Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Galactus mu o da ne

Kahkaha attım buna inandın sende devamı nerde devamı? Galactus yere düşürmüş ee? Galactus kalkınca Ghost Rider'in dünyadan sağ çıkacağını mı sanıyorsun

Orda Galactus un yaptigi kotulukler icin (!) ruhunu aliyor

He knows everything, and we poor us ignore it all. He knows everything there is to know about abilities

There' s always a price. And he is gonna pay for it!(Ghost Rider)

Sonuc

Sonuç: Ghost Rider ne olursa olsun Galactusu yenemez Gücü bi kenara yapabildikleri sınırlıdır karakterin. Galactusu incitebilirsiniz ama yenemezsiniz.

Tabikide oylede o cizgi filmdeki ahne sacmaliktan ote degil Yazarlarin bir cikis noktasi bulamayip sacma sapan yaptigi bir sahne olmus

Araştırdım ve zaten Joke olarak geçiyor. Silver Surfer yeniyor GR'yi allah aşkına Galactus mu yenemesin? Ee neler yaptın bakalım anlat. Özlettin

Goku yu cozmeye calistim iste Onun haricinde pek birsey yapmadim. Siz neler yaptiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Galactus mu o da ne

Kahkaha attım buna inandın sende devamı nerde devamı? Galactus yere düşürmüş ee? Galactus kalkınca Ghost Rider'in dünyadan sağ çıkacağını mı sanıyorsun

Orda Galactus un yaptigi kotulukler icin (!) ruhunu aliyor

He knows everything, and we poor us ignore it all. He knows everything there is to know about abilities

There' s always a price. And he is gonna pay for it!(Ghost Rider)

Sonuc

Sonuç: Ghost Rider ne olursa olsun Galactusu yenemez Gücü bi kenara yapabildikleri sınırlıdır karakterin. Galactusu incitebilirsiniz ama yenemezsiniz.

Tabikide oylede o cizgi filmdeki ahne sacmaliktan ote degil Yazarlarin bir cikis noktasi bulamayip sacma sapan yaptigi bir sahne olmus

Araştırdım ve zaten Joke olarak geçiyor. Silver Surfer yeniyor GR'yi allah aşkına Galactus mu yenemesin? Ee neler yaptın bakalım anlat. Özlettin

Goku yu cozmeye calistim iste Onun haricinde pek birsey yapmadim. Siz neler yaptiniz?

Hiç ne yapayım takılıyoruz işte

• önemli değil. yazmaya başladım ve durduramadım kendimi. özetlemeye çalıştım elimden geldiğince. ichigonun gerçek gücünü de henüz göremedik. videolardaki gördüğünüz en önemli savaşları ama o savaşlarda gücünün çok az kısmını kullanabilmiş. tamamını kullanınca ne olacak bilemiyoruz. heyecanla beklemedeyiz.
  • Peki, diğer sonuç; Galactus da ne yaparsa yapsın, isterse full fed olsun Ghost Rider'ı öldüremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Peki, diğer sonuç; Galactus da ne yaparsa yapsın, isterse full fed olsun Ghost Rider'ı öldüremez.

Mobildeyim. Normal thanos vs ghost rider ve sonucu gor. Zaten thanos vs galactus : berabere(birbirlerini yenemezler ama galactus daha onde) full power galact with un. Olay biter galactus, thanos, infinites vsvs. Tartismaya gerek yok. Ghost rideri gucsuz haldeyken optu thanos

• Düzeltme; Galactusu incitebilirsiniz de yenebilirsiniz de, abartmayalım...

Bu arada İmperiex Prime mevzusu da yanlış anlaşılmasın, ortalama bir Galactusu her türlü yener, Full Fed halini yenemez diyorum sadece...
  • quote:

Anlamıyorsun değil mi?

Ben yenemez diye yazmadım, yok edemez, öldüremez diye yazdım, sende Ghost Rider'ı araştır biraz bak bakalım.

Ghost Rider ölümsüzdür ve Marvel da ki en güçlü karakterlerden biridir.

Yenmekten bahseden kim, Ghost Rider'ı ortadan kaldıramazsın diyorum.

Ss atarsam inanicaksin degil mi? Elimde ss var. Ghost rideri goruceksin hocam. Thanosu ne kadar kizdirdigini goruceksin. Normal thanos vs galactus?

• Haydii, yav yukarıda ne yazdım şimdi ben?

Yenemezler mi yazdım?

Öldüremezsin diyorum Ghost Rider'ı, yenemezsin demiyorum, Ghost Rider Spectre'nin düşük güçlü versiyonu gibi bir karakter, Spectre'yi de yenebilirsin belki mesela ama öldüremezsin.

Yoksa Ghost Rider yenilebilir tabii ki, ölmez sadece, onu diyorum güzel kardeşim.
  • Normal Thanos vs Galactus?

Galactus dostum.
  • Böyle ultra güçlü varlıkları karşılaştırmaktan bıkmadınız mı?
    Az biraz Deadpool, Wolverine, Deathstroke'u falan konuşalım.

Mesela hazırlık zamanı ile beraber Deathstroke vs Wolverine olsa nasıl bir sonuç olur?

• Ben bıktım, valla bence de başka karakterlere geçelim.

Şimdi ama konu başlığı en güçlü kahraman diyen arkadaşlar da olabilir tabi ama artık burası genel bir ÇR sohbet konusu oldu zaten, ÇR ile ilgili başka hiç bir konu başlığında bu yoğunluk yok, ne konuşacaksak konuşalım burada, içim dışım cosmic power, divine power, büyü müyü bilmem ne oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Böyle ultra güçlü varlıkları karşılaştırmaktan bıkmadınız mı?
    Az biraz Deadpool, Wolverine, Deathstroke'u falan konuşalım.

Mesela hazırlık zamanı ile beraber Deathstroke vs Wolverine olsa nasıl bir sonuç olur?

Deathstroke

• Cidden incredible hulk filmindeki hulk en karizmatik hulk tı...

• quote:

Haydii, yav yukarıda ne yazdım şimdi ben?

Yenemezler mi yazdım?

Öldüremezsin diyorum Ghost Rider'ı, yenemezsin demiyorum, Ghost Rider Spectre'nin düşük güçlü versiyonu gibi bir karakter, Spectre'yi de yenebilirsin belki mesela ama öldüremezsin.

Yoksa Ghost Rider yenilebilir tabii ki, ölmez sadece, onu diyorum güzel kardeşim.

Tamam eve gidince gostereyim

• Aynen The Incredible Hulk filmindeki hali en güzel Hulk çizimiydi. Koskoca Avengers filmi yapıyorlar ama çirkinlik abidesi Hulk var. Çok tipsiz bir şey. İlk filmdeki hali bile daha güzel.

• Hulk gönülletin kahramanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

Sylar

+1 de benden
  • Thanos galactus a ayar veriyor bazı yerlerde ama odinin altında bir güçtür. Galactus u yenemez yani.

• Shazam vs. Thor ne olur beyler?

Benim oyum belli Şazeeem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Shazam vs. Thor ne olur beyler?

Benim oyum belli Şazeeem

Hocam naptın sen.Zaten şu thor şunu bunu yapar yok godblast laflarından kurtulmuştuk şimdi tekrar başlıcak Bu arada shazamın çocuk olduğundan dolayı kaybeder ama black adam gibi olgun biri birini thorla çarpıştırırsan thoru yenme oranı yüksek.Black adam hem fiziksel hemde sihir gücü olarak çok güçlü yani thor neyse oda odur aşağı tarafı yok.Ama konumuz shazam vs thor olunca shazam güç.lü olsada çocuk olduğu ve tecrübesizliğinden dolayı thor yener diyorum.

Bence bu sitede comicvinedaki gibi vs konuları olmasını istiyorsak oradaki gibi belli kurallar içinde yapmalıyız.

Bu arada multiverse,universe diyip diyip duruyorsunuz bunların anlamıonı öğrenin.Multiverse çoklu evren demek ve bir karakter mulverse olması demek onun sadece tek olduğunu gösterir yani bütün evrenlerde dahil o varlık tektir.Forumda çok sık arayla giriyordum ve geçmişte bazı tartışmalara cevap olarak yazdım bunu.Yani adam volthoomu mulverse değil diye şamar oğlanı yaptı oysaki bilmiyorki bunların kavramını.Volthoomun insan hali başka bir evrende bulunabilir ama volthoom yani fisrt lanternın sahip olduğu presence en yakın güçe sahip olduğunu değiştirmez.Ayriyetten bir karakter güçlü olması için onun evreni yok etmesine gerek yok sahip olduğu güçler onun gücünü belli eder yaptıkları değil.

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.