Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Ayrıca imperiex prime hiçbir abstract Yenemez.

Cosmic armor non canon midir?

Öyle olması lazım. Superman beyond 3d hikayesi.Bakarım bir ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1- Galactus un herhangi bir formu yoktur. Kolunu bacagini koparmak Sıkar biraz

2- Multiverse diyen olmadi. Sadece Ultimate nullifier ve full power olursa universe un bir tik ustu olabilir diye bir varsayimda bulunduk. Sonucta death, eternity,.infinity , oblivion ile ayni gucte bir kozmik varlik.

3- Spom yazarin uydurdugu bir cr dir. Yani non canon dir. Uzunca sure bunu da tartismistik zaten. Yazarin keyfine gore ciktigini unutmayin non canon larin

4- Doomsday mandarkk in yaninda bir hictir. Cosmic armor superman gibi multiverse e yakin bir adam tarafindan durdurulmustur

Sentry bile kapışabiliyorsa o adamla SA Supes bildiğin açık ameliyat yapar. . Normal Supes'le bile Sentry'nin arasında uçurum varken SA Supes'i ile arasındaki farkı belirtmeye gerek yok. Ve Sentry kapışabiliyorsa SA Supes'i onu öldürür.

Ayrıca varsayımlarla hareket edilmez. İcraate bakar iş. Varsayım dediğin şey bildiğin uydurmadır. Gerçekte olmayan şeydir. Bunu biliyor olman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

1- Galactus un herhangi bir formu yoktur. Kolunu bacagini koparmak Sıkar biraz

2- Multiverse diyen olmadi. Sadece Ultimate nullifier ve full power olursa universe un bir tik ustu olabilir diye bir varsayimda bulunduk. Sonucta death, eternity,.infinity , oblivion ile ayni gucte bir kozmik varlik.

3- Spom yazarin uydurdugu bir cr dir. Yani non canon dir. Uzunca sure bunu da tartismistik zaten. Yazarin keyfine gore ciktigini unutmayin non canon larin

4- Doomsday mandarkk in yaninda bir hictir. Cosmic armor superman gibi multiverse e yakin bir adam tarafindan durdurulmustur

Sentry bile kapışabiliyorsa o adamla SA Supes bildiğin açık ameliyat yapar. . Normal Supes'le bile Sentry'nin arasında uçurum varken SA Supes'i ile arasındaki farkı belirtmeye gerek yok. Ve Sentry kapışabiliyorsa SA Supes'i onu öldürür.

Ayrıca varsayımlarla hareket edilmez. İcraate bakar iş. Varsayım dediğin şey bildiğin uydurmadır. Gerçekte olmayan şeydir. Bunu biliyor olman gerek.

Suanda burada konustuklarimizin her biri varsayim Superman herhangi bir halinde galactus u yenebilir fakat digerleri olmaz Full power + nullifier ile eternity den daha guclu hale gelebilir, belli olmaz. Ayrica Spom non canon, asil uydurma olan o

• Hocam arkadaşlar her ne kadar varsayımlarla hareket etseler de ben buna katılmıyorum. Galactus şöyle Galactus böyle demekle olmuyor o iş. İcraate gelince bakıyoruz F4'ten dayak yiyor, Thor ağzına iki üç tane çakıyor, Sentry desen herif deli meli ama deli aklıyla o bile ayar çekiyor bildiğin şamar oğlanı lan bu Galactus. Kalkıp bunca adamdan dayak yiyen Galactus, tüm DC evreninin iyisiyle kötüsüyle birleşip zırhında güç bela ufak bir gedik açtıkları Imperiex Prime'mı yenecek? O iş imkansız. Bunları düşününce mantıken bir kere imkansız oluyor.

F4 + Avengers bir araya gelse gene de IP'ı durduramaz. Doomsday'i tek atışta yok eden o atışı içlerinden birine yapsa hangi biri dayanabilir? Doomsday gibi bi varlığın dayanıklılığını tartışmaya gerek yok. Ki dayanıklılıkta Superman seviyesindedir. Ne F4'te ne Avengers'ta o dayanıklılıkta biri yok. Hal böyleyken Doomsday gibi biri bile o saldırıda yok ediliyorsa bu demektir ki onlar da yok edilir aynı saldırıda.

Ayrıca RKT de Galactus'un ağzını burnunu kırar bence. Hatta Galactus diz çöker tövbe ister.

• quote:

Hocam arkadaşlar her ne kadar varsayımlarla hareket etseler de ben buna katılmıyorum. Galactus şöyle Galactus böyle demekle olmuyor o iş. İcraate gelince bakıyoruz F4'ten dayak yiyor, Thor ağzına iki üç tane çakıyor, Sentry desen herif deli meli ama deli aklıyla o bile ayar çekiyor bildiğin şamar oğlanı lan bu Galactus. Kalkıp bunca adamdan dayak yiyen Galactus, tüm DC evreninin iyisiyle kötüsüyle birleşip zırhında güç bela ufak bir gedik açtıkları Imperiex Prime'mı yenecek? O iş imkansız. Bunları düşününce mantıken bir kere imkansız oluyor.

F4 + Avengers bir araya gelse gene de IP'ı durduramaz. Doomsday'i tek atışta yok eden o atışı içlerinden birine yapsa hangi biri dayanabilir? Doomsday gibi bi varlığın dayanıklılığını tartışmaya gerek yok. Ki dayanıklılıkta Superman seviyesindedir. Ne F4'te ne Avengers'ta o dayanıklılıkta biri yok. Hal böyleyken Doomsday gibi biri bile o saldırıda yok ediliyorsa bu demektir ki onlar da yok edilir aynı saldırıda.

Ayrıca RKT de Galactus'un ağzını burnunu kırar bence. Hatta Galactus diz çöker tövbe ister.

Thor dayanır ip nin atağına..Diğer hepsi yok olur.

Ayrıca galactus>imperiex. Böyle yani.

• quote:

Hocam arkadaşlar her ne kadar varsayımlarla hareket etseler de ben buna katılmıyorum. Galactus şöyle Galactus böyle demekle olmuyor o iş. İcraate gelince bakıyoruz F4'ten dayak yiyor, Thor ağzına iki üç tane çakıyor, Sentry desen herif deli meli ama deli aklıyla o bile ayar çekiyor bildiğin şamar oğlanı lan bu Galactus. Kalkıp bunca adamdan dayak yiyen Galactus, tüm DC evreninin iyisiyle kötüsüyle birleşip zırhında güç bela ufak bir gedik açtıkları Imperiex Prime'mı yenecek? O iş imkansız. Bunları düşününce mantıken bir kere imkansız oluyor.

• Beyler ciddi ciddi thorun superman le aynı dayanıklılıkta olduğunu düşünüyorum şu anda.Aşabilirde..

Ayrıca travel speed mevzusu da değişmeye başladı sanırım. Superman daha hızlı bence.

• Superman ölmüyor dostum Death of Superman de, herkes öyle sanıyor sadece ÇR de Doomsay'i geberttikten sonra. Doomsday ölüyor ama, ölüyor da o da ölümden geri dönebiliyor, genetik kodlaması öyle çünkü. Tamamen öldürebilmek için varoluştan silmeniz gerekir, İmperiex Prime küle çevirdi tek atışta Doomsday'i ama eğer LEx Luthor yardım etmeseydi de yine canlanacaktı muhtemelen ama çook uzun yıllar sonra, tam olarak emin değilim ama, İP' ın saldırısından sonra yüzde yüz nalları dikmiş de olabilir.

Aslında olan şey ( Superman ) uzun süreli bir iyileşme komasına giriyor, tüm yaşamsal fonksiyonları ölü gibi evet, ama aslında öldüğü falan yok.

Mandrakk Doomsday'i oldukça aşan biri, Hunter Prey Doomsday'ini öldüremediler valla, Entropy'ye yollayıp kaçtılar, ama Mandrakk seviyesinde varlıklarla dövüşmedi HP Doomsday'i.

Superman kendinde keşfettiği potansiyel kadar güçlüdür, yani keşfedemediği boyutlarda güçlü olan rakipleri Superman'i bayıltarak, kendinden geçirerek yeneceklerdir, arada ciddi farklar varsa güç olarak.

Buna bir sözüm yok, tek demek istediğim Superman'i ÖLDÜREMEZLER.

Ayrıca Suparman bu varlıklarla mücadele edecek potansiyeli içinde taşır, belki şimdi yenemediğini 100 yıl sonra maymun edecektir yani, biraz Goku örneği gibi Superman, sınırsız potansiyel.

5. boyut İMP lerine örnek olarak Bat Mite ( şu Batman'e musallat olan varlık ) Myx gösterilebilir.

Myx mesela reality warper'dır, gerçekle istediği gibi oynayabilir, boyutlar, dünyalar, evrenler yaratabilir, multiverse bir karakter.

İmperiex Prime elimizdeki çizilen yazılan güç seviyelerine bakarsak Galactus'u yener zaten.

Tek dediğim şuydu geçen gün; Galactus evrenin başlangıcına direnmiş bir varlık olduğu için, Big Bang'in gücü otomatik bir zafer getirmez İmperiex Prime'a, Galactus savaşacaktır elbette, ama bence bu İmperiex Prime'ın Galactus'tan daha güçlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde.

İmperiex Prime evren yok etti ve yerine kendi evrenini yarattı, böyle bir şey gördük mü Galactus ta?

Galactus zayıflıkları, ihtiyaçları olan, pek çok karakter karşısında zorlanmış bir karakter, kesinlikle omnipotent falan değil, alakası bile yok, çok popüler ve sevilen bir Marvel karakteri ama.

Marvel da İnfinity Gauntlet ve Ultimate Nullifier, HOTU bana biraz saçma geliyor açıkçası, DC de de vardır böyle saçma şeyler, olabilir. Bunları eline geçirip kullanabilen tüm evrenin efendisi oluyor falan...

Thanos nedir ki Allah aşkına ama HOTU'yu ele geçiriyor hop The Living Tribunal seviyesini aşıyor, TOAA gibi birşey oluyor falan, saçma. ( aynı şekilde Darkseid'ın Anti Life Equation'ı da öyle )

Yani anlamadığım şey şu; Thanos İG'ı HOTU'yu falan ele geçirince geldiği haller, Galactus neredeyse hiç olmamışken Full Fed olunca, UN'ı istese kullanınca olduğu haller normal görülüyor, gel gelelim source wall'ı kıran SPOM saçma, güçsüz ve abartı...

@mahmutzahitcelik

SPOM canon değildir çünkü DC evrenlerinde 15.000 sene sonrasına bir bakış atar.

Fully Fed Galactus diye bir şey de kafadan fantezi yaratmaktır Marvel evreninde ve bu fikri savaşlarda kullanmakta "canon" değildir.

Fully Fed Galactus'u en son ne zaman ve dahi kaç kere gördük arkadaşlar?

Thanos'un ulaştığı güç seviyesine Anti Life Equation'ı ele geçiren Darkseid de ulaştı bir bakıma, tüm DC evrenlerini tamami ile kendi malı haline getirecek ve tüm evrenlerdeki yaşam üzerinde tam yetki ve kontrol sahibi olmak üzereydi neredeyse, sanırım Final Crisis'di o seri, yanılıyorsam düzeltin.

Galactus Spom'ı yener derken nasıl yenecek onu açıklayın arkadaşlar bence.

Lois'i yaratmak için DNA'ya ihtiyaç duydu bu yüzden Galactus Spom'ı yener diyorsanız bu anlamsız, Galactus en son ne zaman yoktan, madde ve mekandan yoksun, hiçlikten bir "şey" yaratmış? Galactus evren yaratırken yazılmış,çizilmiş mi? Ya da bunun iması var mı, ben bilmiyorum, varsa belirtin.

DC için bu yoktan var etme durumunu açıkladım kendimce yukarıda, bu gerçek anlamıyla sadece Presence'e has bir durumdur DC de benim bildiğim kadarı ile. Bu yüzden Spom'ın bu durumu bir "güçsüzlük" emaresi değildir bence.

• Nereye Galactus> İmperiex Prime?

Açıklar mısın sebepleri ile?

Galactus'un evren yaratabildiğini, tüm Marvel evrenlerini yok etmenin eşiğine gelebildiğini örnekler misin rica etsem?
  • Thor nasıl Superman den daha dayanıklı yahu, yok artık.

Thor ölümsüz dahi değil yahu, ne yaptınız Yggdrasil den sürekli ömrünü uzatma ihtiyacı olan bir karakter Thor.

Bu tanrı kavramını cidden karşıtırıyorsunuz Marvel da ki...

Asgard lılar ve hatta Odin bile tanrı falan değildir, tanrı lakapları midgard lıların terih içerisinde onlara bahşettiği bir yakıştırmadan ibarettir.

Asgard ahalisi, Thor, Odin bunlar evrendeki güçlü yaşam formlarıdır sadece, farklı boyutlarda yaşayan.

Odin, Thor tanrı ise Celestiallar ne oluyor mesela?
  • Thor zor dayanır İp'ın atağına, Superman de zor dayandı, hatta yanlış hatırlamıyorsam yardım aldı, sanırım Darkseid korumuştu.

Ha nedir, bayılır kalırdı, Doomsday gibi kül olmazdı, o ayrı.

Thor Marvel evreninde bir Galactus gibi korunuyor mu, evren için elzem bir varlık mı?

Eğer değilse ve sanmıyorum ki olsun, İmperiex Prime'ın karşısında canlı kalamaz muhtemelen belli bir süreden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Superman sevgim kabardı arkadaşlar, a-han-da başlıyorum! @MuratBank nickli arkadaşın yazısı ile de biraz momentum kazanmış olabilirim.

( Superman sevgisi + Galactusa duyulan tepki! )

Valla aklıma gelmedi şimdi kardeşim, ha ayrıca SA Superman'i kimse elini kolunu sallaya sallaya alamaz, biliyorsun.

Spom ve Cosmic Armor Superman'i nasıl alacak peki?

Şunu da ekleyeyim, evet ne yazık ki SPOM'un FEAT leri sadece sözle belirtiliyor ama eğer o "sözleri" çr de bahsedilenleri olduğu gibi kabul edersek geçtim TUPPS'u falan Galactus'un bile zerre şansı yok SPOM karşısında, gel gelelim FEAT leri yeteri kadar sergilenmediği için bir şey demiyorum.

Bir de habire şunu diyorsunuz yav, DNA'ya ihtiyaç duydu Lois'i yaratabilmek için, Galactus'un yok etme gücünü biliyoruz da, "evren" yaratıyor mu Galactus?

Ayrıca bunu çok samimi söylüyorum EĞER GERÇEKTEN FEAT LERE GÖRE KONUŞACAKSAK BURADAN GALACTUSA BAHŞETTİĞİNİZ MÜTHİŞ GÜCÜN YÜZDE 90'I VARSAYIM ARKADAŞLAR, KUSURA BAKMAYIN.

Feat lere bakarsak eğer tüm tarihi boyunca Full Fed bir kere olmuş olmamış bir GALACTUS'u full fed olarak savaşa sokmak saçmadır.

Eğer sadece verilen bilgilere göre bakalım derseniz GALACTUS o kadar güçlü gözüküyor Full Fed oluyor.

SPOM bütün 5. doyut İMP lerinin gücüne sahiptir, Mxyzptlk tek başına Galactus'a yetecek kadar güçlü bir İMP, bütün İMP ler diyorum, binlerce yıl durmadan Sun Dip diyorum, DC de source wall'u yıkıp içine girmek tüm bilgilerinden ve gücünden faydalanmak diyorum, Presence ile arkadaş olabilmekten bahsediyorum, bir Green Lantern yüzüğüne de sahip olmak diyorum ( o yüzüğün gücünü bir de SPOM da düşünün ), siz de diyorsunuz ki SKYFATHER seviyesinde olan Solaris'i yendi, güçsüz...

Yav verilen bilgilerle SPOM için Galactus rakip bile değil, eğer güçlerinin HEPSİNİ sergilememesi GÜÇLERİNİN olmadığı anlamına GELMİYORSA, eğer öyleyse GALACTUS'un ne hali olursa olsun, zerre şansı yok, ha eğer o şekilde bakmayacaksak olaya kabul.

SPOM galaksiler arası değil, evrensel değil, alternatif evrenler arası, boyutlar arası bir varlık. Bu açıdan TLT gibi. Teoride ilk 5 içerisinde DC de.

GOKU bir kere bile gezegen patlatırken çizilmemişken onun gezegen patlatacağını kabul ediyoruz, Galactus'u hiç o derece abartı işler yapmamışken istese evrenleri yok eder diyoruz, gel gelelim SPOM'a gelince adam FEAT'siz, ulen evren yarattı işte, source ile bir oldu herif, cennetin kapılarını aşarak girdi buraya, daha ne yapması gerekiyor?

Hayır diyorsunuz ki SPOM şuna ihtiyaç duydu, şunu fark edemedi, meeh anca Solarisi yendi, e bu mantığa göre kusura bakmayın da Galactusu da çok maymun eden var, yani sözüm ona birşey yapamaması gereken varlıklar tarafından zor durumlara düşürüldü.

Doctor Strange öldürüyordu arkadaşlar Galactus'u.

Yığınla böyle zayıf anları olan Galactusu nasıl oluyor da allah aşkına kimseden, hiçbirşeyden zerre etkilenmeyen, tanrısal bir moda giren, gücü, dayanınıklığı artık limit tanımayan, solar enerjiye, hiç birşeye zerre ihtiyacı kalmayan, ve burayı iyi okuyun BÜTÜN zamanlardaki Superman lerin, Kriptonluların gücüne, bütün 5. boyut İmp lerinin Myx'in gücüne sahip olan Superman Prime One Million, abartı, güçsüz falan oluyor ve Galactusu yenemiyor?

Spom Galactustan çok çok öte bir varlıktır, bunu uzun uzadıya tartışamamamın sebebi o seride çok güçlü rakipleri haklarken çizilmemesidir, gel gelelim gücünün boyutlarını ortaya seren yığınla böyle ucu açık ve çok net farklı farklı belirtilen şeyler var hakkında.

Şuna biri cevap versin, SPOM o serideki konumu itibarı ile öyle bir çizilmiştir ki kimi çıkartacaklardı karşısına, Spectre'yi çıkartmaları gerekirdi, bu da saçmalığın daniskasıdır çünkü herif Presence ile tanışma seviyesine gelmiş, ne akla hizmet Spectre gibi bir varlıkla ne için savaşsın, ne diye öyle çizilsin.

DNA ya ihtiyaç duydu, demek ki güçsüz diye düşünenler, yav arkadaşlar DC de HEM MEKAN HEM MADDE den azade her şeyi HİÇLİKTEN yaratabilen tek varlık PRESENCE'dir, Lucifer ile Michael bile mekansız, maddesiz, koca bir hiçlikten hiçbir şey yaratamaz.

Bu örnek o yüzden anlamsız, bu sadece SPOM'ın bir Presence olmadığını gösterir o kadar.

Hayır madem bu bu kadar önemli Galactus ne yaratıyor koca bir hiçlikten, istediği şeye OL diyor oluyor onu bir örnekleyin Allah aşkına.

Her anlamda yoktan var etmek Omnipotence da son noktadır, herkes yapmasın bir zahmet dimi?

Diğer var eden varlıklar ya bir mekanda yapıyor bunu ya da bir maddeyi, enerjiyi kullanarak, ahanda Kriptonu yarattı SPOM, daha ne istiyorsunuz, daha ne yapsın bu adam ha daha ne yapsın!, size yaranmak için daha ne yapsın! Evrenime hoş geldin diyor, bence yeterli.

Mesajın tümüne cevap istiyorum, tek tek, aralardan seçmece yapmayalım.

Dediğim gibi SPOM'a uyguladığınız mantığı Galactusa uygulamıyorsunuz, yapmadığı etmediği şeyleri yapar kabul ediyorsunuz habire, Ultimate Nullifier'ın tüm evrenleri yok etmesi kadar saçma sapan bir şey olabilir mi?

Galactus'u yok edebilecek belki 100 tane adam vardır DC ve Marvel da, hepsinin tepesinde bir Presence, bir TOAA var, Marvel da Galactus'u çiğ çiğ yiyecek Celestiallar var ve hepsinin kaderi Full Fed Ultimate Nullifier'lı bir Galactusa bakıyor öyle mi?

Galactus'u Kismet Superman de yenebilir, hani şu İmperiex Prime'ın zırhını diğer DC karakterleri yardımıyla zar zor azıcık kırabilen Superman.

Marvel da Eternity'ye eş olan DC de Kismet ile birleşmiş adam, Eternity > Galactus, eh buda Galactusu yenmek için yeterli olur, kaldı ki Superman Prime One Million...

Sentry birebir dövüştü ve yenilmedi Galactusa be arkadaş; SENTRY! Hayır anlamıyorum Thor canını yakar, Sentry kapışır, ulen Superman deyince hemen lafı bile edilmeyecek bir durum gibi görülüyor, niye cidden ya? Tutarsız Marvel...

Şimdi demeyin bana yok açtı yok bilmem ne diye, arkadaşım bu arkadaş zamanının 100.000 de 99.000'unda bir ölçüde AÇ zaten...

İmperiex Prime da maymun eder Galactusu maymun, oh be, rahatladım. Bir evreni yok etmiş ve yerine yenisini yaratmış İmperiex, var mı aynı FEAT'i Galactus'un...

Parallax'a falan hiç bulaşmıyorum bile bak.

Galactus Spomu alamazı okuduktan sonra bıraktım yazıyı

• quote:

quote:

Bu ne diyor hocam? Galactus diz mi çöker? Ulan troll dolmuş konu, Superman cosmic armor diyorlar hiç güleceğim yoktu Galactus'un gücü zaten cosmic sen kimsin onu onun gücüyle yeneceksin

Galactus öyle böyle demekle olmuyor mu? Ulan Full Fed oldu arkadaşım git araştır, full fed olmadıysa bu kavram nereden çıktı bi yerimizden mi uydurduk? Git çoğu yerde Full power, full fed görürsün. Ultimate N. silahını biz mi uydurduk? TUPSS güçsüzmüş hocam ben bir şey demiyorum.

Imperiex gitsin sıkıysa The Infinites'i alsın.

Ayrıca Galactus'un Silver Surfer'a bahşettiği güç Superman'i aşar ağa burada duracaksın ilk önce, sınır felan koymamıştır Galactus Silver Surfer'a karşı. Silver Surfer güçlerini kullanmayan bir karakterdir ve konuşmayla halleder her şeyini öyle pat-küt felan girmez. JLA demişsin ulan bi Superman var başka kim var? Galactus yer ham yapar F4 demişsin. F4 gözü kapalı öldürür hepsini F4 bile biliyor bunu daha doğrusu Silver Surfer ham yapar F4'ü

Thor'unda her hangi bir sınırı yok babası Odin, diyorsunuz Odin abartılmış asıl bu konumda Superman abartılmış Superman kim ki Odini yenecek? Thanos kim mi? Thanos IG'yi taktığında önünde diz çökeceksin ağa yok öyle yağma, Eternity?

Bu mu? Silver Surfer ilk başlarda ona bahşedilen güçlerin farkına varamamıştır daha sonraları gücünün doruklarına çıkmaya başlamış ve farklı durumlar ortaya çıkmıştır.

Eternity'e bakalım bir de Galactus'a;

Eternity

Abilities:
    Virtual-Omnipotence
    Total control over magic, matter, energy, reality and time
    Omnipresence
    Omniscience

Galactus

Abilities:
    Possessor of the Power Cosmic:
    Virtual omnipotence
    Latent omniscience
    Reality alteration
    Molecular manipulation
    Matter manipulation
    Energy alteration
    Life force manipulation
    Cosmic awareness
    Telepathy
    Telekinesis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 29 Kasım 2013; 16:14:13 >

• urazs U kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Kasım 2013; 15:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Beyler ciddi ciddi thorun superman le aynı dayanıklılıkta olduğunu düşünüyorum şu anda.Aşabilirde..

Ayrıca travel speed mevzusu da değişmeye başladı sanırım. Superman daha hızlı bence.

Thor Superman'in dayanıklılığını mı aşıyor? Yok daha neler. Aşmayı bırak aralarında uçurum var yahu. Amma uçtun ha sen de.
  • Galactus daha Sentry'i alamıyor, adam babaşbaş kapışıyor. O Superman ki Sentry'i çok rahat alabilecek adam. Sentry'nin kapıştığı adamı Supes rahat alır merak etme. O zaman niye Sentry'i yenemiyor açıklar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Bunun sonrasıda var yalnız dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Bunun sonrasıda var yalnız dostum

Bane sonradan hafife aldığından iyi olmadı sonu tabi sen onu karıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Kasım 2013; 16:00:33 >

• quote:

Galactus daha Sentry'i alamıyor, adam babaşbaş kapışıyor. O Superman ki Sentry'i çok rahat alabilecek adam. Sentry'nin kapıştığı adamı Supes rahat alır merak etme. O zaman niye Sentry'i yenemiyor açıklar mısın?

Mantık çok yanlış. Şimdi odin de yenemiyor galactus u senrty güćlü mü odinden..1000 tane sentry yi alır.Açlığa bağlı.

• Aç olursa Odin de yener. Ya adam hayatında kaç defa tok olmuş yahu? Adam hep aç. Açlıktan ölecek.
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.