Şimdi Ara

en iyi gtx 750 ti modellerini sıralarmısınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fps olarak en yüksek Evga FTW hocam, en yüksek clocklu ve en çok OC olan modeldir genelde zaten.

En iyi soğutmayı yapraklara gözle bakarak anlamanız da ilginç olmuş gerçekten. En iyi soğutma sessiz soğutup uygun soğuklukta kartı kullandırandır. Strixin genel amacı da odur zaten, sessiz soğutma.

Neyse konuyu boşa uzatıyorsunuz hocam, arada fark edecek fps 2-3'ün üzerinde olmayacaktır. Performans delisi iseniz Evga Ftw, değilseniz Msi-Evga-Asus Strix ile devam etmeniz yeterli olacaktır. Sizin tercihiniz, kartlar az enerji harcıyor ve hepsi 60-65 derecenin altında çalışıyor zaten. Bu 3'lü arasından fiyatı uygun olanı alın ve kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

quote:

Orijinalden alıntı: raver

750 ti te niyetlendim ancak hem sisteminin eski oluşu hem fiyat nedeni ile" MSI gtx 750 oc" modelini alacağım sanırım 340 TL sonuçta.

dostum ekran kartı ram gibi değildir mevlası büyüktür değiştirmesi sıkıntı yaratır bi kere al tam al bence

750 ile 750Tİ arasında çokmu hız farkı var sonuçta bende 750 OC modelini düşüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750ti almayı düşünüyorum sistemin bu kart için zayif
    Q9650 CPU
    HD 5770
    Gigabyte ep45ds3lr anaKart
    6gbram
    Enermax 625 watt PSU
    Sonuçta 775 soketli ddr2 ki sistem birde arkadaş dediki anakartın gücü yetmeyebilir ne yapsam acaba.

• quote:

quote:

quote:

750 ti te niyetlendim ancak hem sisteminin eski oluşu hem fiyat nedeni ile" MSI gtx 750 oc" modelini alacağım sanırım 340 TL sonuçta.

dostum ekran kartı ram gibi değildir mevlası büyüktür değiştirmesi sıkıntı yaratır bi kere al tam al bence

750 ile 750Tİ arasında çokmu hız farkı var sonuçta bende 750 OC modelini düşüyorum.

Tİ MODELİ DAHA İYİ OLUYOR DİYE BİLİYORUM BEN ÖRNEĞİN 660 VE 660 Tİ FORUMDAKİ ARKADAŞLARA SOR DERİM YARDIMCI OLURLAR

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Ben yakın zamanda MSI GTX760 TwinFrozr aldım. İnsanlar pek bir övüyordu soğutmasını falan, kullandıktan sonra bunu çok daha iyi anladım. Farcry 4'te kart HIGH ayarlarda 59 dereceyi geçmedi yuh dedim. Bence MSI'ın 750 modelini satın alın, yanında kendi O.C uygulaması sayesinde zahmetsizce OVERCLOCK işinide aradan çıkartabilirsiniz.Bunun yanında Hybrid Bios özelliğide cabası.

MSI al keyfine bak üstad :)

Hocam yanlış
    yazdiniz sanirim 760 ti aldim yazmissiniz.

önemli olan insanın anlayışı kıt olmasın

Siz önce yazdığımı doğru okursanız, bence daha doğru olur... Ben 760 ti yazmış mıyım ? Kendimin GTX 760 aldığını yazmışım öyle değil mi ? Size de eğer GTX 750 serisinden bir kart alacaksanız MSI markasını almanızı tavsiye etmişim... Insanları yargılamadan önce düşünerek yazın bence... Bir de kendinizce dalga geçmeye çalışmışsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 4 Aralık 2014; 22:39:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yakın zamanda MSI GTX760 TwinFrozr aldım. İnsanlar pek bir övüyordu soğutmasını falan, kullandıktan sonra bunu çok daha iyi anladım. Farcry 4'te kart HIGH ayarlarda 59 dereceyi geçmedi yuh dedim. Bence MSI'ın 750 modelini satın alın, yanında kendi O.C uygulaması sayesinde zahmetsizce OVERCLOCK işinide aradan çıkartabilirsiniz.Bunun yanında Hybrid Bios özelliğide cabası.

MSI al keyfine bak üstad :)

Hocam yanlış
    yazdiniz sanirim 760 ti aldim yazmissiniz.

önemli olan insanın anlayışı kıt olmasın

Siz önce yazdığımı doğru okursanız, bence daha doğru olur... Ben 760 ti yazmış mıyım ? Kendiminkini GTX 760 aldığını yazmışım öyle değil mi ? Size de eğer GTX 750 serisinden bir kart alacaksanız MSI markasını almanızı tavsiye etmişim... Insanları yargılamadan önce düşünerek yazın bence... Bir de kendinize dalga gelmişsiniz çok yazık...

hahha hocam yanlış anladınız
    sizin dediğinizi ben anladım gerisi önemli değil demek istedim arkadaşa:)

• Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 700 TL gibi bir bütçen var ve sadece ekran kartı ve işlemci soğutucu alacaksan 750ti çok mantıksız olur. Streaming falan yapacağını söylüyorsun, illa nvidia olsun diyorsun, o zaman gtx760 al.
    Tek kullanımlık kart meselesine gelince de, D&R ya da teknosadan paypal kart al, mastercard geçen her yerde ödeme yapabiliyorsun, Migrostan PTT'den ya da TEB atmlerinden para yatırabiliyorsun.
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-superclock-acx-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=PU
    http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-tx3-evo-lga775_1155_1156_1366--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP

Ekran kartı ve soğutucu bunlar.

PayPal nakit kart:
    https://www.paypal.com.tr/nakit/yardimmerkezi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeteralpis -- 4 Aralık 2014; 23:59:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteralpis

Öncelikle 700 TL gibi bir bütçen var ve sadece ekran kartı ve işlemci soğutucu alacaksan 750ti çok mantıksız olur. Streaming falan yapacağını söylüyorsun, illa nvidia olsun diyorsun, o zaman gtx760 al.
    Tek kullanımlık kart meselesine gelince de, D&R ya da teknosadan paypal kart al, mastercard geçen her yerde ödeme yapabiliyorsun, Migrostan PTT'den ya da TEB atmlerinden para yatırabiliyorsun.
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-superclock-acx-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=PU
    http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-tx3-evo-lga775_1155_1156_1366--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP

Ekran kartı ve soğutucu bunlar.

PayPal nakit kart:
    https://www.paypal.com.tr/nakit/yardimmerkezi/

700 lirayı
    ekran kartı
    psu
    kasa için harcayacağım bu ekran kartı geçici olarak alacağım dx 12 çıktığında dx 120 destekleyen güçlü bi ekran kartı alıcam
    yinede yorumunuz için çok teşekkür ederim bende daha önce gtx 760 almayı düşünüyordum dx 12 beni tedirgin etti ve bekleyecek zamanda kalmadı şu anki pc ölü vaziyette:)

Psu ve kasayı ne için değiştiriyorsunuz acaba? kart zaten dx 12 desteği verecek ve arada 100 tl fark var.
  • quote:

Psu ve kasayı ne için değiştiriyorsunuz acaba? kart zaten dx 12 desteği verecek ve arada 100 tl fark var.

dx 12 desteğini %50 verecek diyolar
    psu şu an 250watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütevazı Üye -- 5 Aralık 2014; 0:05:01 >
    Tamam psu değişimi lazımmış :D
    Yani siz bilirsiniz tabi ama arada 120 tl gibi bir fark varken bence değer. Bu arada kasanız nedir, sadece psu değiştirseniz olmaz mı?
  • quote:

Tamam psu değişimi lazımmış :D
    Yani siz bilirsiniz tabi ama arada 120 tl gibi bir fark varken bence değer. Bu arada kasanız nedir, sadece psu değiştirseniz olmaz mı?

kasa konusundada kararsızım şu an pc için harcadığım para 700 lira 8gb ram fx6300 işlemci anakart
    Şu anda bir kasanız var mı demek istemiştim? sadece ram-anakart ve işlemciniz mi var? Kalanı için 700 TL mi ayırdınız? Noktalama işaretlerini kullanırsanız her şey daha anlaşılır olur.
    Bu arada PayPal card olayı gerçekten çok kullanışlı, onunla internetten alışveriş yaparak fazla paranın cebinizde kalmasını sağlarsınız.
  • quote:

Şu anda bir kasanız var mı demek istemiştim? sadece ram-anakart ve işlemciniz mi var? Kalanı için 700 TL mi ayırdınız? Noktalama işaretlerini kullanırsanız her şey daha anlaşılır olur.
    Bu arada PayPal card olayı gerçekten çok kullanışlı, onunla internetten alışveriş yaparak fazla paranın cebinizde kalmasını sağlarsınız.

oooo hocam şimdi baktım linklere o kartı almam lazım ya
    bu kart kaç gün böyle indirimde oluyor stok tükenene kadar mı çok iyimiş hocam bu çok iyi oldu ya çok teşekkürler
    uykum geldi yazdığınızı tam anlamamışım

Stok tükenene kadar. Problem yok benim açımdan, kart da bayağı ucuz. Paypal nakit kart seni bayağı kâra geçirir.
    İyi geceler.
  • quote:

Stok tükenene kadar. Problem yok benim açımdan, kart da bayağı ucuz. Paypal nakit kart seni bayağı kâra geçirir.
    İyi geceler.

hocam gtx 760 sığarmı ki acaba kasama kasa eski 2011 yılında aldım pc yi o kasa casper nirvana 900 tl ye almıştık
    birde bu kartın ısı ve ses seviyesi nasıl acaba
    Evga sc olduğu için ısı ve soğutma sorunu olacağını sanmıyorum. Kasanın içini ölç, evganın sitesinden kartın uzunluğuna bak. Ben buradan bilemem:D

• quote:

Evga sc olduğu için ısı ve soğutma sorunu olacağını sanmıyorum. Kasanın içini ölç, evganın sitesinden kartın uzunluğuna bak. Ben buradan bilemem:D

ses konusunda nasıldır acaba
    Fazla olacağını bilemiyorum:D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.