Bildirim
En guvenilir Alisveris siteleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En çok duyduklarım pcdepo ebrarbilgisayar istanbulbilisim ve teknolojikapında.Fiyat olarak ucuz genelde freedos satış yapan firmalar yalnız pcdepo son zamanlarda aşırı şikayet alıyor forumdada memnun kalmayan çok insan gördüm uzak dur derim -
İlk defa yapacagin için önemli.pcdepoyu biliyorum şikayetini. İstanbul bilişim pahali geldi bana. Ebrar uygun ama güven konusu önemli. Alacagim laptop baya fiyat edecek ( öğrenci ggozunde )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: egecano
İlk defa yapacagin için önemli.pcdepoyu biliyorum şikayetini. İstanbul bilişim pahali geldi bana. Ebrar uygun ama güven konusu önemli. Alacagim laptop baya fiyat edecek ( öğrenci ggozunde )
kendini kanıtlamış firmalardan al oralarda varsa. pcdepo dan ücret iadesi alacam 6gündür. -
Oralarda baya pahalı ( vatan bimeks gibi firmaları kastediyorsun galiba ). Ya da modeli yok orada. -
quote:
Orijinalden alıntı: egecano
Oralarda baya pahalı ( vatan bimeks gibi firmaları kastediyorsun galiba ). Ya da modeli yok orada.
hepsiburada , hızlıal a da bakabılırsın bunlarda varsa da alabılırsın -
pcdepodan şikayetler var ben ebrarbilgisayarı güvenli buldum iyi gibi...
Bimeks mediamarkt vs gibi firmalarda ekstra orjinal windowslu satarlar tuzlu olur , burda yada sdn de vatanın teşhir ürünlerini 0 diye sattığını okumuştum internetten almış 0 ürün gelince bakmış aktive edileli 30 gün fln olmuş yani mağazası olan firmalardada dolaplar dönebiliyor dikkatli olmak lazım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alacağım laptopları belirledim. 2 model olarak konu açtım akarsanız sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X