|
En güvenilir ve en sorunlu otomobiller açıklandı

-
-
yakında 5.5 yıl olacak 2020 kia ceed sürüyorum cam suyu hariç motor kaputunu açmadım hem de epey spor kullanmama rağmen baya sıkıştırıyorum buna rağmen maşallahı var tık demiyor 110bin kmdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yazıda crv hrv ve jazz ın güçlü performansı hondanın markalar sıralamasında ilk sırada olmasında etkili oldu diyor
honda markalar sıralamasında ilk sırada diyor
ama ilk 10 da honda arabası yok.
bu haber de bir iş var ama neyse :)
almanya daki sıralamayla ingilteredeki sıralama arasında ki fark da çok enteresan
car-recalls
TÜV Report 2025: Which cars are most likely to fail inspection? - Car-Recallshttps://car-recalls.eu/tuv-report-2025/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Ekim 2025; 13:0:58 >_____________________________ -
Austral beğendiğim bi araba. ne sorun varmış merak ettim.
_____________________________ -
2-3 yaş listesinde 1. Sırada nasıl ilk 10 da honda yok. 6-7 yaş listesinde de Ateca ile beraber 7.
En sorunu benzinli araçlar çıkardı
Bu nasıl bir Türkçe? orijinal metni translate kullanarak çevirirseniz böyle olur. "En çok sorunu benzinli araçlar çıkardı" olacak sayın acemi Editör.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
İşin en komik yanı listede üst sıralarda yer alan markalara biz ek vergi getirdik. Çivi çakmayan BYD Çin'den araç getirebiliyor ama yıllardır burada üretim yapan Toyota ve Hyundai araç getiremiyor bi de araçları üstüne ek vergi ekleniyor. Japonların zaten üst sırada olması alışılagelen bir durum ancak Hyundai / Kia grubu da gayet temiz araçlar üretiyorlar. Motor bakımından bir sorun yok. Bir de şu 7 DCT 300'den vazgeçseler çok iyi olacak. Mis gibi 6 ileri tork konvertörlü şanzımanın var ne gerek var sorunlu çift kavramaya.
Şu kısım değil mi, kategorik veya bölgesel farklı listeler olabilir. Doğrudan alıp eklemek yerine daha kapsamlı bakıp öyle başlık açılmalıydı.
"
2025 güvenilirlik liginin zirvesindeki markalarda büyük bir değişiklik yaşandı. Honda, Mini'yi geride bırakarak yedi yıl aradan sonra ilk kez birinci sıraya oturdu; en yeni Civic , HR-V ve Jazz'ın güçlü performansları , markanın lehine sonuçlar elde etmesine yardımcı oldu. Mini yine de iyi bir performans göstererek ikinci sırayı aldı; bu yılki gizli silahı ise %99,1 gibi etkileyici bir puan alan Mini Hatchback (2014-2024) oldu .
Suzuki, son S-Cross ve 2017-2024 Swift'in güçlü performansıyla üçüncü sırayı aldı . Bu arada Toyota beşincilikten dördüncülüğe yükseldi, ancak premium kardeş markası Lexus, LBX'i rahatsız eden pil sorunları nedeniyle dokuzuncu sıraya geriledi .
"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayır, eksik yazmışım. En "az" sorunu olacaktı. "Az" demeyi unutmuşum. Düzeltmeyi yaptım.
Zaten alıntıladığınız başlığın altındaki paragrafta doğrusu yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Yasir Akpınar -- 6 Ekim 2025; 13:27:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: N4outex
İşin en komik yanı listede üst sıralarda yer alan markalara biz ek vergi getirdik. Çivi çakmayan BYD Çin'den araç getirebiliyor ama yıllardır burada üretim yapan Toyota ve Hyundai araç getiremiyor bi de araçları üstüne ek vergi ekleniyor. Japonların zaten üst sırada olması alışılagelen bir durum ancak Hyundai / Kia grubu da gayet temiz araçlar üretiyorlar. Motor bakımından bir sorun yok. Bir de şu 7 DCT 300'den vazgeçseler çok iyi olacak. Mis gibi 6 ileri tork konvertörlü şanzımanın var ne gerek var sorunlu çift kavramaya.Zaten Hyundai/Kia grubu peyderpey modeller yenilendikçe dct şanzımanı bırakacağını ve tüm modellerde tork konventörlü tam otomatik şanzımana geçiş yapacağını duyurmuştu. Bunu yaparsa bende Hyundai/Kia grubu araç tercih edebilirim
5.5 yıldır motor yağı değiştirmediysen canına okunmuştur motorun
-
Yaris GR bulabilirsen güvenli evet, 2 yıl sırada beklemeyi göze alıyorsan o da.
-
Ne stellantis araçları var ne de ford. Sanırım sorunlular listesinde görünmeyen ve eksilere inen sıralar var…
32 bin ingilizden hiç biri Lexus deneyimlememiş anlaşılan
-
7 yıl S90 kullandım,herhalde en sağlamı bana gelmiş.😀 Bu tür anketleri hep saçma taraflı bulmuşumdur.
Volvo eskimiyor hacı
ne yaparsan yap araba taş gibi
anket ciddiye alınacak gibi değil...
-
Rutin filtre ve yağ bakımına 15binde 1 tabi ki gittim hocam o kadar da değil yani :) ama fren balatası ve akü hariç hiç birşey çıkarmadı. Onlar da biri 97binde diğeri 102 binde değişti yine ortalama üzeri dayandılar.
Sorunlu araç listesinde ALFA ROMEO yoksa geçersizdir. Hayatımda kullandığım en sorunlu araçtı. Şimdi fanları gelip yazar hor kullanılmış araç almışsın diye ama hiç alakası yok.
_____________________________ Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.
-
10 yıldır 1.4 egea urban hb hiç sıkıntı çıkartmadı.
Sadece yıllık bakım yağ vs.

Sorunlu araç listesinde ALFA ROMEO yoksa geçersizdir. Hayatımda kullandığım en sorunlu araçtı. Şimdi fanları gelip yazar hor kullanılmış araç almışsın diye ama hiç alakası yok. |
Benzer içerikler
- netgsm tarifeler
- spotify kayıpsız ses
- google mesaj ayarları
- instagram ortak paylaşım yapamıyorum
- spotifydan instagram story atma sessiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X