Şimdi Ara

En İyi BOT Markası(Ayakkabı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
5
Favori
197.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En İyi BOT Markası(Ayakkabı)

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2021)
Giriş

Orjinalden alıntı: RocKMyC

botu üreten firmanın arkasında kim var o önemli. timberland bir giyim firması. CAT devasa iş makineleri üreticisi. CAT iş makineleri sürenlerin ayağında çelik burunlu botları olur. yağmurda çamurda bişey olmadan yıllarca kullanmak istiyorsan CAT alacaksın. yok ben görünüme önem veririm diosan tiki markaları seç onlardan al.

performans için CAT kalite için CAT dayanıklılık için CAT rahatlık için CAT

cat botların altında yağ geçirmez yazarrahatlığınada katılıyorum ama çelik burun olayını görmedim.varsa bile harley davidsonunki kadar belli değil nedense
  • Sıkutır.
  • timberland gibi bi markaya nasıl tapıyosunuz anlamıyorum o sadece bir marka abimdede var aldığına alacağına pişman adam

yağmur yağar leş gibi olur ayakkabı içi su dolar lekelenir çıkmaz ayağın içinde ısınmaz + abim gibi hayatında oyle bi sorun yaşamamış bi adamda bile koku yapar

ben analayamadım gitti sanırım insanların kalite anlayışı pahalılıktan ve marka ozentiliğinden geliyor

not: ayakkabıyı 1 ay kadar bende kullandım kullanmaz olaydım
  • camel
  • Dockers...

Üniversite'ye başlarken almıştım son senem şu an ve hala canavar gibi. Hemde Sivas gibi bi yerde kullanıyorum. Pantolonları kadar kalite. Biraz pahalı ama uzun ömürlü...
  • Geox giyen başka birşey giyemez yeşil kundura anlaşmasını bitirmiş nerede bulabirim bilmem hala arıyorum. pahalı ama bir ayakkabıyı 5 yıl kullandığınız düşünülürse ucuzdur.
  • lamborghini aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

quote:

Orjinalden alıntı: nchls

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

timberland

+1905

+1905

+ 1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

botu üreten firmanın arkasında kim var o önemli. timberland bir giyim firması. CAT devasa iş makineleri üreticisi. CAT iş makineleri sürenlerin ayağında çelik burunlu botları olur. yağmurda çamurda bişey olmadan yıllarca kullanmak istiyorsan CAT alacaksın. yok ben görünüme önem veririm diosan tiki markaları seç onlardan al.

performans için CAT kalite için CAT dayanıklılık için CAT rahatlık için CAT

Reklam gibi olmuş
  • Wolverine'den kimse bahsetmemiş nedense; aldım mı en az 5 sene giyiyorum ve bana mısın demiyor
    Ayrıca ismi yeter beee
  • POLARİS

EN İYİ CAT GİYMİŞLİĞİM VAR HAYVAN GİBİ SAĞLAM ÇOK RAHAT VE GÜZEL .
  • Timberland
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

En İyi BOT Markası(Ayakkabı)

gore tex

gore tex kumaşın markası değil mi yav..

Bende hanwag mara bir bot var. Taban vibram, kumaş goretex her yerinde ayrı bi marka var

Gore tex de çok kaliteli bir kumaşmış araştırmıştım bi ara vibram tabanda öyle

• Timberland. 300mldur ama 10numara botdur.Yanında ıvırı zıvırı temizleme şeyisi flan filan hpsi verilio.Kalitelidir
  •  En İyi BOT Markası(Ayakkabı)

Aldığım ayakkabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 31 Ekim 2008; 17:07:58 >
  • Bende bot alacam ama kararsızım.
    Timberland mi, yoksa CAT mi bi türlü karar veremiyorum.
  • 4 senedir harley kullanıyorum.maşallahı var bu senede harleye devam.
  • Ben şimdiye kadar iki bot kullandım. Biri cat, diğeri lumberjack. Lumberjack kötü değil ama Cat bambaşkaydı. Hem çok rahat hem de çok sağlamdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

@ata valla 13 14 yasından berı tımberland gıyerım suan 20 yasındayım. bır kac tane tımberland eskıttım. hıc bır zaman ayagmı rahatsız etmemıstır tımberland. son derece dayanıklı ve rahattır. kulanmasam ınanıcam sana

Soğuk ve yağmurlu bir havada turistik gezi amaçlı gittiğin bir şehirde sabah 9'dan akşam 10'a kadar o botla yürümeni tavsiye ederim.Daha önceden hiç çorapla sokakta gezme isteğim olmamıştı.
  • greyder
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.