Şimdi Ara

En iyi Android uygulaması 1 gün ücretsiz Cerberus!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
18
Favori
10.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Flashı açıp açmamak size kalmış..

Kameranın çekim sesi kapalı ise farkedilmiyor bile..Açık ise ses duyuluyor sadece..

En iyi Android uygulaması  1 gün ücretsiz Cerberus!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 25 Nisan 2014; 13:21:56 >
  • Müthiş bi program. Ama gelen mailde 1 hafta sonra sona ereceği yazıyor kullanımının.
  • peki bu uygulamayı telefona yükleyelim tamam da uygulamanın telefonda simgesini vs. nasıl kaldırıcaz?
  • Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt
    Programa giriş yapın ayarlar menüsünde Uygulamalar Arasında Gizle seçeneği ile gizleyebilirsiniz.

Gizlemeden önce çağrı ile açma şifrenizi ayarlayın

Arama Kodunu Değiştir seçeneğinden bir numara yazın..Örnek: 19231923 gibi

Daha sonra programı açmak istediğinizde telefonun tuş takımından 19231923 tuşlayıp ara diyorsunuz programı açıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 25 Nisan 2014; 13:37:34 >

• Bu akıllı telefonlar hep bela

Birinin gizlice telefonuma yüklemesini düşünemiyorum
  • WindowsPhone'da "Telefonumu Bul" özelliği var Nokia Lumia'da yüklüydü.
    Hemen hemen aynı program.

e-mail adresinden müdahale ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 25 Nisan 2014; 13:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

quote:

Orijinalden alıntı: bianca

"This is a free trial for one week, then you can buy a lifetime license for a small price (2.99€) from within the application: no monthly or yearly fees, just a one-time payment" Sadece deneme amaçlı bir haftalık kullanım sunuyor, sonra 2,99 euro'yu bir defalığına ödeyerek ömürboyu satın alabilirsiniz diyor.

Please open Cerberus on your device and log in to access the app settings, you should not see the "Buy license" option anymore. This means that the lifetime license for your account is active.

Have a great day!

Ardına böyle bi mail gelmiş bana

Aynen, bana da geldi. Ömür boyu lisans aldık galiba :)

• Please open Cerberus on your device and log in to access the app settings, you should not see the "Buy license" option anymore. This means that the lifetime license for your account is active.

Have a great day!

bana gelende bu mail
  • Mesaj ile alarm başlatan oldu mu?
  • Bu uygulama başka amaçlar için de kullanılabilir. Sadece çalınma hallerinde değil.
  • peki çocukların telefonuna yüklenen bir uygulama vardı
    çocuğun şu an nerde olduğunu mesaj atıyordu
    ne tavsiye edersiniz bu iş görürmü yoksa başka program dahamı iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

smsle müdahale olayı güzel ama cihazı çalan adam direk simi çıkarıp atacaktır.

Bu programı bilmiyorum ama bu tür programlar genelde telefon üzerinde gizli çalışıyor ve SIM kart değiştiğinde arka planda yeni takılan SIM kartın telefon numarasını sizin belirlediğiniz bir telefon numarasına SMS atıyor. Yani hangi hattı kartı takarsa taksın, siz takibe devam ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Bu uygulama başka amaçlar için de kullanılabilir. Sadece çalınma hallerinde değil.

Tabi ki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Bu tip programlar oldukça sakıncalı, zira sizin bilginiz ve haberiniz olmadan program kendisi dış istihbarat birimlerine sizin cihazınızla ve hareketlerinizle ilgili istihbari bilgileri rahatlıkla verebilir.

Olsun bedava ya.
    Bi tutam tuz alıp koşuyoz ...

Bende lbe security master var, o da kıllanıyor uygulamadan ama istediği izinlerden dolayı tabi.
    Google politikaları bu konuda çok gevşek, uygulama değil google'ın açık bıraktığı kapıya güven olmaz.
    Adam bi el feneri uygulaması koyuyor, ama alabileceği tüm izinleri almış, kimdir kilimcinin hangi kör oğludur belli değil.

Bu arada ben de kurdum bakmak için. Bende android lost vardı, o da aynı fonksiyonlara sahip.

Seneye tüm üreticiler bu kayıp cihaz olayına destek verecek, yani anti tehft donanımla gelecek.
    Cihaz bilgileri ve GSM operatörler konu hakkında bilgi paylaşımı yapacak aralarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Arkadaşlar selamlar,
    Programı daha önce 3 euro gibi bir rakam ile satın almıştım. 3. yaşını kutlamaları sebebi ile programı ücretsiz yapmışlar.

Programın amacı şu. Cihazınızın çalınma riskine karşı cihazı uzaktan her şekilde kontrol edebiliyorsunuz. Kilitleme fabrika ayarlarına dönme, anında yerini tespit falan.

Ayrıca internete bağlı olmasanız bile cihaza sms ile müdahele edebiliyorsunuz ki bu programın diğer uzaktan kontrol programlarından farkı.

Buyurun linkler, bir de resim ekleyeyim kendi lg g2 me kurmuştum zamanında. :))

https://plus.google.com/+CerberusappAndroid/posts/WEZStoxX1nM

google'ın zaten bu özellikleri var bütün androidlerde ayrıca programa ne gerek varki ?
    google konum servislerinden bu dediklerin yapılabiliyor.

• 14:28 SCREENSHOT Komut çalıştırılamadı. Bunun için cihazında ROOT olmanız gerekiyor.

Bu ne demek arkadaşlar, bir de lokasyon görülmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programın güvenilirliği ile ilgili referans var mıdır?
  • tesekkurler ındırık kurduk bakalım
  • güzel program, güvenmediğiniz kişileri kontrol amacıyla da kullanılabilir, korktuğunuz başınıza gelmez umarım
  • Haber için teşekkürler.
    Bunun tam tersi şeklinde işlem yapan,yani pcnizi gizli bir şekilde kontrol etmenizi sağlayan bir program var, bu ilginizi çektiyse o da çeker :) GPP Remote Viewer

Bu arada bu program 1 haftalık deneme sürümü veriyor, tamamen ücretsiz değil. E-Mail'de böyle yazıyor : Deneme sürümünüz şu tarihte dolacak: 02 May 2014
    Edit: Sonra da bu mail geldi : Please open Cerberus on your device and log in to access the app settings, you should not see the "Buy license" option anymore. This means that the lifetime license for your account is active.

Sanırım sorun yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 25 Nisan 2014; 15:03:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.