Şimdi Ara

En guvenilir Alisveris siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptobumu belirledim. Onu satin almak istiyorum bana tam güvenli site lazim. Alışveriş kargo konusunda iyi olan şikayetçi olunmayan firma lazim. Bir arkadasim güncel olarak pcdepoyu onermedi o firma hariç. Başka firma var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En çok duyduklarım pcdepo ebrarbilgisayar istanbulbilisim ve teknolojikapında.Fiyat olarak ucuz genelde freedos satış yapan firmalar yalnız pcdepo son zamanlarda aşırı şikayet alıyor forumdada memnun kalmayan çok insan gördüm uzak dur derim
  • İlk defa yapacagin için önemli.pcdepoyu biliyorum şikayetini. İstanbul bilişim pahali geldi bana. Ebrar uygun ama güven konusu önemli. Alacagim laptop baya fiyat edecek ( öğrenci ggozunde )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

İlk defa yapacagin için önemli.pcdepoyu biliyorum şikayetini. İstanbul bilişim pahali geldi bana. Ebrar uygun ama güven konusu önemli. Alacagim laptop baya fiyat edecek ( öğrenci ggozunde )

kendini kanıtlamış firmalardan al oralarda varsa. pcdepo dan ücret iadesi alacam 6gündür.
  • Oralarda baya pahalı ( vatan bimeks gibi firmaları kastediyorsun galiba ). Ya da modeli yok orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Oralarda baya pahalı ( vatan bimeks gibi firmaları kastediyorsun galiba ). Ya da modeli yok orada.

hepsiburada , hızlıal a da bakabılırsın bunlarda varsa da alabılırsın
  • pcdepodan şikayetler var ben ebrarbilgisayarı güvenli buldum iyi gibi...

Bimeks mediamarkt vs gibi firmalarda ekstra orjinal windowslu satarlar tuzlu olur , burda yada sdn de vatanın teşhir ürünlerini 0 diye sattığını okumuştum internetten almış 0 ürün gelince bakmış aktive edileli 30 gün fln olmuş yani mağazası olan firmalardada dolaplar dönebiliyor dikkatli olmak lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alacağım laptopları belirledim. 2 model olarak konu açtım akarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.