Şimdi Ara

EN iyi ANAKART Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AMD Uyan AM3 Destekli anakartların en iyisi Hangileri

ASUS GIGABYT MSI

Biraz araştırdım MSI Daha performanslı çalısıyor diyorlar Ve ben Gigabyt ve MSI den anakart alacağım. Ama Kararsızım

GIGABYTE MA790FXT-UD5P, AMD 790FX, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX

EN iyi ANAKART Hangisi ?

MSI 790FX-GD70, AMD 790FX, DDR3, 4X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX

EN iyi ANAKART Hangisi ?

Özellik olarak MSI Çok üstün fiyat farkıda 30 TL Kadar Yani Sizce Hangisini alayım Yada asus olabilir ?

• Üzerine takacagın işlemci önemli.Bence anakart ve işlemci ikilisi için ayırdıgın max. bütçyi söylesen.
    En iyisi hangisi gibi bir kavram pek sökmez bu konuda.iyi fiyata iyi performans lazım.
  • Kesinlikle katılıyorum.. İyiden kastın ne? daha pahalı ,daha performanslı olacak diye bişey yok.
    AMD için üretilen anakartlarda en önemli faktör güney köprüsü. sb710-sb750 en güncel ve performanslısı oluyor, ki sb710u 125liralık anakartlarda bile bulabilirsin. Diğer özellikler ekstraya girer. Oc açısından sorun istemiyorsan en azından 140w tdp destekli bir anakart alırsın..Geri özellikler keyfi..İhtiyacın yoksa fazladan para harcamana da gerek yok.İhtiyaçlarını ve bütçeni belirlemelisin önce..Şu sıralar en beğendiğim kart Asus m4a785td-v evo..Diğer uygun fiyatlı - crossfire desteği olmayan - anakartlar ise MSI C45-Gigabyte ma770t-ud3p.
    http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=6277
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131398

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 3 Kasım 2009; 12:35:57 >

• Bence de 140w destek demişken, bu desteği getiren entegre grafik kartı barındıran Asus m4a785td-V Evo modeli çok takdir görüyor. Eksik olduğu nokta crossfire barındırmaması, ama tercihen ben bu teknolojiyi kullanmamaktan birşey kaybetmediğimi düşünüyorum.
  • Hız aşırtma yapmayacaksanız o 2 anakarta da gerek yok.Asus M4a785td-v Evo(Tabi ki bununla da hız aşırtma yapılabilir) alıp aradaki farkı işlemciye ve ekran kartına yatırırsanız daha iyi olur
  • Takacağım İşlemci AMD Phenom II X4 965 AM3 3.4 GHZ 8MB Box İşlemci İşlemciyi iyi bir şekilde çalıstıracak en uyumlu anakartı arıyorum.

ve PowerSply de alacağım en uygunlarını arıyorum :D
  • Şu da var, 770/790x/790fx çipleri 65nm teknolojisi ürünleri, 780/785/790g 55nm, bu da tercihen 2. seçeneklerin daha serin, düşük elektrik sarfiyatlı, yüksek hız aşırtma kapasiteli olduğu anlamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steamstrgg

Takacağım İşlemci AMD Phenom II X4 965 AM3 3.4 GHZ 8MB Box İşlemci İşlemciyi iyi bir şekilde çalıstıracak en uyumlu anakartı arıyorum.

ve PowerSply de alacağım en uygunlarını arıyorum :D

Ben msi 790fx i tercih ederdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.