Bildirim
En Güçlü Süperkahraman Hangisi (424. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Arkadaslar saygisizlik olarak anlamayin lutfen ama ben bu olayin amacini kavrayamadim. Anlatabilecek var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teen Spirit'in orjinal halini dinledin mi?
Kayıt biraz kötü ama, alışıyorsun ve cidden çok güzel, çok daha yoğun geliyor bana bu versiyon, saf Nirvana, tüm çiğliği ile.
Mevzuya gelince, eğleniyoruz, sevdiğimiz bir alt kültür ( artık pek alt kültürlüğü kalmadı ya Hollywood işin içinde en nihayetinde ) sohbet ediyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: urazs
Superman Doomsday kapışmasından sahneler;
Ve Superman'in "intangibility" gücü, faz halini alıp fiziksel olarak hiç birşeyden etkilenmeme durumu:
Doomsday'i öldürmeye karar verdiği an...
Bu da faz haline geçişi, karşısında yine Doomsday var, yani o yumruklar en az Superman'in kiler kadar hızlı.
Doomsday dövüş hızı olarak Superman ile aynıdır, hatta biraz yukarıda bile olabilir.
Böyle bi Supes'e kim dayanabilir dostum?
-
@The Silver Surfer
Uni Power SS kime karşıydı, soru neydi yav, TUPSS diyorsun da, kimle kapışıyor TUPSS.
SA Superman, SPOM, Thougt Robot, bu versiyonları Uni Power SS'ı alır soru bu ise.
Len zaten SA Superman kimi alamaz ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 28 Kasım 2013; 23:05:53 > -
quote:
@The Silver Surfer
Uni Power SS kime karşıydı, soru neydi yav, TUPSS diyorsun da, kimle kapışıyor TUPSS.
SA Superman, SPOM, Thougt Robot, bu versiyonları Uni Power SS'ı alır soru bu ise.
Len zaten SA Superman kimi alamaz ki?
Galactus full power olunca Silver Surfer'a bahşedilen güç hangisi hocam? Ve ayrıca The Uni-Power Silver Surfer with cosmic armor alır onları
-
Superman sevgim kabardı arkadaşlar, a-han-da başlıyorum! @MuratBank nickli arkadaşın yazısı ile de biraz momentum kazanmış olabilirim.
( Superman sevgisi + Galactusa duyulan tepki!)
Valla aklıma gelmedi şimdi kardeşim, ha ayrıca SA Superman'i kimse elini kolunu sallaya sallaya alamaz, biliyorsun.
Spom ve Cosmic Armor Superman'i nasıl alacak peki?
Şunu da ekleyeyim, evet ne yazık ki SPOM'un FEAT leri sadece sözle belirtiliyor ama eğer o "sözleri" çr de bahsedilenleri olduğu gibi kabul edersek geçtim TUPPS'u falan Galactus'un bile zerre şansı yok SPOM karşısında, gel gelelim FEAT leri yeteri kadar sergilenmediği için bir şey demiyorum.
Bir de habire şunu diyorsunuz yav, DNA'ya ihtiyaç duydu Lois'i yaratabilmek için, Galactus'un yok etme gücünü biliyoruz da, "evren" yaratıyor mu Galactus?
Ayrıca bunu çok samimi söylüyorum EĞER GERÇEKTEN FEAT LERE GÖRE KONUŞACAKSAK BURADAN GALACTUSA BAHŞETTİĞİNİZ MÜTHİŞ GÜCÜN YÜZDE 90'I VARSAYIM ARKADAŞLAR, KUSURA BAKMAYIN.
Feat lere bakarsak eğer tüm tarihi boyunca Full Fed bir kere olmuş olmamış bir GALACTUS'u full fed olarak savaşa sokmak saçmadır.
Eğer sadece verilen bilgilere göre bakalım derseniz GALACTUS o kadar güçlü gözüküyor Full Fed oluyor.
SPOM bütün 5. doyut İMP lerinin gücüne sahiptir, Mxyzptlk tek başına Galactus'a yetecek kadar güçlü bir İMP, bütün İMP ler diyorum, binlerce yıl durmadan Sun Dip diyorum, DC de source wall'u yıkıp içine girmek tüm bilgilerinden ve gücünden faydalanmak diyorum, Presence ile arkadaş olabilmekten bahsediyorum, bir Green Lantern yüzüğüne de sahip olmak diyorum ( o yüzüğün gücünü bir de SPOM da düşünün ), siz de diyorsunuz ki SKYFATHER seviyesinde olan Solaris'i yendi, güçsüz...
Yav verilen bilgilerle SPOM için Galactus rakip bile değil, eğer güçlerinin HEPSİNİ sergilememesi GÜÇLERİNİN olmadığı anlamına GELMİYORSA, eğer öyleyse GALACTUS'un ne hali olursa olsun, zerre şansı yok, ha eğer o şekilde bakmayacaksak olaya kabul.
SPOM galaksiler arası değil, evrensel değil, alternatif evrenler arası, boyutlar arası bir varlık. Bu açıdan TLT gibi. Teoride ilk 5 içerisinde DC de.
GOKU bir kere bile gezegen patlatırken çizilmemişken onun gezegen patlatacağını kabul ediyoruz, Galactus'u hiç o derece abartı işler yapmamışken istese evrenleri yok eder diyoruz, gel gelelim SPOM'a gelince adam FEAT'siz, ulen evren yarattı işte, source ile bir oldu herif, cennetin kapılarını aşarak girdi buraya, daha ne yapması gerekiyor?
Hayır diyorsunuz ki SPOM şuna ihtiyaç duydu, şunu fark edemedi, meeh anca Solarisi yendi, e bu mantığa göre kusura bakmayın da Galactusu da çok maymun eden var, yani sözüm ona birşey yapamaması gereken varlıklar tarafından zor durumlara düşürüldü.
Doctor Strange öldürüyordu arkadaşlar Galactus'u.
Yığınla böyle zayıf anları olan Galactusu nasıl oluyor da allah aşkına kimseden, hiçbirşeyden zerre etkilenmeyen, tanrısal bir moda giren, gücü, dayanınıklığı artık limit tanımayan, solar enerjiye, hiç birşeye zerre ihtiyacı kalmayan, ve burayı iyi okuyun BÜTÜN zamanlardaki Superman lerin, Kriptonluların gücüne, bütün 5. boyut İmp lerinin Myx'in gücüne sahip olan Superman Prime One Million, abartı, güçsüz falan oluyor ve Galactusu yenemiyor?
Spom Galactustan çok çok öte bir varlıktır, bunu uzun uzadıya tartışamamamın sebebi o seride çok güçlü rakipleri haklarken çizilmemesidir, gel gelelim gücünün boyutlarını ortaya seren yığınla böyle ucu açık ve çok net farklı farklı belirtilen şeyler var hakkında.
Şuna biri cevap versin, SPOM o serideki konumu itibarı ile öyle bir çizilmiştir ki kimi çıkartacaklardı karşısına, Spectre'yi çıkartmaları gerekirdi, bu da saçmalığın daniskasıdır çünkü herif Presence ile tanışma seviyesine gelmiş, ne akla hizmet Spectre gibi bir varlıkla ne için savaşsın, ne diye öyle çizilsin.
DNA ya ihtiyaç duydu, demek ki güçsüz diye düşünenler, yav arkadaşlar DC de HEM MEKAN HEM MADDE den azade her şeyi HİÇLİKTEN yaratabilen tek varlık PRESENCE'dir, Lucifer ile Michael bile mekansız, maddesiz, koca bir hiçlikten hiçbir şey yaratamaz.
Bu örnek o yüzden anlamsız, bu sadece SPOM'ın bir Presence olmadığını gösterir o kadar.
Hayır madem bu bu kadar önemli Galactus ne yaratıyor koca bir hiçlikten, istediği şeye OL diyor oluyor onu bir örnekleyin Allah aşkına.
Her anlamda yoktan var etmek Omnipotence da son noktadır, herkes yapmasın bir zahmet dimi?
Diğer var eden varlıklar ya bir mekanda yapıyor bunu ya da bir maddeyi, enerjiyi kullanarak, ahanda Kriptonu yarattı SPOM, daha ne istiyorsunuz, daha ne yapsın bu adam ha daha ne yapsın!, size yaranmak için daha ne yapsın! Evrenime hoş geldin diyor, bence yeterli.
Mesajın tümüne cevap istiyorum, tek tek, aralardan seçmece yapmayalım.
Dediğim gibi SPOM'a uyguladığınız mantığı Galactusa uygulamıyorsunuz, yapmadığı etmediği şeyleri yapar kabul ediyorsunuz habire, Ultimate Nullifier'ın tüm evrenleri yok etmesi kadar saçma sapan bir şey olabilir mi?
Galactus'u yok edebilecek belki 100 tane adam vardır DC ve Marvel da, hepsinin tepesinde bir Presence, bir TOAA var, Marvel da Galactus'u çiğ çiğ yiyecek Celestiallar var ve hepsinin kaderi Full Fed Ultimate Nullifier'lı bir Galactusa bakıyor öyle mi?
Galactus'u Kismet Superman de yenebilir, hani şu İmperiex Prime'ın zırhını diğer DC karakterleri yardımıyla zar zor azıcık kırabilen Superman.
Marvel da Eternity'ye eş olan DC de Kismet ile birleşmiş adam, Eternity > Galactus, eh buda Galactusu yenmek için yeterli olur, kaldı ki Superman Prime One Million...
Sentry birebir dövüştü ve yenilmedi Galactusa be arkadaş; SENTRY! Hayır anlamıyorum Thor canını yakar, Sentry kapışır, ulen Superman deyince hemen lafı bile edilmeyecek bir durum gibi görülüyor, niye cidden ya? Tutarsız Marvel...
Şimdi demeyin bana yok açtı yok bilmem ne diye, arkadaşım bu arkadaş zamanının 100.000 de 99.000'unda bir ölçüde AÇ zaten...
İmperiex Prime da maymun eder Galactusu maymun, oh be, rahatladım.Bir evreni yok etmiş ve yerine yenisini yaratmış İmperiex, var mı aynı FEAT'i Galactus'un...
Parallax'a falan hiç bulaşmıyorum bile bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 29 Kasım 2013; 0:28:56 >
-
quote:
Valla aklıma gelmedi şimdi kardeşim, ha ayrıca SA Superman'i kimse elini kolunu sallaya sallaya alamaz, biliyorsun.
Biliyorum dostum, Silver Surfer'ın normal hali zaten çok güçlü hepimiz biliyoruz Superman'de öyle. The Uni-Power olunca çok çok farklı oluyor, Galactus Full Power olunca zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
142 sayfanın tamamını birkaç hafta içerisinde okuduktan sonra:
@The Evil Dead @mahmutzahitcelik @sugar_klavyeci @The Silver Surfer @urazs
Konuyu en çok sizler götürdüğünüz ve en güzel yorumları sizlerden okuduğum için sizleri konuya çağırarak kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Biraz uzun olacak ama Dragon Ball karakterleri hakkında da birkaç şey yazdım.
Her şeyden önce bence en güçlü süper kahraman her türlü Superman'dir.
"Güçlerine gelince, giderek arttırılır. İlk başta sadece çok güçlü, ve hızlıdır, uçamaz, çok yükseğe zıplar. ama uçaklar hayatımıza girince, sıradan insan bile Superman'den hızlı hareket edebilir, uçabilir hale gelir. O zaman Superman'e yazarları tarafından uçma gücü verilir. Yani Superman'in güçleri teknolojinin gelişmesi ile artar, çünkü o her zaman teknolojinin ve onu kullanan sıradan insanın önünde olmazsa süper insan olamaz. Superman Nietzsche'nin Übermensch (üstün insan) kavramı temele alınarak yaratılmıştır. Bu kavramda önemli olan fiziksel güç değil erdemdir."
Bu durumda hiçbir şey Superman'dan daha üstün olamaz. Buna Flash da dahil. Silver Surfer, Wonder Woman, Thor gibi kahramanlar Superman'i zorlayabilir ama mümkünatı yok yenemezler. O yüzden direk Flash mevzusuna geçiyorum:
"Bary Allen Superman 'in Speedforce 'u aşabileceğini düşünür. Hatta Batman 'e Superman 'in neden gücünü sakındığını sorar.
(Superman, Boyutsal bariyeri aşabilir fakat Falash gibi Speedforce 'a hakim edemeyişinden yüksek hızlarda giderken etrafına zarar verir)"
Flash Seppedforce yaparken kafaya beyaz cüce yemiş gibi yumruk atabilir, ne ala. Hatta Superman'den daha hızlı olduğunu farz ederek Superman'e bir tane de Speedforce ile beyaz cücelik yumruk atabilir. Lakin her ne kadar Flash ikinci yumruğu atacak kadar hızlı olsa da Superman ikinci yumruğu yiyecek kadar yavaş değildir. Sonuçta Flash'ın hızına çok yakındır. Ayrıca yediği ilk yumruk da Superman'de sinek ısırması hadi taş çatlasın arı sokması kadar bir acı verir kendisine. Sonrasında vay o Flash'ın haline!
Dragon Ball karakterlerine gelecek olursak: Dragon Ball'da her şey chi üzerine kuruludur ve chi si yüksek olan kazanır. Eşit chi lerde ise bazen hız bazen güç bazen de dayanıklılık ön plana çıkar. Superman'e chi verecek olsaydık cidden ortaya akıl almaz büyüklükte bir chi çıkardı. Zaten mesajımın en altında Superman'in olası chi sine değindim, en sonda okursunuz artık.
Fazla uzatmamaya çalışalım bu kısmı. Lakin herkes şunu bilmeli ki: Yapmıyor olmaları yapamadıkları anlamına gelmez; hemen hemen tüm karakterler bir gezegeni tükürüğüyle dahi patlatabilir. Goku, Vegeta, Gohan, Piccolo gibi ana karakterler hiç zorlanmadan koca bir galaksiyi birkaç saniyede yok edebilir. Kaldı ki LSSJ Broly doğu ve güney evrenleri çok kısa bir sürede içerisindeki galaksileri yok ederek ya da yerle bir ederek büyük yıkımlara sebep olmuştu.
Hiçbir Dragon Ball karakteri, buna SSJ4 Gogeta da dahil ve hatta seri devam edip de Goku filan SSJ500 filan olsaydı bile hiç ama hiçbirisi Superman'ı yenemez. Çünkü Superman'deki ne hız ne güç ne de dayanıklılıkla boy ölçüşemezler. Özellikle hız konusunda bizim hızlı trenlerle mukayese etsek sonuç belli olmaz da Japonya'daki hızlı tren ile kaplumbağayı yarıştırsak daha belirsiz bir hız sonucu olur. Superman ile SSJ4 Gogeta ya da SSJ500 Goku arasında o denli bariz bir hız farkı var. İşin güç ve dayanıklılık kısmı da cabası.
Goku'nun Dragon Fist adlı tüm chi sini tam saldırı anında rakibinin karnını yumruğunda topladığı bu chi ile deldiği teknik ile bir şansı var. Lakin Superman bu saldırıya izin verir mi ya da bu saldırı Superman'in dayanıklılığını aşıp da karnını delebilir mi işte sorun bu. Başkaca da Superman'i yenebilecekleri hiçbir teknikleri yok.
Eğer bir zaafı olmasaydı Superman ile Broly'i kapıştırırdım. Broly'de bu durum farklı. Adam Efsanevi Super Sayiajin nam-ı diğer Legendary Super Saiyajin yani kısaca LSSJ olduğu için her ne kadar herkes USSJ2 formu dese de aslında LSSJ başlı başına ve orjinal efsanevi Saiyajin formu. Aşırı bir kas yığını olmasına rağmen chi si hiç bitmeksizin arttığı için o hayvani kaslara rağmen hızından hiçbir şey kaybetmiyor. Adamda öyle bir chi var ki hiçbir şey yeyip içmesine dahi gerek olmadan bu chi siyle yaşamını idame ettirebiliyor ve hiçbir şekilde yorulma, uyuma, dinlenme gibi ihtiyaçlar da duymuyor. Ayrıca sınırsız chi si sayesinde etrafına yeşil renkli bir chi bariyer koyabiliyor ve bu bariyer ile de ister chi saldırıları isterse de yumruk tekme saldırıları olsun her türlü engel olabiliyor. Sadece kamehameha gibi güçlü saldırılar bu chi bariyerini delemese de Broly'i geriye ittirebiliyor. Kaldı ki Broly'iye hiçbir chi tabanlı saldırı da işlemiyor. Ancak ve ancak yumruk yumruğa dövüş etkileyebiliyor. Fakat bu sefer de Broly'inin o hayvani vücudu ciddi manada hasar almasına engel oluyor. Eğer Broly bu gücünü tam olarak kullanabiliyor olsaydı ve azıcık daha akıllı olsaydı daha doğrusu bu gücünü kontrol etmeyi ve o vahşi duygularını biraz olsun dizginleyebiliyor olsaydı ortada bir tane adam bırakmazdı. İşte Superman ile filan da bu yüzden kapıştırırdım diyorum. Yalnız burda da şöyle bir sorun var: Movie 8'de Akira Toriyama, Broly'inin korkunç gücünü göstermek amacıyla chi si o kadar yükseliyor ki bu chi o hayvani vücuda bile sığmıyor ve vücudu patlamasın diye durduk yere chi sini tüm gezegene chi blaster adlı chi bombalarını atarak boşaltıyor. Yine akıl almaz bir güce kavuşuyor olsa da Broly'inin Superman'e karşı tek zaafı da bu: Vücudunun son sınırında elverdiği ölçüde güçlü. Superman'de bu sorun bildiğimiz kadarıyla yok.
Şu da var ki: Broly bile Güneş gibi büyük enerji barındıran bir yıldızın içine düştüğünde ölüyorsa tüm Dragon Ball karakterleri aynı anda gelse bile Superman hepsini tek tek yıldızlara fırlatarak birkaç dakika içerisinde öldürür.
Superman'in olası chi si diyeceğim ama bence bu sayı bile Superman'in chi si yanında devede kulak filan kalacaktır: Tübitak verilerine göre 450 basamaklı olan, asağıdaki sayıdır:
9999999999999999999999999999999999999999999999999999
99999999999999999999999999999999999999999999999999999
999999999999999999999999999
okunuşu ise ;
dokuz yüz doksan dokuz senoktokatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz senseptenkatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sensexkatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz senkenkatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz senkattuorkatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz sentrekatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sendokatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz senunkatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz senkatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz sennovemtrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz senoktotrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz senseptentrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sensextrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz senkentrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz senkattuortrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz sentretrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sendotrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz senuntrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sentrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz sennovemvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz senoktovigintilyon dokuz yüz doksan dokuz senseptenvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sensexvigintilyon dokuz yüz doksan dokuz senkenvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz senkattuorvigintilyon dokuz yüz doksan dokuz sentrevigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sendovigintilyon dokuz yüz doksan dokuz senunvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz senvigintilyon dokuz yüz doksan dokuz sennovemdesilyon
dokuz yüz doksan dokuz senoktodesilyon dokuz yüz doksan dokuz senseptendesilyon
dokuz yüz doksan dokuz sensexdesilyon dokuz yüz doksan dokuz senkendesilyon
dokuz yüz doksan dokuz senkattuordesilyon dokuz yüz doksan dokuz sentredesilyon
dokuz yüz doksan dokuz sendodesilyon dokuz yüz doksan dokuz senundesilyon
dokuz yüz doksan dokuz sendesilyon dokuz yüz doksan dokuz sennovemtilyon
dokuz yüz doksan dokuz senoktotilyon dokuz yüz doksan dokuz senseptentilyon
dokuz yüz doksan dokuz sensextilyon dokuz yüz doksan dokuz senkentilyon
dokuz yüz doksan dokuz senkattuortilyon dokuz yüz doksan dokuz sentretilyon
dokuz yüz doksan dokuz sendotilyon dokuz yüz doksan dokuz senuntilyon
dokuz yüz doksan dokuz sentilyon dokuz yüz doksan dokuz novemnonagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktononagintilyon dokuz yüz doksan dokuz septennonagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexnonagintilyon dokuz yüz doksan dokuz kennonagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuornonagintilyon dokuz yüz doksan dokuz trenonagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz dononagintilyon dokuz yüz doksan dokuz unnonagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz nonagintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemoktogintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktooktogintilyon dokuz yüz doksan dokuz septenoktogintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexoktogintilyon dokuz yüz doksan dokuz kenoktogintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuoroktogintilyon dokuz yüz doksan dokuz treoktogintilyon
dokuz yüz doksan dokuz dooktogintilyon dokuz yüz doksan dokuz unoktogintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktogintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemseptuagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktoseptuagintilyon dokuz yüz doksan dokuz septenseptuagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexseptuagintilyon dokuz yüz doksan dokuz kenseptuagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuorseptuagintilyon dokuz yüz doksan dokuz treseptuagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz doseptuagintilyon dokuz yüz doksan dokuz unseptuagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz septuagintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemsexagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktosexagintilyon dokuz yüz doksan dokuz septensexagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexsexagintilyon dokuz yüz doksan dokuz kensexagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuorsexagintilyon dokuz yüz doksan dokuz tresexagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz dosexagintilyon dokuz yüz doksan dokuz unsexagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexagintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemkenquagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktokenquagintilyon dokuz yüz doksan dokuz septenkenquagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexkenquagintilyon dokuz yüz doksan dokuz kenkenquagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuorkenquagintilyon dokuz yüz doksan dokuz trekenquagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz dokenquagintilyon dokuz yüz doksan dokuz unkenquagintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kenquagintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemkatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktokatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz septenkatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexkatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz kenkatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuorkatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz trekatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz dokatragintilyon dokuz yüz doksan dokuz unkatragintilyon
dokuz yüz doksan dokuz katragintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemtrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktotrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz septentrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sextrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz kentrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuortrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz tretrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz dotrigintilyon dokuz yüz doksan dokuz untrigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz trigintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktovigintilyon dokuz yüz doksan dokuz septenvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexvigintilyon dokuz yüz doksan dokuz kenvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuorvigintilyon dokuz yüz doksan dokuz trevigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz dovigintilyon dokuz yüz doksan dokuz unvigintilyon
dokuz yüz doksan dokuz vigintilyon dokuz yüz doksan dokuz novemdesilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktodesilyon dokuz yüz doksan dokuz septendesilyon
dokuz yüz doksan dokuz sexdesilyon dokuz yüz doksan dokuz kendesilyon
dokuz yüz doksan dokuz kattuordesilyon dokuz yüz doksan dokuz tredesilyon
dokuz yüz doksan dokuz dodesilyon dokuz yüz doksan dokuz undesilyon
dokuz yüz doksan dokuz desilyon dokuz yüz doksan dokuz nonilyon
dokuz yüz doksan dokuz oktilyon dokuz yüz doksan dokuz septilyon
dokuz yüz doksan dokuz seksilyon dokuz yüz doksan dokuz kentilyon
dokuz yüz doksan dokuz katrilyon dokuz yüz doksan dokuz trilyon
dokuz yüz doksan dokuz milyar dokuz yüz doksan dokuz milyon
dokuz yüz doksan dokuz bin dokuz yüz doksan dokuz
şeklindedir.
Güzel yazı olmuş kardeşim, emek vermişsin.
Aslında burada böyle yazmanın güzel tarafı şu, bir sonuca varmak değil önemli olan, daha çok sevdiğimiz şeyler hakkında samimi bir ortamda sohbet etmek keyifli benzer zevkleri olan arkadaşlarla, ben böyle görüyorum daha çok en azından.
Şimdi konumuza dönersek...
Aslına bakarsak evet Speed Force'a girmiş bir Flash gerçekten çok güçlü bir hal alıyor, ortalama bir Superman'i yenebilir. ( Yenmekten kasıt bilincini kaybettirmesi, bu gayet mümkündür )
Ama cidden Superman dayanabilirde bu saldırılara, daha doğrusu bazı Superman ler dayanır, bazıları dayanamaz, iki türlü de çizilip yazılabilir ve hatta çok çok mecbur kaldıysa Superman Flash'ın dediği gibi belki Speed Force'a girerken dahi çizilebilir, lakin henüz böyle birşey yok.
Superman İMP'lara dayanabilir, çifte kara delikten sağ çıkmış adam bu. Ama şu hız çalma olayı cidden çok büyük sorun, sırf Superman'e de değil üstelik, herkese.
Superman dünya üzerinde kazanamaz, ama evrende, uzay boşluğunda, yakın çevrede hiç bir yaşam formunun, hayat olan gezegenin olmadı bir alanda bir yolunu bulabilir. Nasıl olur, tam olarak bilmiyorum, çünkü anladığım kadarı ile Speed Force da iken Superman ile aralarında ciddi bir sürat farkı olacak Superman ne kadar hızlanırsa hızlansın, onun hızını çaldıkça kendine katıp daha da hızlanacak.
Nietsche örneği doğru, Superman üstün insandır, tanrısal boyutta erdem sahibi manası yüklenmiştir Superman'e, bu yüzden DC de "source" tarafından korunur, yani evren için varolması "mecburi" bir varlıktır, gerçekten öldüremezsiniz bu yüzden.
Ölümü yenmiş bir varlıktır Superman. DC'nin şampiyonudur Superman, bende her ne kadar Flash SpeedForce da iken Superman'i saf dışı bırakabilir desem de genel anlamda Flash'ı Superman'den üstün görmem, hatta diğer ÇR karakterlerini de görmem.
Superman'e yüklenilen misyon, evrendeki önemi Silver Surfer dan da Thor dan da daha fazladır eğer kıyaslarsak.
Dikkat edin, DC deki en büyük belaların durdurulmasında Superman'in her zaman büyük payı vardır. Aslında bir bakıma Matrix de ve Sion da Neo neyse DC evreninde de Superman odur.
Superman'in DC evreninde entropy'ye kadar, herşeyin, tüm evrenlerin, tüm zamanların, tüm boyutların sonuna kadar yaşayacağı söylenir.
Superman'in DC literatürüne göre dönüp dolaşıp varacağı nokta -güç açısından- omnipotence olmaktır aslında. SPOM bunun işaretlerini veren bir Superman versiyonudur mesela.
Pek bilinmez ve göz ardı edilir ama FLASH da Superman de ölümsüzdür, zamandan azadedirler, yaşlanarak ölemezler. Yani bir şekilde öldürülmedikleri sürece dış etkenler tarafından, sonsuzluğa kadar yaşayacaklardır.
Thor öyle değildir mesela.
Silver Surfer güçlerini Galactustan almıştır, sınırları da en fazla Galactusun belirleyeceği kadardır, Superman'in ise bunların çok daha ötesine geçecek potansiyeli vardır ve bunu herkes bilir DC de.
Speed Force'a dahi girebilme ihtimalinden bahsedilmesi Flash tarafından bundandır. Superman ihtiyaç duyduğu oranda güçlüdür, hızlıdır, dayanıklıdır, sınırlarını yıllar içerisinde yeni zorluklarla karşılaştıkça geliştirir, bu yüzden zaten Thor'un, Silver Surfer'ın sınırları varken Superman'in yoktur.
Thor'un aşabileceği tek varlık Odin'dir, aştığı versiyonları da vardır, Silver Surfer Galactusu aşabilir en fazla, ama hepsi budur en nihayetinde.
İkisininde -burası önemli cidden- kaderlerinde sonsuzluk yoktur.
Superman karakteri sürekli bir kendini keşfetme halindedir, DC deki en zeki adamlardan biridir, en güçlü mental yapılardan birine sahiptir, yine en güçlü willpower lardan birine, en güçlü mental bariyerlerden birine sahip biridir, yıllar içerisinde en büyük zaafları olan Kriptonite ve büyüye karşı inanılmaz ölçülerde direnç kazanmıştır.
Evet bir Thor bir Silver Surfer uygun koşullarda bir galibiyet çıkarabilirler Superman'e karşı, oldukça güçlü rakiplerdir, ama bir ikinci karşılaşmada, ya da uzun vadede diyelim şansları git gide azalacaktır ikisininde.
Silver Surfer da Thor da müthiş güçlerini kendilerinden daha üstün olan iki varlığa borçludur ve sınırları ve kaderleri de aşağı yukarı onlara bağlıdır bu yüzden, Superman ise DC'nin deyimiyle evren e bir ANOMALİ'dir, bir bilinmezdir, bir açıklanamayan durumdur, aynı NEO gibi ve kaderi bireylere değil "varoluşun" kendisine bağlıdır. Gücünün kaynağı sınırlı güçlere sahip ŞAHISLAR değil evrenin kendisidir, sarı güneş radyasyonudur, ayrıca sadece o da değildir, Superman manyetik ve elektriksel alanlardan akımlardan ve daha pek çok şeyden fiziki enerji sağlar kendisine, evrenin en büyük, en güçlü bataryasıdır sürekli durmadan şarj olan.
Superman Prime One Million da 15.000 yıl içerisinde Superman'in geleceği hal tahayyül edilir. Artık sarı güneş radyasyonuna ihtiyacı kalmamıştır, fiziki ve mental güçlerinin sınırları ( Superman'in limitleri zihnindedir, bu bakımdan aslında insana dair göndermeler içerir, bireyin isterse nelere kadir olabileceğinin mesajı verilir Superman her zorluğu aşıp kendi güçlerine şaşırdığında, fiziki güç, dayanıklılık aslında bireyin kendi gerçek potansiyelini engellememesi, farkına varması gerektiği mesajını vermek için kullanılan bir metafordur ) ortadan kalkmıştır, evreni her anlamda ve her bir atomuyla idrak etmiş, anlamış, içselleştirmiştir. Tanrısal bir kavrayışa erişmiştir.
Superman herşeyi öğrenmek isteyen, küçük, meraklı bir çocuktur bir bakıma ve kozmos ona sonsuz hayat bahşederek bu şansı tanımıştır.
Özetle zaman içerisinde, burada o yener bu yenemez dediğimiz olayların kendisi için bir anlamı dahi olmayacaktır DC yazarlarının ona çizdiği kadere göre.
O herşey ile uyum içerisinde, dengeyi sağlayan, her şeyi gören bir varlığa dönüşecektir zamanın bir noktasında.
Açıkçası Superman'in misyonu ve nihayeti, pek çok açılardan, günün birinde Marvel'ın The Living Tribunal'ı na benzer bir varlığa dönüşmektir DC evreninde.
Superman yenilebilir, ama her zaman muzaffer olarak geri dönecektir, çünkü kaderi budur.
Thought Robot hali ile, yani Cosmic Armor Superman hali ile DC deki en güçlü varlıklardan olan Mandrakk'ı yenmesi aslında bu şekilde olmuştur.
Hikayesi ile, kaderi ile, Mandrakk tan daha üstün bir varlık olduğu kabul edilmiştir, böyle yenmiştir onu. Ben böyle hatırlıyorum okuduğum İngilizce ÇR'sinden.
Orada tam olarak bu anlattıklarıma benzer imalar yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Orada Mandrakk'ı yenen şey Superman'in fiziki gücü değil, alınyazısı idi, kaderi daha güçlüydü, bu fark ediliyordu.
Potansiyel olarak benim bildiğim böyle başka bir ÇR karakteri yok.
Spawn da buna benzer bir karakterdir diyebiliriz İmage Comics den.
Onun da kaderinde her şeye kadir olmak vardı ve oldu da; Divine Spawn.
Superman onu aşan tüm varlıklara karşı onlarında üstüne çıkabilme potansiyeline sahip olma avantajı ile yaratılmıştır, zaman içerisinde, kendini ve kozmosu keşfettikçe.
Ve bu yazgısı, kaderi, bahşedilen ölümsüzlük ile mühürlenmiştir adeta. Yolculuğu sonsuzluğa, hiçliğe ve ötesine kadar devam edecektir o yüzden.
Superman'in öldüğü bir DC evreni yoktur.
Myx bunu apaçık söyler; Bütün evrenlerde, bütün paralel evrenlerde, zamanlarda ve boyutlarda mutlaka bir tane Superman olacaktır, hayatta kalacaktır, sen ve Batman bu evrende tüm zamanlardan, boyutlardan, evrenlerden birden yok olamayacak tek varlıklarsınız...
Galactus nasıl Marvel evreni için "elzem" ise DC de bu görev Superman ile Batman dedir.
Açıkçası yazdıklarınızdan sonra kaderleri bakımından Goku ile benzer tarafları olduğunu keşfettim diyebilirim kendi evrenlerinde, sürekli bir gelişim halindeler ikisi de, alın yazıları bu.
Son olarak diyebilirim ki Superman'in kaderi nihayetinde evren ile bir olmaktır, varoluş ile bir olmak, her şeyi kavramaktır.
NOT: Silver Surfer ve Thor hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Özellikle Rune King Thor'u, King Thor'u anlatabilirsiniz, en güçlü formlarının evrendeki konumları önemli bu karakterlerin çünkü, zira yanıldığım ya da eksik hatırladığım şeyler olabilir pek tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 29 Kasım 2013; 2:22:58 >
-
Oo çok güzel ortam
Rune king thor gelecek
Hocam Spom un Presence la arkadas olmasi nerede oluyor Oralari kacirmisim ben. Birde 5 boyutun imp si derken? Cr de geciyor mu?
Thouht Robot zaten en ust hali Superman in. Pom u abartmaya gerek yok. Pom u abartirsak Cosmic armor ne?
ve son olarak POM non canon bir cr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 29 Kasım 2013; 9:47:53 >
quote:
@MuratBank nickli arkadaşın yazısı ile de biraz momentum kazanmış olabilirim.
Arkadaşlara katılıyorum hesabı sana katılıyorum hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 29 Kasım 2013; 10:01:19 > -
quote:
Superman sevgim kabardı arkadaşlar, a-han-da başlıyorum!@MuratBank nickli arkadaşın yazısı ile de biraz momentum kazanmış olabilirim.
( Superman sevgisi + Galactusa duyulan tepki!)
Şunu da ekleyeyim, evet ne yazık ki SPOM'un FEAT leri sadece sözle belirtiliyor ama eğer o "sözleri" çr de bahsedilenleri olduğu gibi kabul edersek geçtim TUPPS'u falan Galactus'un bile zerre şansı yok SPOM karşısında, gel gelelim FEAT leri yeteri kadar sergilenmediği için bir şey demiyorum.
Bir de habire şunu diyorsunuz yav, DNA'ya ihtiyaç duydu Lois'i yaratabilmek için, Galactus'un yok etme gücünü biliyoruz da, "evren" yaratıyor mu Galactus?
Ayrıca bunu çok samimi söylüyorum EĞER GERÇEKTEN FEAT LERE GÖRE KONUŞACAKSAK BURADAN GALACTUSA BAHŞETTİĞİNİZ MÜTHİŞ GÜCÜN YÜZDE 90'I VARSAYIM ARKADAŞLAR, KUSURA BAKMAYIN.
Feat lere bakarsak eğer tüm tarihi boyunca Full Fed bir kere olmuş olmamış bir GALACTUS'u full fed olarak savaşa sokmak saçmadır.
Eğer sadece verilen bilgilere göre bakalım derseniz GALACTUS o kadar güçlü gözüküyor Full Fed oluyor.
SPOM bütün 5. doyut İMP lerinin gücüne sahiptir, Mxyzptlk tek başına Galactus'a yetecek kadar güçlü bir İMP, bütün İMP ler diyorum, binlerce yıl durmadan Sun Dip diyorum, DC de source wall'u yıkıp içine girmek tüm bilgilerinden ve gücünden faydalanmak diyorum, Presence ile arkadaş olabilmekten bahsediyorum, bir Green Lantern yüzüğüne de sahip olmak diyorum ( o yüzüğün gücünü bir de SPOM da düşünün ), siz de diyorsunuz ki SKYFATHER seviyesinde olan Solaris'i yendi, güçsüz...
Yav verilen bilgilerle SPOM için Galactus rakip bile değil, eğer güçlerinin HEPSİNİ sergilememesi GÜÇLERİNİN olmadığı anlamına GELMİYORSA, eğer öyleyse GALACTUS'un ne hali olursa olsun, zerre şansı yok, ha eğer o şekilde bakmayacaksak olaya kabul.
SPOM galaksiler arası değil, evrensel değil, alternatif evrenler arası, boyutlar arası bir varlık. Bu açıdan TLT gibi. Teoride ilk 5 içerisinde DC de.
GOKU bir kere bile gezegen patlatırken çizilmemişken onun gezegen patlatacağını kabul ediyoruz, Galactus'u hiç o derece abartı işler yapmamışken istese evrenleri yok eder diyoruz, gel gelelim SPOM'a gelince adam FEAT'siz, ulen evren yarattı işte, source ile bir oldu herif, cennetin kapılarını aşarak girdi buraya, daha ne yapması gerekiyor?
Hayır diyorsunuz ki SPOM şuna ihtiyaç duydu, şunu fark edemedi, meeh anca Solarisi yendi, e bu mantığa göre kusura bakmayın da Galactusu da çok maymun eden var, yani sözüm ona birşey yapamaması gereken varlıklar tarafından zor durumlara düşürüldü.
Doctor Strange öldürüyordu arkadaşlar Galactus'u.
Yığınla böyle zayıf anları olan Galactusu nasıl oluyor da allah aşkına kimseden, hiçbirşeyden zerre etkilenmeyen, tanrısal bir moda giren, gücü, dayanınıklığı artık limit tanımayan, solar enerjiye, hiç birşeye zerre ihtiyacı kalmayan, ve burayı iyi okuyun BÜTÜN zamanlardaki Superman lerin, Kriptonluların gücüne, bütün 5. boyut İmp lerinin Myx'in gücüne sahip olan Superman Prime One Million, abartı, güçsüz falan oluyor ve Galactusu yenemiyor?
Spom Galactustan çok çok öte bir varlıktır, bunu uzun uzadıya tartışamamamın sebebi o seride çok güçlü rakipleri haklarken çizilmemesidir, gel gelelim gücünün boyutlarını ortaya seren yığınla böyle ucu açık ve çok net farklı farklı belirtilen şeyler var hakkında.
Şuna biri cevap versin, SPOM o serideki konumu itibarı ile öyle bir çizilmiştir ki kimi çıkartacaklardı karşısına, Spectre'yi çıkartmaları gerekirdi, bu da saçmalığın daniskasıdır çünkü herif Presence ile tanışma seviyesine gelmiş, ne akla hizmet Spectre gibi bir varlıkla ne için savaşsın, ne diye öyle çizilsin.
DNA ya ihtiyaç duydu, demek ki güçsüz diye düşünenler, yav arkadaşlar DC de HEM MEKAN HEM MADDE den azade her şeyi HİÇLİKTEN yaratabilen tek varlık PRESENCE'dir, Lucifer ile Michael bile mekansız, maddesiz, koca bir hiçlikten hiçbir şey yaratamaz.
Bu örnek o yüzden anlamsız, bu sadece SPOM'ın bir Presence olmadığını gösterir o kadar.
Hayır madem bu bu kadar önemli Galactus ne yaratıyor koca bir hiçlikten, istediği şeye OL diyor oluyor onu bir örnekleyin Allah aşkına.
Her anlamda yoktan var etmek Omnipotence da son noktadır, herkes yapmasın bir zahmet dimi?
Diğer var eden varlıklar ya bir mekanda yapıyor bunu ya da bir maddeyi, enerjiyi kullanarak, ahanda Kriptonu yarattı SPOM, daha ne istiyorsunuz, daha ne yapsın bu adam ha daha ne yapsın!, size yaranmak için daha ne yapsın! Evrenime hoş geldin diyor, bence yeterli.
Mesajın tümüne cevap istiyorum, tek tek, aralardan seçmece yapmayalım.
Dediğim gibi SPOM'a uyguladığınız mantığı Galactusa uygulamıyorsunuz, yapmadığı etmediği şeyleri yapar kabul ediyorsunuz habire, Ultimate Nullifier'ın tüm evrenleri yok etmesi kadar saçma sapan bir şey olabilir mi?
Galactus'u yok edebilecek belki 100 tane adam vardır DC ve Marvel da, hepsinin tepesinde bir Presence, bir TOAA var, Marvel da Galactus'u çiğ çiğ yiyecek Celestiallar var ve hepsinin kaderi Full Fed Ultimate Nullifier'lı bir Galactusa bakıyor öyle mi?
Galactus'u Kismet Superman de yenebilir, hani şu İmperiex Prime'ın zırhını diğer DC karakterleri yardımıyla zar zor azıcık kırabilen Superman.
Marvel da Eternity'ye eş olan DC de Kismet ile birleşmiş adam, Eternity > Galactus, eh buda Galactusu yenmek için yeterli olur, kaldı ki Superman Prime One Million...
Sentry birebir dövüştü ve yenilmedi Galactusa be arkadaş; SENTRY! Hayır anlamıyorum Thor canını yakar, Sentry kapışır, ulen Superman deyince hemen lafı bile edilmeyecek bir durum gibi görülüyor, niye cidden ya? Tutarsız Marvel...
Şimdi demeyin bana yok açtı yok bilmem ne diye, arkadaşım bu arkadaş zamanının 100.000 de 99.000'unda bir ölçüde AÇ zaten...
İmperiex Prime da maymun eder Galactusu maymun, oh be, rahatladım.Bir evreni yok etmiş ve yerine yenisini yaratmış İmperiex, var mı aynı FEAT'i Galactus'un...
Parallax'a falan hiç bulaşmıyorum bile bak.
Hocam yazına katılmakla birlikte ben hâlâ Imperiex Prime'ın Galactus'u alacağını düşünüyorum. Yahu Superman'in her halükarda rahatlıkla alabileceği Sentry bile Galactus ile birebir kapışıp yenilmiyorsa Superman o Galactus'u bildiğin haşat eder. Onu da geçtim o iradesiz Sentry'i bile yenemeyen Galactus tüm DC evrenin birleşip zırhında güç bela ufak bi gedik açabildiği IP'ı mı yenecek? Arkadaşları biraz mantıklı olmaya davet ediyorum. Hiç öyle o adam multiverse açtı falan demeyin. Madem multiverse nasıl oluyor da multiverse olmayan adamlardan ayar yiyip duruyor? Hem de Sentry gibi birinden. Superman yener deyince mi abartı oluyor? Hiç de bile.
Galactus bildiğim kadarıyla evren falan yaratmıyor. Keza gücü hakkında söylenenlerin yüzde doksanı varsayım ise yani bunları yaparken çizilmediyse o zaman SPOM'un da varsayımlarını söylemek gerekir. Ya da şöyle diyelim varsayımları bir kenara bırakıp yaptıkları icraatlara göre yorumlarsak o zaman SA Superman Galactus'un bildiğin kolunu bacağını koparır lan. Hatta Pre-crisis Superman'i de Galactus'u yener. Senrty kapışıyor, Thor kapışıyor, F4'ten dayak yiyor ama Superman deyince auvvvv? :D Yahu Sentry diyorum Thor diyorum bu adamlar birebir kapışıp da Galactus'a ayar veriyorlarsa Superman mi kapışamasın yapmayın etmeyin. Yumruklarının çıkardığı şok dalgalarından uzay zamanda kırılmalara yol açmış adam diyorum. :D
F4'ten bile dayak yiyen bi Galactus'u JLA ekibi ne yapar?(Superman + Batman + Flash + GL + WW + Aquaman + Martian + Cyborg)
Hocam Supes nasıl ölmüyor? Çizgi romanı bile var Death of Superman. Kafam karıştı şimdi.
Supes'in potansiyelinden bahsederken aslında söylemek istediğim şeyi sen açıklanabilecek en güzel şekilde yazmışsın. Supes ihtiyaç duyduğu gücü elde etmek için sadece istemesi ve iradesi yetiyor ve gücünü ona bahşeden bir karakter yok. Misal Thor'un ihtiyaç duyduğu güç Odin'in kendisi için bahşettiği güçten fazla ise Thor o güç seviyesine çıkamaz dersek bi bakıma doğru olur. Keza aynı şey SS için de geçerli oluyor. Ona da güçlerini bahşeden Galactus. O da Galactus'un kendisi için belirlediği güçten fazlasına ihtiyaç duyabilir ama ihtiyaç duysa da o güce çıkamaz. Supes'de ise durum değişiyor. Sadece istemesi ve iradesi yetiyor o seviyeye çıkmak için. Bu yüzden Thor ve SS'in sınırları varken Supes'in sınırları yoktur. İşte Supes'in potansiyelinden bahsederken demek istediğim buydu. Ayrıca buradan şu anlam da çıkıyor ki Superman ile aralarındaki potansiyel farkını gözler önüne sermektedir. Thor ve SS'a güçlerini bahşeden karakterler isterlerse bir anda onlara bahşettikleri güçleri alıp onları sıradan birine çevirebilirler bu durumda. Ki Thor'un filminde bunu görmüştük. Odin ona bahşettiği güçleri ondan bir anda alıp onu sıradan bir insana çevirdi. Aynısı SS için de geçerli. Çünkü ona o güçleri veren Galactus ve yine o güçleri ondan alıp sıradan biri yapacak kişi de Galactus. Ama Superman'in böyle bir durumu yoktur. Thor ve SS gibi ona güçlerini veren bir karakter olmadığı için de kimse güçlerini elinden alamaz. O yüzden en güçlü kahraman derken Superman'in düşünülmesi o yüzdendir bence.
Bu arada 5. boyut IMPler nedir? Yani bu IMPlerin 1-2-3-4 boyutları da mı var?
Mandrakk kim Doomsday kadar var mı? Ya da Hunter Prey Doomsday'i kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1- Galactus un herhangi bir formu yoktur. Kolunu bacagini koparmak Sıkar biraz
2- Multiverse diyen olmadi. Sadece Ultimate nullifier ve full power olursa universe un bir tik ustu olabilir diye bir varsayimda bulunduk. Sonucta death, eternity,.infinity , oblivion ile ayni gucte bir kozmik varlik.
3- Spom yazarin uydurdugu bir cr dir. Yani non canon dir. Uzunca sure bunu da tartismistik zaten. Yazarin keyfine gore ciktigini unutmayin non canon larin
4- Doomsday mandarkk in yaninda bir hictir. Cosmic armor superman gibi multiverse e yakin bir adam tarafindan durdurulmustur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 29 Kasım 2013; 11:35:14 >
Death of Superman serisinde Supes ölmüyo. Arafta kalıyor The Adventures of Superman serisinin 9.sayısında babası Jonathan'ın yardımıyla geri dönüyor. -
Mandrakk nere Doomsday nere
Ayrıca imperiex prime hiçbir abstract Yenemez.
quote:
Orijinalden alıntı: The Evil Dead
Ayrıca imperiex prime hiçbir abstract Yenemez.
Cosmic armor non canon midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X