Şimdi Ara

en iyi gtx 750 ti modellerini sıralarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2
    3
    şeklinde sıralarmasınız en iyisinden en kötüsüne doğru

• Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    1.Asus Gtx 750ti Strix
    2.Evga Gtx 750ti Ftw
    3.Msi Gtx 750ti Twinfrozr

Öyle aralarında aşırı bir fark olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

1.Asus Gtx 750ti Strix
    2.Evga Gtx 750ti Ftw
    3.Msi Gtx 750ti Twinfrozr

Öyle aralarında aşırı bir fark olmayacaktır.
    F/P önemli 500 TL 'ye gidip 750 ti alınmaz mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

F/P önemli 500 TL 'ye gidip 750 ti alınmaz mesela

Alıntıları Göster
    msi twinfrozr öneririm kullandım hem çok sessizdi hemde iyi oc oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

msi twinfrozr öneririm kullandım hem çok sessizdi hemde iyi oc oluyordu

Alıntıları Göster
    Bne msi twinfrozr kullanıyorum. Isınmıyor ve gayet sessiz. Güç girişi de yok.

Ayrıca Hüsnü008 hocam mhz değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

1
    2
    3
    şeklinde sıralarmasınız en iyisinden en kötüsüne doğru

Vatanda gtx750 ti strix 390 tl idi alma düşüncen varsa kaçırma derim hem güzel hem uygun fiyatta 450 tl olsa al demezdimde şimdi f/p bir fiyata düşmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Bne msi twinfrozr kullanıyorum. Isınmıyor ve gayet sessiz. Güç girişi de yok.

Ayrıca Hüsnü008 hocam mhz değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuz?

GÜÇ GİRİŞİNİN OLMAMASI NE GİBİ ARTISI OLUYOR PEK ANLAMUYORUMDA BU İŞLERDEN
    TEŞEKKÜRLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Ucuz DDR5 sistem tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yani ekran kartını takıyorsun çalışıyor. Bu seviyedeki diğer kartlar gibi güç kablosu takmıyorsun karta. Kablo fazlalığı olmuyor. Gücünü tamamen anakarttan alıyor. Çok fazla elektrik tüketmiyor.
  • quote:

Yani ekran kartını takıyorsun çalışıyor. Bu seviyedeki diğer kartlar gibi güç kablosu takmıyorsun karta. Kablo fazlalığı olmuyor. Gücünü tamamen anakarttan alıyor. Çok fazla elektrik tüketmiyor.

ses benim için önemli bi unsurdur msi almaya karar verdim teşekkürler
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus Gtx750 Ti Strıx Oc Gddr5 2gb 128 bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx-750-ti-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-.aspx

Ben olsam bu kartlardan birini alırdım. Msi kötü demiyorum aksine çok memnunum. Ama gtx 750 ti genel olarak ısınmayan bir kart. Bu yüzden de hiç bir kartın fanının rahatsız edici bir seviyede çalışacağını sanmıyorum. Bu kartları alırsan cebinde para kalacak. Ama bu iki kartta güç kablosu girişi var mı yok mu onu bilmiyorum.

Ayrıca Asus strix de kart 50 veya 60 dereceye çıkana kadar fanlar çalışmıyor. Yani aralarında en sessizi odur. Gerçi dediğim gibi hepsi sessiz.

• quote:

www.vatanbilgisayar.com
    Asus Gtx750 Ti Strıx Oc Gddr5 2gb 128 bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx-750-ti-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-.aspx

Ben olsam bu kartlardan birini alırdım. Msi kötü demiyorum aksine çok memnunum. Ama gtx 750 ti genel olarak ısınmayan bir kart. Bu yüzden de hiç bir kartın fanının rahatsız edici bir seviyede çalışacağını sanmıyorum. Bu kartları alırsan cebinde para kalacak. Ama bu iki kartta güç kablosu girişi var mı yok mu onu bilmiyorum.

Ayrıca Asus strix de kart 50 veya 60 dereceye çıkana kadar fanlar çalışmıyor. Yani aralarında en sessizi odur. Gerçi dediğim gibi hepsi sessiz.

asus ile msi ın arasında fps farkı varmı hocam
    fps de önemli benim için

O konuda pek fikrim yok ama pek fps farkının olacağını sanmıyorum aynı mimarili kartlarda. Oc potansiyeli hangisinin iyiyse o daha iyi fps alır tabi oc yaptığın zaman.

Eğer amacın performans ise AMD tarafında R7 265 gtx 750 ti ile aynı fiyatlarda ve 3 5 fps fazlası var. Ona da bakabilirsin.
  • quote:

O konuda pek fikrim yok ama pek fps farkının olacağını sanmıyorum aynı mimarili kartlarda. Oc potansiyeli hangisinin iyiyse o daha iyi fps alır tabi oc yaptığın zaman.

Eğer amacın performans ise AMD tarafında R7 265 gtx 750 ti ile aynı fiyatlarda ve 3 5 fps fazlası var. Ona da bakabilirsin.

nvida hocam amd olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

quote:

nvida hocam amd olmaz

Alıntıları Göster
    Msi gtx 750 ti önermem.

Bir çok anakart besleyemiyor .

Powerın çok güçlü değilse 750ti alabilrisin, powerın var ise r9 270 yada 265 alman çok daha mantıklı olur, 750 ti muazzam bir kart değil çok fazla gpu çekridek hızı overclock edilmiş ve minumum fps değerleri 260x den bile daha düşük (ortalamada önde.) buda akıcılığın önüne engel olan bir durum, şişirilen bir kart..

O zaman hocam bence Asus strix almalısın. Normalde 80 100 lira daha pahalı fakat indirime girmiş ve fiyatı 389 lira. Vatan'da 18 tane kalmış. Ama bu indirim sadece internete özel yani mağazadan bu fiyata alamazsın.

Eğer 22 lira sorun olacaksa plase olarak zotac diyorum. Soğutması Asus kadar iyi olmasa da bir kaybın olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamTeli

Msi gtx 750 ti önermem.

Bir çok anakart besleyemiyor .

Powerın çok güçlü değilse 750ti alabilrisin, powerın var ise r9 270 yada 265 alman çok daha mantıklı olur, 750 ti muazzam bir kart değil çok fazla gpu çekridek hızı overclock edilmiş ve minumum fps değerleri 260x den bile daha düşük (ortalamada önde.) buda akıcılığın önüne engel olan bir durum, şişirilen bir kart..

600 watt psu
    fx6300 işlemci
    8 gb ram
    ile birlikte kullanıcam
    oyun videoları kaydedicem editlicem
    amd kesinlikle olmaz malesef:/
  • quote:

O zaman hocam bence Asus strix almalısın. Normalde 80 100 lira daha pahalı fakat indirime girmiş ve fiyatı 389 lira. Vatan'da 18 tane kalmış. Ama bu indirim sadece internete özel yani mağazadan bu fiyata alamazsın.

Eğer 22 lira sorun olacaksa plase olarak zotac diyorum. Soğutması Asus kadar iyi olmasa da bir kaybın olmaz.

msi neden önermiyorsunuz anlamadım
    internetten alamam malesef:(
    Fiyatından dolayı önermiyorum. Kart ısınmayan bir kart olduğu için soğutma kalitesinin çok bir önemi yok. Ucuz olanı almalısın.
  • quote:

Fiyatından dolayı önermiyorum. Kart ısınmayan bir kart olduğu için soğutma kalitesinin çok bir önemi yok. Ucuz olanı almalısın.

fps karşılaştırmalarına nerden ulaşırım acaba
    birde asusu elden nakit olarak alsam o kaç para
    Asus Strix'i elden alırsanız 460 470 TL civarı ödemeniz gerekir ki hiç gerek yok. En ucuz 440 450 civarıdır heralde indirimden önceki fiyatını net hatırlamıyorum. Youtube'daki incelemelerden bakabilirsiniz fps değerlerine. Ama aynı gpu lu kartlarda oc dışında en fazla 1 2 fps fark olur belki olmaz. Farketmezsiniz bile.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.