Şimdi Ara

En iyi diş macunu ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
5
Favori
196.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu tip organik ürünler çok satılmaz ve heryerde bulunmuz! Normaldin yani. Bir de fiyatı diğerlerine göre yüksek biraz.. reklamı yok bir de..O yüzden çekinmeyin hemen alıp deneyin, kimseye sormaya gerek yok kendiniz deneyerek deneyim kazanacaksınız. Ben şu an kullanıyorum ve gayet memnunum, reklam olsin diye yasmıyorum buraya..tesadüfen elime geçti ve öyle tanıştım markayla..

Ben den size bir tavsiye hangi ürünün reklamı çok yapılıyorsa o iyi bir ürün değildir! Bu altın kuralı hiç unutma.

Macun tüplerinin dibindeki renkler doğru bahsettiğim üründeki yeşil. neden doğru olmasın doğru tabiiki..
  • alimakgrav A kullanıcısına yanıt
    sayın hocam dunyanın en ıyı dıas macunu florursuz kullanıyorum forever brıght toothgel tavsıye ederım.su sıtede var http://kapadokya.flptr.com/ donanım haber musterılerıne ozel yuzde 15 ındırım. dırek ıbanınıza ıade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swimmer

Tavsiyesi olan yok mu ?

En iyi diş macunu hangisidir ?

Konular
    1 Dünyanın en iyi diş macunları listesi
    1.1 Ağız Kokusunu Önleyen En iyi Diş Macunu Markaları
    1.2 Diş Eti Bakımı Yapan Macunu Ve Markaları
    1.3 Hassas Dişlere Özel Diş Macunu Markaları
    1.4 Piyasada En İyi Beyazlatan Diş Macunu
    1.5 Diş Macunun Zararı Var mı?
    1.6 Verimli Şekilde Diş Macunu Nasıl Kullanılır?
    1.7 Sağlıklı Ve Doğal Sodyum Florürsüz Diş Macunu
    1.8 Pürüzlü ve Tahrib Olmuş Diş Macununun Cilde Faydaları

----------->https://www.agizkokusuvetedavisi.com/en-iyi-dis-macunu-hangisidir/ Kaynakkkkkk buyur şefim tıkla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlasBulut -- 30 Ocak 2017; 23:37:45 >

• Diş Macunun Zararı Var mı?

Başta dişi koruma üzerinde etkili olduğunu söylediğimiz florür ya da diğer adıyla Sodyum florür maddesi, neticede bir kimyasal olduğundan, yanlışlıkla yutma gibi durumlarda vücutta zehir etkisi yaratabilir. Özellikle flor maddesinin, çocuklarda zeka geriliği ve kansere yol açtığı bilinmektedir. Çocuklar için özel olarak üretilmiş diş macunlarının tercih edilmesi bu sebepten dolayı önemlidir.
    Diş macunu zararları, özellikle anne adaylarının dikkat etmesi gereken bir konu. Hamile bayanların mümkünse doğal içerikli markaların kullanmaları ya da misvak tercih etmeleri tavsiye ediliyor. Çünkü yapılan araştırmalara göre diş macunları içinde anne karnındaki bebeği etkileyebilecek onlarca kimyasal var. Aynı zamanda yurt dışında yapılmış bir araştırmaya göre fazla miktarda diş macunu kullanımı diş etlerini eritiyor. Bu yüzden diş temizleyici ürünlerin kullanımının püf noktalarına da dikkat etmek gerekmekte.

• Ağızda ferahlık verebilecek ıyı macun var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gano fresh kullanıyoruz ailece.. memnunuz..

fiyatı 25-30 tl.. 150ml

en son n11 den almıştık.
  • En iyi dış macunu doktorunuzun önerdiği dis macunudur!

Benim dis doktorum parodontax original önerdi yıllardır kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dis doktoru en ucuz hangisiyse onu al derdi, ek olarak karbonatla da fircala derdi, ben 2 ayri part yapmak yerine dis macunun ustune karbonati dokup oyle fircaliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

En iyi dış macunu doktorunuzun önerdiği dis macunudur!

Benim dis doktorum parodontax original önerdi yıllardır kullanıyorum

Florürün zararlarını biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 19 Mart 2017; 0:15:50 >
  • Sensodyn pronamel çok iyi

• Misvak yeterli mi tek başına diş sağlığı için. Yoksa yanında macun kullanmak lazım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Misvak yeterli mi tek başına diş sağlığı için. Yoksa yanında macun kullanmak lazım mı

Tek başına yeterlidir. Macununu kendi üretiyor bir sıvı salgılıyor. Çok faydalı ve sağlıklı bir fırça herkesin kullanması lazım. Ama işte gel görki insanlar modern diye diş fırçası ve üstüne macun parası verip florürlü(sağlığa, beyne çok zararlı) diş macunlarını ve bazen de domuz kılından yapılmış sentetik kıllı fırçaları kullanıyorlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 6 Haziran 2017; 11:41:13 >
  • aslında hepsi aynı ama bunlar daha iyi gibi görünüyor.

Sensodyne® True White biraz köpük gibidir ama yumuşaktır
    parodontax original diş macunu tuzlu tadı vardır diş eti için birebir.

fiyatlar yüksek ama diş haftasında sensodyne 5tl olur .

colgate-signal iyi değil diş beyazlatan şeylerini kullandım ama beyenmiyorum
  • Splat kullanıyorum , gratis den almıştım.

Ben gayet memnunun , tavsiye ederim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 8 Haziran 2017; 12:53:31 >
  • Misvak + diş fırçası kullanın arkadaşlar muazzam etkili oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Misvak yeterli mi tek başına diş sağlığı için. Yoksa yanında macun kullanmak lazım mı

Tek başına yeterlidir. Macununu kendi üretiyor bir sıvı salgılıyor. Çok faydalı ve sağlıklı bir fırça herkesin kullanması lazım. Ama işte gel görki insanlar modern diye diş fırçası ve üstüne macun parası verip florürlü(sağlığa, beyne çok zararlı) diş macunlarını ve bazen de domuz kılından yapılmış sentetik kıllı fırçaları kullanıyorlar!

Domuz kılından yapılma sentetik fırça nasıl oluyor ?

Florür de normal miktarda alındığında sağlığa felan zararlı değildir; bir çok yiyecek içecekte florür oluyor zaten
    https://yalansavar.org/2012/08/03/macuncu-geldi-hanim-florurlu-macunlar-bunlar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Eylül 2017; 0:24:26 >

• florürsüz diş macunu tavsiyesi bekliyorum splat'ın 3 versiyonunu (blackwood, organic, stress off) kullandım 3ü de hiç hoşuma gitmedi temizlik hissiyatı oluşturmuyor pek etkisini de görmedim.

fiyat maksimum tüp başına 50 lira olacak şekilde önerilere açığım.
  • @Big Booble

@Nmn61

• Dr.Oramix Kids Florürsüz Diş Macunu 75ml. Vegan: Doğal bitki özleri içerir. 0-2 yaş çocuklarda ilk süt dişlerinin çıkışından itibaren, diş fırçasına ince bir tabaka sürülerek ebeveyn kontrolünde günde birkez diş/dişlerin temizliğinin yapılması tavsiye edilir.
    • Uzman diş hekimleri önderliğinde geliştirilen 0-6 yaş arası çocuklar için etkili bir diş macunudur. Çileğin beğenilen tadı ile çocukları düzenli olarak diş fırçalama alışkanlığını kazanmasına yardımcı olur.
    • FLORÜR, PARABEN, SLS, FORMALDEHIT, TRICLOSAN, SUNİ RENKLENDİRİCİ ve YAPAY TADLANDIRICI İÇERMEZ.
    • Kalsiyum diş minesini güçlendirir, doğal beyazlığına döner
    • İçeriğindeki bitkisel bileşellerle diş minesinin kalsiyum ve fosfor kaybetmesini önler ve yoğun mineral içeriği sayesinde besleyerek güçlenmesine yardımcı olur. Bu noktada diş macununun hızlı bir şekilde koruyucu bir tabaka oluşturabilme özelliği çok önemlidir çünkü çoğu çocuk uzun süre diş fırçalamaya devam etmez.
    • • Ağız hijyeni için günlük kullanıma uygundur.
    • • Çürüklere karşı korumaya yardımcıdır.
    • • Diş minesini mineraller ile doygunlaşırır. Dişe daha beyaz ve parlak gözükmesini sağlar.
    • • Diş minesini parlatır ve beyazlatır
    • • Diş dokularını güçlendirir ve çürüğe karşı korur.
    • • Ağız içi yara oluşumunu engeler.
    • • Uzun süreli diş ve diş eti temizliği sağlar
    • • Diş plağı ve diş taşı oluşumunu engeller.
    • • Nefesi ferahlatır
    • Bileşiğinde kullanılan maddelerimiz bitki özlerinden ve minerallerden elde edilir.
    • AROMA: Çilek özü ile çocukların diş fırçlama alışkanlığını severek, kazanmalarını sağlar,
    • CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT: Yeşil Çay, günümüzde en sık karşılaşılan sağlık sorunları da dahil olmak üzere birçok hastalığa karşı koruma özelliği bulunan çok değerli bir besindir. Bunun en önemli nedeni ise içeriğinde barındırdığı antioksidan bileşenlerdir. Güçlü etkiler sağlayan antioksidan bileşenler sayesinde beyin fonksiyonlarının iyileştirilmesi, pek çok kanser türüne karşı koruma sağlanması, kardiyovasküler hastalıklara yakalanma riskinin azaltılması ve daha pek çok faydayı da beraberinde getirir, Beyinde dopamin ve alfa dalgalarının üretimini de arttırarak bilişsel faaliyetleri güçlendirir,
    • SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT: Adaçayı, ada çayı; A, B3, B6, B9, E, ve K vitaminlerinin yanı sıra bakır, çinko, demir, kalsiyum, manganez ve potasyum mineralleri bakımından da zengindir. Antimikrobiyal ve antioksidan içeriğinden dolayı özellikle, diş problemleri ve ağız yaralarının giderilmesi diş eti çekilmeleri, diş eti kanamalarını engellemesi gibi pek çok rahatsızlığın tedavisi giderilmesinde önemli bir bitkisel doğal tedavi edici etkiye sahiptir.

Diş bakımının tüm gerekliliklerini karşılamayı amaçlayan Dr.Oramix Diş Macunu; yapay tatlandırıcı, sentetik hammadde ve renklendiriciler içermez. İçeriğindeki bitkisel özlerin tümü, doğal yollarla elde edilmiştir. Hayvansal hiçbir katkı barındırmaz. İçeriğindeki hammaddeler ve üretim prosesi, hem helal, hem de vegan sertifikalandırılma koşullarına uygundur.

En iyi diş macunu ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.