Şimdi Ara

-EN İYİ KABLOSUZ LAZER MOUSE+KLAVYE SET TAVSİYESİ? - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
18.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • microsoft un o seti ile problem yaşayanlar var google da Microsoft Wireless Desktop 3000 problem diye aratın ama arkadaşımızda kendi deneyimlerini sunmuş bişey diyemiyorum
  • 5 metre uzaktan yazı yazmak gibi bir isteğim yok :) zaten insan bunu niye ister çözemiyorum bir türlü.. microsoftu alternatif olarak düşünmüyorum bile şekli sıradan geliyor fare (asıl benim ihtiyacım) çok basit duruyor.. ayrıca ortadaki scroll çok sert denilmiş birkaç sitede..

tekrar sorayım araya kaynamasın.. logitech kullanan arkadaşlar.. mx1100 -tek fare- mü tercih etmeli yoksa mx3200 setini mi ? (klavye ihtiyacı acil değil ama fareler aynı derseniz 20 lira fazla verip set almak daha cazip duruyor)
  • gittim media markt da inceledim ikisini de.. mx1100 almaya karar verdim.. mx3200'ün faresindense mx1100 çok daha ergonomik geldi elime.. 59 lira.. almak isteyenlere duyurulur..
  • benim konuya bir arkadaşımız daha sorusuyla girmiş :)) Yani logitech mx3200 diyenlerin yorumları beni tekrar buraya doğru itiyor..
  • hocam genel itibari ile mx3200 de sorun olduğunu söyleyenler fare ile alakalı konuşuyor yani zaten klavyelerde herhangi bir problem olmuyor
  • mx1100 mouse alan arkadaşımın tercihi doğru sanırım güzel.. Alperen_69 mx3200de farede ne gibi sorunlar söyleniyor? Biraz daha açalım...
  • kardeş genel olarak setlerde klavyeler beğenilirken fare pek beğenilmiyor ( mx 3200 ve mk700 ) ,ne gibi dersen hassaslığını pek beğenmiyorlar birde benimde en çok merak ettiğim bir konu olarak mx3200 yanında gelen usb alıcısı uzatma kablosu olmadan sanırım sorun çıkarıyor sorun derken ,çekme sorunu yani geç yanıt verme atlama gibi
  • Hımm..USB alıcı tamam da uzatma kablosu dediğin nedir hocam onu biraz daha açalım lütfen...
  • kardeş bendeki sette kablosuz fakat usb ye takılan kablolu alıcı var yani oda altta baya yer kalıyor resimler anlatmak gerekirse
     -EN İYİ KABLOSUZ LAZER MOUSE+KLAVYE SET TAVSİYESİ? -

resimdede görüldüğü üzre yıllara göre alıcılarda değişti benimki en baştan ikinci ve baya yer kaplıyor en sonda görünen ise en gelişmi olan ve başka 6 aygıtada uyum sağlayan nano alıcı 2,4 ghz de çalışıyor ve çekim sorunu yok ama ondan önce görünen usb alıcılar genel olarak 27 mhz de çalışıyor ve klavye ile beraber gelen usb slotuna takılan uzatma kablosunun ucuna takılarak performasn alınıyor

• anlıyorum çok güzel bir açıklama olmuş kardeşim sağol ... Şimdi ben bu seti alsam herhalde 2003-2004 alıcılardan birisiyle gelir değil mi? Eğer daha eskisi olursa klavye ile beraber uzatma kablosu gelecek öyleyse sanırım hımm anladım..
  • Evet mx3200 de şöyle bir uzatma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 4 Mart 2010; 15:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

5 metre uzaktan yazı yazmak gibi bir isteğim yok :) zaten insan bunu niye ister çözemiyorum bir türlü.. microsoftu alternatif olarak düşünmüyorum bile şekli sıradan geliyor fare (asıl benim ihtiyacım) çok basit duruyor.. ayrıca ortadaki scroll çok sert denilmiş birkaç sitede..

tekrar sorayım araya kaynamasın.. logitech kullanan arkadaşlar.. mx1100 -tek fare- mü tercih etmeli yoksa mx3200 setini mi ? (klavye ihtiyacı acil değil ama fareler aynı derseniz 20 lira fazla verip set almak daha cazip duruyor)

Çözmene yardımcı olayım o zaman.
    Pc oyunlarını büyük ekran televizyonunda oyun oynamak istersen ve (5m. mesafeden) arasıra nete girip foruma göz atıp mesaj yazabilirsin. Ayrıca muzik listeni yerinden kalkmadan değiştirebilirsin. Notebook mp3 lerini dinlerken iyi oluyor. Bi de filmlerini izlerken de iyi oluyor zırt pırt yerinden kalkmak zorunda kalmıyorsun. Ben bu sebeple kullanıyorum 2.4ghz seti.

• 23" monitör kullanıyorum ve 5 metre mesafeden oyun oynama fikri çok uzak ve heyecansız geliyor.. tv ile denemedim..
    bahsettiğin diğer eylemleri -film, müzik vs.- zaten fare ile yapmak mümkün.. farenin 5 hatta 10 metreden kullanılmasına lafım yok -ki zaten bende yatıyorken film izlediğimden kablosuz kaliteli bir fare aldım- lakin 5 metre uzaktan yazı yazıyorum gibisinden klavye reklamı yapmak neresinden bakarsanız bakın anlamsız geliyor bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _XaNDeR_ -- 4 Mart 2010; 23:20:39 >
  • Klavyeler zaten çekim konusunda sorunsuz oluyor , genelde sorun farelerden kaynaklanıyor
  • Neden klavye reklamı yapayım ki zaten iade ettim ürünü. Orada ki nüans su; yaptıgım diğer eylemlerim (muzik, film, oyun.. vb.) arasında facebook ya da diğer paylaşım siteleri ya da suan bulundugum forumda ki mesajlara eylemler arasında baglanıp kısa mesaj yazmak olarak algılamalısın. Yoksa word ya da herhangibir platformda uzun uzun yazı yazmaktan bahsetmiyorum. Umarım açıklayıcı olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 5 Mart 2010; 19:01:57 >
  • Dostlarım yeni bir soru:

Acaba bu sette kullanacağımız şarjlı piller için hangisini tercih etmeliyiz? Yani örneğin 2500 mah veya 2700 mah şarjlı pili mi destekliyor? Marka olarak sormuyorum yanlış anlaşılmasın. Yoksa en baba pil markaları; VARTA,ENERGIZER vs..vs...
  • o konudada eksik bilgin var dostum ,birincisi pil destekleme durumu diye bişey yok 2700 veya 2500 olan değerler o pilin mah değeri bu değer ne kadar büyük ise pil o kadar uzun süre gider ,ayrıca en iyi 2700 mah pil varta pro ama onu almak çok mantıksızca artık şarjlı pillerdede durum değişti artık durduğu yerde boşalmayan yada şöyle diyim 1 sene sonra hala % 80 şarjını koruyan piller var ve bence bunları almak çok daha mantıklı böyle uzun kullanımlar için ben infinium set aldım forumda pil satıcı bir arkadaş var uygun veriyor ama bu dediğim tarzdaki pillerda kalite sırasına göre

1 - sanyo eneloop 2000 mah

2 - panasonic infinium 2100 mah

3- varta ready use

daha detaylı bilgi için bu vereceğim sayfanın özellikle 65. sayfasına bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_1/f_/key_//tm.htm#11309414

• quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

quote:

Orijinalden alıntı: pulto23

quote:

Orijinalden alıntı: zülfikar32

Sağolasın süper tavsiyen için pulto23 kardeşim..Aşağıdaki iki ürünü karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi acaba?

Logitech MX3200 - Microsoft Wireless Desktop 3000(MFC-00018)

tabikiiii mx3200 iyi benceeee fiyatı çok düştü...kaçırılmıycak fırsat....

Az önce yogun arastırmalarım sonucu Microsoft Wireless Desktop 3000 modelini aldım. (Mediamarkt 99tl 6 taksit world kart) Suan bu metni lcd. ekranımda en az 5mt mesafeden sorunsuz yazıyorum. Logitech alacaktım ancak 27mhz olması ve tus takımının kalitesizliği beni soguttu. (Microsoft 2.4ghz. arada daglar kadar fark var. Logitech cekim mesafesi max 2,5 m. Microsoft 10m.)Eger multimedia ve lcd için de kullnaırım diyorsan. Sonuç belli.) Her ikisini de yanyana koyarak inc eledim. bu arada Microsoft'un bu sette kullandıgı mause 70tl. (mediamarkt) ve Bluetrack denilen en yeni teknoloji kullanılmış. Lazer rengi mavi yani. Bu arada alıcısı da oldukca küçük.
    Bilginize...

Bu işte en iyi logitech katılıyorum ancak bu fiyatlarda...?

bende yaklaşık 1 aydır microsoft 3000 bluetrack kullanıyorum mause bence çok iyi kot pantolonumda dahi atlama yapmadan kullanıyorum klavye bence çok çok iyi çıktı şu an win7 ultimate 64bit te sürücüsüz kullanıyorum sorun yok win7 ile çok iyi anlaşıyorlar kısayollar var extradan bende senin gibi iki ürün arasında kaldım ce satıcı arkadaşın önerisi ile aldım bu ürünü şu an çok memnunum oda 5m uzunluğunda hiç bir sıkıntı yok ve çok sade ama çok ciks duruyor yan beyaz şeritler filan çok tatlı bir hava katıyor belki kendi malım diyede olabilir ne alırsan al hayırlı olsun

bu arada şu an pc yan masanın üzerinde mause sol tarafta masanın altında sürücüsüz tık yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 6 Mart 2010; 20:02:59 >

• alperen_69 verdiğin linki daha evvel okuyup zaten senden kesin ve net bir bilgi almak amacıyla bu soruyu sormuştum. Verdiğin bilgiler için sağol ..
  • Yardım edebildiysek ne mutlu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.