Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

quote:

Orijinalden alıntı: DMC5

Angel Spawnında Spardaya karşı çok şansı yok. Spardayı zorlasa zorlasa Noaa zorlar

Çok komiksin dimi lan sen ? ahahamınaa

Batmanin Hiç bir kahramanın karşısında şansı yok . Bırak Supermani , Spiderman'i yenerse ben neyim . ( Amazing Spiderman'ı izlediğim gazla )
    Neo yu matrixte olsam ben alırım ulen

ercanın yokluğunu aratmıyorsun onun gibi trollük yapmaya başlamışsın konuda bu arada

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

bırakın hocam tutturmuş spawn da spawn kimsenin tanıdığı yok üzülüyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

One above All'ın ırkı olan celestials lere Reed Richards ve Susan Richards'ın oğlu Franklin , Yani dünyanın en güçlü mutantı kafa tutabiliyorsa ? Angel Spawn neden yapamasın , Hazır 3 metreye yakın boyu da var

ŞheQkil yahuu

angel spawn eskiden insanmış. cehennem lorduydu sanırım ona simbiyotu veren. yasak meyve filan derken evreni yok edpi tekrar yapması. En sonunda da boğazını keserek ölmesi. Çok güçlü olduğu kesin ama ölümsüz olmaması kötü yani dezavantaj . Bi ara sayfaların birinde bir site vermişsin orda okudum:) mobil sürüm kullanıyosan sayfa 31, normal, pc sürüm kullanıyosan sayfa 11 orda hızlı yazarken aklımama gelmemişti diye başladığım bir yer var. Orda sonic ile shadowun en üst formundayken sonradan özel güçlerle donatılmış kişileri ilk haline çevirebileceğini yazmıştım. O şekilde Angel Spawn ı yenebileceğini düşünüyorum sen nedersin?
    franklin kafa tutarsa one above all ırkına sonic ile angel spawn hayli hayli tutar.

Angel Spawn Evren ve Dünya yarattığına göre , Mantık olarak neredeyse sınırsız güce sahip . Ve Zamanda da değişiklik yapabilir . Sonic'i geçmişe dönüp yaratmaz hani :D Öyle bir şey var .

Darth , O Ç.r Kaç yılında yapılmış acaba ? bu arada ben spidermani yenerse neyim demiştim yanılmıyorsam :) Boşversene Spawn da spawn evvet hadi uzayın canım

• Mahmut , Angel Spawn formu tamamen yok edilemez . Dikkat ettiysen '' Bundan sonra AL, artık insan olamayacağını ve Wanda ile asla beraber olamayacağını kabul eder ve simbiyotu ile tekrar birleşerek Rat City’e geri döner. '' diyor . Yani Hellspawn formuna dönüyor .. ve , ''Bundan sonra ise Spawn artık herşeyi bitirecek olan son oyun için harekete geçer. Al Simmons’u Rat City’e geri dönürken görürüz. Uygun noktayı bulur ve bir Hellspawn’ı yok etmenin tek yolu olan kafasını kesme yoluyla kendi hayatına son verir.'' Angel Spawn formundayken yok edilemezdi . Motherdan onu insana çevirmesini istemeseydi ..
  • quote:

Mahmut , Angel Spawn formu tamamen yok edilemez . Dikkat ettiysen '' Bundan sonra AL, artık insan olamayacağını ve Wanda ile asla beraber olamayacağını kabul eder ve simbiyotu ile tekrar birleşerek Rat City’e geri döner. '' diyor . Yani Hellspawn formuna dönüyor .. ve , ''Bundan sonra ise Spawn artık herşeyi bitirecek olan son oyun için harekete geçer. Al Simmons’u Rat City’e geri dönürken görürüz. Uygun noktayı bulur ve bir Hellspawn’ı yok etmenin tek yolu olan kafasını kesme yoluyla kendi hayatına son verir.'' Angel Spawn formundayken yok edilemezdi . Motherdan onu insana çevirmesini istemeseydi ..

Sonic ve Shadow dünyalı değildir zaten. Alternatif bir evrendedirler. Arada sırada dünyaya uğrarlar
    Yani Angel Spawn onları yok etmiş olamaz.

"""Bundan sonra Spawn Mother’dan onu tekrar insan yapmasını ister, böylece tekrar Wanda’yı kazanmak ve Cyan için yeni bir baba olma şansı yakalayacaktır. Mother Al Simmons’un bu isteğini kabul eder ancak onu insana çevirmeden önce görecekleri karşısında uyarır. Al tekrar insana dönüşür ve eve döner. Fakat döndüğü zaman zihninin derinliklerinde gömülü kalmış bir çok anı da su yüzüne çıkar. Al, Wanda’ yı ölmeden önceki gece dövmüştür, Wanda’nın doğmamış çocuğunu düşürmesine sebep olmuştur. Hem de bilinçli olarak. Bunların hiçbirini hatırlamamktadır, çünkü bu anılar ne Melogoblia, ne Mennon ne de başka bir supernaturel güç tarafından gizlenmiştir. Bunu Al kendi kendine yapmıştır. Vicdan azabı ile bu anıları kendi kendine hafızasından. Bu yüzden görünşü bu kadar canavarımsıdır, bu yüzden o kadar güce sahip olmasına rağmen aslında kendine bir türlü insan görünümü kazandıramamaktadır. Aslında herşeyin sorumlusu kendi bilinçaltıdır.

Bundan sonra AL, artık insan olamayacağını ve Wanda ile asla beraber olamayacağını kabul eder ve simbiyotu ile tekrar birleşerek Rat City’e geri döner.

Daha sonra Wanda ile son bir kez vedalaşarak asla sahip olamadıkları ortak yaşamları ve ona karşı işlediği günahlar için Wanda’dan özür diler. Bundan sonra ise Spawn artık herşeyi bitirecek olan son oyun için harekete geçer. Al Simmons’u Rat City’e geri dönürken görürüz. Uygun noktayı bulur ve bir Hellspawn’ı yok etmenin tek yolu olan kafasını kesme yoluyla kendi hayatına son verir.""""

Simbiyot çıkıyorsa ilk haline dönüşebilir diyemez miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 15:17:19 >

• quote:

quote:

quote:

One above All'ın ırkı olan celestials lere Reed Richards ve Susan Richards'ın oğlu Franklin , Yani dünyanın en güçlü mutantı kafa tutabiliyorsa ? Angel Spawn neden yapamasın , Hazır 3 metreye yakın boyu da var

ŞheQkil yahuu

angel spawn eskiden insanmış. cehennem lorduydu sanırım ona simbiyotu veren. yasak meyve filan derken evreni yok edpi tekrar yapması. En sonunda da boğazını keserek ölmesi. Çok güçlü olduğu kesin ama ölümsüz olmaması kötü yani dezavantaj . Bi ara sayfaların birinde bir site vermişsin orda okudum:) mobil sürüm kullanıyosan sayfa 31, normal, pc sürüm kullanıyosan sayfa 11 orda hızlı yazarken aklımama gelmemişti diye başladığım bir yer var. Orda sonic ile shadowun en üst formundayken sonradan özel güçlerle donatılmış kişileri ilk haline çevirebileceğini yazmıştım. O şekilde Angel Spawn ı yenebileceğini düşünüyorum sen nedersin?
    franklin kafa tutarsa one above all ırkına sonic ile angel spawn hayli hayli tutar.

Angel Spawn Evren ve Dünya yarattığına göre , Mantık olarak neredeyse sınırsız güce sahip . Ve Zamanda da değişiklik yapabilir . Sonic'i geçmişe dönüp yaratmaz hani :D Öyle bir şey var .

Darth , O Ç.r Kaç yılında yapılmış acaba ? bu arada ben spidermani yenerse neyim demiştim yanılmıyorsam :) Boşversene Spawn da spawn evvet hadi uzayın canım

Alıntıları Göster
    (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 15:17:51 >

• Angel spawn olumsuz canim , mother onu eski haline getirdiginde yani insan oldugunda yeniden olumlu oluyor . Istersen angel spawn la ilgili yapilan yorumlari oku . Ayrica Dc evreni degil , marvel evrenini
    Spawn marvel karakteri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çizgiromanın ne zaman yazıldığının bir önemi mi var her geçen yıl güçleri mi farklılaşıyor ? "Batmanin Hiç bir kahramanın karşısında şansı yok " Lafına hitaben koydum ben o resmi. ":)"Amacım Batmani savunmak değil bu arada ve ercan_yılının yokluğunu aratmıyorsun.
  • quote:

Angel spawn olumsuz canim , mother onu eski haline getirdiginde yani insan oldugunda yeniden olumlu oluyor . Istersen angel spawn la ilgili yapilan yorumlari oku . Ayrica Dc evreni degil , marvel evrenini
    Spawn marvel karakteri

bak Al Si. Simbiyot ile tekrar birleşerek Rat City ye gider ve orda spawn ların tek öldürme yolu olan boğazından kesme yöntemiyle kendini öldürür.

Düzgün okumamışsın veya atlamışsın. Angel spawn halindeyken boğazından kendini keserek öldürüyo istersen tekrar oku..

Birde batman ile spawn karşılaştığı için dc evreni demiştim. Bundan sonra marvel deriz sorun yok
    One above all ın ne gibi özellikleri var? 600 m ,en güçlü ırk üyesi veya deney yapması falan filan bunlardan başka özellik yani güçleri

• edit: sildim kavga çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 13 Ağustos 2012; 23:56:06 >
  • quote:

quote:

Angel spawn olumsuz canim , mother onu eski haline getirdiginde yani insan oldugunda yeniden olumlu oluyor . Istersen angel spawn la ilgili yapilan yorumlari oku . Ayrica Dc evreni degil , marvel evrenini
    Spawn marvel karakteri

bak Al Si. Simbiyot ile tekrar birleşerek Rat City ye gider ve orda spawn ların tek öldürme yolu olan boğazından kesme yöntemiyle kendini öldürür.

Düzgün okumamışsın veya atlamışsın. Angel spawn halindeyken boğazından kendini keserek öldürüyo istersen tekrar oku..

Birde batman ile spawn karşılaştığı için dc evreni demiştim. Bundan sonra marvel deriz sorun yok
    One above all ın ne gibi özellikleri var? 600 m ,en güçlü ırk üyesi veya deney yapması falan filan bunlardan başka özellik yani güçleri

evet ercanin yoklugunu aratmiyorum bb .

mahmut oglum , canim kardesim , Angel spawn halindeyken mother onu insana cevirdilten sonra simbiyotuyla birlesiyor . Orda da demis " hellspawnlari oldurmenintek yolu olan kafasini kesme " sekliyle kendini olduruyor . dikkat ettiysen HELLSPAWN diyor oglum ben bunun kac sayisini okudum benden iyi bilemezsin bu konuyu

• quote:

quote:

quote:

Spawn marvel karakteri

mahmut oglum , canim kardesim , Angel spawn halindeyken mother onu insana cevirdilten sonra simbiyotuyla birlesiyor . Orda da demis " hellspawnlari oldurmenintek yolu olan kafasini kesme " sekliyle kendini olduruyor . dikkat ettiysen HELLSPAWN diyor oglum ben bunun kac sayisini okudum benden iyi bilemezsin bu konuyu

Diğer yazdıklarıma cevap verseydin keşke ama saçmaladığın belli.Keşke şu konuya 18 yaşından küçükler giremese ne güzel olurdu.

• quote:

quote:

quote:

Angel Spawnında Spardaya karşı çok şansı yok. Spardayı zorlasa zorlasa Noaa zorlar

Batmanin Hiç bir kahramanın karşısında şansı yok . Bırak Supermani , Spiderman'i yenerse ben neyim . ( Amazing Spiderman'ı izlediğim gazla )

ercanın yokluğunu aratmıyorsun onun gibi trollük yapmaya başlamışsın konuda bu arada

.

Ercana laf ediyorsun ama Batman ile Hulk'ı karşılaştırıyorsun.kardes Batman'ın insan olduğunu biliyorsun sanırım.hulk nere Batman nere yapmayın etmeyin gırgırına tartışsakta biraz ciddiyet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ax -- 14 Ağustos 2012; 11:21:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Spider-Man i tek geçerim
  • Spider-Man i tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

quote:

quote:

.

Ercana laf ediyorsun ama Batman ile Hulk'ı karşılaştırıyorsun.kardes Batman'ın insan olduğunu biliyorsun sanırım.hulk nere Batman nere yapmayın etmeyin gırgırına tartışsakta biraz ciddiyet...

Yazdıklarımı da okuyup yorum yapsanız ne güzel olacak.

• * Yoda diyorum ben de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

quote:

quote:

.

Yazdıklarımı da okuyup yorum yapsanız ne güzel olacak.

Lan sana illa mantilkli bir cevap vermek zorundamiyim , sacma cevaplarla gecistirmeye calisiyorum ordan burdan salak slak seylerle karsima cikiyorsun ne zevk aliyorsun anlamiyorum .

• quote:

quote:

quote:

Spawn marvel karakteri

ewt bende onu diyorum insana çevirdikten sonra birleşip kendini ölürüyo tmm. onu anladık.

sende, kendini öldürürken ki ç.r sayısı var mı? angel spawn da bir hellspawn türü değil mi? okuyunca o mantıktan anlaşılıyo. ç.r da kendisini öldürürkenki resmini bulup yorum yapsak daha iyi.

• Hellspawn , demek cehennem ordularindaki her bir er demek . Vucutlarini her seye donusturebilirler simbiyotlari sayesinde , direk olarak sinir sistemlerine bagli olduklari icin . Ayrica Angel spawn turu sadece al Si. icin gecerli , hatta Al : " Peki neden ben " Anhilator " Neden mi sen , cunku bu lanet olasi dunyada bir tek sen o dna ya sahipsin " gibisinden bir seyler soyluyor .

" Angel spawn kisa bir sure o formunda kaldi " diyen arkadasin kastettigini de simdi anliyorum .

Netice : Angel spawn wins

• Thor

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.