Şimdi Ara

-EN İYİ KABLOSUZ LAZER MOUSE+KLAVYE SET TAVSİYESİ? -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
18.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Masaüstü bilgisayarında kullanılmak üzere kablosuz mouse+klavye set alacağız. Fiyat/özellik/performans bakımından hangisini önerirsiniz?

-Mouse DPI oranı yüksek,
    -Düşük pil tüketimi,
    -Mouse için farklı yüzeylerde problem yaşamayan

aranılan en temel özellikler ve tabi fiyat bakımından hesaplı.. Aşağıda linkini vermiş olduğum ürünler nasıl sizce?

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/microsoft-wireless-laser-desktop-3000-klavye-mouse-set-xva-00024_30.022.1467.0044.htm

http://www.hepsiburada.com/microsoft-wireless-desktop-3000-mfc-00018/ProductDetails.aspx?productId=bd11577&categoryId=51

Tavsiyeleriniz için şimdiden sağolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikar32 -- 24 Şubat 2010; 15:53:11 >

• G15 logitech baya iyi diyorlar
  • Güzel kardeşim kablosuz mouse+klavye seti demişim bak konuda sen bana G15 diyorsun. Ayrıca çok baba model önermişsin sadece klavye adına yani fiyatı çok pahalı.. Tavsiyelerinizi almaya devam ediyorum ve benim verdiğim iki linkteki ürünleri de inceleyip fikirlerinizi sunarsınız memnun olurum..
  • logitech mx 3200 alll fiyatıda şu anda çok uygun....90 ytl falan 170ytl den düştü...
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-967688-0125-mx3200-kablosuz-lazer-set/productdetails.aspx?I_ID=27036

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulto23 -- 25 Şubat 2010; 9:54:05 >
  • Sağolasın süper tavsiyen için pulto23 kardeşim..Aşağıdaki iki ürünü karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi acaba?

Logitech MX3200 - Microsoft Wireless Desktop 3000(MFC-00018)
  • Bende şöyle bişey sunayım size , 6 senedir logitech kablosuz set kullanıyorum sorunsuz ama artık siyah bir set almak istediğimden yeni set arayışına girmiştim en iyi seçenekte mx 3200 olarak görünüyorduki taki logitech yeni mk710 u çıkarana kadar alıcısı çok çok küçük ve çekim teknolojisi 2,4 ghz ,pil ise hem klavye hemde pil için 3 sene gibi bir süre veriliyor ,ben bu seti bekleyecem bir incele derim
  • Ayın 15ine kadar bekleyebilirim alperen_69 kardeşim fakat bu ürünün fiyatı zaten en az 100$ seviyesinde bekleniyor yani hemen hemen mx3200 ürününün iki katı kadar fiyatında sürülecek piyasaya... Mx3200 en doğru seçim gibi gözüküyor o halde şu anda .. Tavsiyelerinizi almaya ve değerlendirmeye devam ediyorum arkadaşlar çok sağolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE TAVSİYESİ
    4 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Mouse Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende dediğim gibi çok kararsızım mx3200 bu kadar düşmüşken ,ama işte mx3200 deki farenin gecikme yaptığı gibi ve mesafe problemi olduğu gibi yorumlar beni almaktan vazgeçirdi
  • Hımm...Araştırmaya devam ediyoruz o halde ve tabi tavsiyeleri değerlendirmeye..Fakat baktığımızda da çok fazla da iyi yorum var mx3200 ürünü için bu da onu alınası kılıyor..
  • Bilmiyorum bide şöyle bişey var dediğim gibi 6 senedir kablosuz bir set kullanıyorum ( logitech ) hiç çekme sorunu veya tepki yavaşlığı yaşamadım ,mx 3200 benim setten çok daha yeni ve iyi olduğuna göre bence bu yorumlar biraz da kullanıcıya bağlı ,ama bildiğim bişeyi ekliyim ,mx3200 27 mhz teknolojisini ,mk710 2,4 ghz iletişim teknolojisini kullanıyor ama gıcık olduğum nokta şuki bu logitech neden bu farelerin dpi açıklamaz
  • bence asla microsoft alma.daha dorusu logitech'in yannda microsoft alma.eminim logitech urunleri seni fazlasiyla memnun edecektir.ki bu bahsettiginiz urun de bir efsane saylir(mx3200).bende bu setin methini cok duymustum.bende bu seti uzun bir sure incelemistim.ama daha sonra, tam bundan alacagim dedigim zaman G15 ile G5 aldim.ama bu seti kullanan arkadaslarim var.ve arastirdigim kadariyla en iyisi bile denilebilir belki.
  • Logitech Cordless Wave alternatif olabilir. Bende düşünüyorum bu aralar.
  • Aslında şöyle bişey de olabilir ,bu yeni önerdiğim k710 setinde yeni olan bir özellik var çok küçük olan alıcı var ,buda farklı klavye ve mouse ları bir arada kullanabiliyorsunuz ,misal mk710 klavye beğenmedin demi ama mouse u çok beğendin modeli m705 , klavye olarak ta wave (k350 ) yi çok beğendin o zaman tek mouse ve tek klavye alıyorsun bunları tek receiver ile kullanabiliyorsun yani sana seçenek fırasatı sunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikar32

Sağolasın süper tavsiyen için pulto23 kardeşim..Aşağıdaki iki ürünü karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi acaba?

tabikiiii mx3200 iyi benceeee fiyatı çok düştü...kaçırılmıycak fırsat....
  • Markalar arasında dolanma modeller arasında dolan ,bu işte en iyi logitech tir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulto23

quote:

Orijinalden alıntı: zülfikar32

Sağolasın süper tavsiyen için pulto23 kardeşim..Aşağıdaki iki ürünü karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi acaba?

tabikiiii mx3200 iyi benceeee fiyatı çok düştü...kaçırılmıycak fırsat....

Az önce yogun arastırmalarım sonucu Microsoft Wireless Desktop 3000 modelini aldım. (Mediamarkt 99tl 6 taksit world kart) Suan bu metni lcd. ekranımda en az 5mt mesafeden sorunsuz yazıyorum. Logitech alacaktım ancak 27mhz olması ve tus takımının kalitesizliği beni soguttu. (Microsoft 2.4ghz. arada daglar kadar fark var. Logitech cekim mesafesi max 2,5 m. Microsoft 10m.)Eger multimedia ve lcd için de kullnaırım diyorsan. Sonuç belli.) Her ikisini de yanyana koyarak inc eledim. bu arada Microsoft'un bu sette kullandıgı mause 70tl. (mediamarkt) ve Bluetrack denilen en yeni teknoloji kullanılmış. Lazer rengi mavi yani. Bu arada alıcısı da oldukca küçük.
    Bilginize...

Bu işte en iyi logitech katılıyorum ancak bu fiyatlarda...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 27 Şubat 2010; 19:24:50 >

• Daha yeni mx3200 aldım 1 hafta olmuştur galiba. Klavye iyi baya gerçi zorlanıyorum kullanmakta 5 senelik klavyeden sonra klavyede bir sorun yok ama mouse resmen rezalet ötesi. Kullanmak resmen işkence. mx3200 fiyatı düştü diye bence alma. Malesef mousedan kaybediyor.
  • Microsoft Wireless Desktop 3000 ürününü alan saredsa arkadaşım beni bu ürünü almaya doğru itmişsin kullanma tecrübelerinle benim ilk tercihim bu idi fakat mx3200 seçimimde tereddüt yaşatmıştı. Kararsızlık yaşıyorum yine...
  • bende kendi sorumu ekliyeyim yeni konu açıp kirletmeyeyim forumu..

klavye ihtiyacım yok aslında kaliteli kablosuz bir fare almak istiyorum.. logitech mx1100 düşünüyorum 70 lira.. sizce 70 lira verip yalnızca bu fareyi mi almalı yoksa 20-30 lira fazla verip mx3200 setini mi tercih etmeli ? mx3200 deki fare ile mx1100'ü kıyaslayabilecek biri var mı ? hangi tercih daha mantıklı sizce ?
  • Logitech mx3200 almak yerine Microsoft al. Sebebini acıkladım yukarıda. Hem ben Mediamarkt'tan aldım. 14 gun kosulsuz iade hakkın var. (özellikle sordum). Sen de alıp denersin hosuna gitmez ise iade eder paranı geri alırsın. Ben de sizler gibi logitech düşünüyordum ancak bu paraya 2.4ghz bir logitech yok. Denemek için evin diğer ucuna kadar gittim mause ve klavye calısıyor. Gereksiz bir durum ama cekım gucunu ölçmek istedim. Microsoft klavye üzerinde programlayabileceginiz bir sürü tuş var.
    İade etmeyi düşünmüyorum. Şiddetle öneririm.

Bu arada mx3200 mediamarkt b.düzünde 69tl yanlıs hatırlamıyorsam. Kampanya ürünüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 1 Mart 2010; 0:08:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.