Şimdi Ara

En iyi diş macunu ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
5
Favori
196.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şefim bakar mısın

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sensodyne aldım ama pek bir etkisini göremedim, sürekli fırçalıyorum ama beyazlamıyor dişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Signal

Alıntıları Göster
    kalitesine güvenen neden çok reklam versin ki ????
    bence az reklamla bile kendinden çok söz ettiren ürün iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

kalitesine güvenen neden çok reklam versin ki ????
    bence az reklamla bile kendinden çok söz ettiren ürün iyidir.

Alıntıları Göster
    Diş hekimi kim varsa forumda o gelsin yazsın bişeyler, burda pazarlamacıların "bizim ürün çok iyi diğerleri işe yaramaz" yazılarının amacı belli çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyouraku

Diş hekimi kim varsa forumda o gelsin yazsın bişeyler, burda pazarlamacıların "bizim ürün çok iyi diğerleri işe yaramaz" yazılarının amacı belli çünkü.

Alıntıları Göster
    Forever iyidir içinde SLS var doğal olmayan deterjan az sürülmesi ve köpürmesi bu yüzden.Organik bir diş macunu bakınıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Forever iyidir içinde SLS var doğal olmayan deterjan az sürülmesi ve köpürmesi bu yüzden.Organik bir diş macunu bakınıyorum...

Alıntıları Göster
    Geçen süre içinde piyasaya yeni bir marka çıktı. DİŞ ETLERİM ÇOK HASAS ve dişlerime özen gösteriyorum. Hemen gidip aldım. Ve denedim..Şu an yarım tüp bitti gibi..Diş etlerine gerçekten faydalı...Şahsi deneyim sonucu yazıyorum. Sallama yorum değil. .PARODONTAX bir alıp deneyin..Altı adet bitkinin karışımı diyor. İnşallah biraz tanınınca fiyatını şişirmezler..Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Geçen süre içinde piyasaya yeni bir marka çıktı. DİŞ ETLERİM ÇOK HASAS ve dişlerime özen gösteriyorum. Hemen gidip aldım. Ve denedim..Şu an yarım tüp bitti gibi..Diş etlerine gerçekten faydalı...Şahsi deneyim sonucu yazıyorum. Sallama yorum değil. .PARODONTAX bir alıp deneyin..Altı adet bitkinin karışımı diyor. İnşallah biraz tanınınca fiyatını şişirmezler..Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Yeni bir marka değil diş hekimleri öneriyordu bu markayı 2 sene önce kullandım.Tadına alışmak zor biraz güzel bir ürün.

• quote:

Yeni bir marka değil diş hekimleri öneriyordu bu markayı 2 sene önce kullandım.Tadına alışmak zor biraz güzel bir ürün.

Alıntıları Göster
    su am forever living diye bi markanın urununu kullanıyorum florid içermiyor tadı iyi ama en iyisi fırcaladıktan sonra dislerinin uzerinde bir kaplamayla kaplamıs hissi vermesi az suruluyo cok kopuruyo yutmanda sakınca yokmus ben yutmadım aloe vera ve probolis içeriyormıs fiyatını ben 16 liradan aldım bilmiyorum ama bana iyi gibi geliyor biyolog olmama ragmen arastırmadım colgate signal ipanadan iyidir heralde zaten onların içerikleri aynı ve uretım maliyetleri 1 lira civarında her urunleri icin aynıymıs White Now hassas dişler için olanlar vs dahil kaynak Unileverde calısan bi arkadasım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Signal

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 8 aydır beyazlatıcı diş macunu kullanıyorum.Bunlardan biri Signal Whitening(perlit denen taneciklerle mekanik beyazlatma) ve yurtdışından aldığım Colgate Baking Soda&Peroxide Whitening Oxygen Bubbles(kimyasal beyazlatma)
    www.colgate.com
    Baking Soda And Peroxide Whitening Bubbles Toothpaste | Colgate®
    http://www.colgate.com/app/Colgate/US/OC/Products/Toothpastes/ColgateBakingSodaAndPeroxide.cvsp
    Colgate daha faydalı oldu beyazlatma açısından fakat maalesef Türkiye'de yok.8 ayda dişlerim baya beyazladı fakat hayalimdeki kadar değil.Sanırım dişin renk karakteristiği önemli ve ayrıca diş macunlarıyla da bi yere kadar oluyor.Son günlerde ön dişlerimde şeffaflaşma farkettim ve bunun diş minesi kaybı olduğunu duydum.şu an beyazlatıcı diş macunu ile fırçaladıktan sonra bir kez de İpana Clinic Line Diş Minesi Onarıcı ile fırçalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

quote:

Orijinalden alıntı: zigmo
    Forewer Bright Toothgel
    MUTLAKA KULLANIN DERİM.
    DENENMİŞ VE BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ.
    agız yolu ve solunum yolundaki yara enfeksiyon uçuk vs. gibi rahatsızlıkları anında iyileştiriyor.
    EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ GRİBİ ANINDAN İYİLEŞTİRİYOR. BEZELYE BÜYÜKLÜGÜ KADAR YUTUN VE BİRAZCIK SU İÇİN SONUÇLARINA İNANAMAYACAKSINIZ.
    İÇİNDE EN ÖNEMLİSİ FLORÜR YOK.DİŞLERİ ANINDA BEYAZLATIYOR.DİŞ ETLERİNİ İYİLEŞTİRİYOR.VE BİR ÇOK KEŞFEDİLMEMİŞ ÖZELLİGİ VAR.
    GÖZLE GÖRÜLÜR BİR SONUÇ İÇİN HER GÜN 2 DEFA FIRÇALAMANIZ ŞART.
    İSTEYENE 15 TL. OLARAK ADRESİNE YOLLAYABİLİRİM.
    0544 568 58 92 SAYGILAR...

Denemesi bedava tavsiye ederim... Bende inanmıyordum ama geçiriyor meret :D :D :D aloeveralı ondan sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Radzinsky

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    GLISTER Diş macunu piyasaya ilk kez 1982 yılında sunulmuş ve yıllar boyu en çok satan Amway ürünü olmuştur.
    Florürlü Diş Macunu
    Diş minesine zarar vermeden dişleri parlatan, etkili leke çıkarma özelliği
    Dişler üzerinde oluşmuş plak tabakalarını giderdiği ve çürüklere karşı savaştığı klinik testlerle kanıtlanmıştır
    Dişlerin mineral dokusunun yenilenmesini arttırır ve mineral kaybını önler
    İki boyda sunulan ürünümüzün 50 ml'lik boyu seyahatler için idealdir
    GLISTER Diş macununu önde gelen bir üniversitede çeşitli kontrollu araştırmalar çerçevesinde test ettik. GLISTER ürün serisi kadar güvenli ve etkili bir ağız bakım sisteminin geliştirilmesi sıkı çalışmalar ve kapsamlı bilimsel araştırmalarla mümkün olmuştur. Bu çalışmalardan bazıları Besin & Tütün lekesi çıkarma, Diş Minesi Parlatma ve plak giderme analizidir. Tümünde de düzenli olarak kullanılan GLISTER diş macunu ile ilgili pozitif sonuçlar ortaya koyulmuştur.
    Devamı ..
    www.tekrargel.com
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    http://www.tekrargel.com/m/5/glister

• quote:

Orijinalden alıntı: internetisi2008

GLISTER Diş macunu piyasaya ilk kez 1982 yılında sunulmuş ve yıllar boyu en çok satan Amway ürünü olmuştur.
    Florürlü Diş Macunu
    Dişler üzerinde oluşmuş plak tabakalarını giderdiği ve çürüklere karşı savaştığı klinik testlerle kanıtlanmıştır
    GLISTER Diş macununu önde gelen bir üniversitede çeşitli kontrollu araştırmalar çerçevesinde test ettik. GLISTER ürün serisi kadar güvenli ve etkili bir ağız bakım sisteminin geliştirilmesi sıkı çalışmalar ve kapsamlı bilimsel araştırmalarla mümkün olmuştur. Bu çalışmalardan bazıları Besin & Tütün lekesi çıkarma, Diş Minesi Parlatma ve plak giderme analizidir. Tümünde de düzenli olarak kullanılan GLISTER diş macunu ile ilgili pozitif sonuçlar ortaya koyulmuştur.
    Devamı ..
    www.tekrargel.com

aynen kardeşim ben bu işin pazarlamasını yapıyorum ve şiddetle öneririm beni bu markaya sokan iki üründen birisi diş macunu diğeride terlemeyi kesen roll on udur....tedarik etmek isteyen bana ulaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Orijinalden alıntı: internetisi2008

Florürlü Diş Macunu
    Devamı ..
    www.tekrargel.com

aynen kardeşim ben bu işin pazarlamasını yapıyorum ve şiddetle öneririm beni bu markaya sokan iki üründen birisi diş macunu diğeride terlemeyi kesen roll on udur....tedarik etmek isteyen bana ulaşabilir

Alıntıları Göster
    İphana tabikide

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

İphana tabikide

Alıntıları Göster
    Glisterin içeriği:
    Aluminum Silicate, Water (Aqua), Glycerin, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Flavor (Aroma), Sodium Phosphate, Sodium Fluoride, Sodium Citrate, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide (C.I. 77891), FD&C Blue No. 1 (C.I. 42090).

SLS,PARABEN,FLORİDE tüm zararlı kimyasallar içersinde...
    Organik diş macunu kullanalım...ciel dazur gibi

• quote:

Glisterin içeriği:
    Aluminum Silicate, Water (Aqua), Glycerin, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Flavor (Aroma), Sodium Phosphate, Sodium Fluoride, Sodium Citrate, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide (C.I. 77891), FD&C Blue No. 1 (C.I. 42090).

SLS,PARABEN,FLORİDE tüm zararlı kimyasallar içersinde...
    Organik diş macunu kullanalım...ciel dazur gibi

sls i bilmiyorum fakat floriid ve paraben kullandığımız tüm ürünlerde mevcut..önmli olan kullanılan doz
  • quote:

Bu konuda çok hassas bir insan olarak bir kaç cümle bırakıyorum. Türkiye de diş hekimleri hangi diş macunu kullanıyorlar ? Gidip kendilerine sorun...Diş hekimlerinin kullandıkları tek marka var...SENSODYN Fiyatı en yüksek marka...Kalite satıyorlar...İpana pazarın elinden kaydığını görünce mavi kutulu İpana PRO EXPERT macunu çıkardı...Bu ikisi şu an piyasada en kaliteli macunlar..Fiyatları diğerlerinden farklı...Bilginiz olsun..Saygılarımla..

dis macunu almaya gittigimde en pahalisi SENSODYN'di

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

quote:

Bu konuda çok hassas bir insan olarak bir kaç cümle bırakıyorum. Türkiye de diş hekimleri hangi diş macunu kullanıyorlar ? Gidip kendilerine sorun...Diş hekimlerinin kullandıkları tek marka var...SENSODYN Fiyatı en yüksek marka...Kalite satıyorlar...İpana pazarın elinden kaydığını görünce mavi kutulu İpana PRO EXPERT macunu çıkardı...Bu ikisi şu an piyasada en kaliteli macunlar..Fiyatları diğerlerinden farklı...Bilginiz olsun..Saygılarımla..

dis macunu almaya gittigimde en pahalisi SENSODYN'di

Alıntıları Göster
    Diş fırçalamada önemli olan mekanik temizliktir.Macunun etkisi yüzde 5 ya da 10u geçmez..bana kalırsa en iyisi misvaktır.100'ün üstünde faydası da ıspatlanmıstır..

• quote:

Orijinalden alıntı: tlazibere

Diş fırçalamada önemli olan mekanik temizliktir.Macunun etkisi yüzde 5 ya da 10u geçmez..bana kalırsa en iyisi misvaktır.100'ün üstünde faydası da ıspatlanmıstır..

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-agiz-dis-dis-macunu-aloe-vera-li-28-97462403/detay
    bu diş macunu nasıldır arkadaşlar. biraz pahalı ama?

• Paradontax gercekten cok farkli eisimi hissedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 69 boss

Paradontax gercekten cok farkli eisimi hissedin.
    Signal White now kullanıyorum ben çok memnunum. Tabi bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine aynı macunu sürekli kullanma demişti. Genelde sabahları dışarı çıktığımda signal, yatarken falanda koruyucu diş macunu kullanıyorum. Sürekli farklı macunlarıda kullanıyorum. Birde çay ve kahve vb. çok azalttım. çevremdekiler dişlerdeki beyazlamayı sorup duruyorlar. Sanırım çay çok etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan06

Signal White now kullanıyorum ben çok memnunum. Tabi bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine aynı macunu sürekli kullanma demişti. Genelde sabahları dışarı çıktığımda signal, yatarken falanda koruyucu diş macunu kullanıyorum. Sürekli farklı macunlarıda kullanıyorum. Birde çay ve kahve vb. çok azalttım. çevremdekiler dişlerdeki beyazlamayı sorup duruyorlar. Sanırım çay çok etkiliyor.

Alıntıları Göster
    Sevgili arkadaşlar, forumda gördüğüm kadarıyla bir çok kişi hangi diş macunu iyidir sorusuna, hangisinin flörür miktarı fazla ise o iyidir diye cevap vermişler, hatta bunu söyleyen diş doktorları bile var, ancak ortada büyük bir yanlışlık var, şöyle ki ; flörür dişleri beyazlatır ve korur ancak, aynı zamanda beyne en fazla zarar veren maddelerin başında gelir, yani dişimizi koruyalım derken beynimize en büyük zararı kendi ellerimiz ile veririz, ben bu foruma hangi diş macunu flörür içermez araştırması yaparken tesadüfen girdim ve yazılar tavsiyeleri görünce çok üzüldüm, o yüzden bu uyarıyı yapma gereği duydum,
    Not: flörür içermeyen çok fazla diş macunu yok, hatta benim bulabildiğim piyasada tek markanın tek ürünü mevcut burada marka verip reklam yapmak niyetinde değilim, amacım sadece flörür maddesini beyne zararları hakkında uyarıda bulunmak idi, son söz dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.