Şimdi Ara

En İyi BOT Markası(Ayakkabı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
5
Favori
197.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En İyi BOT Markası(Ayakkabı)

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2021)
Giriş
  • listedeki tüm botları giymişim gördüğüme göre. hepsi dünyanın parası ve işçilik malzeme 1. sınıf. fakat benim gelmiş gelmiş en rahat ettiğim bot nike in 4-5sene önce ürettiği bi bot modeliydi. yeşil ve siyah renkleri vardı. öyle bi bot görmedim ben.
  • Greyder
    CAT
    YDS

harleye verilen paraya acırım
  • her zamnaki gibi ayağımdaki botu söyliyeyim CAT..(3 yıllık)
  • Hep söylerim, bot deyince aklıma cat gelir, dayanıklılığı ve kullanışlılığı inanılmaz, bence bot=cat, cat=bot...
  • Timberland, Lumberjack
  • pek fazla bilinmiyor ve estetik olarak pek iyi olmasada hummer çok sağlam bir bot.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

quote:

Orjinalden alıntı: nchls

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

timberland

+1905

+1905

3-4 saat Timberland botlarla yürüyünde göreyim siziDüz yolda uzun süre giyince rahatsız ediyor.Bir de botluğunu göstereceği yerde giyseniz ne olur ....

günde en az 10 saat Timberland bot giyiyorum.Ne düz yolda ne inişte ne çıkışta hiç rahatsız etmiyor

• askerde o botlları giyine hele benm gıbı sarıkamışta o botları giyine diğer markalar faso fiso gelir
  • Timberland gibi bir marka ankette nasil olmaz
  • En iyi bot markası hangisi diye anket açılmış ve seçeneklerde Timberland yok.
  • CAT
  • UGG
  •  En İyi BOT Markası(Ayakkabı)

kiM ne Derse DesiN VANS boT ßnm içiN 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5Lahmacun1Ayran -- 28 Ekim 2008; 23:06:08 >

• hiçbiri timberland en iyisidir....
  • Bence harley, çok sağlam 3 senedir giyiyorum hala taş gibi bu gidişle 5 sene daha idare eder beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwr

kiM ne Derse DesiN VANS boT ßnm içiN 1.

vans en iyi spor ayakkabı markası ama bot dersen timber derim.diğerlerine göre biraz tuzlu ama sonucta kaliteli ve adı var

• botu üreten firmanın arkasında kim var o önemli. timberland bir giyim firması. CAT devasa iş makineleri üreticisi. CAT iş makineleri sürenlerin ayağında çelik burunlu botları olur. yağmurda çamurda bişey olmadan yıllarca kullanmak istiyorsan CAT alacaksın. yok ben görünüme önem veririm diosan tiki markaları seç onlardan al.

performans için CAT kalite için CAT dayanıklılık için CAT rahatlık için CAT
  • @ata valla 13 14 yasından berı tımberland gıyerım suan 20 yasındayım. bır kac tane tımberland eskıttım. hıc bır zaman ayagmı rahatsız etmemıstır tımberland. son derece dayanıklı ve rahattır. kulanmasam ınanıcam sana
  •  En İyi BOT Markası(Ayakkabı)

gore tex
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.