Şimdi Ara

En hızlı kilo aldırıcı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 21 yaşında 1.82 boyunda ve şuan 59 kilodayım. Ramazandan önce 65 kilo kadardım. İştahım çok zayıf pek yemek yiyemiyorum. Zaten mide kapağımda reflü olduğu için yemek olayını pek fazla abartamıyorum. Genelde az yemem gerekiyor. 2 sene önce bodyle ilgileniyordum. Karnım kollarım çok iyi derecede gelişmişti ama eriyip bittim adeta eski gücümüde kesin anlamda kaybettim. Doktora defalarca gittim bikaç vitamin ilacından başka birşey vermediler. Hiçbi dönemde gainer ürünü kullanmadım. Ama şuan acil şekilde takviye ürünü kullanmam gerekiyor. Piyasada en hızlı şekilde kilo aldıracak. Besin değerleri en yüksek ürün hangisidir. Arkadaşım protein tozu kullanıp 7 kilo aldıgını büyük bölümünün kaldığını ve bana verebileceğini söyledi ama benim sporla pek fazla uğraşacak zamanım yok. Sadece bolca yürüyorum. Az miktarda şınav filan çekiyorum kafama estikçe. Tek öğrenmek istediğim piyasadaki en çabuk kilo aldıran ürün hangisi.

• Cabuk kilo alma diye yoktur ayda 2 kg ve alti makuldur. Ayrica kilo almak istiyorsan sinavi barfiksi arttirip yuruyusu azaltman lazim ve kalori alimini arttirmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam en bol kalorili vucudun kolayca yağa cevirebilecegi urun hangisi. Kas yapmakta zorlanmiyorum. Gobegimde hala 6 lı kaslarim duruyor. 10 gun sıkıştırsam iyice şişiyor. Kas yapmak problem degil. Kilomu artirmam lazim. Yiyerek olmuyor. En iyi takviye ürününu soyleyin biran once alcam.

• supplementler.com
    Vitargo Carboloader 2000 Gr - Karbonhidrat Ve Jel
    http://www.supplementler.com/urun/vitargo-carboloader-2000-gr-1338

supplementler.com
    Vitargo Electrolyte 2000 Gr - Karbonhidrat Ve Jel
    http://www.supplementler.com/urun/vitargo-electrolyte-2000-gr-2531

• supplementler.com

supplementler.com

• Vitagro hakkinda biraz bilgi verir misiniz acaba? Internette pek yorum yok. Ayrica bende pek anlamiyorum bu urunlerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

supplementler.com

supplementler.com

Bununla kiyaslayacak olursak neden vitagro?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı Kilo vermek için...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

supplementler.com

supplementler.com

Bununla kiyaslayacak olursak neden vitagro?

piyasadaki en iyi karb türü olduğu için ayrıca emilimi çok hızlı ve çok yüksek

• Aradaki fark bu kadar büyük mü birinin 5kglik kutusuyla diğerinin 2 kgsi aynı para hardline alsam faydasını göremem mi acaba?
  • PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    keyfin bilir
  • Progainer siparis ettim hepsiburadan. Sonuçlarını yazarim. Ayrica 3kgde protein tozu siparis ettim. Acaba bunları nasil kullanmalı. Gunluk ne olcekte hangi sirayla.

• ya daha nasıl kullanılacağını bilmediğin şeyi ne diye alıyorsun.
    en iyi ürünü sormuşsun adam vitargo demiş afedersin gidip en mal şeyi almışsın protein almışsın birde 59 kilonun nesine protein aldın acaba ?

bu kafayla hiç birşey olmaz
  • Internette binlerce yorum okudum. Illaki burda yazani yapacam diye bi kaide yok. Dr. feridun kunakin yakini arkadasimla görüştüm. Kendisine sorduk. Kesinlikle kullanma sindirim sistemin buyuk zarar gorur dedi. Onu dinleyecegim. Senin gibi birinden daha cok sey biliyordur sanirim.

• quote:

Internette binlerce yorum okudum. Illaki burda yazani yapacam diye bi kaide yok. Dr. feridun kunakin yakini arkadasimla görüştüm. Kendisine sorduk. Kesinlikle kullanma sindirim sistemin buyuk zarar gorur dedi. Onu dinleyecegim. Senin gibi birinden daha cok sey biliyordur sanirim.

sana doktor arkadaşınla başarılar
  • quote:

Internette binlerce yorum okudum. Illaki burda yazani yapacam diye bi kaide yok. Dr. feridun kunakin yakini arkadasimla görüştüm. Kendisine sorduk. Kesinlikle kullanma sindirim sistemin buyuk zarar gorur dedi. Onu dinleyecegim. Senin gibi birinden daha cok sey biliyordur sanirim.

senin doktor birşey bilmiyormuş hocam kusura bakma.
  • Boyle ukala cevaplar vereceginizi bilsem sormazdim tesekkur ederim yinede. Iyi forumlar.

• quote:

Boyle ukala cevaplar vereceginizi bilsem sormazdim tesekkur ederim yinede. Iyi forumlar.

Ürün istedin ürün önerdim. Ukalalık neresinde ?

2 yıldır uğraştın ve bilgin yok ? Nasıl kullanacağım diye soracağını bilsem hiç bıulaşmazdım.
    Konunu da sildirirsen herkes için iyi olur, sindirim sistemi zarar görür diye saçmalığı okursa biri korkar falan. Yanlış yönlendirme olmasın.

Bu arada aklında bulunsun bu spor ile ilgili doktordan bilgi alacaksan wheye bile kanser yapıyor diyen birinden değil, bu spor ile uğraşan bir doktor ile konuşman gerekiyor.

İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 31 Temmuz 2014; 23:20:41 >
  • Protein tozu ile karbonhidrad tozu ayni anda nasil kullanilir yazdim. Diger arkadas en mal seyi almissin yazmış. Butceme o uygun geldi onu aldim. Ayrica gazi universitesi profesor doktoru gastroentoroloji bilim başkanı turkyede isim yapmis reflu konusunda teshisi koyan doktoruma telefonla ulaştim. Ismi mehmet cindoruk. Ayni cevabi oda verdi. Bobrek ve karacigerin icin sorun oluşturabilir. Cesitli iğneleri de var istersen 1 ayda 10kg aldiririm ama sagligina zararli olacaktir dedi. Bence silmeye gerek yok. Insanlar bunlarıda gorsun.

• quote:

Protein tozu ile karbonhidrad tozu ayni anda nasil kullanilir yazdim. Diger arkadas en mal seyi almissin yazmış. Butceme o uygun geldi onu aldim. Ayrica gazi universitesi profesor doktoru gastroentoroloji bilim başkanı turkyede isim yapmis reflu konusunda teshisi koyan doktoruma telefonla ulaştim. Ismi mehmet cindoruk. Ayni cevabi oda verdi. Bobrek ve karacigerin icin sorun oluşturabilir. Cesitli iğneleri de var istersen 1 ayda 10kg aldiririm ama sagligina zararli olacaktir dedi. Bence silmeye gerek yok. Insanlar bunlarıda gorsun.

Mehmet Öz kankanda olsa geçeceksin.

Bu sporu içinde olmayan hiç kimse bilemez, yorum yapamaz. Sistemini bozarsın nedir ya ? Besin takviyesi bu besin. Şu reklamlarda çıkan bebelac'larla aynı kategoride olan takviye, anne sütünün devamı olanlardan. Onlar da bebeği öldürür o zaman.At bu konunun linkini ismi neyse doktorlarının gelsin tartışalım sabaha kadar, bu konuda onlardan kat kat üstün bilgiye sahip insan dolu burada şüphen olmasın.

Anca öldürür derler.

Biraz mantık çerçevesinde yapın şu işi

• çok takılma burda ömründe %5 yağ oranına ulaşamamış insanlar öğüt verir kilo aldırıcı şey karbonhidrattır nereye gidersen git bunu önerirler illaki toz almanada gerek yok ama herkesin vucudu bi şeye aynı tepkimeyi vermez mesela ben balık yerim kilo alırım sen balık yersin kilo verirsin bu işi burda sadece fikir edinmek için sorabilirsin sonucu ve doğru olanı bi diyetisyenden alabilirsin sana tavsiyem budur işi 4 sene okumuşla forumda g.t büyüten aynı değildir tabi :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.