Şimdi Ara

En İyi Low Profile Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir proje için low profile ekran kartı alıcam...
    Bildiğiniz en iyi model hangisi acaba fiyat sorunu yok...

• piyasada pek low profile kart bulunmuyor.su var mesela.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=123218
  • Low profilden kasit kac cm uzunlukta? Eger 20 cm civari ise gtx 760 alabileceginiz en iyi ekran kartidir. Zotac markasi dusunebilirsiniz daha ufak olur boyutlari diger markalara gore. Fiyat da belirtmemissiniz aslinda duruma gore degisir bu yazdigim en ust seviye idi. Daha dusuk butcelere gtx 660, gtx 650ti boost, hd 7850, hd 6870, hd 6850, gtx 560 diye gider. Zamaninin ust seviye ekran kartlarindan uzak duracaksiniz o kadar. Onlar endamli uzun olurlar mesela hd 6970 filan ya da gtx 480/580 gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar low profile derken kartin uzunlugu kisa olacak demiyor yuksekligi kisa olacak farkli boyutta bir demir olacak onunla baglayacak.atx kasalara takilan kartlarin hicbiri olmaz kucuk kasaya takilacak.
  • .45 ACP nin dediği gibi bir kart arıyorum zaten elimde hd6570 var low profile...
    bundan çok daha üst düzey bir kart var mı acaba low profile...
  • GT640 DDR5 64Bit , LP de daha iyisi yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim düşündüğüm kadar güçlü kart yokmuş...
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Aynısı var elimde şuan daha güçlüsünü arıyordum ama düşündüğüm kadar güçlüsü yokmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus92

Aynısı var elimde şuan daha güçlüsünü arıyordum ama düşündüğüm kadar güçlüsü yokmuş...

Bahsettiğim karta az bir oc yaptığınız zaman GTS450-GTX460 arası performans alıyorsunuz, ek güç istemeyen bir karta göre çok iyi bir değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus92

Yeni GTX 750 ye bir bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.