Şimdi Ara

-EN İYİ KABLOSUZ LAZER MOUSE+KLAVYE SET TAVSİYESİ? - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
18.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet sevgili arkadaşlarım yeni bir soru var: 100 TL ye yakın bütçe var elimizde, bununla fiyat/performans açısından alınacabilecek en iyi mouse ve klavye alacağız fakat kablolu olması kaydı ile, öneriniz ya da önerileriniz nedir? Yeni konu açmayayım dedim buradan soralım bu güzel soruyu...
  • Ben olsam kablolu almam vallaha 7 senedir kullanıyorum kablosuz set süper tek problem piller açbuk bitiyordu oda en kötü 2 hafta buda mouse için klavye 1 sene gidiyor , ya kablolar çok can sıkıcı oluyor ,ben logitech mk710 nun gelmesini bekliyorum
  • Son zamanlarda wave pro almayı düşünüyorum. Mk serisinide merak ediyorum.
  • wave pro çok pahalı.. o setteki fare mx1100.. ben kullanıyorum mükemmel diyebilirim.. 60 lira'ya satılıyor.. set olarak çok çok pahalı diye düşünüyorum.. 230 lira sanırım en ucuz.. setteki fare 60 lira yani klavye 170 lira.. bir klavye için 170 lira çok çok fazla.. o fiyata zaten piyasadaki en iyi klavyelerden biri alınabilir..
  • 2 senedir hatta daha fazla bir süredir mx3200 kullanıyorum.. ilk sorunum 4. ayda tuşlarının silinmesi oldu değşime yolladım değişti geldi (kullanılmış geldi), o da silindi bıraktım artık 2 yıldır silik tuşlarla kullanıyorum.. 6-7. aydan sonrada tuşlarının daktilo gibi takır tukur ses çıkarmaya başlaması da cabası oldu.. mx3200 den önce microsoft kullanıyordum... tekrar microsoft a dönmeyi düşünüyorum.. Microsoft Wireless Desktop 3000 (MFC-00018) bu model hakkında 1-2 olumlu yorum daha okursam hemen alcam bende.. tuşları silinmez en azından

edit: iş çıkışı dayanamadım aldım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 9 Mart 2010; 21:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rueta

2 senedir hatta daha fazla bir süredir mx3200 kullanıyorum.. ilk sorunum 4. ayda tuşlarının silinmesi oldu değşime yolladım değişti geldi (kullanılmış geldi), o da silindi bıraktım artık 2 yıldır silik tuşlarla kullanıyorum.. 6-7. aydan sonrada tuşlarının daktilo gibi takır tukur ses çıkarmaya başlaması da cabası oldu.. mx3200 den önce microsoft kullanıyordum... tekrar microsoft a dönmeyi düşünüyorum.. Microsoft Wireless Desktop 3000 (MFC-00018) bu model hakkında 1-2 olumlu yorum daha okursam hemen alcam bende.. tuşları silinmez en azından

edit: iş çıkışı dayanamadım aldım bile

Kullandıktan sonra fikirlerini yazarsan konuya çok yardımı dokunur. Logitech ile microsoft arasında genel bir kararsızlık var gibi.
    Ürünün performansı nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamina -- 9 Mart 2010; 22:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

wave pro çok pahalı.. o setteki fare mx1100.. ben kullanıyorum mükemmel diyebilirim.. 60 lira'ya satılıyor.. set olarak çok çok pahalı diye düşünüyorum.. 230 lira sanırım en ucuz.. setteki fare 60 lira yani klavye 170 lira.. bir klavye için 170 lira çok çok fazla.. o fiyata zaten piyasadaki en iyi klavyelerden biri alınabilir..

Evet pahalı sayılabilir. Klavyenin kablolu hali 100 lira. Mouseda 70 lira şu an. Toplam 170 lira yapıyor. Demekki aradaki ortalama bi mouse fiyatıda klavyenin kablosuz olmasından kaynanıyor olabilir. Birde mx1100'in set halinde satılanı şarj edilebiliyor. Ayrı satılanında bu özellik yok diye biliyorum. Fiyat farkını buda etkilebilir diye düşünüyorum.

Bunun dışında klavyedeki yazılar sanki uhu ya da mumla damlatılarak yapıştırılmış gibi duruyor. A4techlerde bile daha kaliteli geldi bana. Logitech neden böyle yapmışsa artık. Emanet gibi duruyor yazılar.

MK710'a bakıyorum ama henüz gelmedi. Onun mouse'u, notebook mouse'una benziyor biraz. MX1100 daha iyi. Bakalım biraz daha bekliyeceğim. Şimdilik G5 v2 kullanıyorum. Kablosuza geçip kablo karmaşından kurtulmak istiyorum ileride. Tabi oyunda da sıkıntı yapmayacak bir set olmalı. Şimdilik bu iki set var aklımda.

• Aslında setlerde pahalı olan parça mouse dur bu nedenle wave pro tr de çok pahalı satılıyor yurt dışında o kadar pahalı değil ,klavye hakettiğinden çok pahalı
  • MK710'u temin edebileceğimiz bir yer var mı? Hiç bir yerde stokta gözükmüyor.
  • Tahmin ediyorumki temmuz gibi anca gelir oda iyi ihtimal ile
  • yeni konu açmak yerine bunu hortlatayım dedim ve benzer bir konuda yazdığım sorularımı buraya cp etmek istedim.

şöyle ki;

bu kablosuz klavye ve mouse'lar da ya da bunların setlerindeki wireless 2.4 ghz bağlantısı mı daha iyidir, yoksa bluetooth bağlantısı mı?

şunun için soruyorum; ben de bir uzun menzilli kablosuz klavye+mouse set almak istiyorum. bu iş için de gözüme bluetooth bağlantılı logitech mx5500 ya da logitech dinovo'yu kestirmiştim ancak sonradan 2.4 ghz wireless bağlantılı diğer setleri görünce ve bunların fiyatları da benim tercih ettiğim setlere göre (neredeyse) yarı yarıya fark ediyor olunca, kafam karıştı.

dolayısıyla şimdi forumdaki konunun ustalarına soruyorum;

+ kablosuz setlerde bluetooth bağlantı mı, wireless bağlantı mı?
    + mx5500 mü önerirsiniz, yoksa "wireless bağlantılı setler de aynı işi görür, boşuna parçalanma onlardan al" mı dersiniz?
    + ya da bu çerçevede farklı tavsiyeleriniz olur mu?

şunlardan birini bi aldırın be abiler :(

• yeni bir klavbye aldım logitech k350 nano alıcısı var kasa arkasına takınca sorun oluyor ama yanında gelen uzatma kablosunu kullanınca 7 - 8 metre rahat çekiyor
  • Wave Pro hakkında halen yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 565ydn

yeni konu açmak yerine bunu hortlatayım dedim ve benzer bir konuda yazdığım sorularımı buraya cp etmek istedim.

şöyle ki;

bu kablosuz klavye ve mouse'lar da ya da bunların setlerindeki wireless 2.4 ghz bağlantısı mı daha iyidir, yoksa bluetooth bağlantısı mı?

şunun için soruyorum; ben de bir uzun menzilli kablosuz klavye+mouse set almak istiyorum. bu iş için de gözüme bluetooth bağlantılı logitech mx5500 ya da logitech dinovo'yu kestirmiştim ancak sonradan 2.4 ghz wireless bağlantılı diğer setleri görünce ve bunların fiyatları da benim tercih ettiğim setlere göre (neredeyse) yarı yarıya fark ediyor olunca, kafam karıştı.

dolayısıyla şimdi forumdaki konunun ustalarına soruyorum;

+ kablosuz setlerde bluetooth bağlantı mı, wireless bağlantı mı?
    + mx5500 mü önerirsiniz, yoksa "wireless bağlantılı setler de aynı işi görür, boşuna parçalanma onlardan al" mı dersiniz?
    + ya da bu çerçevede farklı tavsiyeleriniz olur mu?

şunlardan birini bi aldırın be abiler :(

• www.gameekstra.com gamer setleri gamer ekipmanları vs buradan bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulto23

logitech mx 3200 alll fiyatıda şu anda çok uygun....90 ytl falan 170ytl den düştü...
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-967688-0125-mx3200-kablosuz-lazer-set/productdetails.aspx?I_ID=27036

şaşma.

• ben kablosuz klavye ve mouse almayı düsünüyorum kaliteli önerdiğiniz marka warmı?(çabuk bozulmayan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Wave Pro hakkında halen yorum bekliyorum.

kardeş wave pro k350 klavye ve mx 1100 mouse dan oluşuyor ,wave proda çekim sorunu olduğunu okumuştum bu yüzden bende k350 ve mx1100 ü ayrı ayrı alıp takım yaptım k350 nano alıcılı kasa arkasına takınca istediğim performansı vermiyor ama yanında gelen uzatma ile kullanınca diğer odalardan yazı yazabiliyorum ,mx1100 ü ise çok fazla beğenmedim yani benim eski kullandığım optik fareye göre pil süresi ve görüntüden başka artısı yok ,net noktalara gitmek alışkanlık istiyor
  • tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Wave Pro hakkında halen yorum bekliyorum.

kardeş wave pro k350 klavye ve mx 1100 mouse dan oluşuyor ,wave proda çekim sorunu olduğunu okumuştum bu yüzden bende k350 ve mx1100 ü ayrı ayrı alıp takım yaptım k350 nano alıcılı kasa arkasına takınca istediğim performansı vermiyor ama yanında gelen uzatma ile kullanınca diğer odalardan yazı yazabiliyorum ,mx1100 ü ise çok fazla beğenmedim yani benim eski kullandığım optik fareye göre pil süresi ve görüntüden başka artısı yok ,net noktalara gitmek alışkanlık istiyor

Bugün bende bunlara baktım ancak MX1100'ü göremedim. Sanırım performance MX ile 1100 ayrı modeller. Dikkatimi G700 çekti. Mükemmel duruyor ancak fiyatı da öyle. Ayrı ayrı almak pek fark yapmayacak gibi hatta daha pahalıya gelecek. Benim merak ettiğim Wave Pro'nun alıcısı yerine Unifying alıcı kullanabiliyor muyuz? İleride birde F710 gamepad almayı düşünüyorum. Tek alıcıyla 3'ü kullanabilirsek ne mutlu. Şayet desteklemese de sorun değil. Çekim mesafesine gelince, odanın dışında kullanmayacağım. Masanın üzerinde olacak. Kasada masanın altında, arka taraftan çekerse yeterli benim için. Önde durmasında. Birde fps oyunlarda geç tepki vermez umarım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.