Bildirim
En iyi H81M Soket anakart ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence h81m s2pv
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
banada lazım bu sorunun cevabı -
bi up yapalım banada lazım cevap -
Yalnız bunlar soket H81M değil.
Soket 1150 ve H81 çipsetli anakartlar.
En iyi H81 anakart Asus'un H81 Gamer' dır.
4 adet DIMM slota sahiptir fakat hepsi dıldurulunca 1066 Mhz üstüne çıkamaz ramlar çioset limiti yüzünden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Yalnız bunlar soket H81M değil.
Soket 1150 ve H81 çipsetli anakartlar.
En iyi H81 anakart Asus'un H81 Gamer' dır.
4 adet DIMM slota sahiptir fakat hepsi dıldurulunca 1066 Mhz üstüne çıkamaz ramlar çioset limiti yüzünden.
O para ona verilir mi orası ayrı konu. -
Gigabyte H81-D3
Gigabyte H81M-S2PV
Edit: Neden derseniz gigabyte teknik servisi hakkında çok olumlu yorumlar okudum. 478 pinden beri asus kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı ama asus'un h81 anakartları hakkında şikayetler gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 4 Temmuz 2015; 17:30:33 > -
asus h81 gamer alacağına 20 tl koy msi h97 gaming 3 al sırf asus'un ismi var diye 100 tl farkla satılıyor h81 gamer'ın bana göre ederi 300 tl civarı olması gerek -
MSI H81M-P33'ü öneririm. En azından teknik servis olarak Asus rezilliğini yaşamazsın. -
Asus'un teknik servisine laf edenler diğer markaların teknik servislerinden haberi yok sanırım :)
Sıralamada olmayan bir anakart tavsiye ederim, H81M-Plus. -
Hocam içlerinde en iyisi GA-H81M-S2PV' dir.
Hatta aşağıda yazılanlardan stabil kalite de daha iyidir.
Bu arada isimi GAMING ya da GAMER geçen H81 chipset anakartlara lütfen inceleyiniz. Çoğunun hala PCI-E 2.0 desteği var.
Zaten H81 chipset teknolojisi gereği üst seviye potansiyel bekleyemezsin. Standart ev kullanıcısı; internet, müzik, film vb. dersen o başka.
GA-H81M-S2PV
http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h81m-s2pv-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html
VGA ve DVI
1 adet x16, 1 adet x1 ve 1 adet PCI yuvası
2x DIMM
USB 3.0
SATA 6
COM ve LPT desteği
-
pro-vd veya sp2v -
Bu kartı düşünün derim asus h81md r2.0
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-h81m-d-r20-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-vga-anakart.html?srt=UP#genel-bakis
daha güncel ve uygun fiyatlı bir ürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X