Şimdi Ara

en iyi gtx 750 ti modellerini sıralarmısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Asus Strix'i elden alırsanız 460 470 TL civarı ödemeniz gerekir ki hiç gerek yok. En ucuz 440 450 civarıdır heralde indirimden önceki fiyatını net hatırlamıyorum. Youtube'daki incelemelerden bakabilirsiniz fps değerlerine. Ama aynı gpu lu kartlarda oc dışında en fazla 1 2 fps fark olur belki olmaz. Farketmezsiniz bile.

o zaman zotac mı alayım?
  • Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    Ocla pek işiniz yoksa bence Zotac alın paranız cebinizde kalsın. Gerçi böyle konuşuyorum da Zotac'ın oc potansiyeli hakkında bir fikrim yok belki iyi sonuçlar veriyordur. Bence sırf benim söylediklerim üzerine hareket etmeyin. İnceleme videolarını izleyin. İncelemeleri okuyun. İçinize sinsin. Zaten o zaman en doğru kararı siz kendiniz vereceksiniz.

Benim önerim fiyatından dolayı ilk olarak Asus strix daha sonra Zotac daha sonra da Msi.

Yalnız karışıklık olmasın önerdiğim Zotac Eksen Bilgisayar'daki. Vatan'da pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ole lukoje -- 4 Aralık 2014; 15:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Ocla pek işiniz yoksa bence Zotac alın paranız cebinizde kalsın. Gerçi böyle konuşuyorum da Zotac'ın oc potansiyeli hakkında bir fikrim yok belki iyi sonuçlar veriyordur. Bence sırf benim söylediklerim üzerine hareket etmeyin. İnceleme videolarını izleyin. İncelemeleri okuyun. İçinize sinsin. Zaten o zaman en doğru kararı siz kendiniz vereceksiniz.

Benim önerim fiyatından dolayı ilk olarak Asus strix daha sonra Zotac daha sonra da Msi.

Yalnız karışıklık olmasın önerdiğim Zotac Eksen Bilgisayar'daki. Vatan'da pahalı.

2 sendir veya 3 snedir zotac nviada ge force 210 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım çok şükür
    zotac ın garanti servisi nasıldır kalitelimidir birde msi ile arasında fps farkı oluyor mu ne kadar oluyor
    yorumlarınız için teşekkkürler

•  en iyi gtx 750 ti modellerini sıralarmısınız
  • Ben yakın zamanda MSI GTX760 TwinFrozr aldım. İnsanlar pek bir övüyordu soğutmasını falan, kullandıktan sonra bunu çok daha iyi anladım. Farcry 4'te kart HIGH ayarlarda 59 dereceyi geçmedi yuh dedim. Bence MSI'ın 750 modelini satın alın, yanında kendi O.C uygulaması sayesinde zahmetsizce OVERCLOCK işinide aradan çıkartabilirsiniz.Bunun yanında Hybrid Bios özelliğide cabası.

MSI al keyfine bak üstad :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Ben yakın zamanda MSI GTX760 TwinFrozr aldım. İnsanlar pek bir övüyordu soğutmasını falan, kullandıktan sonra bunu çok daha iyi anladım. Farcry 4'te kart HIGH ayarlarda 59 dereceyi geçmedi yuh dedim. Bence MSI'ın 750 modelini satın alın, yanında kendi O.C uygulaması sayesinde zahmetsizce OVERCLOCK işinide aradan çıkartabilirsiniz.Bunun yanında Hybrid Bios özelliğide cabası.

ÇOK İYİ NOKTALARA DEĞİNMİŞSİNİZ HOCAM
    HOCAM BİRDE BENİM ŞU ANKİ KASAYI KULLANSAM NASIL OLUR DİYE SORACAKTIM 2011 YILINDA 900 TL YE ALMIŞTIM CASPER NİRVANA İDİ KASA ALMAYA GEREK VAR MI ACABA
  • Valla üstad 150-200 liraya daha havadar bir kasa alabilirseniz her türlü sizin avantajınıza olur tabii. Casper Nirvana'nın kasası ne derece havadar ve geniştir bilemiyorum. Sisteminiz ne olursa olsun geniş ve kaliteli bir kasa her daim daha iyidir, ne sıcaklık ne de yer sorunun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 4 Aralık 2014; 18:19:21 >
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    çok iyi özetledin
  • quote:

Valla üstad 150-200 liraya daha havadar bir kasa alabilirseniz her türlü sizin avantajınıza olur tabii. Casper Nirvana'nın kasası ne derece havadar ve geniştir bilemiyorum. Sisteminiz ne olursa olsun geniş ve kaliteli bir kasa her daim daha iyidir, ne sıcaklık ne de yer sorunun olur.

tamamda hocam bütçem kısıtlı o yüzden stok fan da almak gerekiyormuş çok ses çıkarıyormuş fan işlemci fanı fx 6300
  • Asus strix normalde en pahalisi ve en sessiz, soguk olani. 389 liraya satilirken almazsaniz uzulursunuz normalde diger modellerden daha pahalidir. 750ti disindaki modellere de bakarsaniz anlarsiniz Dcu sogutmali asuslar zaten pahali iken strix modelleri daha iyi ve kaliteli sogutma ile geliyor ve daha da pahali onlara kiyasla.

Ama msi ya da evga almaniz da bir zarara ugratmaz sizi, sikintili bir kart degil zaten. Ama strix digerlerinden ucuza alinabilirken digerlerine yonelmek saçma olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

Asus strix normalde en pahalisi ve en sessiz, soguk olani. 389 liraya satilirken almazsaniz uzulursunuz normalde diger modellerden daha pahalidir. 750ti disindaki modellere de bakarsaniz anlarsiniz Dcu sogutmali asuslar zaten pahali iken strix modelleri daha iyi ve kaliteli sogutma ile geliyor ve daha da pahali onlara kiyasla.

Ama msi ya da evga almaniz da bir zarara ugratmaz sizi, sikintili bir kart degil zaten. Ama strix digerlerinden ucuza alinabilirken digerlerine yonelmek saçma olur..

internetten alamam hocam malesef:(

birde uçuk bi soru olucak ama gta 5 pc ye çıktığında medium ayarda 60 fps de oynarmıyım acaba
    max payne 3 ü hıghda 60 fps oynatıyor gta 5 de max payne 3 teki grafik motorunu kullanıyor
    ps4 deki ekran kartı da 270x benzer güçteki bi ekran kartı tahminleriniz nelerdir acaba

• Ne soylesem yalan olur.. Normal sartlarda mediumda rahat oynatmasi lazim. Ancak gta4 gibi sorunlu gelirse oyun sikinti yaratabilir. Pc'ye gelirken bildiginiz gibi grafiklerde gelistirme oluyor konsol oyununa kiyasla. Medium ayarlarda bir degisiklik olur mu bilemiyorum. Tahminim oynatacagi yonunde.

Internetten alamiyorsaniz soyledigim 3'lu icerisinden fiyati uygun olana yonelebilirsiniz. Hepsi basarili kartlarin. Ama yerinizde olsam nakit falan aliyorsaniz tek kullanimlik kart cikartip strix'i alirdim. Diger kartlar da sizi yari yolda birakmaz soyledigim gibi az cok ayni performansi veriyorlar zaten. Az enerji harcadigi icin kart sicakligi dert etmeyin hepsi serin calisacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

Ne soylesem yalan olur.. Normal sartlarda mediumda rahat oynatmasi lazim. Ancak gta4 gibi sorunlu gelirse oyun sikinti yaratabilir. Pc'ye gelirken bildiginiz gibi grafiklerde gelistirme oluyor konsol oyununa kiyasla. Medium ayarlarda bir degisiklik olur mu bilemiyorum. Tahminim oynatacagi yonunde.

Internetten alamiyorsaniz soyledigim 3'lu icerisinden fiyati uygun olana yonelebilirsiniz. Hepsi basarili kartlarin. Ama yerinizde olsam nakit falan aliyorsaniz tek kullanimlik kart cikartip strix'i alirdim. Diger kartlar da sizi yari yolda birakmaz soyledigim gibi az cok ayni performansi veriyorlar zaten. Az enerji harcadigi icin kart sicakligi dert etmeyin hepsi serin calisacaktir.

kredi kartı kullanmuyorum 700 lira gibi alış veriş yapıcam taksitle tek kullanımlık kart alsam nasıl olur öyle bir imkan var mı

• quote:

Ben yakın zamanda MSI GTX760 TwinFrozr aldım. İnsanlar pek bir övüyordu soğutmasını falan, kullandıktan sonra bunu çok daha iyi anladım. Farcry 4'te kart HIGH ayarlarda 59 dereceyi geçmedi yuh dedim. Bence MSI'ın 750 modelini satın alın, yanında kendi O.C uygulaması sayesinde zahmetsizce OVERCLOCK işinide aradan çıkartabilirsiniz.Bunun yanında Hybrid Bios özelliğide cabası.

Hocam yanlış
    yazdiniz sanirim 760 ti aldim yazmissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 4 Aralık 2014; 20:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

Hocam yanlış
    yazdiniz sanirim 760 ti aldim yazmissiniz.

önemli olan insanın anlayışı kıt olmasın

• Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    asus strix en iyi soğutmaya sahip olan kart değil. Kartı detaylı incelerseniz soğutma yapraklarının twinfrorz 4ten daha kötü olduğunu görürsünüz.

1-EVGA FTW
    2-MSI TWINFROZR4/GIGABYTE WINDFORCE
    3-ASUS STRIX
    4-EVGA SC

Siralamayi soğutucu kalitesine göre yaptım. Ama açıkça konuşmak gerekirse soğutma bu kartlarda çok önemli değil hepsi az çok iş görür ve kart kolay kolay 70 dereceyi geçmez bu 5 karttada yani en ucuz hangisini buluyorsanız onu alın hepsi memnun eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

asus strix en iyi soğutmaya sahip olan kart değil. Kartı detaylı incelerseniz soğutma yapraklarının twinfrorz 4ten daha kötü olduğunu görürsünüz.

1-EVGA FTW
    2-MSI TWINFROZR4/GIGABYTE WINDFORCE
    3-ASUS STRIX
    4-EVGA SC

Siralamayi soğutucu kalitesine göre yaptım. Ama açıkça konuşmak gerekirse soğutma bu kartlarda çok önemli değil hepsi az çok iş görür ve kart kolay kolay 70 dereceyi geçmez bu 5 karttada yani en ucuz hangisini buluyorsanız onu alın hepsi memnun eder.

fps değerleri açısından hangisi iyi hocam acaba
  • 750 ti te niyetlendim ancak hem sisteminin eski oluşu hem fiyat nedeni ile" MSI gtx 750 oc" modelini alacağım sanırım 340 TL sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: raver

750 ti te niyetlendim ancak hem sisteminin eski oluşu hem fiyat nedeni ile" MSI gtx 750 oc" modelini alacağım sanırım 340 TL sonuçta.

dostum ekran kartı ram gibi değildir mevlası büyüktür değiştirmesi sıkıntı yaratır bi kere al tam al bence
  • Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    hocam aynı mhzde hepsi aynı fpsyi verir hepside rahatlıkla 1250mhz'e rahatlikla OC olur yani böyle bir durumda strix hepsinden iyi demek veya msi hepsinden iyi demek yalan söylemek oluyor kendimi tekrarlayayım bu 5 karttan hangisini ucuza buluyor isen onu satın al.

Kartın bu hali bile 1250mhzye oc oluyor isimlerle göz boyamaya gerek yok. Ama fiyatları aynı olur o zaman tercih ederken sıralamamı göz önünde bulunudurursun.

https://store.donanimhaber.com/be/81/5a/be815ad6156374166b25d90b8ad9b7e5.jpg
     en iyi gtx 750 ti modellerini sıralarmısınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.