Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

Bakın ne buldumm , Spawn en güçsüz formundayken batmane ayarı vermiş gibi gözüküyor . Kaç yarasa kaç

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

O hikaye böyle bitiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Johny de cok guclu lan , adama cizgifilmde karilar yapmadigini birakmiyor gokyuzunden dusuyor olmuyor daha ne ustelik vucudu da ar 10 numara hulku alir diyorum .

aa bu arada eski hesabi banlaninca ercan kardesimiz kucuk eniste diye hesap acip bana kufur edince sikayet ettim biraz mubalaga yaparak :D banlandi heralde .. ercan is my girll ercan is my girl

Angel Spawn ölümsüz mü? Bide sonradan böyle güçlü oluyodu değil mi?

Tanrıdan ve şeytandan güçlü , onları yok etmiş , üstüne dünya yaratmış , hatta belki sonic ve shadow'u da yaratmış bir varlığı öldüremezsin . İstersen zamanın başlangıcına git :)

Ölümsüz lüğü merak ettim de asıl sorum o değil. Angel Spawn en başta insan mıydı, onu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 15:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doctor who da olabilir...adam her zamandan kötülerle şavaşıp onları yeniyor hemdee ölümsüz
  • Death match da Spawn kratosu yenmişti. Ama kratosun hakkıydı o maç. Blade of Olympusu Spawna saplamıştı. Spawn ölmedi . Ölmesi gerekirdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Johny de cok guclu lan , adama cizgifilmde karilar yapmadigini birakmiyor gokyuzunden dusuyor olmuyor daha ne ustelik vucudu da ar 10 numara hulku alir diyorum .

aa bu arada eski hesabi banlaninca ercan kardesimiz kucuk eniste diye hesap acip bana kufur edince sikayet ettim biraz mubalaga yaparak :D banlandi heralde .. ercan is my girll ercan is my girl

Angel Spawn ölümsüz mü? Bide sonradan böyle güçlü oluyodu değil mi?

Tanrıdan ve şeytandan güçlü , onları yok etmiş , üstüne dünya yaratmış , hatta belki sonic ve shadow'u da yaratmış bir varlığı öldüremezsin . İstersen zamanın başlangıcına git :)

mother vs Angel spawn sonuç ne olur hocam ? :)

Öyle bir soruya şöyle bir cevap ; hulk alır .

ercan geldi aklıma bir an ama çocuk haklı nede olsa Hulk Ezer parçalar yok eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Adam -- 10 Ağustos 2012; 21:38:54 >

• BENİM CEVABIM. DARK KNİGHT SPARDA CAPCOMUN EN GÜÇLÜ KARAKTERİ . AYNI MOAA GİBİ
  • Pardon beyler Noaa Dicektim. Bu seferde Sparda %80 spawnı döver!
  • Burda spawn değil Angel spawndan bahsediyoruz , Mahmut Angel spawn istediği her şeyi yapabiliyor ama her şeyi ;) isterse zamanı durdurur geriye alır zaman kavramını yok eder ;) hiç zaman olaylarına girme bende Dr who ya sararım yoksa :D hee evet spawni döver o Katiliyorum

• Crusader hellspawnin kafasına o şeyi atınca olucek falan mı sanıyorsun otistik ;)

A bu arada Batman dc nin en güçsüz bana göre ;) sonuçta her hangi bir siradisi özelliği yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ndestructible -- 10 Ağustos 2012; 23:29:40 >
  • quote:

Crusader hellspawnin kafasına o şeyi atınca olucek falan mı sanıyorsun otistik ;)

A bu arada Batman dc nin en güçsüz bana göre ;) sonuçta her hangi bir siradisi özelliği yok ...

Superman bana göre en güçlü süper kahraman ama Batman karşısında bir şansı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

Battal Gazi

Adam reel ama beyler spiderman mış neymiş hayal ürünü
  • Angel Spawnında Spardaya karşı çok şansı yok. Spardayı zorlasa zorlasa Noaa zorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMC5

Angel Spawnında Spardaya karşı çok şansı yok. Spardayı zorlasa zorlasa Noaa zorlar

Çok komiksin dimi lan sen ? ahahamınaa

Batmanin Hiç bir kahramanın karşısında şansı yok . Bırak Supermani , Spiderman'i yenerse ben neyim . ( Amazing Spiderman'ı izlediğim gazla )
    Neo yu matrixte olsam ben alırım ulen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ndestructible -- 11 Ağustos 2012; 1:21:36 >
  • Neo anladım ben Noaa kim yahu
  • Batman Superman'i kriptonit yüzüğüyle rahat yeniyor.Superman'inde angel spawn veya galactus'u da eninde sonunda yeneceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped Crusader

quote:

Crusader hellspawnin kafasına o şeyi atınca olucek falan mı sanıyorsun otistik ;)

Benimde en sevdiğim süper kahraman ama sen baya saçmalamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

quote:

arkadaşa resmi olarak çizgi roman gösteriyorum yinede yenemez dediği için abartayım dedim kusura bakma bende biliyorum kriptonit olmasa saniyeler süreceğini kapışmanın

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşa resmi olarak çizgi roman gösteriyorum yinede yenemez dediği için abartayım dedim kusura bakma bende biliyorum kriptonit olmasa saniyeler süreceğini kapışmanın

Sen bana hayran çalışması resimleri bırakta , Hellspawn vs Batmanin Sonucunu söyle .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bana hayran çalışması resimleri bırakta , Hellspawn vs Batmanin Sonucunu söyle .

Koyduklarım hayran çalışması mı ?

•  En Güçlü Süperkahraman Hangisi

he man in üstüne tanımam güç bende artık dedimi alayını döver.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.