Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece google a yazın ve bakın
    HAŞA !!! resmen ilah yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped Crusader

Batman Superman'i kriptonit yüzüğüyle rahat yeniyor.Superman'inde angel spawn veya galactus'u da eninde sonunda yeneceğini düşünüyorum

yok hocam ne yaptın.Angel spawn'ı yenmesinin mümkünü yok.Angel Spawn'ı geç Galactusu bile yenemeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

quote:

Orijinalden alıntı: DMC5

Angel Spawnında Spardaya karşı çok şansı yok. Spardayı zorlasa zorlasa Noaa zorlar

Çok komiksin dimi lan sen ? ahahamınaa

Batmanin Hiç bir kahramanın karşısında şansı yok . Bırak Supermani , Spiderman'i yenerse ben neyim . ( Amazing Spiderman'ı izlediğim gazla )
    Neo yu matrixte olsam ben alırım ulen

Ben batmanla ilgili birşey söylemedim. Noaa=One above all=Marvelin en güçlüsü

• quote:

quote:

quote:

Angel Spawnında Spardaya karşı çok şansı yok. Spardayı zorlasa zorlasa Noaa zorlar

Batmanin Hiç bir kahramanın karşısında şansı yok . Bırak Supermani , Spiderman'i yenerse ben neyim . ( Amazing Spiderman'ı izlediğim gazla )

One above all Noaa mı sanıyorsun sen ? te allahım ya ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

One above all Marvel'in yaratıcısı olarak tanımlanır . Hatta bazıları ona stan lee der . 600 metrelik dev , neredeyse sınırsız güce sahip celestials ırkının en güçlü üyesidir . Celestials lar o kadar fazla ürerlerki , Galactus gezegenlerin çekirdeğinde bulunan Celestials yumurtalarının enerjisini emip yok etmese , Evren yok olur .
    Ayrıca One above all Kesinlikle bir tanrı niteliğinde değil . Sonuçta her şeyi Deneyler ile yapıyor . Hatta tarifi bozuk falan oluyor dev , Celestialsden sonra en güçlü ırk olan determitionları falan da yapıyorlar . Tanrı dediğin her şeyi istemesiyle yapıcak arkadas , misal ; Mother , Angel Spawn ...

• above all'ı Toaa diye biliyordum ..
  • One above All'ın ırkı olan celestials lere Reed Richards ve Susan Richards'ın oğlu Franklin , Yani dünyanın en güçlü mutantı kafa tutabiliyorsa ? Angel Spawn neden yapamasın , Hazır 3 metreye yakın boyu da var

ŞheQkil yahuu

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ndestructible -- 11 Ağustos 2012; 12:33:38 >
  • quote:

above all'ı Toaa diye biliyordum ..

One above all'ı dün okuduğum bir seride gördüm ama adı geçmiyor ve arka planda kalıyordu.Hatta seride black bolt ön planda tutulmuştu, bir bölümde celeistallere kafa tutuyor ama sadece galaktusu çağırmak için canını veriyordu.İlk saldırdığı one above all ve bir kaç bölüm sonra yaşlı yatalak tony stark yaptığı büyük robotla celeistallere saldırıyor ve onunda saldırdığı ilk celeistall one above all.Bu seriyi okumak güçleri konusunda bilgi sahibi yapabilir sizleri.Tavsiye ederim.Celeistallerin neden sorularınında bir bölümü cevap buluyor....

Seriyi bu linkte bulabilirsiniz, EARTH X

Ayrıca şu ilah, tanrı laflarını hiç doğru bulmuyorum, ramazan ayında ağzınızdan çıkanlara biraz dikkat edin lütfen arkadaşlar alt tarafı kalemle çizilmiş hayali karakterler bunlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

One above all Marvel'in yaratıcısı olarak tanımlanır . Hatta bazıları ona stan lee der . 600 metrelik dev , neredeyse sınırsız güce sahip celestials ırkının en güçlü üyesidir . Celestials lar o kadar fazla ürerlerki , Galactus gezegenlerin çekirdeğinde bulunan Celestials yumurtalarının enerjisini emip yok etmese , Evren yok olur .
    Ayrıca One above all Kesinlikle bir tanrı niteliğinde değil . Sonuçta her şeyi Deneyler ile yapıyor . Hatta tarifi bozuk falan oluyor dev , Celestialsden sonra en güçlü ırk olan determitionları falan da yapıyorlar . Tanrı dediğin her şeyi istemesiyle yapıcak arkadas , misal ; Mother , Angel Spawn ...

İyiki söyledin saol.

• Tmm beyler uzatmanın bi anlamı yok

Hi Ha Ho Diyerek Konuya Son Noktayı Koymak İstiyorum.

• SPARDA en iyisi. Artık konuyu kapatın
  • Serpent vardi lan , unuttum garibani hi ha ho

• sentry,hulk ,superman,scarlet witch,kratos ve flash
  • quote:

One above All'ın ırkı olan celestials lere Reed Richards ve Susan Richards'ın oğlu Franklin , Yani dünyanın en güçlü mutantı kafa tutabiliyorsa ? Angel Spawn neden yapamasın , Hazır 3 metreye yakın boyu da var

ŞheQkil yahuu

angel spawn eskiden insanmış. cehennem lorduydu sanırım ona simbiyotu veren. yasak meyve filan derken evreni yok edpi tekrar yapması. En sonunda da boğazını keserek ölmesi. Çok güçlü olduğu kesin ama ölümsüz olmaması kötü yani dezavantaj . Bi ara sayfaların birinde bir site vermişsin orda okudum:) mobil sürüm kullanıyosan sayfa 31, normal, pc sürüm kullanıyosan sayfa 11 orda hızlı yazarken aklımama gelmemişti diye başladığım bir yer var. Orda sonic ile shadowun en üst formundayken sonradan özel güçlerle donatılmış kişileri ilk haline çevirebileceğini yazmıştım. O şekilde Angel Spawn ı yenebileceğini düşünüyorum sen nedersin?
    franklin kafa tutarsa one above all ırkına sonic ile angel spawn hayli hayli tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 12 Ağustos 2012; 9:21:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Tmm beyler uzatmanın bi anlamı yok

Hi Ha Ho Diyerek Konuya Son Noktayı Koymak İstiyorum.

• (silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 15:13:05 >
  • Spider-Man yazanlara dicek sözüm yok.Rogue Magneto Dark Phoenix Dr.Doom yazan yokmu ya? Çoğu kişiniz bilmiyosunuz Marveli. bildiğiniz: Wolverine Spider-Man Iron Man Hulk.(Şu saydığım 4 ismin hepsini Dark Phoenix ve Dr.Doom kolayca harcayabilcek güçteler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: xcaylakx

Spider-Man yazanlara dicek sözüm yok.Rogue Magneto Dark Phoenix Dr.Doom yazan yokmu ya? Çoğu kişiniz bilmiyosunuz Marveli. bildiğiniz: Wolverine Spider-Man Iron Man Hulk.(Şu saydığım 4 ismin hepsini Dark Phoenix ve Dr.Doom kolayca harcayabilcek güçteler)

Oh be sonunda birisi mesaj yazdı. Ne oldu bugün yeaa kimse foruma girip mesaj yazmıyo?

Bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcaylakx

Spider-Man yazanlara dicek sözüm yok.Rogue Magneto Dark Phoenix Dr.Doom yazan yokmu ya? Çoğu kişiniz bilmiyosunuz Marveli. bildiğiniz: Wolverine Spider-Man Iron Man Hulk.(Şu saydığım 4 ismin hepsini Dark Phoenix ve Dr.Doom kolayca harcayabilcek güçteler)

Hocam phoenix tamamda dr.doom,magneto,rogue falan basit kacar bizim listeye.

• quote:

quote:

ercanın yokluğunu aratmıyorsun onun gibi trollük yapmaya başlamışsın konuda bu arada

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.