Şimdi Ara

En Hafif Hızlı Tarayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıktan okunduğu gibi basit hocalarım.

Eğer ki elinizde varsa kanıtlar öne sürün, "bence" tarzında değil.

Mesela hani donanımlarda benchmark sonuçları var, peki internet tarayıcıları için var mıdır?

Benim belli başlığı epeydir kullandığım tarayıcı Google Chrome'du. Fakat acayip ram yiyiyordu.
    Şuan Internet Explorer kullanıyorum.

Güvendiğim tarayıcılar en bilindikleri;

-Internet Explorer
    -Google Chrome
    -Yandex.Browser
    -Safari
    -Firefox
    -Opera

Eğer ki bunlardan farklı bir tarayıcı tavsiye edecekseniz, hangi konuda kimden iyi olduğunu, kimden kötü olduğunu söylemenizi isterim.
    Bu arada tasarım benim için önemlidir. Olabildiğince tasarımı güzel bir internet tarayıcısı tavsiye edeceğinizi umuyorum.

(Resmi internette bir sayfada buldum, fakat tam anlayamadım.)
     En Hafif Hızlı Tarayıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01F00DCFE -- 18 Ocak 2015; 21:00:53 >

• Ben linux'a geçtiğimden beri Midori kullanıyorum ve çok güzel + hızlı.
    Eksileri ise facebookta veya başka bir yerde bilgisayardan nete resim yükleyince netiniz yavaşsa internet gidiyor fakat genede güzel bir tarayıcı şuan onu kullanıyorum. :)
  • Comodo dragon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360p

Berbat bir tarayıcı.

Comodo dragon'la ilgili ufak tefek sıkıntılarım olmuştu ama o da güncelleme ile halledildi. Bunun dışında dragon'la ilgili pek bir sıkıntım olmadı açıkçası.

Chrome gibi şişme ve kasma yapmayan pratik bir tarayıcı bana göre.

Sizin bu tarayıcı ile ilgili sıkıntılarınız nelerdir? Belki donanımla alakalı bir durum söz konusu olabilir.

Benim Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar iyi forumlar.

bütün bilgisayarlarımdan telefonlarımdan aynı hesabla giriş yaptım gerçekten çok iyi, ve çok hızlı, şuan bu mesajı yazarken %4 işlemci yiyyor sadece (sekmeler: youtube.com, facebook.com, ****.com, forum.donanimhaber.com). Linux bilgisayarımda ****er çok iyi çalışıyor. Windowsda aynı anda yan yana iki sekme özelliği var o da çok kullanışlı, iPhone'da hızlı arama çok işlevli.

EN ÇOK BEĞENDİĞİM ÖZELLİK İSE, içindeki kendi download manager'i. İnternet hızım 13Mbps. Eğer bir dosya indiriceksem 1Mb/s'de indiriyor tarayıcı. Tarayıcıyı kapatsam bile çalışıyor. İsterseniz otomatikman diğer aygıtlarınıza aktarabiliyorsunuz. Ve de en beğendiğim bir özelliği de, medya tarayıcısı. Sayfada olan bütün medya dosyalarını bulup size indirme/görüntüleme imkanı veriyor.

FAKAT, ilk kurulum ile gelen tasarım (Windows'ta) pek iç açıcı değil, o yüzden azcık düzenleme gerekiyor. (Örn: Sol taraftaki çubuğu kapatma, sekmeler kısmını düzeltme, üst çubuğu düzeltme, alt çubuğu düzeltme vs.)

TAVSİYEMDİR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi deneyimlerim ve teknoloji mecrasının testlerine göre de en az RAM ve CPU harcayan, en yüksek HTML5 desteğine sahip ve en hızlı tarayıcı Maxthon. Kaynak:http://web-browsers.softwareinsider.com/

Şimdiye kadar pek popüler olmasa da büyüme hızı 2013-2014 arası %166 iken, 2014-2015 arası %212 olmuş. 2 yıldır kullanıyorum ve bir defa bile donmadı. Efsane bir şey.

http://tr.maxthon.com adresinden hakkında bilgi alıp yükleyebilirsiniz. Kindle Fire platformu dahil Windows PC, Windows Phone, Mac OS X, iOS, Linux ve Android sürümleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavshar -- 9 Mart 2015; 1:44:27 >

• Linux sürümünü kurdum, fakat operanın hızına ve performansına yetişemiyor.

Chrome iyidir, biraz fazla kaynak kullandığı için alternatif aradığım zamanlar oluyor arada bir. Ama sonra yine vazgeçip Chrome'a dönüyorum. Gerçi Firefox da çok değişti. İkinci seçeneğim de o.

Ya sev ya terket!
  • Konu hortlanmış. (Yazmışken ben de Chrome öneririm.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • UC Browser

Orijinalden alıntı: Montmartre

Maxthon Browser.

Maxthon gercekten güzel ama her girişte yeni kullanıcı adı şifre istyor forum ve sitelerde. Bilgileri Nasıl kaydedebiliriz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.