Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Angel Spawn simbiyotu diye bir şey yok . Onu nerden çıkardın . O fotoraflarda gördüğün , onun tamamen saf hali . Tek simbiyot var o da hellspawnlar için . Hellspawn ken bile Aşırı güce sahipti zaten , ki bu güçlerin simbiyotla alakası yok , simbiyot sadece vücudunu istediği şeye dönüştürmesini sağlıyor . Angel Spawnda SİMBİYOT YOK . Gerisi zaten bu güçlere sahip , Anhilator , Zebaniler falan . Bir kere Sen Angel spawn simbiyotu diye bir şeyi nerden çıkardın ya , ölüp dirilmesiyle alakalı tamamen , ve tek kendi dna ' sı uyumlu olduğundan dolayı , bu güçlere sahip oluyor . Sen tamamen yanlış anlamışsın , bir de kim haklı yazarsa sevinirim diyor . Dediğim gibi bu konudaki bilgi birikimim seni aşar ( Klasiklerden ) Her neyse Uğramicam uğramicam diyorum ama ....

'' Croc , Clayface , Bane '' gibi adamları Ps3'te zorlandım , gerçi benimki asylum galiba clayface yoktu .. En son biterken bane suyun içinden mi çıkıyordu ? yok Killer Croc'tu o aynen . Her neyse Ben prototype 2 oynayın derim bu arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ndestructible -- 17 Ağustos 2012; 6:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

Angel Spawn simbiyotu diye bir şey yok . Onu nerden çıkardın . O fotoraflarda gördüğün , onun tamamen saf hali . Tek simbiyot var o da hellspawnlar için . Hellspawn ken bile Aşırı güce sahipti zaten , ki bu güçlerin simbiyotla alakası yok , simbiyot sadece vücudunu istediği şeye dönüştürmesini sağlıyor . Angel Spawnda SİMBİYOT YOK . Gerisi zaten bu güçlere sahip , Anhilator , Zebaniler falan . Bir kere Sen Angel spawn simbiyotu diye bir şeyi nerden çıkardın ya , ölüp dirilmesiyle alakalı tamamen , ve tek kendi dna ' sı uyumlu olduğundan dolayı , bu güçlere sahip oluyor . Sen tamamen yanlış anlamışsın , bir de kim haklı yazarsa sevinirim diyor . Dediğim gibi bu konudaki bilgi birikimim seni aşar ( Klasiklerden ) Her neyse Uğramicam uğramicam diyorum ama ....

'' Croc , Clayface , Bane '' gibi adamları Ps3'te zorlandım , gerçi benimki asylum galiba clayface yoktu .. En son biterken bane suyun içinden mi çıkıyordu ? yok Killer Croc'tu o aynen . Her neyse Ben prototype 2 oynayın derim bu arada :D

Bak biz buraya sen angel spawn ölümsüz mü ölümlü mü tartışmasından geldik. Angel spawn simbiyotu derken al. Si simbiyotla birleşince hellspawn oluyo buraya kadar tmm. Sonra al. Si hellspawnken ölüyo, mother ona yasak meyveden veriyo ve angel spawn a dönüşüyo. angel a dönüşünce mother dan onu insan yapmasını istiyo vicdan azabı falan duyuyo al. Si

tekrar simbiyotu ile birleşir,
    birleşin rat ciyte gidip kendini öldürüyo.
    Ölümsüz olmadiğını gösteriyo ve simbiyot al. Si den ayrılınca al .si nin tekrar insan olabileceğini.

Ayrıca orda yazılana göre Al. Si kendini öldürünce jim downing adlı biri komadayken uyanır ve yeni spawnın o olduğu yazıyo.

Neresini yanlış anlamışım söyler misin?

Bak bu senin verdiğin sitedeki bilgiler angel spawn ç.r si okumuş birisi değilim sadece ordaki bilgileri okudum. Ona göre yazıyorum. Oturup sakin kafayla üstte o siteden alıp buraya koyduğum bilgileri okusan belkide sorun kalmicak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hellspawn manası zaten '' Üriyen '' gibi bir şey . Bir spawn ölünce yerine başka bir spawn bulunur . Ama Al her şeyi ile bambaşka .. Benim demek istediğim Al si. Angel Spawn formundayken ölmediği . Hellspawn ( ölümlü ) formundayken öldüğü .
  • quote:

Hellspawn manası zaten '' Üriyen '' gibi bir şey . Bir spawn ölünce yerine başka bir spawn bulunur . Ama Al her şeyi ile bambaşka .. Benim demek istediğim Al si. Angel Spawn formundayken ölmediği . Hellspawn ( ölümlü ) formundayken öldüğü .

O zaman ordaki adam yanlış yazmış yani doğru yazmıştırda gidişat angel olduğu için ben öyle sandım. Şimdi sana bir kaç sorum olacak

1. One above all ve presence güçleri neler ? Öyle bir güçleri olmalı ki, bunları bu kadar güçlü gösteriyolar.

2. Angel Spawn ı mother insana çevirebildiğine göre Sonic & Shadow neden çeviremesin. İnsan olmasa bile Hellspawn haline çevirebilir. Bir şeyden dolayı çeviremedi diyelim o zaman Angel Spawn nasıl yenecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 15:27:24 >

• Angel Spawn'ı mother insana çevirebilir , üstelik tek bir istemesiyle . Neden ? Çünkü Spawn comics'de her şeyin yaratıcısı .. Şeytanın , tanrının , evrenin . Mother istemesiyle Sonic ve Shadow'u kurbaya çevirebilir yani . Ama onu Listeye katmıyorum . Presence , Dc evreninin yaratıcısıydı sanırım .
    Supermanin Doomsdayin kaşlarını yakıp sakinleştirmesi hakkında bir şey söyliyemicem çünkü bende anlamamıştım , Ki Diğer Vs lerinde öyle bir şey söz konusu değil .
    Geçenlerde okudum bir şey dikkatimi çekti '' Dünya üzerindeki en fiziksel olarak en güçlü sayılan hulk , Phoenix tarafından hafızasının derinliklerindeki anılarıyla En güçlü ve en kızgın haline gelince Onslaugth'un Zırhını parçalamayı başardı , Bunun sonucunda Onslaught tamamen enerjiden oluşan , fiziksel güçten etkilenmeyen bir varlık haline geldi '' Ki Onslaugth'un Zırhı Vibranyum du sanırım . Bu da en az adamantium kadar güçlü bir madde .

Angel Spawn dinsel işlere girdiği için , sonic ve shadowu yener diyorum . Ruh muh meselesi

• quote:

Angel Spawn'ı mother insana çevirebilir , üstelik tek bir istemesiyle . Neden ? Çünkü Spawn comics'de her şeyin yaratıcısı .. Şeytanın , tanrının , evrenin . Mother istemesiyle Sonic ve Shadow'u kurbaya çevirebilir yani . Ama onu Listeye katmıyorum . Presence , Dc evreninin yaratıcısıydı sanırım .
    Supermanin Doomsdayin kaşlarını yakıp sakinleştirmesi hakkında bir şey söyliyemicem çünkü bende anlamamıştım , Ki Diğer Vs lerinde öyle bir şey söz konusu değil .
    Geçenlerde okudum bir şey dikkatimi çekti '' Dünya üzerindeki en fiziksel olarak en güçlü sayılan hulk , Phoenix tarafından hafızasının derinliklerindeki anılarıyla En güçlü ve en kızgın haline gelince Onslaugth'un Zırhını parçalamayı başardı , Bunun sonucunda Onslaught tamamen enerjiden oluşan , fiziksel güçten etkilenmeyen bir varlık haline geldi '' Ki Onslaugth'un Zırhı Vibranyum du sanırım . Bu da en az adamantium kadar güçlü bir madde .

Angel Spawn dinsel işlere girdiği için , sonic ve shadowu yener diyorum . Ruh muh meselesi

Kaos Zümrütleri de bir bakıma onları Tanrı noktasına çekiyor.
    Sınırsız güç, sınırsız hız... Ne varsa elde ediyorlar.
    Zamanı durdurma, ışınlanma, iyileştirme, zamanda yolculuk etme gibi bir çok yeteneğe de sahip oluyorlar.
    Mesela zamanında bir düşman çıktı, mephiles diye, kaos zümrütlerinin gücüyle kendisinin sınırsız kopyasını oluşturmuştu.
    Mother ile bile yarışırlar bu açıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 15:32:36 >

• Hey şeyin yaratıcısı ile , Sonic ve Shadow'u mu karşılaştırıyorsun ? ..... Ayrıca Spawn tanrılardan güçlü unutmayalım .Ve zannedersem Ordaki tanrı Mother benzeri bir tanrı değildir . Ne biliyim odin , thor hesabı :P
  • Bu sonici eskiden atari falan oynardık ne ayak bu hiç bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.SuperTramp

Bu sonici eskiden atari falan oynardık ne ayak bu hiç bilmiyorum?
    ben küçükken 1 - 2 çizgifilmini , ve oyununu oynamıştım o zamandan beride hiç karşıma çıkmadı Sen nasıl oldu da Sonic ve Shadow bu kadar hakkında bilgi öğrendin , bu kadar ilgi duydun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ndestructible -- 19 Ağustos 2012; 9:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledlebi

her süper kahraman kendi çöplüğünde öter

• quote:

ben küçükken 1 - 2 çizgifilmini , ve oyununu oynamıştım o zamandan beride hiç karşıma çıkmadı Sen nasıl oldu da Sonic ve Shadow bu kadar hakkında bilgi öğrendin , bu kadar ilgi duydun ...

Aynen hocam bu sağa sola koşturan kirpi değil mi?
  • TEK KELİMEYLE ÜSTÜNE TANIMAN TANIYANLA KAPIŞAK

En Güçlü Süperkahraman Hangisi
  • süperman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbkk

TEK KELİMEYLE ÜSTÜNE TANIMAN TANIYANLA KAPIŞAK

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

millet tayt üzerine don giydirmekten vazgeçip daha adam akıllı kostüme geçerken biz daha yeni başladık.. herşeyde olduğu gibi gerideyiz. Ayrıca tam türk işi olmuş hafif göbekli bel kısmı kalınn.. eee tam türk kası...

• Süperman
  • quote:

Uzun süren araştırmalar doğrultusunda diyelim
    Evrenini de seviyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 30 Temmuz 2016; 15:33:33 >
  • Bu arada Doomsday Vs Superman'de 2 si de ölüyormuş lan , sonuna kadar izlememiştim hiç ..
  • quote:

Bu arada Doomsday Vs Superman'de 2 si de ölüyormuş lan , sonuna kadar izlememiştim hiç ..

Superman ölmüyor herkes superman'in öldüğüne inanıyor batman hariç sonrada geri dönüyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Angel Spawn simbiyotu diye bir şey yok . Onu nerden çıkardın . O fotoraflarda gördüğün , onun tamamen saf hali . Tek simbiyot var o da hellspawnlar için . Hellspawn ken bile Aşırı güce sahipti zaten , ki bu güçlerin simbiyotla alakası yok , simbiyot sadece vücudunu istediği şeye dönüştürmesini sağlıyor . Angel Spawnda SİMBİYOT YOK . Gerisi zaten bu güçlere sahip , Anhilator , Zebaniler falan . Bir kere Sen Angel spawn simbiyotu diye bir şeyi nerden çıkardın ya , ölüp dirilmesiyle alakalı tamamen , ve tek kendi dna ' sı uyumlu olduğundan dolayı , bu güçlere sahip oluyor . Sen tamamen yanlış anlamışsın , bir de kim haklı yazarsa sevinirim diyor . Dediğim gibi bu konudaki bilgi birikimim seni aşar ( Klasiklerden ) Her neyse Uğramicam uğramicam diyorum ama ....

Bak biz buraya sen angel spawn ölümsüz mü ölümlü mü tartışmasından geldik. Angel spawn simbiyotu derken al. Si simbiyotla birleşince hellspawn oluyo buraya kadar tmm. Sonra al. Si hellspawnken ölüyo, mother ona yasak meyveden veriyo ve angel spawn a dönüşüyo. angel a dönüşünce mother dan onu insan yapmasını istiyo vicdan azabı falan duyuyo al. Si

tekrar simbiyotu ile birleşir,
    birleşin rat ciyte gidip kendini öldürüyo.
    Ölümsüz olmadiğını gösteriyo ve simbiyot al. Si den ayrılınca al .si nin tekrar insan olabileceğini.

Ayrıca orda yazılana göre Al. Si kendini öldürünce jim downing adlı biri komadayken uyanır ve yeni spawnın o olduğu yazıyo.

Neresini yanlış anlamışım söyler misin?

Bak bu senin verdiğin sitedeki bilgiler angel spawn ç.r si okumuş birisi değilim sadece ordaki bilgileri okudum. Ona göre yazıyorum. Oturup sakin kafayla üstte o siteden alıp buraya koyduğum bilgileri okusan belkide sorun kalmicak.

Arkadaşlar KAÇ KERE yazdım bilmiyorum ama ANGEL SPAWN SPAWN' ın böyle durumlarda bahsi geçecek bir versiyonu değildir.

Evet kardeşim doğru yazmışsın bende okudum o sayıları.

Angel Spawn dediğiniz şey çr lerde geçici bir durumdur ayrıca Al ölünce Angel Spawn falan kalmamıştır.

Spawn dediğimiz arkadaş Hellspawn dır.

Onu değerlendiririz...

Normal Spawn da çok güçlüdür ama ölümsüz falan değildir.

Superman le kapışamaz mesela...

Abartılıp duran Malebolgia ve İmage Comics evreninde ki tanrı ve şeytan da o evrene özgüdür.

DC den Spectre ikisini de maymun eder.

İmperiex Prime da Angel Spawn' ı maymun eder.

Abartmayalım artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 27 Ağustos 2012; 2:45:38 >

• Yav Spawn tanrılardan falan güçlü değil, hangi tanrı ne tanrısı ? Al Simmons' un güce yükselişi ve uç noktası dır Angel Spawn. Sürekli bir hali değildir.

Şu anda Angel Spawn diye bir karakter mi var, öyle bir dergi mi çıkıyor allah aşkına ya...

Klasik bildiğimiz SPAWN' ın GHOST RİDER' ı yenebilme ihtimali SIFIR' dır. Aynen Superman' i de...

Ghost Rider da tanrı falan değil...

Spawn çizgi romanlarını tam anlayamamaktan geliyor bu durumlar.

Spawn modern bir İlahi Komedya dır.

Dante nin eseri gibidir, tüm karakterleri, güçleri kendi fantastik dünyasına özgüdür.

Spawn çok çok güçlüdür evet ama bir Thor bir Superman değildir.

Spawn en sevdiğim çr karakterlerinden de biri bu arada. Todd MC Farlane ve Greg Capullo hayranıyım.

Ölümsüz mü arıyorsunuz ?

Ghost Rider ölümsüzdür...

Pek bilinmez ama Marvel' ın en güçlülerindendir.

ANGEL SPAWN formunu verip durmayın artık, o geçici bir durumdu bitti.

Karakterin orijiniyle zerre alakası olmayan bir formdur o.

Al Simmons' un hikayesinin sonuç noktasıdır ve bitmiştir.

Spawn çr lerinde şeytan la tanrı diye verilen ve uzun süre çocuk formunda kalıp son hallerinde kavga edip duran varlıklar DC yada Marvel versiyonlarından daha güçsüz varlıklardır.

Spawn olduğu gibi dinsel mitolojilere dayanır ve açıkçası karakterlerinin Marvel yada DC kahramanlarından yada tanrılarından daha güçlü olduğunu gösteren de bir şey yoktur.

İş tanrı manrı boyutuna gelince saçmalaşıyor iyice zaten her çizgi romanda...

Ne tanrısı kardeşim ya.

Thor tanrı, Odin tanrı, Zeus tanrı...

Galactus' tanrı mı ?

Hepsini maymun eder ama, İmperiex Prime tanrı mı ? O Galactus' u bile yener. Big Bang' in kendisidir İmperiex Prime. İmperiex Prime' ı tüm DC evreni, en güçlü super kahramanlar ve kötü karakterler birleşip aaanca zar zor durdurmuşlardır. E İmperiex Prime tanrı mı ?

Tanrı kelimesine takılmayın fazla çizgi romanlarda.

Ne diyordu C. America Black Widow' a AVENGERS filminde '' Valla benim bildiğim bir tek tanrı var oda böyle giyinmez. ( THOR' u kastederek )

Bırakalım bu tanrı manrı işlerini...

SENTRY savaş tanrısı ARES' i ortadan ikiye yararak öldürdü, SENTRY tanrı mı ?

Superman THOR' u gayette yenebilir, Superman tanrı mı ?

DARKSEİD DC nin tanrılarından biri bir anlamda, ulen BATMAN punduna getirip APOKOLİPS' i havaya uçuracaktı, tehdit ederek DARKSEİD' a istediğini yaptırttı, e BETMEN de TANRI O ZAMAN !

ANGEL SPAWN formu evet çok güçlüdür, EVRENDE ki en güçlü ikinci varlıktır Spawn evreninde, bir süreliğine...

E öylede Angel Spawn diye bir çr karakteri yoktur sonuçta, Hellspawn yani bildiğimiz SPAWN vardır.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.