Şimdi Ara

En iyi karakalem çizim öğrenme kitabı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokuldaki resim dersleri hariç hiç tecrübem yok. Başlangıç seviyesinden beni ortalara çekecek iyi bir kitap istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

•  En iyi karakalem çizim öğrenme kitabı?
    Konu dışında el istemişsin al sana el
  • konuya cevap anlamında söylemiştim dalga geçmeyi bırakıp cevap yazabilir msiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 26 Aralık 2015; 19:57:31 >
  • www.kitapyurdu.com
    Çizim Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Her Şey - Barrington Barber | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/cizim-hakkinda-ogrenmek-istediginiz-her-sey/118376.html&path=1_172_174_177

• Milan Kundera kullanıcısına yanıt
    çizimin sırları nı önerir misiniz?(1-2) yoksa bunu mu alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad112

çizimin sırları nı önerir misiniz?(1-2) yoksa bunu mu alayım?

Hocam onu kullamadım bence bundan başlayın. Ben çok sevmiştim.
  • Cevaplarınızı bekliyorum. Lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Öncelikle teşekkürler. İkisi de aynı yazarın bu arada. Yalnız benim dediğim 1(temel)-2(ileri düzey) olacak şekilde iki kitap. Sizin dediğinizde sıfırdan başlayıp ileriye mi yoksa ortalara mı gidiyor anlatım olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad112

Öncelikle teşekkürler. İkisi de aynı yazarın bu arada. Yalnız benim dediğim 1(temel)-2(ileri düzey) olacak şekilde iki kitap. Sizin dediğinizde sıfırdan başlayıp ileriye mi yoksa ortalara mı gidiyor anlatım olarak?

Sıfırdan başlıyor. Temel karalama teknikleri, tarama teknikleri, gölgelendirme diye gidiyor. Ama bence siz bir kitapçıya gidin iyice bir inceleyin ya da kitap yurdu.com da 10 sayfa inceleme kısmı olmalı oradan bir inceleyin sonra alın.
    Tekrar teşekkürler bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.