Şimdi Ara

En iyi lastik markası ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
58.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bildiğim bristone soğuk iklim lastiğidir aşırı yağmur soğuk ve kar için ideal michlen ise sıcak iklim lastiğidir standart 4 mevsim lastiklerinden bahsediyorum bende audi 100 var birstone kullanıyorum muş ilinde ikamet ediyorum vede cok memnunum karadenizde ve doğu illerinde yaşıyorsan biristoneden şaşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalekale

geçenlerde bir gazetenin oto sayfasında lastik testleri vardı; bu testlerde özellikle HANKOOK marka lastikler sessizliği, ile ön plana çıkmışlar, bu arada bu kış, bir arkadaşım yeni MİCHELİN lastikleriyle Çanakkale'den Ankara'ya gitti geldi 4 tane lastiğde balon yaptığı için değiştirdi, yanaklardan balon yapmıtı lastikler ve garanti kasamına alınmadı, MİCHELİN'le çukurlu yollara dikkat edin

O latiklerde bi anormalik olmasın ?? Benimde aracimda michelin marka lastikler var 2 sene önce Denizli'den Giresun'a gittim geldim ve halla aynı tekerleri kullanıyom hiç bi sorun yaşamadım...Bence arkadaşının şansızlığına denk gelmiş olmalı...

Lastikte bencede MICHELİN çok kalite bir marka çabuk eriyor ama olsun bana sağladığının yanında o göze batmıyo....

• Türkiye için en iyi lastik Goodyear...

Ben Bridgestone ve Michelinin karşımı olarak görüyorum gerçekten de ikisinin güzel yönlerini taşıyor...

Onun dışında en konforlu lastik Michelin en sportif lastik Bridgestone

• Goodyeaaar!!!!!!
  • Arkadaşlar aracıma 195/.... R15 boyutlarında lastik almaya karar vermiş durumdayım.Ama bilmediğim bir konu var.Yanak boyutlarının az olması için noktalı yerlere hangi değerler gelmesi gerekiyor?
    Örneğin 65 de mi yoksa 55 de mi yanak kısmı azdır. Yardım ederseniz sevinirm SAYGILARMLA
  • PIRELLI

MICHELIN
  • CONTINENTAL
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniacvolkan

Arkadaşlar aracıma 195/.... R15 boyutlarında lastik almaya karar vermiş durumdayım.Ama bilmediğim bir konu var.Yanak boyutlarının az olması için noktalı yerlere hangi değerler gelmesi gerekiyor?
    Örneğin 65 de mi yoksa 55 de mi yanak kısmı azdır. Yardım ederseniz sevinirm SAYGILARMLA

Ortadaki 65 ve 55 değerleri yanak yüksekliğinin tabanın yüzde kaçı olduğunu gösterir. 195 rakamı taban genişliğidir atıyorum %55i 105 mm ediyorsa yanağınız 105 %65 i gene atıyorum 125 MM ediyorsa yanağınız 125 mm olur. Doğal olarak o rakam ne kadar küçülürse lastik yanağınız da o kadar incelir. Ama bu durumda lastik çapı da küçülür. Genellikle yeni nesil kompaktlarda 195 65 15 lastik oluyor. Bununu yanağını inceltmeniz için jantı da büyütmeniz ve tabanı da genişletmeniz lazım yani 205 55 16 veya 225 45 17 kullanmanız gerekir.

Jantı ve tabanı değiştirmeden sadece yanağı inceltmek çok akıllıca değil..

• Valla Michelinde güzeldi bir önceki arabamda o vardı ama ciddi anlamda yanakları bi yere sürtme yoksa hemen dagılıyor... Güzel lastik yoksa...
  • su anda bızım yol sartlarımıza uygun en guzel lastık japon malı yokohama dır ve bızım pıyasamızda ıkı yıl garantısı olan tek lastık tır ankara da ıkı bolgede satıs bayılıgı yaptıgım bu lastıgı guvenle onerebılırım balat ve yenımahhalle yokohama bolge bayıı balgat no 286 61 71 yenımahalle no 343 59 91
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

MİCHELİN VE BRİDGESTONE...............

• bizde geçen ay değiştirdik lastikleri. önceki lastiklerimiz bridgestone idi.çok dayanıklı bi lastikti ama konforlu değildi. yol sesi çoktu.aracımız corolla.bütün lastikleri inceledik.türk malında karar kıldık.impetus 2 aldık.brdgstne kadar dayanıklı olmadığı şimdiden belli ama yumuşak güzel lastik. yol sesi azaldı araçta.çukur tümsek gürültüsü azaldı. çok memnunuz şimdilik.
  • Kumho Racing Tyres
  • Michelin Pilot lastikten memnunum. En iyi lastik markasını bilemem.
  • MİCHELİN VE BRİDGESTONE
  • Ben michelin derim.Airbus A380 bile kullanıyor
  • continental
  • sessizlik için pirelli alma

autoshow dergisinin26haziran-2temmuz sayısında en iyi lastik yaz koşullarına göre şöyle seçilmiştir

en iyi continental
    2bridgestone
    3dunlop
    4kumho
    5toyo
    6pirelli
    7vredestein
    8goodyear
    9michelin
    10hankook
    11fulda
    12chengshan

işte tarafsız bir sıralama sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 15 Eylül 2007; 18:48:39 >
  • şu anda piyasadaki en iyi lastikler bridgestone turanza ve continental premium contact 2'dir. michelin vasat bir lastiktir. bu durum avrupa'da yapılan testlerle de ispatlanmıştır.
  • Senin Continental yazmanı yesinlerKlavyene sahip çık yarın çok geç olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

sessizlik için pirelli alma

autoshow dergisinin26haziran-2temmuz sayısında en iyi lastik yaz koşullarına göre şöyle seçilmiştir

en iyi continenral
    2bridgestone
    3dunlop
    4kumho
    5toyo
    6pirelli
    7vredestein
    8goodyear
    9michelin
    10hankook
    11fulda
    12chengshan

işte tarafsız bir sıralama sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 15 Eylül 2007; 18:45:21 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.