Şimdi Ara

En iyi multiplayer i olan oyun (FPS)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox360 taki en iyi fps multiplayer'i olan oyun hangisi? (Hem sizden de bi tavsiye alayim dedim. Bir oyun satin almayi dusunuyorum da.)

• Halo serileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 3 yada COD derim.

İkisinden birini almak senin oynayış stiline bağlı kalmış bişey artık.
  • Öncelikle Halo, olmadı Battlefield.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF 3 Premium Edition.

• Halo Reach veya Battlefield 3 düşünebilirsin.Reach'de hala epey oyuncu var.Ben pek Halo serisini sevmem ama kaliteli bir oyun.
  • Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2 Vietnam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rahat oyuncu bulabileceklerin black ops 1 ve black ops 2..eglencenın tavan noktasını bunlarla yaşarsın..ne adını bilmediğin sci fi silahları vardır nede adam bulmak için 10 dakika koşturmazsın..gercek silahlarla anında aksiyon başlar..ayrica dıger efsane ise şuan oyuncu sıkıntısı olan modern warfare 1..
  • bf3
  • bf3 ve gow3
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

rahat oyuncu bulabileceklerin black ops 1 ve black ops 2..eglencenın tavan noktasını bunlarla yaşarsın..ne adını bilmediğin sci fi silahları vardır nede adam bulmak için 10 dakika koşturmazsın..gercek silahlarla anında aksiyon başlar..ayrica dıger efsane ise şuan oyuncu sıkıntısı olan modern warfare 1..

Cod 4 u pc de oynuyorum zaten daha yenilikci bi sey lazim black ops 1 var ama hala oyuncu kitlesi var mi multisi nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

quote:

rahat oyuncu bulabileceklerin black ops 1 ve black ops 2..eglencenın tavan noktasını bunlarla yaşarsın..ne adını bilmediğin sci fi silahları vardır nede adam bulmak için 10 dakika koşturmazsın..gercek silahlarla anında aksiyon başlar..ayrica dıger efsane ise şuan oyuncu sıkıntısı olan modern warfare 1..

Cod 4 u pc de oynuyorum zaten daha yenilikci bi sey lazim black ops 1 var ama hala oyuncu kitlesi var mi multisi nasil?

Oyuncu var belki ops2 kadar cabuk bulmuyor ama yinede sorunsuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

quote:

Oyuncu var belki ops2 kadar cabuk bulmuyor ama yinede sorunsuz

Eglenceli mi black ops 2 gibi

• blACK OPS 2

• Cod serisi

• BATTLEFİELD 3 PREMİUM EDİTİON. olmadı halo
  • battlefield 3
  • BF3
  • Halo 3 den aldığım zevki hiçbir oyundan alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Halo 3 den aldığım zevki hiçbir oyundan alamadım.

halo hic oynamadim bf tarzimi cod tarzi mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.