Şimdi Ara

En iyi Android uygulaması 1 gün ücretsiz Cerberus!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
18
Favori
10.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip programlar oldukça sakıncalı, zira sizin bilginiz ve haberiniz olmadan program kendisi dış istihbarat birimlerine sizin cihazınızla ve hareketlerinizle ilgili istihbari bilgileri rahatlıkla verebilir.
  • Benim de ücret ödeyerek aldığım tek programdı bu. Hard resetle falan da silinmiyor merak etmeyin. Birden fazla telefonda da kullanılabiliyor. Ancak gps kapalıysa takip yapamıyordu o biraz garip.
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    peki fotograf çekmede haberin oluyormu telefondan çekildiği belli oluyormu o an için flash falan yada ne bileyim başka birşey. sen programla çektiğinde telefon elinde olan bunu anlarmı kısacası
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf olayı fenaymış
  • Bu programların hepsi yalan. Şöyle ki telefonu çalan adamın ilk yapacagı iş sim kartı çıkarıp telefona format atmak olacaktır. Bu programlar yerine *#06# tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Bir yere not edin bu numarayı. Telefonunuz çalınınca bu numarayı savcılığa verin. Telefonunuz er geç bulunacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazla iletisim problemi diyor bu gps kapalı oldugu icin mi, 3g acık ama
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • takip
  • Bir de client var o ne işe yarıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Bu programların hepsi yalan. Şöyle ki telefonu çalan adamın ilk yapacagı iş sim kartı çıkarıp telefona format atmak olacaktır. Bu programlar yerine *#06# tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Bir yere not edin bu numarayı. Telefonunuz çalınınca bu numarayı savcılığa verin. Telefonunuz er geç bulunacaktır.

İmei çok kolaylıkla değiştiriliyor bu da güvensiz

• konuyu benim açmam gerekirdi nick konu uyumu için
  • Ben bir kişiyi takip etmek istiyorum da programı o kişinin telefonuna indirip sonra silsem telefondan o kişinin nerde olduğunu falan öğrenebilir miyim? Bir nevi dedektiflik yapmam gerekiyor aslında ailevi bir konu için

• ios ta yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Bu programların hepsi yalan. Şöyle ki telefonu çalan adamın ilk yapacagı iş sim kartı çıkarıp telefona format atmak olacaktır. Bu programlar yerine *#06# tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Bir yere not edin bu numarayı. Telefonunuz çalınınca bu numarayı savcılığa verin. Telefonunuz er geç bulunacaktır.

İmei çok kolaylıkla değiştiriliyor bu da güvensiz

İçlerinde en güvenilir yöntem bu. Benim başıma geldi. Telefon yaklaşık bir ay sonra IMEI numarasından bulunarak bana teslim edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Bu tip programlar oldukça sakıncalı, zira sizin bilginiz ve haberiniz olmadan program kendisi dış istihbarat birimlerine sizin cihazınızla ve hareketlerinizle ilgili istihbari bilgileri rahatlıkla verebilir.

Olsun bedava ya.
    Bi tutam tuz alıp koşuyoz ...

• Sim kart degisse bile programa internetten ulasiyorsunuz. İlla ki telefon bir ara internete baglanacak, o zaman gereken bilgileri yollar. Tabi calan kisi rom falan yuklerse o zaman is biter. Fakat bu ihtimal de colde kutup ayisina yakalanmak gibi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana gelen mailde 2 mayısa kadar deneme sürümüdür diyor mailinizi kontrol ettiniz mi ???
  • siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    "This is a free trial for one week, then you can buy a lifetime license for a small price (2.99€) from within the application: no monthly or yearly fees, just a one-time payment" Sadece deneme amaçlı bir haftalık kullanım sunuyor, sonra 2,99 euro'yu bir defalığına ödeyerek ömürboyu satın alabilirsiniz diyor.
  • Acayip güzel bir uygulama imiş haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianca

"This is a free trial for one week, then you can buy a lifetime license for a small price (2.99€) from within the application: no monthly or yearly fees, just a one-time payment" Sadece deneme amaçlı bir haftalık kullanım sunuyor, sonra 2,99 euro'yu bir defalığına ödeyerek ömürboyu satın alabilirsiniz diyor.

Please open Cerberus on your device and log in to access the app settings, you should not see the "Buy license" option anymore. This means that the lifetime license for your account is active.

Have a great day!

Ardına böyle bi mail gelmiş bana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.