun kuruyor. Süper tekniğini fizik avantajıyla birleştirince rakipsiz oluyor. "Ön libero nedir?" sorusunun cevabı Vieira'dır. Kesinlikle Vieira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catake -- 3 Şubat 2006 23:52:03 >

• Ön libero deyince Suat Kaya aklıma geldi. Uefa ve süper kupa şampiyonu GS'ın ön liberosu Suat kariyerinin zirvesine çıktığı o dönemde belkide dünyanın en iyi ön liberosuydu. Üstelik te o fiziğiyle. Tam bir top hırsızıydı ve oyunu tek pasla mükemmel kuruyordu. Ayrıca Tugay'da bu mevkide söz sahibi oyunculardan. Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra boşluğu bir türlü doldurulamadı. Veliahtı olarak gösterilen Selçuk Şahin ise istikrarsız grafiğiyle hayal kırıklığı yarattı. Ayrıca FB'li Kemalettin ve TS'lu Tolunay'da akılda kalan isimlerden. Tabi bu oyuncukarda 3-4 sezon oynadıktan sonra bozuldular. Beşiktaşlı Giunti'de ayrıldıktan sonra BJk o boşluğu bir türlü dolduramadı. İyi bir ön libero takım için hayati önem taşıyor.
  • Gerard önemli maçlarda dmc(çapa) oynamıyor 2 sene öncesinde sizin Dmc benim çapa dedigim pozisyonda oynuyordu.Hamann ile birlikte Owen'ın Madrid'e gitmesi Xabi Alonso'nun The Reds'e katılması ile Gerard hem kaptan olmanın hemde kendini biraz daha rahat hissetmenin verdigi hissle biraz daha hücüma yönelik oynamaya başladı.İstanbul'da ki Cl maçını hatırlayın.3-0 iken çok pasivize idi Gerard sorumluluk alınca 10 dakika da 3 gol oldu.Fakat takım yardımlaşması dünyada 1 numara olan oyuncu bu yüzden Çapa mı Amc mi oynadıgı anlaşılmıyor çok sıkıştıkları dönemde 3 lü forvetin sagında bile oynuyor bazen.

Fm'yi fazla kaçırmayın Juninho sağ açıkta oynamadı hiç bir zaman.

Benim tercihim adı üstünde çapa pozisyonuna defabsif özellikleri yüksek Takım yardımlaşması ve oyun zekası falza olan bir oyuncu olur.Juve'nin 2 lisi Emerson ve Vieira ikisi birden diyorum ve Juve'nin çok ilginç bir durum olmadıkça kolay kolay da gol yemeyecegini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 4 Şubat 2006 0:22:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

guti ön libero deildir.ortasaha oyuncusudur. yani ofansif yada defansif ortasaha değil.tam bir orta saha oyuncusu.real madridin ön liberosu gravesen zaten.tercihim Vieria.

Kaç tane r.madrid maçı izledinki şu arsenal- real maçının izleseydin mesela böyle konuşmazdın. Ayrıca ön libero'da bir orta sahadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 26 Şubat 2006; 13:08:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.