Şimdi Ara

En iyi çay markası hangisi? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
67
Favori
574.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Semaverin tıraşmış hocam. Vezirköprü semaveri almanı öneririm, o banyo kazanından da acilen kurtul.
  • dogadan gizli bahçe +tomurcuk
  • İlk defa Çaykur Altınbaş'ı denedim, bir süredir Beta Taçyaprak icmekteydim. Altınbaş'tan beklentim yüksekti ama sanki Beta daha iyiydi gibi geldi. Demlerken 2.5 ölçü siyah çay, 1 ölçü Seylan çayı ve yarım ölçü Çaykur Tomurcuk kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğadan
  • Arkadaşlar Tirebolu 42'nin Mayıs çayını deneyeniniz oldu mu ?
     En iyi çay markası hangisi?

Olduysa alttaki Tirebolu 42'den farkı nedir sipariş vermekte kararsız kaldım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 24 Nisan 2017; 14:19:28 >

• bobafett kullanıcısına yanıt
    Mayıs gelmeden nasıl mayıs için hasat yapıp paketleyip satıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Mayıs gelmeden nasıl mayıs için hasat yapıp paketleyip satıyorlar ?

Beni de tam olarak bu yüzden düşündürttü, pazarlama politikası olabilir.

Edit: Geçen senenin mayıs çayıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 25 Nisan 2017; 16:7:43 >
  • Arkadaşlar çayla ilgili şu yazıyı dün okudum sizin de ilginizi çekebilir:

http://selimtuncer.blogspot.com.tr/2009/04/sri-lankal-bir-arkadasm-turkiyede-cay.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Her yerde övülen, 42 numaralı tirebolu çayı bu bahsedilen değil, Çaykur'un mavi pakette olan çayı. Bu marka olan tirebolu 42Yi bilmiyorum, denemek lazım. Sadece belirtmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Her yerde övülen, 42 numaralı tirebolu çayı bu bahsedilen değil, Çaykur'un mavi pakette olan çayı. Bu marka olan tirebolu 42Yi bilmiyorum, denemek lazım. Sadece belirtmek istedim.

Tam tersine Tirebolu marka çayın 42. serisi bahsedilen. (Daha önce de bu konuda adı birkaç defa geçmişti.)
    Çaykurun mavisi şuan evde var ve kötü bir buruk tadı var övülecek bi tarafı yok bana göre.
    Yıllardır ben bunu bilirim bahsettiğim şey olarak. Bu markayı hiç duymuşluğum yok şahsen.
  • Bim'de bugün Istikan çay gördüm. 750g'lık paket 40 liraydı. Alacaktım çünkü bu marka övüldüğü için merak ediyorum ama üstünde Seylan çayı yazmıyordu. O yüzden cesaret edemedim. Deneyen var mı?

• şu ana kadar doğadan gizli bahçe, çaykur, lipton gibi bilindik sallama çaylarınıda deneme fırsatım oldu,doğadan gizli bahçe daha lezzetli neredeyse demleme çay tadında,haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Arkadaşlar Tirebolu 42'nin Mayıs çayını deneyeniniz oldu mu ?

Olduysa alttaki Tirebolu 42'den farkı nedir sipariş vermekte kararsız kaldım da.

şu tirebolunun siyah kutu olanını aldımbunların bide siyah kutlusu var ,ambalaj çayla aynı çay gibi görünüyordu tek farkları biri kutuluydu ve kutulu pahalı olmasına rağmen tadı yoktu
    şu çıkardıkları mayıs çayını merak ettim doğrusu ama illa alacaksan bence ambalajlısını al onu dene derim orjinali o çünkü çaykurun mavi tirebolusundan bile daha iyi olabilir damak zevkine bağlı

• trallesli antemius T kullanıcısına yanıt
    Ben denedim; aşırı sert bir çay burukluğu da cabası, damağına kül tablası yapışmış kadar olabilirsin, tat eşiğine bağlı olarak.

Başka çaylarla harman da yaptım seyreltmek adına ama harman yaptığım çayın tadını da bir hayli azaltmıştı.
    Teşekkürler hocam

• tiryaki, filiz, turist çayı, kamelya, tirebolu42, gizli bahçe, bayce siyah çay hepsinide denedim, en lezzetli en çok çayın tadını aldığım gizli bahçe idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 26 Nisan 2017; 9:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaykur rizeli
  • Çaykur presenti deneyin güzel çay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün deneme fırsatım oldu Tirebolu 42'i ama tat alamadım, sanırım en iyisi benim için Güneyce kalacak.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.