Şimdi Ara

Battlefield 1 'HURDA' Ne İşe Yarar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlepackten çıkanların bazılarını hurdaya çevirdim 1650 hurdam var ama ne işe yarıyor ne yapılıyor bilmiyorum.
    Ayrıca silaharı açmak içinde benzeri bir sistem var onları nası çoğaltabiliyoruz? Madalyon alarak? harita kazanarak mı?

• hurda'lar silah araç skinleri, xp takviyesi, puzzle parçası gibi şeyler içeren battlepack almanı sağlar

200 hurda normal battlepack; standart değerli olmayan skinler içerir, nadir gelişmiş çıkabilir, çok nadir efsanevi skin çıkar + çok nadir xp takviyesi veya puzzle parçası çıkar

450 hurda gelişmiş battlepack; gelişmiş skin içerir, nadir efsanevi çıkar, nadir xp takviyesi veya puzzle parçası çıkar

900 hurda efsanevi battlepack; 1 tane kesin efsanevi skin çıkar + xp takviyesi veya puzzle'da mutlak çıkar

level atlayarak aldığın bound du herhalde tam hatırlamıyorum oyun içi para gibi bir şey onunla'da silahları açıyorsun tabiki istenilen sınıf seviyesine ulaşırsan
  • Savaş tahvilini 70 lv e kadar alıyosun zaten 70 lv de hepsini açacak kadar tahvil vermiş oluyo

Hurdalar ise battlepack veya takastaki skinlerden veya puzzle parçalarından veya xp takviyelerinden almanı sağlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.