Şimdi Ara

En iyi lastik markası ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
58.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Senin Continental yazmanı yesinlerKlavyene sahip çık yarın çok geç olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

sessizlik için pirelli alma

autoshow dergisinin26haziran-2temmuz sayısında en iyi lastik yaz koşullarına göre şöyle seçilmiştir

en iyi continental
    2bridgestone
    3dunlop
    4kumho
    5toyo
    6pirelli
    7vredestein
    8goodyear
    9michelin
    10hankook
    11fulda
    12chengshan

işte tarafsız bir sıralama sizlere

elim kaymış ne var

• Autobild bir Almanı birinci seçmese şaşardım
  • michelin' in pilot sport serisi gerçekten çok kaliteli ve yapısal olarak çok sağlam bir lastik, bunun dışında bridgestone'un da potenza serisi, ama tabi bunlar performans amaçlı lastikler olduğundan çok serttir yani konfor beklenmemeli ama amaçları dahilinde çok iyi lastikler
  • pirelli hariç hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

pirelli hariç hepsi

buna chengshan da giriyor mu
  • walla beni yarı yolda bırakan lastikler hep pirelli olmuştur
    artık paranoya olmuştum acaba pirellide çalışan bi düşmanım mı var die
    tubeless-şamriyel alayı sorunlu bu pirellinin
    chengshan nin daha ii olduğundan eminim kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

walla beni yarı yolda bırakan lastikler hep pirelli olmuştur
    artık paranoya olmuştum acaba pirellide çalışan bi düşmanım mı var die
    tubeless-şamriyel alayı sorunlu bu pirellinin
    chengshan nin daha ii olduğundan eminim kesinlikle

sanırım biraz kızgınlık biraz da pirelliye kırgınlık böyle kelimeler kurdurdu size sizde biliyorsunuz ki chengshan pirelliden elbette kötü neyse

bizim astra'da pirelli var araçtaki yol sesi insanı hiç yormaz ama pirelli alınca belirgin bi gürültü artışı oldu konforlu değil çok sert lastikler ama her türlü virajada korkusuzca girebiliyoruz pirelli ile ama sakin kullanım için bide türkiye yollarının durumunu göz önüne alırsak pirelli bizlere göre değil

• 1. GOOD YEAR
    2. BRİDGESTONE
    3. MİCHELİN
    4. PİRELLİ
  • Ben 2006 Ford Focus 1.6 TDCI kullanıyorum!
    Fabrika çıkışından beri Michelin kullanıyorum!
    Michelin çok yumuşak bir lastik, ancak çok çabuk bozuluyor ce deforme oluyor!
    Birde tabi en pahallı lastik!

• lastikler kadınlar gibi her birinin kimyası farklı ona göre seçeceksin
  • En Son önler 255 40 18

arkalar ise 285 35 18 olmak üzere Pirelli PZero almıştım.

Ne bridgestone nede michelin ile uzaktan yakından ilgisi yok

Kuru yol performansı mukemmele yakın diyebilirim. Yaz lastigi yada yüksek performans lastigi isteniyorsa PZero'dan şaşmamalı..
  • Öncelikle aracınıza uygun lastik seçiminde titiz davranmalısınız. Marka seçiminden önce hız endeksi , yük endeksi , ebatsal değerlere uygun lastikte ilk seçiminizi yapın. Ortalama Km maliyetini birçoğumuz hesap etmiyoruz. 50.000 km bir lastiğin ömrüdür. Ödeyeceğiniz bedeli kilometreye böldüğümüzde çıkan km maliyeti yaklaşık 1 krş ile 4 krş arasında değişiklik gösterecektir. Bilinen markaların güvencesi her zaman için can güvenliğiniz için paradan daha değerlidir. Goodyear performans lastiklerinde yoldan kaynaklanan hasarlara karşı kasko sistemi var. Michelin ve Bridgestone yol yardım hizmeti vermekte. Pirelli alternatif fiyatlar ile karşınıza diğer bir secenek. Benim size önerim Goodyear-Michelin-Bridgestone-Continental-Dunlop ... Bu beş marka içinde tercih tamamen sizin. Alacağınız lastikler şimdiden hayırlı olsun . Keyifli sürüşler ...
  • Otomobilde Fulda yada Michelin.
    Ağır vasıtada Michelin.
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipgm -- 17 Nisan 2010; 15:18:43 >
  • Bende bir soru soruyum, şu şartlarda hangi lastiği tavsiye edersiniz, öncelik sırama göre yazacağım.

1)İyi yol tutsun(en önemlisi) ve çok yumuşak olmasın(Paso çukurlara girip duruyoruz çünkü en düzgün yolda bile)
    2)Konforlu olsun ve yol sesi almasın(Bunlar biraz daha 2. planda)

Ne marka tavsiye edersiniz.
  • Genel olarak michelin ve bridgestone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Bende bir soru soruyum, şu şartlarda hangi lastiği tavsiye edersiniz, öncelik sırama göre yazacağım.

1)İyi yol tutsun(en önemlisi) ve çok yumuşak olmasın(Paso çukurlara girip duruyoruz çünkü en düzgün yolda bile)
    2)Konforlu olsun ve yol sesi almasın(Bunlar biraz daha 2. planda)

Ne marka tavsiye edersiniz.

evet bende merak ediyorum acaba bilgisi olan cevaplarsa iyi olur. ayrıca lastik seçimi yapabileceğimiz bir site var mı? Türkçe ya da ingilizce fark etmez!
  • Michelin: En Büyük 3 üreticiden biridir. Piyasadaki en pahalı lastiklerdir.Ve marka İmajı en yüksek lastiktir. Yakıt tüketimine artı katkıları vardır. Yumuşak yapısı konforu arttırır ama dayanıklığı düşüktür. Islak zemindeki yol tutuşu genelde soru işaretidir.
    Bridgestone: Japon devi bir çok araçta orijinal ekipman lastiği olarak görünür. Üstün yol tutuşları ve dayanıklıkları ile ünlüdürler. Genelde kullanıcılar tarafından sert ve konfrosuz diye kabul edilirler. F1 lastik sağlayıcısıdır.
    Goodyear: Amerikan kökenli üretici en büyük üreticilerdendir. 4 Mevsim lastikleri de üretirirler. Optigrip gibi bir teknolojiyi keşfetmiştir.
    Continental: Alman üretici avrupa pazarı orjinal ekipman lastiklerinde bir numaradır. Testlerde hep ön sıradadır.
    Dunlop, Fulda :goodyear lastiklerinin alt markalarıdır.
    Nokian: Fillandiya kökenli lastik üreticisi. Sessiz lastikleri ile ünlüdür. Ülkemize pahalı satılmaktadır.
    Yokohama: Japon devi yüksek performans lastikleri ile ünlüdür. Toyota gibi üreticilerin bazı modellerinde görmekteyiz.
    Hankook: Kore nin yükselen değeridir. En büyük 7-8 üreticiden biridir. Son yıllarda testlerde üstün başarılar gösterip Ford ve VW gibi devlere de lastik satar.
    Kumho: Kore li üretici uygun fiyatlı lastikleri ile ünlüdür.
    Lassa: Yerli üretici teknolojisini Bridgestone dan almaktadır. Yollarımız için uygun lastiklerden biridir.

• Arabadan arabaya da değişiyor bunu bizzat gördüm.
    Bizim Merso E'yi aldıgımızda baktım ayağında Goodyear lastik.Epey yerdim tabi Mersoyu nasıl bunu takmış diye.Sonradan anladım başka lastiği takınca.Bridgestone Potenza taktık 1 hafta kullandıysak ancadır hemen iade ettik.Konfor düştü,yokuşta felan patinajda kalmaya başladı araba gittik yine Goodyear aldık..
    Bridgestone kötü lastiktir demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bizim arabaya uymadı.
    Michelin bence genel olarak en iyi lastik yağmurlusunu saymassak..Hem yumuşak konforlu hem de yakıtta onaylanmış tasarrufları var.
  • kullanana ve beklentisine göre değişir . Ama şu an için performans sessizlik hızlı kullanım ve güvenlik anlamlarında sınıfında p7 cinturato dan iyisini görmedim şuana kadar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.