Şimdi Ara

EN İYİ CONVERTER PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefonuma mp4 klipler film vs yüklemek istiyorum.Total Video Converter ile mp4 e çevirdim,yalnız çevirdikten sonra sadece ses geliyor.hem windowsta görüntü gelmiyor sadece ses geliyor hem de telefonda görüntü gelmiyor.Nerede hata yapmıs olabilirim? veya hangi converter programı ile nasıl ceviri yapmalıyım? yardımlarınız için simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 24 Ocak 2008; 1:02:18 >

• MPEG-4 olarak çeviriyorum ama nafile görüntü yok.
  • Sanırım telefonunuz W900i. Ayarları ekran çözünürlüğüne göre yapmalısınız.

Converter programı olarak SUPER'i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 24 Ocak 2008; 13:39:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Sanırım telefonunuz W900i. Ayarları ekran çözünürlüğüne göre yapmalısınız.

Converter programı olarak SUPER'i tavsiye ederim.

Evet hocam w900i.320x240 şeklinde yaptım lakin bir sonuc yine elde edemedim.Nerde hata yapıyorum anlamıyorum.3gp olarak tamam sorun yok ama mp4 seklinde izleyemiyorum malesef.
  • Benim tavsiyemde imtoo total converter
  • jetaudio'yu tavsiye ederim. e61i için video 320x240 256kbit mpeg4 + audio 96kbit aac kullanıyorum problemsiz çalışıyor. şu ana kadar problemsiz video çevirip telefonda düzgün oynatabilen tek program.
  • 2 senedir ImTOO MPEG Encoder kullanıyorum, tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Slayt programı
    9 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

2 senedir ImTOO MPEG Encoder kullanıyorum, tavsiye ederim.

Hocam ImTOO MPEG Encoder i de kurdum yalnız mpeg4 e ceviriyorum ama ses var görüntü yok.W900i telefonda mp4 izleyebilmek için hangi ayarlar çeviri yapmalıyım.Bir zahmet anlatan olursa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: rabies

jetaudio'yu tavsiye ederim. e61i için video 320x240 256kbit mpeg4 + audio 96kbit aac kullanıyorum problemsiz çalışıyor. şu ana kadar problemsiz video çevirip telefonda düzgün oynatabilen tek program.

Hocam çok teşekkürler.Jetaudio yu kullandım ve dediğiniz ayarlarda yaptım.Ve sonuç Tamamdır.Sorun yok telefonda sorunsuz oynatıyor.
  • Sorununuza çözüm bulmuşsunuz sanırım. Ama bence sorun çeviriciden değilde bilgisayarınızda güncel codec olmaması da olabilir.
    K-Lite tavsiye ederim. Şahsen ben hala Total kullanıyorum. YouTube videoları için genelde ama, ben de sorun çıkarmadı yani...

• quote:

Orjinalden alıntı: phm

Sorununuza çözüm bulmuşsunuz sanırım. Ama bence sorun çeviriciden değilde bilgisayarınızda güncel codec olmaması da olabilir.
    K-Lite tavsiye ederim. Şahsen ben hala Total kullanıyorum. YouTube videoları için genelde ama, ben de sorun çıkarmadı yani...

Hocam ace mega codec pack kurulu.hiçbir videoda divx mp4 vs de sorun cıkarmadı.Total ve imtoo da cevirdigim (mp4 e (mpeg4 ) ) dosyalarda sadece ses vardı görüntü yoktu.Telefonda da açmıyordu.Ama jetaudioda aynı islemleri yapınca sorun vermedi ve oldu.Anlamadım belki de total ve imtoo nun ayarlarında bir problem yapmıs olabilirim.
  • total video converter var oda güzell hatta telı nı secıp ona gore atabılıosun.
  • Video formatını çevirirken aşağıdaki ayarları kullanırsanız görüntüdeki problem ortadan kalkabilir. Kesin olur demiyorum; denemekte fayda var.

Formatını çevireceğiniz videoyu seçtikten sonra hangi formata çevirecekseniz onu seçin. Ardından Total Video Converter programındaki ''ayarlar'' sekmesine tıklayın. Açılan pencereden aşağıdaki ayarları yapın.

Ses ayarları
    Ses kanalı: single channel
    Örnekleme oranı:44100
    Bit oranı:48

video option
    çerçeve oranı:15
    Bit oranı:150

Video boyutlandırma
    Boyut:Telefonunuzun ekran çözünürlüğüne göre seçiminizi yapın. (176x144, 240x320 gibi).

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Video formatını çevirirken aşağıdaki ayarları kullanırsanız görüntüdeki problem ortadan kalkabilir. Kesin olur demiyorum; denemekte fayda var.

Formatını çevireceğiniz videoyu seçtikten sonra hangi formata çevirecekseniz onu seçin. Ardından Total Video Converter programındaki ''ayarlar'' sekmesine tıklayın. Açılan pencereden aşağıdaki ayarları yapın.

Ses ayarları
    Ses kanalı: single channel
    Örnekleme oranı:44100
    Bit oranı:48

video option
    çerçeve oranı:15
    Bit oranı:150

Video boyutlandırma
    Boyut:Telefonunuzun ekran çözünürlüğüne göre seçiminizi yapın. (176x144, 240x320 gibi).

İlginiz için cok tesekkur ederim hocam.Yalnız sorunu hallettim şükür sizlerin yardımı ile.Tekrar sağolun :)

• OOwww benim uzmanlik alanım converting yani Biraz gec geldim ama foruma kacirmisim Ben total video converter i tavsiye ederim. 16:9 olan klipleri 4:3 yapmak mümkün hemde kafalar uzamadan
  • Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter bu programı kullan cok ıyı vıdeoları cevırıyor tavsıye ederım

• quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter bu programı kullan cok ıyı vıdeoları cevırıyor tavsıye ederım

Onu da kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter bu programı kullan cok ıyı vıdeoları cevırıyor tavsıye ederım

Onu da kullanıyorum

Maaşallah

@taken21, peki 4:3 klipleri 16:9 yapmak mümkün mü? Hem de kafalar genişlemeden
    Ben yapamıyorum bi türlü, crop falan mı yapıyorsun?

• +Im Too Mpeg Encoder
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

2 senedir ImTOO MPEG Encoder kullanıyorum, tavsiye ederim.

Hocam ImTOO MPEG Encoder i de kurdum yalnız mpeg4 e ceviriyorum ama ses var görüntü yok.W900i telefonda mp4 izleyebilmek için hangi ayarlar çeviri yapmalıyım.Bir zahmet anlatan olursa sevinirim.

codec olayından dolayı görüntü yok...

http://rapidshare.com/files/48883681/IMToo.rar

düz mp4'e çeviriosun di mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.