Şimdi Ara

<<<EN İTİCİ ve EN ÇEKİCİ ARAÇ HANGİSİ>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce En itici ve En çekiçi araç hangisi.. Buradan çıkan sonuçları araç firmalarına mail atacam....

• en itici arac chevrolet rezzo.en çekici volvo s40 .tabiikibunlarında kriterleri var.orta alt üst. gibi....
  • Acura RSX
  • Tabii ki:

DÜNYANIN EN İTİCİ ARACI FIAT PALIO.....En iticiden daha kötü bi şey varsa o da PALIO...
    EN ÇEKİCİ ise: Mercedes CLS o sınıfta ama....C sınıfı C4, orta sınıf Passat...
  • walla iticimi çekicimi bilmem ama bugün geldi babamın arkadaşı cls 350 mercedes araba süper acayip torpitosu bile deri hele asvaltta canavar motor sesi yeter sadece süper

• Clio symbol - Civic Type-R
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruhsuz__

walla iticimi çekicimi bilmem ama bugün geldi babamın arkadaşı cls 350 mercedes araba süper acayip torpitosu bile deri hele asvaltta canavar motor sesi yeter sadece süper

mercedes bu sene yine işi bitirdi.. CLS serisi çok mükemmel.. arabanın üzerinin yatık olması mükemmel.. süper gözüküyor...

• S2000

• en itici citroen bi araba farketmez model.en cekici ferrari f355 spyder
  • hundai atos
  • en itici toyata yaris ve tata nın hepsi

en çekici skyline,s2000,e46 m3...daha çok var ama bunlar baya ii
  • En itici Hyundai Getz - en çekici Ferrari ve M6
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vahittcan

Clio symbol - Civic Type-R

Bu adam arabadan anlıyor helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: qr_bugra

Tabii ki:

DÜNYANIN EN İTİCİ ARACI FIAT PALIO.....En iticiden daha kötü bi şey varsa o da PALIO...
    EN ÇEKİCİ ise: Mercedes CLS o sınıfta ama....C sınıfı C4, orta sınıf Passat...

Bana göre Palio güzel bi araba tabi zevk ve renk meselesi ,bence en tipsiz arabalar clio symbol ,nissan micra,citroen C3,dacia logan
  • en çekici listesi uzun...
    en itici, hatta mide bulandırıcı, hayattan soğutan, caddede görünce suratınızın asıldığı arabalar var.

clio sümbül(hele bi de gri olsun, offf, fabrika tamponla gövdenin rengini
    tutturamıyo daha, daha ne diyim?)

c3(bence yasa çıkarılıp yasaklanmalı. olmaz böyle bi zulüm. gözüm kararıyo, baygınlık geçiriyorum görünce)

407(çok da kötü değil ama her gördüğümde o cinsel organ gibi duran burnunu kesip kısaltasım geliyo)

tempra(özellikle beyazı. 15 yıldır o kıça alışamadım. en kısa zamanda hepsinin çürüyüp hurdaya gitmesi dileğiyle...)

beyaz transit(kullananların hemen hepsinin akli melekelerinin yerinde olmadığından şüpheleniyorum. görünce direk kaçıyorum artık makas atcak bi yere toslıycak diye)

palio, siena(ilk makyajlı, dikdörtgen farlı olanlar. hiç içine binip sürme isteği uyandırıyor mu bünyede?)

• en iticisi fiesta
    en çekicisi 123 kasa 300d mercedes
  • EN ÇEKİCİ GELEN: HONDA ACCORD VE CITROEN C4

BANA EN İLGİNÇ GELEN ARAÇ: MİCRA VE HYUNDAI ATOS
  • En iticiler: Hyundai Getz - Fiat Palio

En seksiler: Honda Accord - Mercedes CLS
  • baba bence en çekici bu aralar ,honda accord'un yeni kasaları ve citroen c4.. Adamlar ensonunda citroen'in en iyi versiyonunu çıkardılar..
  • hyundai lerin hepsi irenç ve itici en çekiciyse mini cabrioooooooooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosaic -- 22 Eylül 2005, 11:49:57 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.