5 yıl kadar oldu sanırım CAMEL bot kullanıyorum... kar su don vs.. gayet rahatım.. bence ufak bi sorunu var gibi bilmiyorum diğer botlarda oluyormu... karlı havalarda market vs gibi zemini fayans felan döşeli yerlere girince bi an bi kayma yapıyo çok küçük miktarda o kadar, hiç düşürmedi ama tırsıtıyo... sürekli adrenalin gibi bişe :D
@taegukgi
300 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: DarkMourning
timberland 300 lira falan peki CAT botlar ne kadar ?
Ayrıca
@KIZILÖTESİİ
bu botun tam markası, kod numarası, fiyatı falan ne çok hoşuma gitti ya
Buyuk ihtimalle Yakup Kundura.
camel
satıcı bana demişti ki abi bıkarsın senelerce eskimez
sallıyor demiştim içimden ama hakikatmiş
tavsiye ederim beyler pişman olmazsınız
Scooter giyiyorum 3 yıldır..Hiç su geçirmiyor. Türk malı
Benim bu tip botlar hosuma gidiyor.Oldukca rahatlar.Deforme olmuyorlar.Boya gerekmiyor...
Greyder.Diğerlerinden hem ucuz hem çok daha kaliteli.Çünki ithal değil Türk malı.
En iyisi Cat ama tercih ettiğim marka Greyder.
quote:
Orjinalden alıntı: gokhansar
quote:
Orjinalden alıntı: nchls
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
timberland
+1905
+1905
+1095
listede yok ama Merrel derim
Senelerdir hep CAT giydim , CAT aldım.En ufak sorun yaşamadım aşırı dayanıklı,kaliteli ve şıktır. Harley Davidson ve Timberland sevmiyorum.
CATERPILLAR.
greyder kullanıyorum ama bunu görsem ilk bunu alırdım.
valla arkadaşlar geçen gün bi yerde CAT botlara baktim yok böle bişiy yaaaa TAŞ GİBİ TAŞ !!!!!! harbiden 10 numara bot ne yap ne et su geçirmiyo süper bişiy..
karda buzda giymek için northface tabiki..ama türkiyede satılmıyor sanırım.Kış sporlarıyla ilgilenenler veya soğuk iklimdeki ülkelerde yaşayanlar bilir bu markayı..
bana kalırsa northface çok kaliteli.beğendiğim bir örnek
Ama türkiye şartlarında kaliteli olmak yetmiyor.Sağlam ve uzun ömürlü olmalı..Ekonomik olmalı..Karda çamurda kirlenip rezil olsa bile kolayca temizlenebilmeli ve yıpranmamalı..Ki bu durumdada yakupoğlu türkiye şartlarında ilk seçenek bana göre...Timberland falan diyenler yakupoğlunu bilmedikleri için öyle söylüyor...Ben 3 tane timber eskittim (orjinal kendi mağazasından aldım) hepside bi süre ıslandıktan sonra sırılsıklam oluyordu..Zaten bu botun günümüzde kullanılma amacı (kendi açımdanda böyle) gösteriş. hadi fazla hakkını yemeyelim iyi bakıldığında gerçekten uzun yıllar boyu şekli şemali kaymadan sağlamlığını koruyor..O yönden diyecek yok.ama kesinlikle o kadar para verip sonra yağmurda çamurda ceylan gibi sekmeye gerek yok..
yani amaç ayakları üşütmemekse gidin türk malı yakupoğlu alın(özellikle üzerinde gore-tex yazanlardan) özentilik yapmayın paranız cebinizde kalır hemde bi kaç çift alırsınız... Ama gösterişi seviyorsanız gidin timber alın ..
bu arada gore-tex te iyidir, alınabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: jedi_master
Cat botlar 100 liran başlıyor 200 liraya kadar çıkıyor benim bildiğim kadarıyla. Timberland da o kadar pahalı değil sen nerden buldun o fiyatı öyle 300 lira.
timberland nbotlaar 200 330 arasıdır orjinalleri
quote:
Orjinalden alıntı: emrefe
quote:
Cat botlar 100 liran başlıyor 200 liraya kadar çıkıyor benim bildiğim kadarıyla. Timberland da o kadar pahalı değil sen nerden buldun o fiyatı öyle 300 lira.
Allah Allah. Ben 200 liradan pahalısını göremedim hala. Fakat ben yurtdışından getirtilebilecek fiyattan bahsediyorum. Türkiye mağazalarının fiyatını bilmiyorum. Eğer 300 liraya satıyorlarsa en azından %100 karla çalışıyorlar.
quote:
quote:
quote:
Allah Allah. Ben 200 liradan pahalısını göremedim hala. Fakat ben yurtdışından getirtilebilecek fiyattan bahsediyorum. Türkiye mağazalarının fiyatını bilmiyorum. Eğer 300 liraya satıyorlarsa en azından %100 karla çalışıyorlar.
ABD'de 170$'a sattiklarini gore hesap yapabilirsiniz.
Greyder Memleketimde üretiliyor =)
quote:
Orjinalden alıntı: Ata
quote:
quote:
quote:
ABD'de 170$'a sattiklarini gore hesap yapabilirsiniz.
Nerde 170$ a satıyorlar. eBay de baktım kargosu falan 150 doları geçen yok. Çok fazla modele bakmadım ama bir çok model öyle.